VAPAUTA VIRKEYTESI – Energisempi elämä 21 päivässä!

Muutama vuosi sitten minäkin kärsin pitkään jatkuneesta väsymyksestä ja vetämättömästä olosta. Tunsin olevani super väsynyt, mutta silti levoton samaan aikaan. Unohtelin jatkuvasti asioita, vatsani oli usein sekaisin ja huomasin, että kehoni yritti viestittää minulle kaikin mahdollisin tavoin, että nyt asioiden on muututtava 🆘🙅🏼

Tiedätkö sen tunteen, kun väsyttää koko päivän, mutta nukkumaan mennessä uni ei tulekaan? Tai vaikka kuinka nukkuisit riittävästi, heräät silti aamuisin väsyneenä ja ahdistuneena herätyskellon soittoon?

Kuulostaako tutulta, että liikunta ei jaksa enää innostaa, mutta herkkuja tekisi mieli napostella pitkin päivää energiatasojen ylläpitämiseksi? Tai sen, että ruoka ei enää yhtäkkiä maistukaan? 😵

Minä tiedän. Ja minä tiedän myös sen, että todella monet suomalaiset tuntevat itsensä jatkuvasti väsyneeksi. Liian monet mieltävät sen oikeastaan jo ihan normaaliksi olotilaksi. Sinäkin saatat kokea selittämätöntä ärtymystä, ja mielesi tekisi käpertyä kotisohvalle viltin alle muilta piiloon?

Monet suomalaiset tuntevat itsensä jatkuvasti väsyneeksi. Liian monet mieltävät sen oikeastaan jo ihan normaaliksi olotilaksi!

Lisää virkeyttä!

Kaikki edellä mainittu oireilu saattaa johtua pitkään jatkuneesta stressistä ja jonkinlaisesta ylikuormituksesta. Jos tunnet olosi stressaantuneeksi tai väsynyneeksi, haluan että tiedät, sinä ET ole epäonnistunut. Meillä kaikilla on stressiä ja sen takia henkinen ja fyysinen palautuminen ovat avainasemassa nykymaailmassa.

Uupumuksesta on tulossa uusi kansantauti, joten mielestäni on ensiluokkaisen tärkeää jakaa tietotaitoa siitä, miten jokainen voi tuntea itsensä elinvoimaisemmaksi ja oppia elämään omien voimavarojensa mukaisesti. Meitä opetetaan suoriutumaan mahdollisimman tehokkaasti työelämässä, mutta opetetaanko meitä palautumaan yhtä tehokkaasti? Ei.

Ajaudumme suorittamaan liikaa omaa elämäämme, hyvinvointia, parisuhdetta, työelämää… Kaikkea.

Palautuminen jätetään täysin yksilön omalle vastuulle ja yleensä hommaan puututaan aivan liian myöhään vasta sitten, kun uupumuksen ja väsymyksen tunteet ovat ylitsepääsemättömiä.

Kun et palaudu arjestasi, se saattaa näkyä esimerkiksi:

 • väsymyksenä
 • ärtymyksenä
 • herkkuhimoina
 • ruokahaluttomuutena
 • painonnousuna
 • epävarmuutena
 • erakoitumisena
 • aivosumuna
 • temperamentin muuttumisena
 • muistiongelmina
 • haluttomuutena
 • erektio-ongelmina
 • yleisenä vetämättömyytenä

Minä olen selättänyt jatkuvan väsymyksen ja sen takia olen luonut työkalut ja metodin, jotta myös sinä pystyt tuntemaan itsesi taas virkeäksi ja elinvoimaiseksi. Jotta sinäkin saisit takaisin sen virkeän olon, joka on ollut kadoksissa jo jonkin aikaa.

Mieti, jos heräisit innolla ja virkeänä jokaiseen päivään, ja et enää jatkuvasti stressaisi mieltä painavia asioita. Jos eläisit lempeästi tässä hetkessä ja ottaisit käyttöön kauan tarvitsemasi työkalut oman hyvinvointisi ja jaksamisesi edistämiseksi?

Voin luvata sinulle, että se tuntuu uskomattoman hyvältä. Ja oikealta. Kuin olisit löytänyt kadoksissa olleen sydänystävän uudelleen! Liian usein elämme elämäämme kiltisti muiden tarpeita ajatellen sekä unohdamme tyystin oman itsemme ja hyvinvointimme. SINÄ OLET OMAN ELÄMÄSI TÄRKEIN IHMINEN!

Mieti, jos heräisit innolla ja virkeänä jokaiseen päivään,
etkä enää jatkuvasti stressaisi mieltä painavia asioita?

Haluan mukaan

Sain idean tähän projektiin, kun ymmärsin mikä yleisin ja yksi merkittävimmistä tekijöistä on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin esteenä. Ymmärsin kuinka vaikeaa on edes yrittää elää terveellistä elämää, jos tietyt tärkeät tekijät eivät ole kunnossa.

