TREENIBUFFA

Huutaako kalenterisi punaista jo NYT, mutta treenatakin pitäisi?

“Anna minulle yksi kuukausi ja näytän sinulle miten pääset viimein eroon hampaat irvessä treenaamisesta ja aikataulustressistä – takuuvarmasti!”

UUSI Treenibuffa on kiireisille naisille (tai miehille) suunniteltu kotitreenivalmennus, jossa noudatat valmista ohjelmaa tai valitset treenin fiiliksen mukaan – ja joka ei lopu kesken!

⬇️ ⬇️ ⬇️

Ennen kuin kerron Treenibuffasta sen enempää, niin yksi kysymys sinulle. 

Vaikuttaako arkesi tältä: 

❓ Uurastat aamukuudesta iltamyöhään asti minuutti minuutilta täytetyn kalenterin kanssa. 

❓ Yrität etsiä aikaa salilla juoksemiseen, mutta et halua laiminlyödä perhettäsi. Lisäksi haluat pitää pomosi tyytyväisenä nurkan takana odottavan ylennyksen toivossa…

Ja sen takia leikkaat kalenterista ensimmäisenä treenisi ennemmin kuin aikasi perheeltä tai työltäsi. Puhumattakaan, että käyttäisit iltasi uusien treeni-ideoiden etsimiseen netistä. Tai sen pohtimiseen, minkä verkkokurssin ostaisit pelastaaksesi hyvinvointisi? 

…Silti välillä puristava vyö housuissa ja iltaisin sohvalle nuukahtaminen muistuttavat sinua siitä, että treenatakin pitäisi. 

➡️ Kierre on valmis: Stressi hakkaa päätäsi ja ainoat treenit, jotka teet kerran pari viikossa, väännät hampaat irvessä – jotta saat viimeisenkin pisaran puristettua itsestäsi.

Kuulostiko yhtään tutulta? 

Ei hätää! Ymmärrän sinua täysin, koska useimpien suomalaisten naisten arki on tällaista ja juuri siksi…

Treenibuffalla annat VIIMEIN monoa treeneistä stressaamiselle ja soimaavalle omalle tunnolle! 

Ja alat hymyilemään treenien jälkeen sen sijaan, että mietit lohkesiko hampaasi kaiken sen leukojen kiristelyn jälkeen.

Joten oletko valmis kuulemaan lisää? Katsotaan miten tämä kaikki on mahdollista…

“Näin sujautat kotitreenit jo valmiiksi ylivuotavaan kalenteriisi ja sanot hyvästit ryöstöhintaisille salijäsenyyksille!”

Kuvittele jos tiukoista treeniaikatauluista stressaamisen sijaan:

💟 Saat joka kuukausi UUDEN arkeesi vaivatta sujahtavan kotitreeniohjelman, jota noudattamalla farkkujesi vyö alkaa tuntumaan viikko viikolta löysemmältä… vaikka ET ehtisi treenaamaan kuin pari kertaa viikossa.

💟 Koet viikoittain AHAA-elämyksiä, kun kuulet miten mielesi ja kehosi todella toimii – ja vapaudut lähes HETI treenien suorittamisen kierteestä.

💟 Muokkaat treenejäsi aikataulujesi mukaan ilman ylimääräistä päänvaivaa, kun sinulle iskee yhtäkkiä viikko, jossa päiviin ei meinaa saada mahtumaan edes 5 minuutin kahvitaukoa.

💟 Löydät jälleen vuosia kadoksissa olleen energiasi… Päivän lopussa ET tunne enää itseäsi rättiväsyneeksi, aivan kuin viimeinenkin energiapisara olisi valutettu sinusta pois.

💟 Saat yksinkertaisia harjoitteita, joilla pidät mielesi kirkkaana elämän stressaavinakin ajanjaksoina – eikä sinun tarvitse jatkossa pelätä rähjähtäväsi kesken tiukkojen neuvottelujen pomosi tai perheesi kanssa.

