RAIKAS RAVINTOVALMENNUS

RAIKAS RAVINTOVALMENNUS

SELVIYTYMISOPPAASI RAVINTOVIIDAKON KESKELLE

Oletko hukassa nykypäivän ravintoviidakossa? Tuottaako sopivan annoskoon valitseminen ja epäsäännöllinen ruokailu haasteita, nuutunutta ja väsähtänyttä oloa ja kerääntyneitä kiloja?

Haluaisitko löytää tasapainoisen suhteen ravintoon, ilman turhaa stressiä ja jojoilua, mutta silti saavuttaen kaipaamasi muutokset omassa olossasi ja ulkonäössäsi?

EI TURHIA RAJOITUKSIA TAI KIELTOLISTOJA!

Sinun ei tarvitse lähteä rajoittamaan ruokavaliotasi voidaksesi hyvin ja päästäksesi tavoitteisiisi. Minä haluan opettaa sinut stressittömämpään syömiseen, jolloin heität hyvästit hiilarikammolle, lihomisen pelolle, epäsäännölliselle ja yksipuoliselle syömiselle!

Opit syömään sinulle sopivalla tavalla ja sinulle sopivia määriä, ilman turhia rajoituksia tai kieltolistoja!

Väsymyksen selättäminen, energiaa uhkuva olotila, kiinteämpi kehonkoostumus ja iloisempi peilikuva tulevat mukavana bonuksena kaupan päälle!

Kyllä, haluan mukaan

Jos nämä asiat kuulostavat tutulta, on tämä valmennus kuin tehty sinulle:

 • Olet hukassa eri ravintovinkkien viidakossa etkä tiedä, miten sinun kannattaisi koostaa oma ruokavalio, jotta virtaa riittäisi koko päiväksi?
 • Olosi on nuutunut ja energiatasot huitelevat pohjalukemissa, joten haluaisit varmistaa että syöt riittävästi tai sinulle sopivalla tavalla?
 • Sopivan hiilihydraattimäärän syöminen tuntuu vaikealta, ja haluaisit oppia mikä määrä toimii juuri sinulle. Voitko turvota kuin pesusieni jos muutamalla aterialla syöt enemmän hiilareita enemmän tai ajaudutko säästöliekille jos joinain päivinä hiilihydraattimäärä jääkin alemmas?
 • Pohdit jatkuvasti, syötkö liikaa tai liian vähän ja sopivan annoskoon hahmottaminen tuntuu muutenkin vaikealta?
 • Sinusta tuntuu, että aineenvaihduntasi junnaa paikallaan koska mitä tahansa teet, et saa toivottuja tuloksia aikaiseksi ja epätoivo meinaa kohta iskeä!
 • Kärsit turvotuksesta erityisesti iltapäivisin, ja ilman pidättely alkaa haitata jo elämääsi ja aiheuttaa myös kipeää vatsaa
 • Haluaisit tietää yksinkertaisia keinoja terveellisen ruokavalion koostamiseen kiireisessä arjessa?
 • Haluat oppia, mitkä valmisruoat tukevat terveellistä ruokavaliota ja mitä niitä valitessa kannattaa huomioida?
 • Haluaisit päästä eroon sokerikoukusta, sillä herkkujen syöminen lähtee helposti lapasesta ja se usein onkin ryhtiliikkeen ja “terveellisen elämän” romuttaja (…Tähänkin löytyy ratkaisu, enkä puhu nyt totaalikielloista tai herkuttelun lopettamisesta kokonaan…)
 • Ateriarytmisi heittelee kiireisessä arjessa ja huomaat napostelevasi jatkuvasti, usein vieläpä “ei niin  hyviä” vaihtoehtoja?
 • Olet huomannut olevasi tunnesyöjä: Lohdutat itseäsi herkuilla vastoinkäymisten, harmituksen tai surun keskellä?
 • Pääsi on pyörällä erilaisista kieltolistoista, rajoittavista ruokavalioista (olet kenties kokeillut ketodieettiä huonolla menestyksellä) ja haluaisit oppia syömään ilman stressiä, riittävästi, hyvinvointiasi tukien, kenties myös niin, että paino putoaisi tai kehonkoostumus muuttuisi ilman hermojen kiristelyä tai kiukkunälkää?
 • Haluaisit vihdoin löytää tasapainoisen suhteen ravintoon ja kultainen keskitie houkuttelee enemmän kuin rajoittavat dieetit, ruokavaliot ja kuurit, jotka toinen toisensa jälkeen epäonnistuvat?

