TREENIBUFFA

Kotitreenaajan PARATIISI: Kaikki treenit yhdestä paikasta!

Sinulle valmiiksi suunnitellut kotitreenit JOKA kuukausi.

Treenibuffassa nautit kotitreenien tuomasta energisestä olosta sekä kiinteytyvästä kropasta – ilman hampaat irvessä suorittamista!

⬇️ ⬇️ ⬇️

Treenibuffassa sinulle on rakennettu joka viikolle valmis treeniohjelma, joka sisältää kotitreenejä, kehonhuoltoa, taukojumppaa tai vaikkapa kävelyä. Halutessasi voit korvata jonkun treenin yli 100 treeniä sisältävästä treenipankista, josta löydät:

  • Hypyttömiä lihaskuntotreenejä (nämä sopivat loistavasti myös kuntoilemisen aloittaville tai polvivaivoista kärsiville)
  • Lisäpainolla tehtäviä treenejä, jotka vahvistavat lihaksiasi ja muokkaavat kehonkoostumustasi tehostamalla rasvanpolttoa
  • Hikikarpaloita nostattavia HIIT- ja syketreenejä jotka nostattavat kuntoasi ja ovat loistava tapa saada tehokas treeni aikaan kun aika on kortilla
  • Kehoa ja mieltä hellivää joogaa ja kehonhuoltoa
  • Elämänhallinnan tehtäviä sekä henkistä hyvinvointia kohentavia 8D-meditaatiohetkiä

Treenibuffan treenit sopivat kaikille: Olit sitten jo kokeneempi treenaaja tai vasta starttaamassa treenaamista uudelleen.

Liity nyt Treenibuffaan kertamaksulla 24,90€, saat treenit käyttöösi loppuvuodeksi 2022. 

(Ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen löydät tämän sivun lopusta)

Treenibuffa auttaa saavuttamaan hyvinvointitavoitteesi 3 yksinkertaisella askeleella:

ASKEL 1:

Seuraa kuukausittain räätälöityä kotitreeniohjelmaa – missä vain, milloin vain! Saat jokaiselle kuukaudelle sinulle valmiiksi mietittynä ja suunniteltuna kotitreenit suoraan puhelimeesi tai tietokoneellesi.

Tai voit valita kuukausittain juuri itsellesi mieluisimpia treenejä yli 100 valmiista treenistä vähän niin kuin Ruotsin laivan buffassa lempiruokiasi.

Sinun ei tarvitse kuluttaa töiden jälkeen aikaasi treeniohjelmien etsimiseen netistä.

Koska elämäsi täyttyy varmasti ihan tarpeeksi työkiireiden ja perhearjen tuottamista haasteista. Ja siksi Treenibuffa vapauttaa sinut edes yhdestä ongelmasta:

Pakonomaisesta treeneistä stressaamisesta ja suunnittelusta. Lunasta loppuvuoden jäsenyys 24,90€ hintaan:

Kyllä, haluan mukaan

ASKEL 2:

Laitat vain treenitamineet päälle ja solmit kengistä nauhat.

Treenibuffan kotitreenit voit tehdä missä vain ja milloin haluat. Kunhan sinulta löytyy vain puhelin. Treenibuffan jäsenenä löydät kaikki sinulle suunnitellut treenit yksinkertaisesta puhelinsovelluksesta (toimii myös millä tahansa tietokoneella).

Ja siksi voit vetäistä treenit helposti vaikka kesäisin mökilläsi. Tai työmatkalla hotellihuoneessasi. Lunasta loppuvuoden jäsenyys:

Kyllä, haluan mukaan

ASKEL 3:

Painat ‘play’ ja 20-30 minuutin kuluttua et pysty piilottelemaan treenistä saatua onnistumisen tunnetta!

Yhteenkään Treenibuffan treeniin ei tarvitse kuluttaa kokonaista tuntia. Treenit saat vedettyä jopa alle 30 minuutissa, jolloin aikaasi vapautuu vaikkapa lastesi kanssa leikkimiseen tai ystäviesi näkemiseen.

Eikä sinun tarvitse raataa salilla kahta tuntia, jotta lempifarkkusi mahtuvat jalkaasi.

Otat vain puhelimesi esiin ja voit aloittaa treenit.

Ja mikä parasta: Jaksat taas nauttia päivistäsi heräämisestä alkaen aina siihen saakka kunnes painat pääsi takaisin tyynyyn.

Treenibuffa toimii

Loppuvuoden 2022 jäsenyydellä kertakorvauksena 24,90€

Treenit sijaitsevat omassa NANAFIT sovelluksessa (pinkki logollinen) ja nettiselaimella. Et tarvitse FB jäsenyyttä, mutta vapaaehtoinen tsemppiryhmä sijaitsee Facebookissa.

Treenibuffan saat maksaa joko pankki- tai luottokortilta.

Pystyt maksamaan loppuvuoden paketin myös yleisimmillä liikuntaeduilla, tai vaikkapa koko vuoden kerrallaan. Alempana näet tarkemmat ohjeet.

Loppuvuoden 2022 jäsenyyys

Haluatko nähdä, miten Treenibuffa toimii? Kurkkaa alapuolella oleva video…

Näistä herkuista nautit Treenibuffalaisena heti kun liityt mukaan:

 Saat viikottaiset vaihtuvat treeniohjelmat ja alusta loppuun ohjatut treenit (jotkut valmennettavani ovatkin sanoneet, että “välillä tuntuu kuin olisit livenä olohuoneessani tsemppaamassa”).

