RAIKAS RAVINTOVALMENNUS

Oletko sinäkin kokeillut erilaisia dieettejä ja ruokavalio-ohjelmia, mutta et ole saavuttanut pysyviä tuloksia?

Tuntuuko, että aineenvaihduntasi on sekaisin turhan niukkakaloristen kuurien jälkeen, etkä oikein tiedä, kuinka paljon todellisuudessa kannattaisi syödä, jotta olosi olisi energinen ja peilikuva miellyttäisi silmää? Et todellakaan ole yksin tämän ongelman kanssa!

Tästä valmennuksesta saat selkeät ohjeet miten koostaa juuri sinulle sopiva ruokavalio. Autan sinua selvittämään oman päivittäisen energiantarpeesi, jonka pohjalta pääset koostamaan itsellesi monipuolisen, herkullisen ja terveellisen ruokavaliokokonaisuuden.

Koska olemme erilaisia, erikokoisia ja -painoisia, tässä valmennuksessa ei tarjota kaikille samaa ruokavaliopohjaa, vaan jokainen huomioidaan yksilönä!

Ohjeiden avulla opit syömään riittävästi, saat turvalliset ohjeet painonpudotukseen, pääset eroon turvotuksesta, alavireydestä ja saamattomuudesta, ja ymmärrät miten paljon terveellistä ruokaa saat oikeasti syödä voidaksesi hyvin, samalla kun energiatasot nousevat silmissä! Herkkuja unohtamatta 😉

Valmennus sisältää myös painetun ravinto-oppaan sekä painetun 150 ruoan reseptikirjan. Voit valita perinteisempiä ruokia sisältävän Raikas reseptikirja 1:n tai Exotic edition reseptikirjan, jossa on perusreseptien lisäksi myös makuja maailmalta -reseptejä. 

RAIKAS RAVINTOVALMENNUS

VIIMEINEN RAVINTOVALMENNUS MIKÄ SINUN TULEE IKINÄ HANKKIA!

Raikas ravintovalmennus auttaa sinua vihdoin löytämään työkalut pysyvään muutokseen, painonhallintaan ja loppuelämän kestävään energiseen olotilaan. Vaikka elämässäsi tilanteet ja tavoitteet muuttuisivat, tämän valmennuksen avulla pidät kiinni hyvästä olostasi!

Tässä valmennuksessa sinut otetaan huomioon yksilönä, ja opit koostamaan juuri sinun hyvinvointia ja tavoitteita tukevan ruokavalion. Näin varmistamme yhdessä sen, että tämä on viimeinen ravintovalmennus, mikä sinun tarvitsee enää koskaan hankkia.

Jos siis olet valmis voimaan hyvin loppuelämäsi, olet täysin oikeassa paikassa!

"Olen kipuillut syömisen kanssa koko elämäni ajan ja itsellä on ollut aina olo että en yritä tarpeeksi enkä osaa syödä oikein vaikka tekisin mitä. Aloitin Raikas-ravintovalmennuksen pari viikkoa sitten ja nyt jo tuntuu että koko elämä on muuttunut. Se armollisuus itseä kohtaan mistä puhut on niin tärkeä asia että en ymmärrä miksei siitä puhuta enemmän! Olen seurannut ties ketä terveysvaikuttajia jo pitkän aikaa ja noudattanut milloin mitäkin ohjetta, mutta olet ensimmäinen ihminen joka on koskaan sanonut että pitää syödä tarpeeksi. Vihdoin ymmärrän, että suurin ongelmani on ollut tuomitseva asenne omaa syömistä kohtaan ja liian pienillä kaloreilla kitkuttelu ja sitä kautta seurannut herkuttelun tarve. Eli KIITOS jo nyt siitä kaikesta mitä olet tuonut elämääni ja innolla odotan mitä valmennus ja koko elämä sen mukana tuo tullessaan <3"

Mitä konkreettisesti hyödyt 8 viikon RAIKAS ravintovalmennuksesta?