Pääset starttaamaan Raikas ravintovalmennuksen heti kurssin lunastettuasi. Säästät tämän kampanjasivun kautta nyt 30€ kun liityt mukaan nyt! 5 viikon valmennus käynnistyy heti kun kirjaudut suljettuun valmennusympäristöön, jonne saat sähköpostitse tunnukset oston jälkeen. 

TÄMÄN KAIKEN SINÄ SAAT

MITÄ VALMENNUS ANTAA SINULLE?

1Tarkat ruokavaliomallit juuri sinun kulutukselle ja tavoitteelle (8 erilaista, ja autan sinua löytämään sinulle sopivan!), jotka varmistavat, että syöt oikein ja sinulle sopivalla tavalla (arvo 59 €)
2Rennon ja stressittömän tavan koostaa oma ruokavalio ilman kaloreiden laskemista tai ruokien punnitsemista (tätä tapaa suosittelen lämpimästi pitkässä juoksussa!) (arvo 19€)
3Vinkit parempaan oloon, tehokkaaseen painonhallintaan ja painonpudotukseen (arvo 19€)
4Ladattavan, sähköisen ravinto-oppaan, joka pursuaa vinkkejä ja tietoja terveellisestä ruokavaliosta (jotka helpottavat sinua matkallasi kohti energistä, hyvinvoivaa sinua!) (arvo 24,90€)
5Ladattavan, sähköisen reseptikirjan, joka sisältää 150 terveellistä ja herkullista reseptiä (reseptit aamupalalle, lounaalle, välipalalle, päivälliselle, iltapalalle terveellisiä herkkuja unohtamatta) (arvo 22,90€)
6Food preppaus ohjevideon, eli vinkkini ruokien tekemiselle etukäteen (helpottaa kiireisiä päiviä!) (arvo 19€)
7Mitä huomioida kauppareissulla videon (arvo 19€)
8Salaattibaarissa -videon, jossa kerron vinkkini salaattien koostamiseen ja mitä olisi tärkeää huomioida (arvo 19€)
9Ohjeet aineenvaihdunnan elvyttämiseen ja säästöliekistä eroon pääsemiseen (arvo 19€)
10Tunnesyöminen - ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin antamia neuvoja ja työkaluja tunnesyömisen purkamiseen ja käsittelyyn (arvo 29€)
11Lihomisen pelko -videoluennon ja ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin antamia neuvoja ja työkaluja lihomisen pelon käsittelyyn (arvo 49€)
124 erilaista viikon ravintomallia (kuntoileva vegaani, inaktiivi toimistotyöntekijä, peruskuntoilija, kovaa treenaava) (arvo 19€)
139 erilaista esimerkkipäivää (muun muassa ruoanlaittoa karttavan päivä, katastrofipäivä, lapsiperheen päivä jne.) (arvo 19€)

Saat siis kaiken tämän, josta yksilövalmennuksena maksaisit melkein 400€, mutta nyt saat valmennuksen sisällön murto-osalla tästä! Koska olen itse taistellut ja käynyt kivisen tien löytääkseni tasapainoisen suhteen syömistä kohtaan, haluan että sinä vältyt siltä kohtalolta. Haluan tarjota sinulle helpomman tien. Tien, joka olisi helpottanut omaa polkuani vuosia sitten.

Olen kerännyt valmennukseen vuosien varrella karttuneen tietotaidon, jonka olen haalinut opiskelun ja kymmenien ravitsemuskirjojen lukemisen kautta sekä kokemuksista, jotka olen saanut sadoista yksilövalmennuksista. Koska olen myös itse paininut samojen ongelmien kanssa, osaan antaa käytännön vinkkejä myös omakohtaisten kokemusten pohjalta.

Voit aloittaa valmennuksen heti!

Kuvittele, jos vihdoin pystyisit heittää hyvästit rajoittaville ruokavalioille, kiukkunälkää aiheuttaville kitukuureille ja pussikuureille?

Voisit nauttia hyvinvointiasi tukevasta ruoasta ilman morkkiksia, samalla kun peilistä katsoo virkeämpi ja kevyempi sinä. Noh, tilaisuutesi on NYT!