Tarkoitan sitä jatkuvaa vetämätöntä oloa, suorittamista, väsymystä, korkeita stressitasoja, velvotteita ja sitä, että aina pitäisi olla tavoitettavissa 24/7.

Mitä luulet, että mielessämme ja kropassamme tapahtuu, kun koemme edellä mainittuja asioita ja tunteita? Käymme jatkuvasti ylikierroksilla. Ylikierroksilla niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Olen itsekin kärsinyt ajoittain todella väsyneestä olosta ja jopa uupumuksesta, joten ymmärrän täysin, että on vaikea jaksaa tai oikeastaan tehdä yhtään mitään, jos kärsii väsymyksestä tai vetämättömästä olosta. Omien kokemuksieni kautta olen vasta ymmärtänyt, kuinka suurta roolia nämä asiat näyttelevät elämässämme.

Kun olen ollut väsynyt, ei ole ollut niin paljon intoa tai motivaatiota, tai ylipäänsä energiaa esimerkiksi säännölliseen treenaamiseen. Nyt kun pahin vaihe on taitettu ja olen saanut energiatasoni nousuun kehittelemilläni metodeilla, treenitkin ovat palanneet taas rutiineiksi ja saan niistä energiaa ja uutta puhtia arkeen ja elämään!

Vapauta virkeytesi
ja voita väsymys 21 päivässä!

Onni onnettomuudessa, ilman minun väsymykseen ja uupumukseen liittyviä vastoinkäymisiäni, en pystyisi jakamaan teille kaikista toimivampia tapoja taisteluun energiasyöppöjä vastaan. Tämä taisto tulee suorittaa tietyllä tavalla, tietyssä järjestyksessä ja tietyllä vauhdilla.

Tämän metodin ovat testanneet minun lisäkseni myös muutamat läheiseni sekä tiimiläiseni, ja he ovat kaikki kuvailleet oloaan näin: ”VAU!”

Kaikki tämän metodin läpikäyneet ovat antaneet hämmästyttävän hyvää palautetta ja pyysin heitä vielä tarkentamaan, että mitä tämä ”VAU” oikeastaan heille merkitsi ja tarkoitti. Sain vastaukseksi, että heillä kaikilla oli normaalia HUOMATTAVASTI energisempi ja virkeämpi olo entiseen verrattuna.

”Kuin olisin löytänyt sen kadoksissa olleen elinvoimani uudelleen. En edes tajunnut ennen, kuinka väsynyt olin oikeastaan ollutkaan.”

V oima

A rmollisuus

U usiutuminen

“Toinen päivä vasta ja mä olen ihan eri ihminen jo. Mitä kaikkea kolmen viikon aikana voi tapahtuakaan!”

Silloin tajusin, että tämä elinvoimainen olo pitää jakaa pikaisesti muillekin!

Nyt olen päässyt siihen pisteeseen, että tämä monien kuukausien tutkimustyö sekä kaikki se arvokas tietotaito, jonka olen kerännyt ja löytänyt omien onnistumisten ja epäonnistumisten kautta, on nyt helposti ymmärrettävässä ja kattavassa paketissa.

Kyseessä on siis 21 päivän verkkokurssi, mutta saat valmennuksen materiaalit käyttöösi 2 kuukauden ajaksi valmennuksen päättymisen jälkeen.

NYT KAMPANJATARJOUKSESSA 29€, SÄÄSTÄ 30€ KUN LUNASTAT TARJOUKSEN NYT!

Valmennus starttaa joka maanantai, eli sinulla on nyt mahdollisuus hypätä mukaan tähän valmennukseen, joka myytiin loppuun ensimmäisellä starttikerralla!

vapauta virkeytesi

LÄHEISELLE LAHJAKSI HYVINVOINTIA?

Voit myös ostaa valmennuksen lahjaksi, jolloin valmennuksen lunastamisen jälkeen voit laittaa sähköpostia info@syketribe.fi ja valmennus muutetaan lahjaksi. 

Valmennuksen hinta on NYT 29€ (ovh 59€). 

vapauta virkeytesi

SAAT KAIKEN TÄMÄN

21 PÄIVÄN VIRKEYSVALMENNUKSESSA

1Energisoivia tehtäviä jokaiselle päivälle (jotka antavat lisäpuhtia päivääsi, sen sijaan että stressaisi tai uuvuttaisi sinut)
2Sovelluksen, jossa informaatio kulkee mukanasi, minne ikinä menetkin
35 virkeyttä lisäävää joogavideota joogaan erikoistuneelta asiantuntijalta (kestot 15-35 minuuttia)
4Tietoa, miten nostaa omia energiatasoja ruokavalion avulla
5Vapaaehtoisena lisänä toiminnalliset ja lempeät, virtaa antavat kotijumppavideot, jossa valmentaja kannustaa lempeästi mukana koko ajan (15-20 minuuttia)
6Inspiroivia ravintorikkaita reseptejä
7Työkaluja ja harjoituksia stressinhallintaan
8Työkalut parempaan uneen
9Opit välttämään energiasyöppöjä
10Lopputuloksena pystyt muuttamaan elintapojasi pysyvästi virtaa lisääväksi
11Uni- ja fiilispäiväkirjan

Tunnistatko itsesi seuraavista väittämistä?