Tässä muutama tärkeä syy miksi lähteä mukaan tähän täysin uudenlaiseen valmennukseen:

 • Oivalla miten syöt juuri itsellesi oikealla tavalla (ja saavuttaen toivottuja tuloksia painonhallinnassa)
 • Selätät jatkuvan uuvuttavan väsymyksen ja saat aivan uutta energiaa päiviisi (eikä se lopu kesken!)
 • Opi syömään ilman stressiä tai pelkoa lihomisesta – ei enää tarvetta närkkiä lautasta haarukalla epäluuloisena
 • Oivalla miten tunnetilat vaikuttavat painonhallintaasi… ja siksi myös mm. hyvinvointiisi ja itseluottamukseesi
 • Päivittäinen suorituskykysi nousee – tarvitset sitä sitten treeniin, töihin tai henkilökohtaiseen elämääsi
 •  Omaan kulutukseen sopiva ruokavalio (etkä päädy käyttämään esim. urheilijan dieettiä jos et ole urheilija)
 • Viikko viikolta aineenvaihduntasi elpyy, energiasi palaa ja kehonkoostumus alkaa muuttumaan

VALMENNUS ON STARTANNUT 15.4.2019 JA ALKAA TAAS ENSI SYKSYNÄ. Tilaamalla uutiskirjeen saat hyvinvointivinkkejä ja tietoja uusista valmennuksista. 

STOP KITUKUUREILLE, SYÖ HYVIN JA TAVOITTEITASI TUKIEN!

SEURAAVA STARTTI SYKSYLLÄ!

Miksi minuun luotetaan hyvinvointi- ja ravintovalmentajana ehkä eniten?

Olen Nana Heikkilä, ja minut tunnetaan yhtenä Suomen suosituimmista ja arvostetuimmista hyvinvointivalmentajista.

Olen koulutettu ja sertifioitu Personal Trainer ja hyvinvointivalmentaja, joka on tunnettu kannustavasta, ammattitaitoisesta ja ihmisläheisestä valmennustavasta. Innostan kanavissani kymmeniä tuhansia suomalaisia kohti parempia elämäntapoja ja jo tuhannet suomalaiset ovat löytäneet kaipaamansa avun suosituista verkkovalmennuksistani.

Toimin usein asiantuntijana hyvinvointialan lehdissä ja julkaisuissa, ja minut palkittiinkin vuoden energisempänä bloggaajana 2018 Inspiration Blog Awardseissa. Syksyllä 2019 julkaistaan odotettu treenikirjani Tammen kustantamana. Kommentoin myös aika ajoin median kutsumana hyvinvointiin liittyviä asioita (esim. A-Studio, YLE Akuutti).

Olen itse henkilökohtaisesti läsnä valmennuksissa, koska haluan kulkea kanssasi koko valmennusmatkan alusta loppuun. Ketään ei jätetä omilleen. Haluan varmistaa omakohtaisesti, että varmasti ymmärrät kaiken oikein ja pääset toivomaasi lopputulokseen.

Olen itse kokenut matkan varrella omakohtaisesti pahoja ylirasitustiloja liiallisen treenimäärän, liian vähäisten kaloreiden ja liiallisen kuormituksen takia, joten tiedän miten vahingollista se voi olla. Kaikki valmennukseni suunnitellaan aina tavallisille ihmisille, ei esim. vain urheilijoille tai huipputasolla treenaaville. Kokonaiskuormituksen ja riittävän ravinnon määrän huomioiminen on äärimmäisen tärkeää, ja olenkin yksi ensimmäisistä, jotka ovat julkisesti puhuneet erilaisten kitudieettien ja rääkkitreenien vaaroista.

Mielestäni hyvinvoinnin ei kuuluisi koskaan olla itsensä rankaisemista vaan itsensä rakastamista ja halua tehdä itselleen hyviä asioita. Minun valmennuksissani saadaan aina parhaat tulokset ilon ja hyvän fiiliksen kautta, yhdessä maalia kohti kulkien!

Lisää koulutuksestani pääset lukemaan täältä.

Mielestäni hyvinvoinnin ei kuuluisi koskaan olla itsensä rankaisemista vaan itsensä rakastamista ja halua tehdä itselleen hyviä asioita. Minun valmennuksissani saadaan aina parhaat tulokset ilon ja hyvän fiiliksen kautta, yhdessä maalia kohti kulkien!