Selätä jatkuva, uuvuttava väsymys ja saavuta aivan uutta energiaa päiviisi! Unohda syömisistä stressaaminen tai lihomisen pelko - sinun ei enää tarvitse närkkiä lautasta vaan pystyt nauttimaan ravitsevasta ruoasta ilman huolta!

Kyllä, haluan mukaan

Ohjeiden avulla opit syömään riittävästi,
saat turvalliset ohjeet painonpudotukseen, pääset eroon turvotuksesta,
alavireydestä ja saamattomuudesta, ja ymmärrät miten paljon
terveellistä ruokaa saat oikeasti syödä voidaksesi hyvin,
samalla kun energiatasot nousevat silmissä! Herkkuja unohtamatta 😉

“Olen kipuillut syömisen kanssa koko elämäni ajan ja itsellä on ollut aina olo että en yritä tarpeeksi enkä osaa syödä oikein vaikka tekisin mitä. Aloitin Raikas-ravintovalmennuksen pari viikkoa sitten ja nyt jo tuntuu että koko elämä on muuttunut. Se armollisuus itseä kohtaan mistä puhut on niin tärkeä asia että en ymmärrä miksei siitä puhuta enemmän! Olen seurannut ties ketä terveysvaikuttajia jo pitkän aikaa ja noudattanut milloin mitäkin ohjetta, mutta olet ensimmäinen ihminen joka on koskaan sanonut että pitää syödä tarpeeksi. Vihdoin ymmärrän, että suurin ongelmani on ollut tuomitseva asenne omaa syömistä kohtaan ja liian pienillä kaloreilla kitkuttelu ja sitä kautta seurannut herkuttelun tarve. Eli KIITOS jo nyt siitä kaikesta mitä olet tuonut elämääni ja innolla odotan mitä valmennus ja koko elämä sen mukana tuo tullessaan <3”

STOP KITUKUUREILLE, SYÖ HYVIN JA TAVOITTEITASI TUKIEN!

HYPPÄÄ MUKAAN!

Miksi minuun luotetaan hyvinvointivalmentajana ehkä eniten?

Olen Nana Heikkilä, ja minut tunnetaan yhtenä Suomen suosituimmista hyvinvointivalmentajista.

Olen koulutettu ja sertifioitu Personal Trainer ja hyvinvointi- ja ravintovalmentaja, joka on tunnettu kannustavasta, ammattitaitoisesta ja ihmisläheisestä valmennustavasta. Innostan kanavissani kymmeniä tuhansia suomalaisia kohti parempia elämäntapoja ja jo tuhannet suomalaiset ovat löytäneet kaipaamansa avun suosituista verkkovalmennuksistani.

Toimin usein asiantuntijana hyvinvointialan lehdissä ja julkaisuissa, ja minut palkittiinkin vuoden energisempänä bloggaajana 2018 Inspiration Blog Awardseissa. Heinäkuussa 2019 julkaistaan odotettu treeni- ja hyvinvointikirjani Tammen kustantamana. Kommentoin myös aika ajoin median kutsumana hyvinvointiin liittyviä asioita (esim. A-Studio, YLE Akuutti).

Olen itse henkilökohtaisesti läsnä valmennuksissa, koska haluan kulkea kanssasi koko valmennusmatkan alusta loppuun. Ketään ei jätetä omilleen. Haluan varmistaa omakohtaisesti, että varmasti ymmärrät kaiken oikein ja pääset toivomaasi lopputulokseen.

Olen itse kokenut matkan varrella omakohtaisesti pahoja ylirasitustiloja liiallisen treenimäärän, liian vähäisten kaloreiden ja liiallisen kuormituksen takia, joten tiedän miten vahingollista se voi olla. Kaikki valmennukseni suunnitellaan aina tavallisille ihmisille, ei esimerkiksi vain urheilijoille tai huipputasolla treenaaville. Kokonaiskuormituksen ja riittävän ravinnon määrän huomioiminen on äärimmäisen tärkeää, ja olenkin yksi ensimmäisistä, jotka ovat julkisesti puhuneet erilaisten kitudieettien ja liiallisten rääkkitreenien vaaroista.

