VAPAUTA VIRKEYTESI – Energisempi elämä 21 päivässä!

Muutama vuosi sitten minäkin kärsin pitkään jatkuneesta väsymyksestä ja vetämättömästä olosta. Tunsin olevani super väsynyt, mutta silti levoton samaan aikaan. Unohtelin jatkuvasti asioita, vatsani oli usein sekaisin ja huomasin, että kehoni yritti viestittää minulle kaikin mahdollisin tavoin, että nyt asioiden on muututtava 🆘🙅🏼

Tiedätkö sen tunteen, kun väsyttää koko päivän, mutta nukkumaan mennessä uni ei tulekaan? Tai vaikka kuinka nukkuisit riittävästi, heräät silti aamuisin väsyneenä ja ahdistuneena herätyskellon soittoon?

Kuulostaako tutulta, että liikunta ei jaksa enää innostaa, mutta herkkuja tekisi mieli napostella pitkin päivää energiatasojen ylläpitämiseksi? Tai sen, että ruoka ei enää yhtäkkiä maistukaan? 😵

Minä tiedän. Ja minä tiedän myös sen, että todella monet suomalaiset tuntevat itsensä jatkuvasti väsyneeksi. Liian monet mieltävät sen oikeastaan jo ihan normaaliksi olotilaksi. Sinäkin saatat kokea selittämätöntä ärtymystä, ja mielesi tekisi käpertyä kotisohvalle viltin alle muilta piiloon?

Monet suomalaiset tuntevat itsensä jatkuvasti väsyneeksi. Liian monet mieltävät sen oikeastaan jo ihan normaaliksi olotilaksi!

Vapauta virkeytesi

Kaikki edellä mainittu oireilu saattaa johtua pitkään jatkuneesta stressistä ja jonkinlaisesta ylikuormituksesta. Jos tunnet olosi stressaantuneeksi tai väsynyneeksi, haluan että tiedät, sinä ET ole epäonnistunut. Meillä kaikilla on stressiä ja sen takia henkinen ja fyysinen palautuminen ovat avainasemassa nykymaailmassa.

Uupumuksesta on tulossa uusi kansantauti, joten mielestäni on ensiluokkaisen tärkeää jakaa tietotaitoa siitä, miten jokainen voi tuntea itsensä elinvoimaisemmaksi ja oppia elämään omien voimavarojensa mukaisesti. Meitä opetetaan suoriutumaan mahdollisimman tehokkaasti työelämässä, mutta opetetaanko meitä palautumaan yhtä tehokkaasti? Ei.

Ajaudumme suorittamaan liikaa omaa elämäämme, hyvinvointia, parisuhdetta, työelämää… Kaikkea.

Palautuminen jätetään täysin yksilön omalle vastuulle ja yleensä hommaan puututaan aivan liian myöhään vasta sitten, kun uupumuksen ja väsymyksen tunteet ovat ylitsepääsemättömiä.

Kun et palaudu arjestasi, se saattaa näkyä esimerkiksi:

 • väsymyksenä
 • ärtymyksenä
 • herkkuhimoina
 • ruokahaluttomuutena
 • painonnousuna
 • epävarmuutena
 • erakoitumisena
 • aivosumuna
 • temperamentin muuttumisena
 • muistiongelmina
 • haluttomuutena
 • erektio-ongelmina
 • yleisenä vetämättömyytenä

Minä olen selättänyt jatkuvan väsymyksen ja sen takia olen luonut työkalut ja metodin, jotta myös sinä pystyt tuntemaan itsesi taas virkeäksi ja elinvoimaiseksi. Jotta sinäkin saisit takaisin sen virkeän olon, joka on ollut kadoksissa jo jonkin aikaa.

Mieti, jos heräisit innolla ja virkeänä jokaiseen päivään, ja et enää jatkuvasti stressaisi mieltä painavia asioita. Jos eläisit lempeästi tässä hetkessä ja ottaisit käyttöön kauan tarvitsemasi työkalut oman hyvinvointisi ja jaksamisesi edistämiseksi?