Tarvitset 8 viikon RAIKAS ravintovalmennusta esim. näistä syistä:

 • Olet hankkinut treeniohjelman, mutta sen ravinto-ohjeistus on rajallinen tai “yhden koon” mallia
 • Olet kyllästynyt liian niukkoihin kaloriohjeisiin ja lukuisiin kieltolistoihin – haluat vain syödä ravitsevaa ruokaa juuri sinun kehosi tarvitsevan määrän ja voida hyvin!
 • Et ole vielä valmis aloittamaan liikuntaa mutta haluaisit vihdoin oivaltaa miten syödä hyvinvointia ja terveyttä tukien, ilman stressiä tai kieltolistoja
 • Olet kasvissyöjä tai vegaani, ja koet ettet ole saanut ruokavaliotasi vielä oikein kohdilleen
 • Haluat ympärillesi tsemppaavan ryhmän, kannustavan valmentajan, ja tämän saat erillisestä valmennusympäristöstä ja suljetusta FB ryhmästä

Tai tässä muutama toisenlainen syy tulla mukaan silmiä avaavaan ravintovalmennukseen…

 • Koet lihomisen pelkoa syödessäsi tai jopa ajatellessasi syömistä (et ole varma syötkö ollenkaan oikein)
 • Aineenvaihduntasi on jumissa jojo-laihduttamisen takia, olo on tukala ja tarvitset aineenvaihdunnan rivakkaa elvytystä… jotta kehosi toimisi taas normaalisti, saisit virtaa ja painonhallinta toimisi ongelmitta
 • Et oikein tiedä paljonko tai miten sinun oikeastaan kuuluisi syödä, jotta voisit hyvin ja pääsisit hyvään kuntoon – ja pysyisit kunnossa
 • Rajujen dieettien käyttö on romahduttanut aineenvaihduntasi, etkä tiedän miten elvyttää se uudestaan toimimaan tehokkaasti

Tämä valmennus on loistava tapa pitää itsestäsi huolta ja ehkäistä lukuisia terveysongelmia ja myös tehostaa hyvinvointiasi.

Valmennuksessa saat selkeät työkalut joiden avulla opit syömään juuri sinun kehosi tarvitsemalla tavalla – ja tavoitteitasi tukien. Sillä tiesithän, että vähän liikkuva painonpudottaja tarvitsee erilaisen ravintosuunnitelman kuin kuntoilua harrastava kiinteytyjä tai lihasmassan kasvattaja?

Valmennus sisältää painetun ravinto-oppaan sekä reseptikirjan, saat nämä sekä painettuina että sähköisinä versioina, jolloin reseptit ja ohjeet kulkevat aina mukanasi. Lisäksi saat sähköisesti toisen reseptikirjan, joka sisältää 150 uutta maukasta reseptiä käyttöösi.

“Olen aina kokeillut vain pikadieettejä, mutta tämän valmennuksen avulla on viimeinkin fiilis, että ei tarvitse olla millään dieetillä. Saa ja pitää syödä!”

VALMENNUS ON STARTANNUT 15.4.2019 JA ALKAA TAAS ENSI SYKSYNÄ. Tilaamalla uutiskirjeen saat hyvinvointivinkkejä ja tietoja uusista valmennuksista. 

RAIKAS RAVINTOVALMENNUS
109 €

PS: Jos mietit soveltuuko tämä ravintovalmennus juuri sinun tarpeisiisi tai ruokavalioon, vastaus on KYLLÄ. Ohjeissa on otettu huomioon myös se, että kasvissyöjä tai vegaani saa oikeanlaisen ravintokokonaisuuden. Painettu reseptikirja ja bonuksena tuleva toinen e-reseptikirja sisältävät satoja eri reseptejä mistä valita omansa. Voit siis tulla mukaan luottavaisin mielin, vastaan erittäin mielelläni myös kaikkiin kiperimpiin kurssilaisten kysymyksiin! Klikkaa tästä itsesi mukaan kurssille.