 Jokainen treeni sisältää huolelliset alku- ja loppuverryttelyt sekä tekniikkavinkit.

 Olen etätuessa vastaamassa mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

★ Treeni-intoa ja elämäniloa pursuava yhteisö.

★ Kuukausittaiset treenaamista syventävät luennot ja workshopit (esimerkiksi “Aktivoi paralihakset oikein”).

 

Työpaineet kuormittavat, etkä arjen pyörittämisen keskellä meinaa löytää aikaa itsellesi? Elämä tapahtuu meille kaikille. Jokaisella on vastuunsa töissä, arjen rutiinien pyörittämiset jne. Lista voisi jatkua ja jatkua.

Siksi Treenibuffalaisena pystyt säätelemään itse treeniesi kuormaa. Ja kovempien treenien sijaan pystyt aina tarvittaessa valitsemaan vaikkapa kehoa ja mieltä hellivää kehonhuoltoa – jotta saat nollattua aivosi seuraavaa päivää varten.

Olen suunnittellut Treenibuffan kaikille naisille, joiden kiireisen arjen keskelle ei meinaa treenaaminen mahtua (tai edes sen miettiminen).

Siksi Treenibuffa on tehty hyvinkin yksinkertaiseksi.

Lupaan, että seuraavat kuukaudet muuttavat suhtautumisesi treenaamiseen.

Aloita yhteinen matkamme painamalla alapuolella olevaa nappia. Ja luo ensiksi tunnukset Treenibuffaan (ei sido sinua vielä mihinkään). Heti liittymisen jälkeen pääset nappaamaan turvallisesti yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla valitsemasi jäsenyyden.

Jos käytät maksamiseen liikuntaetuja, alapuolelta näet ohjeet siihen.

Jäsenyysmaksun vahvistamisen jälkeen pääset heti aloittamaan treenit.

Puhelinapplikaation voit ladata Google Playsta ja Applen App Storesta nimellä “NanaFit”, oikea sovellus on pinkkipohjainen.

Nähdään pian treeneissä,

Nana

P.S.

Suorittaessasi loppuvuoden 2022 maksun liikuntaedulla toimi seuraavasti:

Lataa liikuntaedun tarjoajan mobiilisovellus (tai avaa sivusto tietokoneellasi), avaa se ja kirjaudu sisään. Etsi toimipisteemme: Nanafit Oy.

Syötä summa (24,90€)  ja vahvista maksu. Jos haluat maksaa osamaksulla, syötä valitsemasi summa ja pyydä loppuosasta lasku infostamme.

Lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@nanafit.fi, jossa kerrot seuraavat asiat:

  • Vahvistuskoodin (tai liität kuitin maksusta)
  • Maksamasi summan
  • Haluavasi Treenibuffa-jäsenyyden loppuvuoden 2022 jäsenyystarjouksella.

Lähetämme sinulle lisäohjeet liittymiseen paluupostissa.

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä info@nanafit.fi

LOPPUVUODEN 2022 TREENIBUFFA TARJOUS
24,90€
55,98€
TYYTYVÄISTEN ASIAKKAIDEN PALAUTTEITA

ASIAKKAIDEN SUUSTA:

Avasit mulle uuden elämän: virtaa riittää töiden päälle vaikka mihin, mistään ei tarvi luopua ja treenejä tehdessä on lapsenomainen ilo omasta jaksamisesta ja kehityksestä. Ihan uudenlainen asenne omaan hyvinvointiin, ja kehonhuollot on saatu viikko-ohjelmaan minkä kyllä kropasta huomaa. Ihan best, kiitos
Kiitos, nämä videot ovat superia, täynnä asiantuntemusta ja kunnon treeniä. Mukana on pientä lempeää muistutusta, että oma päivän kunto kulloinkin riittää. Osaat ohjata ja tsempata hienosti. Näitä ohjelmia seuraamalla ei tule vaihtelunhaluisellekaan tylsää!
Video muotoinen treeniohjeiden jakaminen oli huippujuttu, kun treenit sai tehtyä yhdessä sinun kanssasi. Videoista saa buustia omaan treenaamiseen ja jaksoi loppuun saakka, eikä tarvinnut itse huolehtia kellosta. Pidin siitä että treenit olivat nopeita ja ne pystyi tekemään missä vain. Treenien monipuolisuus piti mielenkiinnon yllä koko viiden viikon ajan. Kiireiseen lapsiarkeen tämä valmennus sopii hyvin :)
Olen ollut erittäin tyytyväinen treeneihisi, jotka ovat olleet tehokkaita ja vaihtelevia. Kehonhuollot ja venyttelyt ovat myös olleet todella hyviä. Olen sinun avullasi löytänyt treeni-ilon ja ruvennut syömään terveellisemmin. Tavoitteena oli voida paremmin ja saada parempi lihaskunto. Läheisetkin ovat huomanneet, että voin paremmin, olen energisempi ja plussana on viiden kilon painonpudotus. Kiitos mahtavasta valmennuksesta ja kannustuksesta, olet huippu valmentaja! Olenkin suositellut treenejäsi monelle tutulle.