Voin luvata sinulle, että se tuntuu uskomattoman hyvältä. Ja oikealta. Kuin olisit löytänyt kadoksissa olleen sydänystävän uudelleen! Liian usein elämme elämäämme kiltisti muiden tarpeita ajatellen sekä unohdamme tyystin oman itsemme ja hyvinvointimme. SINÄ OLET OMAN ELÄMÄSI TÄRKEIN IHMINEN!

Mieti, jos heräisit innolla ja virkeänä jokaiseen päivään,
etkä enää jatkuvasti stressaisi mieltä painavia asioita?

Hyppää mukaan

Sain idean tähän projektiin, kun ymmärsin mikä yleisin ja yksi merkittävimmistä tekijöistä on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin esteenä. Ymmärsin kuinka vaikeaa on edes yrittää elää terveellistä elämää, jos tietyt tärkeät tekijät eivät ole kunnossa.

Tarkoitan sitä jatkuvaa vetämätöntä oloa, suorittamista, väsymystä, korkeita stressitasoja, velvotteita ja sitä, että aina pitäisi olla tavoitettavissa 24/7.

Mitä luulet, että mielessämme ja kropassamme tapahtuu, kun koemme edellä mainittuja asioita ja tunteita? Käymme jatkuvasti ylikierroksilla. Ylikierroksilla niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Olen itsekin kärsinyt ajoittain todella väsyneestä olosta ja jopa uupumuksesta, joten ymmärrän täysin, että on vaikea jaksaa tai oikeastaan tehdä yhtään mitään, jos kärsii väsymyksestä tai vetämättömästä olosta. Omien kokemuksieni kautta olen vasta ymmärtänyt, kuinka suurta roolia nämä asiat näyttelevät elämässämme.

Kun olen ollut väsynyt, ei ole ollut niin paljon intoa tai motivaatiota, tai ylipäänsä energiaa esimerkiksi säännölliseen treenaamiseen. Nyt kun pahin vaihe on taitettu ja olen saanut energiatasoni nousuun kehittelemilläni metodeilla, treenitkin ovat palanneet taas rutiineiksi ja saan niistä energiaa ja uutta puhtia arkeen ja elämään!

Vapauta virkeytesi
ja voita väsymys 21 päivässä!

Onni onnettomuudessa, ilman minun väsymykseen ja uupumukseen liittyviä vastoinkäymisiäni, en pystyisi jakamaan teille kaikista toimivampia tapoja taisteluun energiasyöppöjä vastaan. Tämä taisto tulee suorittaa tietyllä tavalla, tietyssä järjestyksessä ja tietyllä vauhdilla.

Tämän metodin ovat testanneet minun lisäkseni myös muutamat läheiseni sekä tiimiläiseni, ja he ovat kaikki kuvailleet oloaan näin: ”VAU!”

Kaikki tämän metodin läpikäyneet ovat antaneet hämmästyttävän hyvää palautetta ja pyysin heitä vielä tarkentamaan, että mitä tämä ”VAU” oikeastaan heille merkitsi ja tarkoitti. Sain vastaukseksi, että heillä kaikilla oli normaalia HUOMATTAVASTI energisempi ja virkeämpi olo entiseen verrattuna.

”Kuin olisin löytänyt sen kadoksissa olleen elinvoimani uudelleen. En edes tajunnut ennen, kuinka väsynyt olin oikeastaan ollutkaan.”

V oima

A rmollisuus

U usiutuminen

Silloin tajusin, että tämä elinvoimainen olo pitää jakaa pikaisesti muillekin!

Nyt olen päässyt siihen pisteeseen, että tämä monien kuukausien tutkimustyö sekä kaikki se arvokas tietotaito, jonka olen kerännyt ja löytänyt omien onnistumisten ja epäonnistumisten kautta, on nyt helposti ymmärrettävässä ja kattavassa paketissa.