PPS. Muista, että tämän ravintovalmennuksen hankittuasi sinun ei tarvitse enää KOSKAAN miettiä uutta dieettiä tai laihdutuskuuria. Kun opit tunnistamaan mitä kehosi tarvitsee ja mistä sinulle tulee hyvä olo, et halua palata enää entiseen. Tämän valmennuksen jälkeen tiedät aina miten toimia eikä sinun tarvitse enää stressata syömisistä tai lihottaako tämä tai tuo ruoka. Klikkaa tästä itsesi mukaan kurssille tekemään loppuelämän muutoksia!

Valmennuksen ostettuasi lähetä osoitetietosi info(at)nanafit.fi otsikolla RAIKAS ravinto + kirjat sekä kerro, kumman reseptikirjan haluat painettuna (Raikas 1 vai Raikas Exotic Edition), niin kirjat postitetaan sinulle hyvissä ajoin ennen valmennuksen alkua. 

Mitä RAIKAS Ravintovalmennus antaa sinulle?

 • Selkeät ohjeet ja työkalut henkilökohtaiseen tavoitteeseen pääsemiseen
 • Painetun Raikas ravinto-oppaan (90 sivua) ja yli 150 reseptiä sisältävän Raikas reseptikirjan (230 sivua) toimitettuna kotiisi (Suomeen). Voit valita tavallisempia reseptejä sisältävän Raikas 1 reseptikirjan tai uuden, eksoottisempia reseptejä sisältävän Raikas Exotic editionin
 • Annoskoko-ohjeistukset ilman punnitsemista, 2 erilaista tapaa
 • Ohjeistuksen tarkemmin mitatun ruokavalion noudattamiseen (kalorimäärät 1800-3500 kcal)
 • Työkalut energiankulutuksen tarkistukseen
 • 8 viikon valmennuksen ja verkkoympäristön sisällön & verkkoympäristön käytön 10 viikoksi
 • Lisäenergiaa arkeesi
 • Viikkosuunnitelmat peruskuntoilijalle, inaktiiville painonpudottajalle, kovaa treenaavalle ja kuntoilevalle vegaanille
 • Pääsyn suljettuun Facebook ryhmään

PÄIVÄN ESIMERKKI MENU

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

K: Onko ravinto-opas sama kuin Lifefitissä tai FIT with Nanassa?
V: Ei ole, painettu reseptikirja on sama kuin LIFEFIT verkkovalmennuksessa oleva sähköinen reseptikirja, mutta ravinto-opas on täysin uusi. Esimerkiksi 8 erilaista kaloritaulukkoa josta valita oman kulutuksen mukaiset määrät on täysin uusi ja julkaisematon, sekä rasva-aineenvaihduntaa koskevat ohjeet ovat uusia, kaikki 4 erilaista viikkosuunnitelmaa ovat uusia ja lisäksi opas sisältää erittäin paljon ennen julkaisemattomia materiaaleja ja vinkkejä. HUOM! Nyt saatavilla myös uusi Raikas Exotic Edition, eli jos olet käynyt LIFEFIT verkkovalmennuksen, voit valita painetuksi versioksi tämän uuden reseptikirjan.

K: Hyödynkö tästä, vaikka syön jo terveellisesti?
V: Saat varmasti uusia vinkkejä ja tapoja rakentaa oma ruokavalio, sekä jos tavoitteenasi on muokata kehonkoostumusta, saat tähän myös erittäin toimivia vinkkejä.

K: Onko liikunta pakollista?
V: Ei ole, löydät tästä valmennuksesta omat ohjeet inaktiiville painonpudottajalle, jolloin ruokamäärät ja ravintoaineet ovat mietitty valmiiksi vähän liikkuvalle henkilölle. Jos haluat energiatasojen noustessa (näin yleensä käy) aloittamaan liikunnan, pystyt hyvin päivittämään ravinto-ohjeistukset muuttuneen tilanteen mukaan.

K: Sopiiko tämä vegaanille?
V: Kyllä sopii, valmennuksesta löydät erikseen oman osion vegaaneille, josta löydät ohjeet ja vinkit mitä huomioida vegaaniruokavaliossa. Vegaaneille löytyy myös oma viikkosuunnitelma.

