SÄHKÖISET RESEPTIKIRJAT

Terveellistä ja maukasta

150 reseptiä lautasellesi

Onko ruokaideat loppuneet etkä keksi enää yhtään herkullista, mutta terveellistä uutta reseptiä? Jos uusien ruokien löytäminen ja miettiminen tuottaa lähinnä harmaita hiuksia, minulla on sinulle hyviä uutisia!

Olen itsekin taistellut saman ongelman kanssa ja epätoivoisena yrittänyt etsiä internetin syövereistä joitain fiksuja reseptejä, mutta lopulta väsyin siihen päivittäiseen etsimiseen, joten käärin hihat ja rupesin toimeen! Enää ei tarvitse kuluttaa kallisarvoista aikaa reseptien etsimiseen, sillä nyt kaikki herkulliset mutta hyvinvointia tukevat reseptit löytyy kaikki yhdestä paikasta!

Kaikki reseptit

kätevästi taskussa koko ajan!

Maistuisiko sinulle aamupalaksi maidottomat proteiiniletut tai vaikkapa herkullinen marjasmoothie ja kasvismunakas? Tai miltä kuulostaisi sitruunainen cashew-kana lounaaksi? Välipalanälän iskiessä maistuu takuuvarmasti maukkaat kaneliletut tai omenakaurapaistos!

Kaikki nämä herkulliset reseptit + 145 muuta reseptiä ovat nyt saatavilla Raikas reseptikirjoissa! Sähköiset reseptikirjat jotka saat ladattua itsellesi pdf-tallenteena sisältävät raikkaita, terveellisiä ja herkullisia reseptejä jopa 150 kappaletta kumpikin, joten enää ei tarvitse miettiä mitä söisi lounaaksi tai välipalaksi!

Reseptikirjan hinta on nyt vain 9,90€, eli 1 resepti maksaa alle 0,07€!

Kolottaako herkkuhammasta?

Terveelliset herkut

Herkkuhammasta kolottaessa suussa sulavaa lakritsifudgea– nam! Vai herkullinen suklaa-brownie jaettavaksi ystävän kanssa kahvihetken merkeissä?

Tai haluaisitko korvata perinteiset suolaiset herkut hieman terveellisimmillä vaihtoehdoilla, kuten bataattilastuilla tai kesäkurpitsasipseillä?

Kummatkin reseptikirjat sisältävät erilaisia terveellisempiä herkkuja, sekä suolaisia että makeita!

Reseptejä jokaiseen ruokavalioon!

Reseptejä löytyy sekaruokavalioon, maidottomaan, gluteenittomaan, vegaaniseen ja kasvisruokavalioon, ja näitä on helppo muokata itselleen ja koko perheelle sopivaksi. Ei enää eri ruokien kokkausta itselle ja muulle perheelle, helppous ja maukkaus kunniaan!

Reseptikirjat sisältävät aamupala-, lounas-, välipala-, päivällis- ja iltapalareseptejä terveellisiä herkkuja unohtamatta.

2 erilaista reseptikirjaa

ota jompikumpi tai molemmat!

Valittavanasi on 2 erilaista sähköistä reseptikirjaa:

Raikas 1 reseptit 9,90€ (ovh 22,90€)

Kyllä, haluan tämän

Raikas 2 Exotic edition 9,90€ (ovh 22,90€)

Kyllä, haluan tämän

HERKULLISIA JA TERVEELLISIÄ RESEPTEJÄ

TARTU TARJOUKSEEN!
RAIKAS RESEPTIKIRJAT

SISÄLTÄVÄT

1Aamupalareseptit
2Lounasreseptit
3Välipalareseptit
4Päivällisreseptit
5Iltapalareseptit
6Terveelliset herkkureseptit
7Reseptejä seka- ja kasvisruokavalioon
8Reseptejä gluteenittomaan ja maidottomaan ruokavalioon
SÄHKÖISET RAIKAS RESEPTIKIRJAT
9,90€
22,90€

 

TYYTYVÄISTEN KOKKAILIJOIDEN SUUSTA:

”Oi vitsi miten ihana oli löytää tämä Raikas 2 reseptikirja! Kirja täynnä terveellisiä mutta niin herkullisia reseptejä!”
”Nämä nopeat ja herkulliset reseptit ovat helpottaneet minua keksimään mitä tehdä ruoaksi. Tämä oli aina ennen ongelmani, kun ei millään meinannut keksiä maukkaita ruokia, mutta enää tätä ei tarvitse murehtia!”
”En itse ole mikään kovin innostunut ruoanlaittaja, mutta reseptikirjan myötä olen oikeastaan tykästynyt ruoanlaittoon melkoisesti! Reseptit ovat helposti toteutettavia, herkullisia ja valinnanvaraa riittää!”