 • Tunnet itsesi usein väsyneeksi tai voimattomaksi
 • Stressaat mielestäsi liikaa
 • Haluat nukkua paremmin
 • Haluat löytää sinulle sopivat ja energisoivat ruokailutottumukset
 • Haluat saada toiminnallisen kehon
 • Haluat pysyä virkeänä ja hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään
 • Kaipaat lempeitä vinkkejä ja tsemppaamista oman kunnon kohottamiseksi
 • Haluat löytää kadoksissa olleen energisen fiiliksen
 • Kaipaat konkreettisia ohjeita hyvinvointisi edistämiseksi
 • Haluat oppia ja tehdä kestäviä muutoksia omaan elämääsi
 • Halut panostaa vihdoin myös omaan itseesi
 • Haluat löytää hyvän olon, onnellisuuden ja energisyyden ilman suorittamista ja hampaiden kiristelyä.
 • Kaipaat vähiten mitään lisästressiä, mutta kadoksissa oleva virkeä olotila olisi enemmän kuin tervetullut….

Jos yksikään näistä (puhumattamakaan useammasta kohdasta) kuulosti tutulta, on tämä valmennus suunniteltu juuri sinulle ja hyödyt tästä takuuvarmasti!

Vapaudu sinua kahlitsevasta väsymyksestä
ja löydä uusi virkeys sisältäsi!

Uusi elämä elinvoimaisena itsenäsi,
armollisesti, itseäsi rakastaen ja kunnioittaen.

Lisää virkeyttä!

On aika lopettaa jossittelu ja oman hyvinvoinnin laiminlyöminen sekä aloittaa omaan itseensä rakkaudella panostaminen. Tämä tarkoittaa itsensä rakastamista ja arvostamista niillä pienillä hyvillä päivittäisillä teoilla, jotka oikeasti ansaitset. Otatko haasteen vastaan?

Nyt on aika selättää kaamosväsymys, alkanut uupumus ja ylikuormitus, ja löytää virkeä ja energinen olotila, joka on tällä hetkellä vain kaukainen haave!

Tämä valmennus ja haaste toteutetaan ilolla, lämmöllä ja rakkaudella. Voit kulkea oman matkasi juuri sinulle sopivalla tavalla, mitkään tehtävistä eivät ole pakollisia. Ei suorittamista, ei pakkoa. Ei hikirääkkejä eikä hampaat irvessä puurtamista. Tarvitset vain 10-30 minuuttia päivässä (mikä ikinä sopiikaan sinun elämääsi ja aikatauluihisi).

Saat päivittäin ihanan lempeitä ja kannustavia tehtäviä, jotka sinun on helppo toteuttaa arjessasi ilman stressiä. Tehtävien avulla huomaat, miten energiatasosi, hyvinvointisi ja jaksamisesi lähtee uuteen nousuun.

Uusi energisempi sinä!

KURSSIN TIEDOT

VAPAUTA VIRKEYTESI

21 päivän lempeä valmennus alkaa joka maanantai (lunastaessasi paikan esim. torstaina, materiaalit tulevat sinulle sovellukseen seuraavana maanantaina).

Valmennus kestää 21 päivää, jonka jälkeen materiaalit pysyvät sovelluksessa 2 kuukautta

Valmennus on toteutettu SYKE applikaatiossa, jossa materiaalit kulkevat kätevästi puhelimessasi mukana kaikkialla.

Lisää virkeyttä!

Mitä jos pääsisit eroon negatiivisista tuntemuksista ja saisit tilalle uutta energiaa ja elinvoimaa? Mitä jos otettaisiin varaslähtö hyvään oloon ja kun alat vuoden vaihteessa miettiä uuden vuoden lupauksiasi, niin voit hyvillä mielin jatkaa siitä, mihin jäit tänä vuonna? Mitä jos kaikki tämä tapahtuisi toimivalla menetelmällä ja itseäsi arvostaen?

Nosta itsesi ykkössijalle ja tule mukaan virkistymään!

MIKSI SINUN KANNATTAA LUOTTAA NANAN OSAAMISEEN?

