SUPER FIT KESÄTREENIPAKETTI

MIELETÖN TREENIPAKETTI ULKONA JA KOTONA TREENAAVALLE!

Tehokasta ja nopeaa kehonpainoharjoittelua, mäkitreenejä, porrastreenejä, HIIT-treenejä. Kahvakuula-, vastuskuminauha- ja käsipainotreenejä, monipuoliset alkulämmittelyt, kehonhuollot ja venyttelyt. Tämä treenipaketti sisältää 46 erilaista treeniä, joista jokainen liike on opastettu ja esitelty videolla.

Tämä treenipaketti on loistava kesäksi, kun haluat hoitaa treenit nopeasti ja tehokkaasti alta pois jolloin aikaa jää elämiseen ja kesästä nauttimiseen!

ALOITA TREENIT KOSKA TAHANSA, MILLOIN TAHANSA!

SUPER FIT KESÄTREENIT

Nämä treenit ovat yhdistelmä kehonpainolla tehtävää lihaskuntoharjoittelua, HIIT-treeniä, räjähtävyyttä ja toiminnallisuutta, unohtamatta liikkuvuutta. Pääset myös halutessasi haastamaan kehoa kahvakuulalla, vastuskuminauhalla tai käsipainoilla. Näiden treenien yhdistelmä on takuuvarma tapa buustata aineenvaihduntaa, muokata ja kiinteyttää kehoa sekä tehdä sinusta vahva ja toiminnallinen!

Treenit kuormittavat isoja lihasryhmiä, jolloin harjoituksen kokonaiskuormitus kasvaa erittäin suureksi ja mahtavia treenituloksia saadaan jo lyhyessä ajassa! Suurin osa treeneistä kestää vain 15-30 minuuttia, ja nämä treenit voit tehdä vaikkapa biitsillä.

Voit itse valita kuinka monta kertaa viikossa treenaat. Treenipaketista löydät treenisuunnitelmat, jotka ovat rakennettu joko 3 tai 5 kertaa viikossa treenaavalle (perustaso & haastava). Useimmista liikkeistä löydät myös kevennetyn version. Tässä valmennuksessa pärjäät ilman välineitä, mutta halutessasi pääset haastamaan itsesi myös välineillä kuten kahvakuulalla, vastuskuminauhalla ja käsipainoilla.

 

SUMMER FIT KESÄTREENIT

Valmennuksen materiaalit sijaitsevat suljetussa valmennusympäristössä, jonne saat omat tunnukset käyttöösi. Pystyt käyttämään ympäristöä puhelimella, padilla tai tietokoneella. Valmennusympäristö on auki sinulle marraskuun loppuun 2018 asti. Näillä treeneillä pystyt treenaaman melkein koko loppu vuoden! Lisäksi sinulle jää tulostettava treenivihko valmennuksen jälkeenkin.

SUPER FIT TREENIPAKETTI

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

146 ERILAISTA TREENIVIDEOTA
2VIDEOLLA ESITELTÄVÄT LIIKKEET, JOTTA NÄET OIKEAOPPISEN SUORITUSTEKNIIKAN
3VERKKOYMPÄRISTÖN, JOSSA VALMENTAJA VASTAA KYSYMYKSIIN
4KIINTEYTYMISEN MAKSIMOIVAT MONIPUOLISET TREENIKOKONAISUUDET
5KEHOA JA LIHAKSIA VAHVISTAVAT TREENIT
6HIIT-TREENIT, MÄKITREENIT, PORRASTREENIT
7OMAN KEHON PAINOLLA TEHTÄVÄT LIHASKUNTOHARJOITUKSET
8LIHASKUNTOHARJOITUKSET JOISSA KÄYTETÄÄN KÄSIPAINOJA, KAHVAKUULAA TAI VASTUSKUMINAUHAA
9KEHONHUOLTO-, ALKULÄMMITTELY- JA VENYTTELYVIDEOT
10OHJEET KEVENNETTYIHIN LIIKKEISIIN
11ESIMERKKITREENISUUNNITELMAN 6 VIIKOKSI, PERUSTASO 3 KRT/VKO JA HAASTAVA TASO 5 KRT/VKO
12HAUSKAA JA MONIPUOLISTA ITSENSÄ HAASTAMISTA
13TULOSTETTAVAN TREENIVIHKON
14PÄÄSYN YHTEISEEN TREENIPÄIVÄÄN SYKSYLLÄ
15PÄÄSYN SULJETTUUN FACEBOOK RYHMÄÄN

LIIKUNTAEDULLA MAKSAMINEN

Meillä voit maksaa Smartum-edulla, Edenredillä, ePassilla tai Eazybreakilla!

Smartum-saldo, Edenred, ePassi & Eazybreak:

Etsi Smartumin verkkopalvelusta palveluntarjoajaksi Nanafit. Maksa suoritus ja lähetä kuitti sähköpostitse info(at)nanafit.fi. Sinulle lähetetään paluupostissa tunnukset valmennusympäristöön ja pääset aloittamaan treenit kesätreenien parissa.

Smartum-setelit:

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info(at)nanafit.fi ja paluupostissa saat ohjeet seteleiden lähettämisestä. Kun setelit ovat perillä, sinulle lähetetään tunnukset SUPER FIT treenipakettiin.

SUPER FIT TREENIPAKETTI
65 €