💟 Aikaasi EI kulu salilla ihmettelyyn ja laitteiden käytön opiskeluun – tee hien pintaa nostattava treeni niinkin vähässä ajassa kuin alle 30 minuutissa – ja aikaa jää vaikka lempi HBO-sarjan katsomiseen teekupin äärellä. 

Kuulostaako hyvältä? Niin minustakin…

Sillä JUURI näitä asioita lukuisat valmennettavani ovat kokeneet vuosien aikana. Ja kaikki tämä on myös nyt sinun saatavillasi!

Uudessa

TREENIBUFFASSA:

Saat minut omaksi “personal traineriksi”, joka suunnittelee puolestasi kuukausittaiset treeniohjelmasi. Sinun tarvitsee vain heittää treenitoppi päälle ja sitoa kengännauhat – ja treeni voi alkaa!

Treenaan olohuoneessasi kanssasi, jotta saat pidettyä motivaation korkealla treenin loppumetreille asti – ja lisäksi näytän sinulle eri liikevariaatiot, joista valitset kuntotasosi mukaan

Jos viikkoosi pamahtaa odottamattomia muutoksia, valitset vain mieleiset treenit aivan kuin valitsisit lempiruokasi buffetista – näitä treenejä eivät muuttuvat aikataulut ja odottamattomat kiireet nimittäin pilaa!

Kyllä, haluan mukaan

Esittelyssä Treenibuffa:

Kiireisen naisen kotitreenivalmennus...

... Jossa kaikki treenit on sinulle valmiiksi suunniteltuna JOKA kuukausi!

Treenibuffa on Suomen ainoa kiireisille naisille suunnattu kotitreenivalmennus, joka ei lopu KESKEN – vaan tuo sinulle valmiiksi mietittynä ja suunniteltuna kotitreenit uunituoreeltaan omaan olohuoneeseesi.

Laitat vain treenitamineet päälle ja solmit kengistä nauhat. Painat play ja 20-30 minuutin kuluttua et pysty piilottelemaan treenistä saatua onnistumisen tunnetta.

Näin pystyt aloittamaan treenaamisen kotona tavoitteidesi mukaan välittömästi!

Kyllä, haluan mukaan

Koska elämäsi täyttyy ihan tarpeeksi työkiireiden ja perhearjen tuottamista haasteista, niin Treenibuffa vapauttaa sinut edes yhdestä ongelmasta: 

Pakonomaisesta treenien stressaamisesta ja suunnittelusta. 

Kun teet ensimmäiset treenit Treenibuffassa, et meinaa sen jälkeen malttaa odottaa seuraavia treenejä, koska ne saavat kerta toisensa jälkeen sinut hymyilemään. 

Ja mikä parasta: Näihin treeneihin ei tarvitse kuluttaa 2 tuntia, vaan treenit saa vedettyä jopa alle 30 minuutissa – jotta sinulle vapautuu aikaa vaikka lastesi kanssa leikkimiseen. 

Haluat varmaan jo tietää mitä kaikkea Treenibuffa sisältää? 

Joten katsotaanpa mitä on luvassa, kun tulet Treenibuffaan mukaan: 

 • Saat joka kuukausi valmiiksi suunnitellut kotitreeniohjelmat – jotta sinun ei tarvitse kuluttaa töiden jälkeen aikaasi treeniohjelmien kahlaamiseen netistä.
 • Kyllästyttääkö samojen treenien pumppaaminen? Ei enää! Sillä Treenibuffassa treenit vaihtuvat JOKA kuukausi, joten sinun ei tarvitse veivailla samoja treenejä kyllästymiseen asti.
 • Töissä pomo valittaa ja projektien aikataulujen venyminen stressaa? Kovempien treenien sijaan pystyt valitsemaan kehoa ja mieltä hellivää kehonhuoltoa – jotta saat nollattua aivosi seuraavaa päivää varten.
 • Treenibuffa tuo kotiisi yhteisön, jossa pääset jakamaan kokemuksia treenaamisesta ja arjestasi samanhenkisten naisten kanssa ilman tuomitsemista tai arvostelua.
 • Vältät jatkuvan aikataulustressin – NYT sinä päätät millaisella aikataululla haluat treenata, ja kuinka pitkään kerrallaa
 • Harrastatko jo muuta liikuntaa, kuten esimerkiksi juoksua tai vaikka ratsastamista? Nämä treenit lisäävät suorituskykyäsi muissa liikuntaharrastuksissas
 • Kahlaatko uusimpia FIT ja Kauneus ja Terveys -lehtiä pysyäksesi uusimpien treenien perässä? Enää ei tarvitse! Treenibuffasta löydät viimeisimmät treenimenetelmät sinulle valmiiksi pureskeltuna