Mielestäni hyvinvoinnin ei kuuluisi koskaan olla itsensä rankaisemista vaan itsensä rakastamista ja halua tehdä itselleen hyviä asioita. Minun valmennuksissani saadaan aina parhaat tulokset ilon ja hyvän fiiliksen kautta, yhdessä maalia kohti kulkien!

Lisää koulutuksestani pääset lukemaan täältä.

Mielestäni hyvinvoinnin ei kuuluisi koskaan olla itsensä
rankaisemista vaan itsensä rakastamista ja halua tehdä
itselleen hyviä asioita. Minun valmennuksissani saadaan
aina parhaat tulokset ilon ja hyvän fiiliksen kautta,
yhdessä maalia kohti kulkien!

Tässä vielä muutama syy tulla mukaan silmiä avaavaan ravintovalmennukseen…

 • Aineenvaihduntasi on jumissa jojo-laihduttamisen takia, olo on tukala ja tarvitset aineenvaihdunnan rivakkaa elvytystä… jotta kehosi toimisi taas normaalisti, saisit virtaa ja painonhallinta toimisi ongelmitta
 • Et oikein tiedä paljonko tai miten sinun oikeastaan kuuluisi syödä, jotta voisit hyvin ja pääsisit hyvään kuntoon – ja pysyisit kunnossa
 • Rajujen dieettien käyttö on romahduttanut aineenvaihduntasi, etkä tiedä miten elvyttää se uudestaan toimimaan tehokkaasti

Tämä valmennus on loistava tapa pitää itsestäsi huolta ja ehkäistä lukuisia terveysongelmia ja myös tehostaa hyvinvointiasi.

Valmennuksessa saat selkeät työkalut joiden avulla opit syömään juuri sinun kehosi tarvitsemalla tavalla – ja tavoitteitasi tukien. Sillä tiesithän, että vähän liikkuva painonpudottaja tarvitsee erilaisen ravintosuunnitelman kuin kuntoilua harrastava kiinteytyjä tai lihasmassan kasvattaja?

Valmennus sisältää sähköisen ravinto-oppaan sekä e-reseptikirjan, ja sinulla on myös mahdollisuus lunastaa nämä painettuna versioina erityishintaan yli -50% alennuksella (ravinto-opas ei ole saatavilla muille kuin valmennuksen käyneille).

5 viikon valmennuksen jälkeen saat pääsyn erilliseen materiaalipankkiin, jossa valmennuksen materiaalit ovat sinulla käytössäsi vuoden ajan (e-ravinto-oppaan ja e-reseptikirjan saat pysyvästi omaksesi). 

“Olen aina kokeillut vain pikadieettejä, mutta tämän valmennuksen avulla on viimeinkin fiilis, että ei tarvitse olla millään dieetillä. Saa ja pitää syödä!”

Pääset starttaamaan Raikas ravintovalmennuksen heti kurssin lunastettuasi. Säästät tämän kampanjasivun kautta nyt 30€ kun liityt mukaan nyt! Valmennus käynnistyy heti kun kirjaudut suljettuun valmennusympäristöön, jonne saat sähköpostitse tunnukset oston jälkeen. 

 

RAIKAS RAVINTOVALMENNUS
59 €
89 €

PS. Muista, että tämän ravintovalmennuksen hankittuasi sinun ei tarvitse enää KOSKAAN miettiä uutta dieettiä tai laihdutuskuuria. Kun opit tunnistamaan mitä kehosi tarvitsee ja mistä sinulle tulee hyvä olo, et halua palata enää entiseen. Tämän valmennuksen jälkeen tiedät aina miten toimia eikä sinun tarvitse enää stressata syömisistä tai lihottaako tämä tai tuo ruoka. Klikkaa tästä itsesi mukaan kurssille tekemään loppuelämän muutoksia!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

K: Onko ravinto-opas sama kuin Lifefitissä tai FIT with Nanassa?
V: Ei ole, ravinto-opas on täysin uusi samoin kuin sähköinen reseptikirja, joka sisältää uudet 150 herkullista reseptiä käyttöösi.

K: Hyödynkö tästä, vaikka syön jo terveellisesti?
V: Saat varmasti uusia vinkkejä ja tapoja rakentaa oma ruokavalio, sekä jos tavoitteenasi on muokata kehonkoostumusta, saat tähän myös erittäin toimivia vinkkejä.