K: Onko ruokavalio maidoton ja gluteeniton?
V: Tästä valmennuksesta löydät paljon esimerkkiruokavalioita ja reseptejä, joista osa on maidottomia ja osa gluteenittomia, mutta reseptikirjan sekaruokavalioon sopivista resepteistä pystyt hyvin muokkaamaan sekä maidottomia että gluteenittomia versioita.

K: Minulla on paljon erilaisia sairauksia, ja epäilen kärsiväni ravintopuutoksista, käykö tämä valmennus minulle?
V: Valmennus on tarkoitettu perusterveelle ihmiselle, ja jos sinulla on useita erilaisia sairauksia tai epäilevät kärsiväsi puutostiloista, suosittelen kääntymään lääkärin tai esimerkiksi ravitsemusterapeutin puoleen, jotta saat yksilöllistä ohjausta. Tämän valmennuksen tavoite on antaa työkalut terveelliseen ja tavoitteiden mukaiseen syömiseen, sekä antaa erilaisia malleja miten ruokavalion voi itselleen koostaa. Valmennuksessa käydään läpi mistä päivittäiset ravintoaineet saadaan (ravinto) sekä listataan yleisempiä lisäravinteita, mutta suosittelen aina ensin tekemään hivenainemittauksen jonka pohjalta valitaan mitä lisäravinteita tarvitaan jos tarvitaan.

K: Tarvitseeko tässä syödä superfoodeja ja lisäravinteita?
V: Ei tarvitse, mutta saat kattavat ohjeistukset myös lisäravinteista, jos näitä haluat käyttää. Suosittelen kuitenkin jokaista ensin tarkistuttamaan mahdolliset ravintopuutokset ennen kuin lähtee summa mutikassa syömään lisäravinteita. Valmennuksessa kerrotaan kuitenkin mitä lisäravinteita yleisesti on hyvä käyttää, mutta nämä eivät ole pakollisia. Osa resepteistä sisältää esimerkiksi heraproteiinijauhetta tai chia-siemeniä, mutta nämä eivät ole pakollisia ja usein annetaankin ohje näiden korvaamiselle.

K: Voiko muu perhe syödä samoja ruokia?
V: Kyllä voi, valmennuksen tarkoitus on opetella sellaiset ruokailutottumukset, joita voi noudattaa koko lopun elämän, jolloin on myös tärkeää, että reseptit ja opit soveltuvat myös muulle perheelle. Arjen helppous on avainasemassa terveellisiä ruokailutottumuksia noudattaessa – ei tehdä syömisestä turhaan liian vaikeaa!

K: Miten yksi ja sama valmennus voi toimia kaikille?
V: Tähän valmennukseen on koottu eri tavoitteita varten eri ohjeistukset, sekä jokainen laskee myös oman kulutuksen ja rakentaa sopivan ruokavalion tämän pohjalta. Kaikki muu on laskettu ja tehty valmiiksi. Jos haluat laskea kaloreita hetken aikaa tarkistaaksesi toimivasi oikein, valmennuksesta löydät jokaiseen tarpeeseen valmiit kaloritaulukot ja ruokamäärät. Sinä valitset vain itsellesi mieluisat ravintoaineet.

K: Perustuvatko ohjeet tieteelliseen tutkimukseen?
V: Valmennuksessa esitellään useampi erilainen tapa koostaa ruokavalio, ja suurin osa ohjeista perustuu yleisesti hyväksyttyihin tieteellisiin tutkimuksiin. Valmennuksessa on kuitenkin esitetty muutamia malleja, joita ei ole tieteellisesti tunnustettu, kuten esimerkiksi somatotyyppiteoria, mutta tämä on myös tuotu esiin kyseisen kappaleen kohdalla. Valmennuksen tarkoitus on siis antaa erilaisia vaihtoehtoja, joita valmennettava voi halutessaan kokeilla.

