RAIKAS RESEPTIKIRJA 2 PAINETTUNA

Syksyksi maukkaita reseptejä toimitettuna suoraan kotiisi!

Maistuisiko sinulle aamupalaksi gluteeniton granola tai kaunistava acai-bowl?

Miltä kuulostaisi lounaaksi syksyinen minestrone tai punajuuri-fetapihvit? Tai sitruunainen tonnikala-parsakaalipasta illalliseksi ystävien kanssa? Entäpä maukas Satay-kana tai kukkakaali-hernecurry?

Välipalanälän iskiessä maistuu takuuvarmasti maukkaat kaneliletut tai fetawrap! Haluaisitko korvata perinteiset suolaiset herkut hieman terveellisimmillä vaihtoehdoilla, kuten bataattilastuilla tai kesäkurpitsasipseillä?

Herkkuhammasta kolottaessa suussa sulavaa lakritsifudgea– nam! Vai herkullinen suklaa-brownie jaettavaksi ystävän kanssa pimenevien iltojen piristykseksi?

Nämä kaikki herkulliset ja raikkaat reseptit ovat nyt saatavilla Raikas 2 reseptikirjassa!  Kirja sisältää maukkaan raikkaita, terveellisiä ja herkullisia reseptejä jopa 150 kappaletta.

Reseptikirja on pullollaan maistuvia, lämpimiä keittoja, joita kaipaa ilmojen viiletessä näin syksyn tullen! Reseptejä löytyy sekaruokavalioon, maidottomaan, gluteenittomaan, vegaaniin ja kasvisruokavalioon. Reseptikirja sisältää aamupala-, lounas-, välipala-, päivällis- ja iltapalareseptejä terveellisiä herkkuja unohtamatta. Reseptikirja on 255-sivuinen.

Nyt kannattaa hankkia tämä herkullisia reseptejä pursuava reseptikirja itsellesi yli -40% syystarjoushintaan postitettuna suoraan kotiisi!

Painettu reseptikirja nyt vain 19,90€ (ovh 37,90€) sisältäen postikulut (7,90€) Suomeen 

Exotic edition reseptikirja
RAIKAS RESEPTIKIRJA PAINETTUNA
19,90 € sis. postikulut
37,90 €
Exotic edition reseptikirja