Kyseessä on siis 21 päivän verkkokurssi, jonka pilotti käynnistyy maanantaina 25.11.2019. Saat valmennuksen materiaalit käyttöösi 2 kuukauden ajaksi valmennuksen päättymisen jälkeen.

Kun kurssi käynnistetään ensimmäistä kertaa, on se aina yhtä jännittävää ja kaikki ei kenties ole täydellistä. Ymmärrät sen varmaan? Tämän takia, haluan palkita kaikki pilottiryhmään osallistuvat heidän kärsivällisyydestään. Tämä palkinto tarkoittaa erityishinnan lisäksi erityiskohtelua eli henkilökohtaista tukea, jos tunnet niin tarvitsevasi. Minulta voi siis kysyä yhteisessä Facebook ryhmässä, jos on jotain huolia ja murheita valmennukseen liittyen, esimerkiksi jos en ole osannut kommunikoida jotain riittävän selvästi tai muuten tunnet tarvitsevasi henkilökohtaisen vastauksen johonkin kysymykseen.

Kurssille ei mahdu valitettavasti kaikki valmennuksesta kiinnostuneet mukaan, koska haluan olla aidosti ja henkilökohtaisesti läsnä sekä vastata kysymyksiinne suljetussa FB ryhmässä. Tämä henkilökohtainen tuki on kiitos pilottiryhmäläisille mukaan lähtemisestä, sillä ensimmäisellä kerralla voi olla, ettei kaikki ole 100% täydellistä.

Valmennus on nyt erikoiskampanjahintaan 39€ (ovh 59€)!

LISÄÄ ENERGIAA, KIITOS!

SAAT KAIKEN TÄMÄN

21 PÄIVÄN VIRKEYSVALMENNUKSESSA

1Energisoivia tehtäviä jokaiselle päivälle (jotka antavat lisäpuhtia päivääsi, sen sijaan että stressaisi tai uuvuttaisi sinut)
2Sovelluksen, jossa informaatio kulkee mukanasi, minne ikinä menetkin
35 virkeyttä lisäävää joogavideota joogaan erikoistuneelta asiantuntijalta (kestot 15-35 minuuttia)
4Tietoa, miten nostaa omia energiatasoja ruokavalion avulla
5Vapaaehtoisena lisänä toiminnalliset ja lempeät, virtaa antavat kotijumppavideot, jossa valmentaja kannustaa lempeästi mukana koko ajan (15-20 minuuttia)
6Inspiroivia ravintorikkaita reseptejä
7Työkaluja ja harjoituksia stressinhallintaan
8Työkalut parempaan uneen
9Opit välttämään energiasyöppöjä
10Lopputuloksena pystyt muuttamaan elintapojasi pysyvästi virtaa lisääväksi
11Uni- ja fiilispäiväkirjan
12Valmentajan kannustavan tsempin koko valmennuksen ajan suljetussa FB ryhmässä (vapaaehtoinen)

Tunnistatko itsesi seuraavista väittämistä?

 • Tunnet itsesi usein väsyneeksi tai voimattomaksi
 • Stressaat mielestäsi liikaa
 • Haluat nukkua paremmin
 • Haluat löytää sinulle sopivat ja energisoivat ruokailutottumukset
 • Haluat saada toiminnallisen kehon
 • Haluat pysyä virkeänä ja hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään
 • Kaipaat lempeitä vinkkejä ja tsemppaamista oman kunnon kohottamiseksi
 • Haluat löytää kadoksissa olleen energisen fiiliksen
 • Kaipaat konkreettisia ohjeita hyvinvointisi edistämiseksi
 • Haluat oppia ja tehdä kestäviä muutoksia omaan elämääsi
 • Halut panostaa vihdoin myös omaan itseesi
 • Haluat löytää hyvän olon, onnellisuuden ja energisyyden ilman suorittamista ja hampaiden kiristelyä.
 • Kaipaat vähiten mitään lisästressiä, mutta kadoksissa oleva virkeä olotila olisi enemmän kuin tervetullut….