VALMENTAJA NANA HEIKKILÄ

Nana Heikkilä on 37-vuotias personal trainer, hyvinvointivalmentaja sekä inspiraattori. Hän haluaa mahdollistaa jokaiselle omasta hyvinvoinnista huolehtimisen ja on itse kokenut sen, kun liian rajut ohjelmat ja dieetit ovat tuhota terveyden kokonaan. Nana haluaa, että hänen valmennettavansa saavuttaa omat tavoitteensa tehokkaasti, mutta järkevästi rakennetun suunnitelman avulla, juuri jokaiselle sopivalla tavalla. Treenien ja hyvinvoinnista huolehtimisen ei tarvitse olla koko elämän keskipiste, riittää että ne kulkevat muun elämän mukana hyvällä fiiliksellä. Vähemmän on enemmän.

Valmentaja Nana on ammattimainen, motivoiva, inspiroiva, aito ja rehellinen. Hän on rakentanut oikeasti toimivat ohjelmat ilman pelkoa terveyden menettämisestä. Nanan valmennuksissa tavoitellaan aitoa ja oikeaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia eikä hän anna turhia lupauksia.

Koulutukseltaan Nana on kuntosaliohjaaja, personal trainer sekä urheilu- ja suorituskykyvalmentaja. Lisäksi hänen koulutustaustaansa kuuluvat mm. Precision Nutrition ravintovalmennus, TRX ohjaajakoulutus, Kehonpainoharjoittelun ohjaajakoulutus, Palauttavan ja huoltavan harjoittelun ohjaajakoulutus, NLP practitioner sekä Anatomy Trains 1.

Vapauta virkeytesi ja voita väsymys

LISÄÄ VIRKEYTTÄ KIITOS!

LISÄÄ ENERGIAA, KIITOS!

VAPAUDU VÄSYMYKSESTÄ!
VALMENNUKSESTA SANOTTUA

Mitä valmennettavat ovat sanoneet valmennuksesta?

Toinen päivä vasta ja mä olen ihan eri ihminen jo. Mitä kaikkea kolmen viikon aikana voi tapahtuakaan!
Kiitos Nana, nyt jo ollut niin ihania treenejä, tehtäviä ja infoa. Ja Wau! Mikä olo!! Tein tänään aamulla 19 min flow joogan. Ja voi mikä olo päivään tuli  Eikä vaatinut kuin heräämisen 20 min ennen muita ja talo ihan hiljainen. En lupaa joka aamu. Mut pari krt viikossa olis mahtavaa toteuttaa! Vieläkin ilta vuorossa olo virkeä.
Tämän päivän ohjelmassa oleva kehomeditaatio oli kyllä niin paikallaan hektisen työpäivän päätteeksi. Voi hyvin tehdä vaikka jokaisen etäpäivän päätteeksi tämän.
Tein eilen illalla joogan   vaikkei mitään uniongelmia sillai oo (ainakaan kovin häiritseviä) joskus tulee herättyä 2-4 välillä, mutta saan melko pian kyllä unen uudestaan. Viime yönä en herännyt kertaakaan ja heräsin vähän ennen herätyskelloa  ja tuntu että no tulipa nukuttua hyvin.
Hui, kaks viikkoa jo mennyt; mihin tämä aika oikein menee. Tässä valmennuksessa on ollut paljon tuttuja asioita, mutta paljon uuttakin. Nyt huomaa mikä vaikutus milläkin on ja kaikki on vain positiivista! Alun koetinkivi minulle oli nuo joogat ja rauhoittuminen se loppui aina ennen 5 min jälkeen. Näin se on, tekemällä oppii ja nyt kunnollinen ilta rauhoittuminen = lyhyt jooga palauttaa todella hyvin. Olen 1,5 vkoa nukkunut paremmin kuin aikoihin.
"Stressivapaa" valmennus, tehtäviä ja pohdittavaa tulee kyllä tasaiseen tahtiin, mutta suoritusajan ja järjestyksen voit oman arkesi mukaan päättää itse. Materiaalit kun ovat näkyvillä vielä valmennuksen päättymisen jälkeenkin. Paljon tekemistä tukevaa informaatiota ja vinkkejä :)
Nana on valmentajana mielestäni aito ja ihanan positiivinen ja tsemppaava. Hänen valmennuksensa on hyvin koottu (esim. Strong with Nana) ja siksi lähden mielelläni myös jatkossa mukaan hänen uusiin valmennuksiinsa!
Valmennus oli aivan ihana ja antoi juuri sen mitä lupasikin. Paljon rentouttavia vinkkejä joita saa omaan tahtiin toteuttaa. Ei tullut kertaakaan stressiä, vaikka en kyennyt/jaksanut elämäntilanteeni vuoksi kaikkea tehdä.
Mukavan rauhallinen kokonaisuus. Paljon venyttelyä ja kehonhuoltoa. Teki tosi hyvää ja löysin uusia rutiineja arkeen.