LISÄKSI Treenibuffassa vierailee kuukausittain Suomen kokeneimpia hyvinvoinnin ammattilaisia ja valmentajia. 

Sen takia Treenibuffa pitää sisällään laajan kattauksen eri tyylisiä treenejä kuten esimerkiksi

hypyttömiä lihaskuntotreenejä lisäpainolla tai ilman
✅ hikikarpaloita nostattavia HIIT-treenejä
✅ kehoa hellivää joogaa
✅ kehonhuoltoa ja venyttelyitä
✅ elämänhallinnan tehtäviä

Ja kaikki alusta loppuun saakka ohjattuna!

Saat jäsenyyden nyt edulliseen 27,90€ kuukausihintaan (ovh 34,90€), ja tämä sisältää kaiken yllämainitun. Pystyt irtisanomaan jäsenyytesi koska tahansa.

Treenibuffa toimii

kuukausijäsenyydellä 27,90 €

Treenit sijaitsevat suljetussa valmennusympäristössä tunnusten takana. Et tarvitse FB jäsenyyttä, mutta vapaaehtoinen tsemppiryhmä sijaitsee Facebookissa.

Treenibuffan saat maksaa joko pankki- tai luottokortilta (tai liikuntaeduilla). Uusi maksu veloitetaan sinulta joka kuukausi aina samana päivänä, kun ensimmäisen kerran tulit mukaan. Voit lopettaa jäsenyyden milloin tahansa ilman irtisanomisaikaa. Jatkokuukaudet 27,90€/kk.

Maksaa pystyt myös yleisimmillä liikuntaeduilla, vaikkapa koko vuoden kerrallaan. Alempana näet tarkemmat ohjeet.

Kyllä, haluan mukaan

Liity Treenibuffaan
ja saat yhden
Suomen kokeneimmista hyvinvointivalmentajista
treenaamaan kanssasi niinkin vähällä kuin
27,90 € kuukaudessa!

Kyllä, haluan mukaan

Kerrataanpa vielä mitä kaikkea saat yhdellä 27,90€ kuukausimaksulla: 

 • Sinulle valmiiksi suunnitellut treenit JOKA kuukausi, jotta sinun tarvitsee vain päättää missä kohtaa viikkoa teet niinkin lyhyet kuin 30 minuutin treenit.
 • Saat täydellisen kattauksen eri teemaisia treenejä, joista saat valita suosikkisi (jos haluat poiketa sinulle suunnitellusta ohjelmasta)
 • Minun ja koko Treenibuffan yhteisön tuen kaikkiin esteisiin, joita matkasi varrella tulee. Sinulla on suora yhteys minuun vain klikkauksen päässä.
 • Laajan valikoiman erilaisia harjoituksia mielesi kohentamiseen silloin, kun treenaaminen tuntuu arjen kuormituksessa liian raskaalta.
 • Ja paljon muuta…

Ajattele: Pelkästään salikortti maksaa Suomessa jopa 49,90-79,90 € kuukaudessa. Ja siihen ei edes kuulu sinulle suunniteltuja treenejä. Oman valmentajan palkkaaminen Suomessa maksaa helposti 300-400 € kuukaudessa. 

Joten mietipä: Nyt saat valmiiksi mietityt ja 8 vuoden ajan hiotut kotitreenit valmiiksi sinulle suunniteltuna 27,90€  kuukaudessa. 

Tämä on vain murto-osa siitä, mitä maksaisit normaalisti omasta valmentajasta ja kuntosalikortista. 