Jos yksikään näistä (puhumattamakaan useammasta kohdasta) kuulosti tutulta, on tämä valmennus suunniteltu juuri sinulle ja hyödyt tästä takuuvarmasti!

Vapaudu sinua kahlitsevasta väsymyksestä
ja löydä uusi virkeys sisältäsi!

Astu elinvoimaisena uudelle vuosikymmenelle,
armollisesti, itseäsi rakastaen ja kunnioittaen.

Vapauta virkeytesi

On aika lopettaa jossittelu ja oman hyvinvoinnin laiminlyöminen sekä aloittaa omaan itseensä rakkaudella panostaminen. Tämä tarkoittaa itsensä rakastamista ja arvostamista niillä pienillä hyvillä päivittäisillä teoilla, jotka oikeasti ansaitset. Otatko haasteen vastaan?

Nyt on aika selättää kaamosväsymys, alkanut uupumus ja ylikuormitus, ja löytää virkeä ja energinen olotila, joka on tällä hetkellä vain kaukainen haave!

Tämä valmennus ja haaste toteutetaan ilolla, lämmöllä ja rakkaudella. Voit kulkea oman matkasi juuri sinulle sopivalla tavalla, mitkään tehtävistä eivät ole pakollisia. Ei suorittamista, ei pakkoa. Ei hikirääkkejä eikä hampaat irvessä puurtamista. Tarvitset vain 10-30 minuuttia päivässä (mikä ikinä sopiikaan sinun elämääsi ja aikatauluihisi).

Saat päivittäin ihanan lempeitä ja kannustavia tehtäviä, jotka sinun on helppo toteuttaa arjessasi ilman stressiä. Tehtävien avulla huomaat, miten energiatasosi, hyvinvointisi ja jaksamisesi lähtee uuteen nousuun.

Astutaan yhdessä energisinä vuoteen 2020!

KURSSIN TIEDOT

VAPAUTA VIRKEYTESI

21 päivän lempeä valmennus alkaa 25.11.2019

Erikoishinta pilottiryhmälle 39 € (ovh 59€)

Valmennus kestää 21 päivää, jonka jälkeen materiaalit pysyvät sovelluksessa 2 kuukautta

Valmennus on toteutettu SYKE applikaatiossa, jossa materiaalit kulkevat kätevästi puhelimessasi mukana kaikkialla.

Osta valmennus nyt

Mitä jos pääsisit eroon negatiivisista tuntemuksista ja saisit tilalle uutta energiaa ja elinvoimaa? Mitä jos otettaisiin varaslähtö hyvään oloon ja kun alat vuoden vaihteessa miettiä uuden vuoden lupauksiasi, niin voit hyvillä mielin jatkaa siitä, mihin jäit tänä vuonna? Mitä jos kaikki tämä tapahtuisi toimivalla menetelmällä ja itseäsi arvostaen?

Nosta itsesi ykkössijalle ja tule mukaan virkistymään!

Vapauta virkeytesi ja voita väsymys

Hyppää mukaan!

P.s. Ensimmäiseen pilottiryhmään osallistuneet pääsevät suljettuun FB ryhmään ja saavat henkilökohtaista apua ja tukea mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

P.p.s. Eikö olisi ihanaa tuntea itsensä energiseksi, virkeäksi ja elinvoimaiseksi jo hyvissä ajoin ennen joulua ja ennen uutta vuotta 2020! Eikö olisi upeaa viettää joulu uudella energialla, lämmöllä ja armollisuudella, eikä odotella hyvää oloa uuden vuoden lupauksien täyttämiseen asti? Sillä tämän ihanan olon saavuttaminen on oikeasti mahdollista saavuttaa tämän metodin avulla vielä tänä vuonna!

LISÄÄ ENERGIAA, KIITOS!