RAIKAS RESEPTIKIRJA 2 PAINETTUNA

Maistuisiko sinulle aamupalaksi gluteeniton granola tai kaunistava acai-bowl? 

Miltä kuulostaisi sitruunainen tonnikala-parsakaalipasta tai raikas kesäsalaatti lounaaksi tai illalliseksi ystävien kanssa? Tai kesäinen savulohi-vadelmasalaatti vai maukas Satay-kana?

Välipalanälän iskiessä maistuu takuuvarmasti maukkaat mansikka-vuohenjuustoleivät tai fetawrap! Haluaisitko korvata perinteiset suolaiset herkut hieman terveellisimmillä vaihtoehdoilla, kuten bataattilastuilla tai kesäkurpitsasipseillä?

Herkkuhammasta kolottaessa jäädytettyjä suklaabanaaneja tai karvunvatukkajäätelöä – nam! Vai loihtisitko grilliaterian jälkiruoaksi suussa sulavan Snickers nice creamin, eli terveellisemmän jäätelön?

Nämä kaikki herkulliset ja raikkaat reseptit ovat nyt saatavilla Raikas reseptikirja 2:ssa, joka on odotettu jatko-osa suositulle Raikas 1 reseptikirjalle. Painettu reseptikirja sisältää ihanan raikkaita, terveellisiä ja herkullisia reseptejä jopa 150 kappaletta.

Reseptikirjaan on lisätty myös maukkaita reseptejä, joissa on suussa sulavia makuja maailmalta. Reseptejä löytyy sekaruokavalioon, maidottomaan, gluteenittomaan, vegaaniin ja kasvisruokavalioon. Reseptikirja sisältää aamupala-, lounas-, välipala-, päivällis- ja iltapalareseptejä terveellisiä herkkuja unohtamatta.

Nyt kannattaa hankkia tämä herkullisia reseptejä pursuava reseptikirja itsellesi, ja saat sen nyt -30% kesätarjoushintaan koodilla kesareseptit.

Painettu reseptikirja 20,93 € (ovh 29,90€)  + postikulut 7,90€ Suomeen 

 

Raikas 2 reseptikirja Raikas 2 reseptikirja Exotic edition reseptikirjaExotic edition reseptikirjaExotic edition reseptikirjaExotic edition reseptikirja
RAIKAS RESEPTIKIRJA PAINETTUNA
20,93 € + 7,90 € postit
29,90 € + 7,90 €
Raikas 2 reseptikirja Exotic edition reseptikirja