K: Onko liikunta pakollista?
V: Ei ole, löydät tästä valmennuksesta omat ohjeet inaktiiville (vähän liikkuvalle) painonpudottajalle, jolloin ruokamäärät ja ravintoaineet ovat mietitty valmiiksi vähän liikkuvalle henkilölle. Jos haluat energiatasojen noustessa (näin yleensä käy) aloittamaan liikunnan, pystyt hyvin päivittämään ravinto-ohjeistukset muuttuneen tilanteen mukaan.

K: Sopiiko tämä vegaanille?
V: Kyllä sopii, valmennuksesta löydät erikseen oman osion vegaaneille, josta löydät ohjeet ja vinkit mitä huomioida vegaaniruokavaliossa. Vegaaneille löytyy myös oma viikkosuunnitelma.

K: Onko ruokavalio maidoton ja gluteeniton?
V: Tästä valmennuksesta löydät paljon esimerkkiruokavalioita ja reseptejä, joista osa on maidottomia ja osa gluteenittomia, mutta reseptikirjan sekaruokavalioon sopivista resepteistä pystyt hyvin muokkaamaan sekä maidottomia että gluteenittomia versioita.

K: Minulla on paljon erilaisia sairauksia, ja epäilen kärsiväni ravintopuutoksista, käykö tämä valmennus minulle?
V: Valmennus on tarkoitettu perusterveelle ihmiselle, ja jos sinulla on useita erilaisia sairauksia tai epäilevät kärsiväsi puutostiloista, suosittelen kääntymään lääkärin tai esimerkiksi ravitsemusterapeutin puoleen, jotta saat yksilöllistä ohjausta. Tämän valmennuksen tavoite on antaa työkalut terveelliseen ja tavoitteiden mukaiseen syömiseen, sekä antaa erilaisia malleja miten ruokavalion voi itselleen koostaa. Sairauteen liittyvissä kysymyksissä en valitettavasti pysty auttamaan.

K: Tarvitseeko tässä syödä superfoodeja ja lisäravinteita?
V: Ei tarvitse, mutta saat ohjeistukset lisäravinteista, jos näitä haluat käyttää. Suosittelen kuitenkin jokaista ensin tarkistuttamaan mahdolliset hivenainepuutokset ennen kuin lähtee summa mutikassa syömään lisäravinteita. Osa resepteistä sisältää esimerkiksi heraproteiinijauhetta tai chia-siemeniä, mutta nämä eivät ole pakollisia ja usein annetaankin ohje näiden korvaamiselle.

K: Voiko muu perhe syödä samoja ruokia?
V: Kyllä voi, valmennuksen tarkoitus on opetella sellaiset ruokailutottumukset, joita voi noudattaa koko lopun elämän, jolloin on myös tärkeää, että reseptit ja opit soveltuvat myös muulle perheelle. Arjen helppous on avainasemassa terveellisiä ruokailutottumuksia noudattaessa – ei tehdä syömisestä turhaan liian vaikeaa!

K: Miten yksi ja sama valmennus voi toimia kaikille?
V: Tämä ei olekaan yhden mallin valmennus, siinä piileekin osa tämän valmennuksen salaisuutta! Tähän valmennukseen on koottu eri tavoitteita varten eri ohjeistukset, sekä jokainen rakentaa sopivan ruokavalion tämän pohjalta. Kaikki muu on laskettu ja tehty valmiiksi. Jos haluat laskea kaloreita hetken aikaa tarkistaaksesi toimivasi oikein, valmennuksesta löydät jokaiseen tarpeeseen valmiit kaloritaulukot ja ruokamäärät. Sinä valitset vain itsellesi mieluisat ravintoaineet.

K: Perustuvatko ohjeet tieteelliseen tutkimukseen?
V: Valmennuksessa esitellään useampi erilainen tapa koostaa ruokavalio, ja suurin osa ohjeista perustuu tieteellisiin tutkimuksiin. Valmennuksessa on kuitenkin esitetty muutamia malleja, joita ei ole tieteellisesti “tunnustettu”, kuten esimerkiksi somatotyyppiteoria (vartalotyyppiteoria), mutta tämä on myös tuotu esiin kyseisen kappaleen kohdalla. Valmennuksen tarkoitus on siis antaa erilaisia vaihtoehtoja, joita valmennettava voi halutessaan kokeilla.