Joten kokeile NYT täysin uutta Treenibuffaa… Anna sille yhden kuukauden ajan mahdollisuus ja minä kannan kaiken riskin. 

[Haluan treenata kotona omilla ehdoillani]


Suorittaessasi maksun liikuntaedulla toimi seuraavasti:

Lataa liikuntaedun tarjoajan mobiilisovellus (tai avaa sivusto tietokoneellasi), avaa se ja kirjaudu sisään. Etsi toimipisteemme: Nanafit Oy

Syötä haluamasi summa ja vahvista maksu.

Lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@nanafit.fi jossa kerrot vahvistuskoodin (tai liität kuitin maksusta), maksamasi summan,  ja haluavasi Treenibuffa-jäsenyyden,  niin lähetämme sinulle alennuskoodin liikuntaedulla maksamastasi summasta. 

Paluupostissa saat alekoodin joka vastaa suorittamaasi summaa ja tämän jälkeen pääset rekisteröitymään valmennukseen kun syötät alekoodin ja maksukortin tiedot. 

Tililtäsi ei veloiteta mitään ennen kuin liikuntaedun summa on käytetty. Jos haluat myöhemmin lisätä maksettua arvoa liikuntaedulla, tämäkin onnistuu, ole tällöin yhteydessä info@nanafit.fi.

Huomioithan kuitenkin, että sinun tulee syöttää myös maksukortin numero vaikka maksaisit jäsenyyden liikuntaedulla. Treenibuffa on kuukausipohjainen jäsenyys, joten jäsenyyden jatkamiseksi liikuntaedun päätyttyä tarvitsemme maksukortin tiedot. 

Jos haluat kuitenkin irtisanoa jäsenyyden ennen kuin liikuntaetusi päättyy, voit tehdä sen viimeistään 7 päivää ennen seuraavaa veloituspäivää.

TREENIBUFFA JÄSENYYS
27,90 €
34,90€
TYYTYVÄISTEN ASIAKKAIDEN PALAUTTEITA

ASIAKKAIDEN SUUSTA:

Avasit mulle uuden elämän: virtaa riittää töiden päälle vaikka mihin, mistään ei tarvi luopua ja treenejä tehdessä on lapsenomainen ilo omasta jaksamisesta ja kehityksestä. Ihan uudenlainen asenne omaan hyvinvointiin, ja kehonhuollot on saatu viikko-ohjelmaan minkä kyllä kropasta huomaa. Ihan best, kiitos
Kiitos, nämä videot ovat superia, täynnä asiantuntemusta ja kunnon treeniä. Mukana on pientä lempeää muistutusta, että oma päivän kunto kulloinkin riittää. Osaat ohjata ja tsempata hienosti. Näitä ohjelmia seuraamalla ei tule vaihtelunhaluisellekaan tylsää!
Video muotoinen treeniohjeiden jakaminen oli huippujuttu, kun treenit sai tehtyä yhdessä sinun kanssasi. Videoista saa buustia omaan treenaamiseen ja jaksoi loppuun saakka, eikä tarvinnut itse huolehtia kellosta. Pidin siitä että treenit olivat nopeita ja ne pystyi tekemään missä vain. Treenien monipuolisuus piti mielenkiinnon yllä koko viiden viikon ajan. Kiireiseen lapsiarkeen tämä valmennus sopii hyvin :)
Olen ollut erittäin tyytyväinen treeneihisi, jotka ovat olleet tehokkaita ja vaihtelevia. Kehonhuollot ja venyttelyt ovat myös olleet todella hyviä. Olen sinun avullasi löytänyt treeni-ilon ja ruvennut syömään terveellisemmin. Tavoitteena oli voida paremmin ja saada parempi lihaskunto. Läheisetkin ovat huomanneet, että voin paremmin, olen energisempi ja plussana on viiden kilon painonpudotus. Kiitos mahtavasta valmennuksesta ja kannustuksesta, olet huippu valmentaja! Olenkin suositellut treenejäsi monelle tutulle.