K: Joudunko laskemaan kaloreita ja punnitsemaan ruokia lopun elämäni?
V: Et suinkaan, eikä kaloreiden laskeminen ole missään vaiheessa pakollista! Tarkoituksena on tarjota tarkempia ohjeita tarvitsevalle työkalut ateriakokojen hahmottamiseen, jotta sopivat ruokamäärät löytyvät omaa tavoitetta ajatellen. Tämän jälkeen on hyvä opetella kalorien laskemisesta kokonaan pois, sillä kaloreiden kyttääminen ja ruokien punnitseminen voi aiheuttaa turhaan stressiä. Tavoitteen muuttuessa voit kurkata kyseistä tavoitetta tukevia ohjeita, laskea kaloreita hetken aikaa ja jättää kalorien laskemisen taaksesi kun annoskoot on helppo hahmottaa silmämääräisesti.

LIIKUNTAEDULLA MAKSAMINEN & TILAUSEHDOT

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasetelit & -saldo sekä ePassi, Eazybreak, Tyky online, Edenred virikesetelit ja mobiilimaksu. Sähköisellä liikuntasetelillä voit suorittaa maksun kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi yrityksen NanaFit Oy (valitse OY päätteinen!), ja lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen info(at)nanafit.fi

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, voit lähettää setelit osoitteeseen:
NanaFit Oy
Lämmittäjänkatu 6, 00880 Helsinki

Lähetä setelien yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä myös valmennuksen nimi, johon haluat osallistua. Laskutusyritys NanaFit Oy, y-tunnus 2925378-1

Tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

RAIKAS RAVINTOVALMENNUS
109 €
VALMENNUKSESTA SANOTTUA

Mitä valmennettavat ovat sanoneet ravinto-oppaasta ja reseptikirjoista?

Täytyy kyllä sanoa, että tää on eka kerta, jolloin en tunne olevani millään dieetillä tai laihiksella. Reseptit on hyviä, ruokaa saa syödä eikä ole mitään rahkaa/raejuustoa kolmesti päivässä.
Enpä tiedä miten kiittäisin. Annoksen rakentelu ihan käsittämättömän helppoa. Ihanaa, kun ei tarvitse punnita. Perheelle on niin helppo kokkailla, ei tarvi erikseen tehdä jokaiselle jotain :)
Olet todella ihastuttava persoona. Mahtavaa, että kurssi käsitteli kokonaisvaltaista hyvinvointia ja koko loppuelämän avaimia eikä kieltolistoja tai laihtumisen pikavoittoa.
Olet todella ihastuttava persoona. Mahtavaa, että kurssi käsitteli kokonaisvaltaista hyvinvointia ja koko loppuelämän avaimia eikä kieltolistoja tai laihtumisen pikavoittoa.
Olen siis kasvanut tässä 8 viikon aikana entistä vahvemmaksi niin henkisesti kuin ruumiillisestikin, herkäksi, osaan nauraa itselleni ja omalle pöhköilylle, onnellisuus mittari vaan on 110 %
Kävin eilen vaa’alla – ja se näytti n. 5,5 kg vähemmän kuin tuolloin kun vaa’an laitoin kaappiin.
Raikas valmennus kasvatti oman henkisen ja sisäisen hyvinvoinnin arkkua ihan julmetusti. Miten voi näiden Nana vuosien varrella vieläkin oppia lisää, no tottakai voi kun on ammattilainen oikeassa työssään. Ja itse vastaanottavainen neuvoille, eihän sitä muuten opi jos ei kokeile. Voisi sanoa että kävin terapia istunnoillakin, kun kuuntelin videosessioita ja tajusi kuin hölmösti itse itseään ja muitakin kohtelee, ihan vaan sen takia että itselle saa huonon olon ihan pikkiriikkisestäkin asiasta. Ja nuo opukset ovat kokonaisuutena aivan mahteja!
Terveellisen ruoan määrät selkeytyivät, annoskoot selkeytyivät, sellainen järkevä rentous ruokailuun löytyi vuosien jälkeen! Mahtavaa, kun en enää stressaa syömisestä kuten ennen!
Olen uskaltanut lisätä ruokaa ja alkanut luottamaan, ettei oman kulutuksen mukaan syöminen tai hiilihydraattien lisääminen automaattisesti johda lihomiseen.
Hallitsen järkevät annoskoot paremmin suhteessa päivän aktiivisuuteen, ja olen päässyt eroon päivittäisestä sokerin syömisestä, joka vaikutti jo psyykkiseltä ja fyysiseltä riippuvuudelta.