K: Joudunko laskemaan kaloreita ja punnitsemaan ruokia lopun elämäni?
V: Et suinkaan, eikä kaloreiden laskeminen ole missään vaiheessa pakollista! Tarkoituksena on tarjota tarkempia ohjeita tarvitsevalle työkalut ateriakokojen hahmottamiseen, jotta sopivat ruokamäärät löytyvät omaa tavoitetta ajatellen. Tämän jälkeen on hyvä opetella kalorien laskemisesta kokonaan pois, sillä kaloreiden kyttääminen ja ruokien punnitseminen voi aiheuttaa turhaan stressiä. Tavoitteen muuttuessa voit kurkata kyseistä tavoitetta tukevia ohjeita, laskea kaloreita hetken aikaa ja jättää kalorien laskemisen taaksesi kun annoskoot on helppo hahmottaa silmämääräisesti.

LIIKUNTAEDULLA MAKSAMINEN & TILAUSEHDOT

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasetelit & -saldo sekä ePassi, Eazybreak, Tyky online, Edenred virikesetelit ja mobiilimaksu. Sähköisellä liikuntasetelillä voit suorittaa maksun kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi yrityksen NanaFit Oy (valitse OY päätteinen!), ja lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen info(at)nanafit.fi

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, voit lähettää setelit osoitteeseen:
NanaFit Oy
Lämmittäjänkatu 6, 00880 Helsinki

Lähetä setelien yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä myös valmennuksen nimi, johon haluat osallistua. Laskutusyritys NanaFit Oy, y-tunnus 2925378-1

Tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

RAIKAS RAVINTOVALMENNUS
59 €
89 €
VALMENNUKSESTA SANOTTUA

Mitä valmennettavat ovat sanoneet valmennuksesta?

Täytyy kyllä sanoa, että tää on eka kerta, jolloin en tunne olevani millään dieetillä tai laihiksella. Reseptit on hyviä, ruokaa saa syödä eikä ole mitään rahkaa/raejuustoa kolmesti päivässä.
Enpä tiedä miten kiittäisin. Annoksen rakentelu ihan käsittämättömän helppoa. Ihanaa, kun ei tarvitse punnita. Perheelle on niin helppo kokkailla, ei tarvi erikseen tehdä jokaiselle jotain :)
Olet todella ihastuttava persoona. Mahtavaa, että kurssi käsitteli kokonaisvaltaista hyvinvointia ja koko loppuelämän avaimia eikä kieltolistoja tai laihtumisen pikavoittoa.
Olen siis kasvanut tässä 8 viikon aikana entistä vahvemmaksi niin henkisesti kuin ruumiillisestikin, herkäksi, osaan nauraa itselleni ja omalle pöhköilylle, onnellisuus mittari vaan on 110 %
Kävin eilen vaa’alla – ja se näytti n. 5,5 kg vähemmän kuin tuolloin kun vaa’an laitoin kaappiin.
Raikas valmennus kasvatti oman henkisen ja sisäisen hyvinvoinnin arkkua ihan julmetusti. Miten voi näiden Nana vuosien varrella vieläkin oppia lisää, no tottakai voi kun on ammattilainen oikeassa työssään. Ja itse vastaanottavainen neuvoille, eihän sitä muuten opi jos ei kokeile. Voisi sanoa että kävin terapia istunnoillakin, kun kuuntelin videosessioita ja tajusi kuin hölmösti itse itseään ja muitakin kohtelee, ihan vaan sen takia että itselle saa huonon olon ihan pikkiriikkisestäkin asiasta. Ja nuo opukset ovat kokonaisuutena aivan mahteja!
Terveellisen ruoan määrät selkeytyivät, annoskoot selkeytyivät, sellainen järkevä rentous ruokailuun löytyi vuosien jälkeen! Mahtavaa, kun en enää stressaa syömisestä kuten ennen!
Olen uskaltanut lisätä ruokaa ja alkanut luottamaan, ettei oman kulutuksen mukaan syöminen tai hiilihydraattien lisääminen automaattisesti johda lihomiseen.
Hallitsen järkevät annoskoot paremmin suhteessa päivän aktiivisuuteen, ja olen päässyt eroon päivittäisestä sokerin syömisestä, joka vaikutti jo psyykkiseltä ja fyysiseltä riippuvuudelta.