VASTUSKUMINAUHAT + PUSSUKKA + TREENIOHJELMAT

KEVÄTKUMIKAMPANJA -50%!

Treenaa missä tahansa, milloin tahansa tehokkaasti vastuskuminauhojen avulla!

NanaFit vastuskuminauhapaketti sisältää 3 erilaista minikuminauhaa, yhden pidemmän vastuskuminauhan, treenivihkon ja harmaan pussukan, jossa kumpparit kulkevat kätevästi mukana.

Kaikista ohuin minikumppari on tarkoitettu aktivointiliikkeisiin, joissa tärkeää on keskittyä oikeaan tuntumaan oikeassa lihaksessa. Treeniliikkeisiin on tarkoitettu 2 eri vahvuista minikumpparia, joista pinkki on haastavampi ja turkoosi hieman kevyempi.

Pitkä, vaaleanpunainen kuminauha tekee harjoittelusta vieläkin monipuolisempaa ja se mahdollistaa sellaisetkin liikkeet, joihin minikuminauha ei käy.

Tämä 4 kuminauhan setti on saanut paljon kiitosta asiakkailta ja jopa fysioterapeuteilta niiden toiminnallisuuden ja eri vahvuuksien ja monikäyttöisyyden ansiosta.

Voit käyttää näitä kuminauhoja muun muassa:

✅Lihaksien aktivoimiseen ennen treeniä -> saat huomattavasti paremman tuntuman treenin lihasten aktivoinnin jälkeen

✅ Treenivälineenä (voit halutessasi toteuttaa koko kropan treenin täysin kuminauhojen avulla, saat liikevinkkejä setin mukana)

✅ Lisävastuksena kuntosalitreeneissä (esim. kyykyt)

✅Kuntoutukseen

Paketti sisältää myös NanaFit treenivihkon, josta löydät 3 erilaista esimerkkitreeniä, joita voit tehdä sellaisenaan tai voit poimia käyttöösi sopivimmat liikkeet. Treenit ovat: pakaratreeni, koko kropan treeni ja core eli keskivartalotreeni.

Nyt Kevätkumikampanjassa -50%, eli kuminauhasetille jää hinnaksi NYT VAIN 19,90€ (ovh. 39,90€) postitettuna suoraan kotiisi!

Toimituskulut kirjeitse sisältyvät hintaan. Toimitukset ainoastaan Suomeen.

 

Lunasta paketti täältä.

NANAFIT VASTUSKUMINAUHAPAKETTI
19,90 € sis. postikulut
39,90 €