POWER QUEEN – kroppa ja mieli vahvaksi 5 viikossa

Näkyviä ja tuntuvia tuloksia jo 5 viikossa.

Lupaus:
Kroppasi kiristyy, mielesi piristyy ja tunnet olosi itsevarmaksi kuin kuningatar.

Kun valmennuksen jälkeen kuljet ruokakauppaan tai vaikkapa terassille, kävelet kuin kuningatar hoviin: olet vahva sisäisesti ja ulkoisesti, sekä kannat itseäsi ylpeydellä ja voittajan asenteella. 

Tulokset

5 viikon jälkeen:

1Pyöreämmät pakarat, muotoa olkapäihin ja selkään, litteämpi vatsa
2Kokonaisvaltaisesti vahvempi ja voimakkaampi kroppa
3Itsevarmempi ja joustavampi mieli
4Opit valmistamaan terveellisiä ja herkullisia ruokia, joita koko perhe syö mielellään
5Opit treenaamaan tehokkaasti ja aikaa säästäen kotona tai salilla
6Opit terveellisen ruokavalion tärkeimmät elementit
7Opit treenaamaan kovaa mutta armollisesti

Millainen on power queen?

Tarvitaanko siihen sixpack ja rasvaton kroppa? EI.

Nainen, jota usein ihaillaan on sisäisesti ja ulkoisesti vahva ja kantaa itseään ylpeästi. Voi olla kurveja ja muotoja, pehmeyttä tai
sporttisuutta. Kun naisella on hyvä olla, se näkyy ulospäin. Ja siitä nauttii myös läheiset, kantajasta puhumattakaan 😉 Jotta sinä voit hehkua hyvää oloa sinun täytyy voida hyvin omassa kropassasi, sekä fyysisesti että henkisesti. Liity mukaan 5 viikon POWER QUEEN haasteeseen ja kaivetaan yhdessä esiin sisäinen ja ulkoinen kuningattaresi, jotta sinä voit astella itsevarmempana ja voittajan asenteella!

Haluan power queeniksi!

power queen kurvit kesäkuntoon

Kuningattarena

voit itse määrittää oman polkusi

Melkein kaikki on mahdollista kun pystyt sitoutumaan edes 2 treenikertaan viikossa. Voit treenata salilla tai kotona, tai sekä että, saat ohjeet kumpaankin vaihtoehtoon samalla valmennusmaksulla.

Sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa viikko-ohjelmasta stressaamiseen, vaikka aikataulut vähän eläisikin, koska saat valmiit esimerkit treenasitpa sitten 2, 3 tai 4 kertaa viikossa. Treenin kestot vaihtelevat 30 minuutista 50 minuuttiin ja kotitreenit ovat alusta loppuun ohjattuja. Sinun ei tarvitse kuin painaa play ja tehdä perässä.

POWER QUEEN HAASTE STARTTI 5.9.2022

POWER QUEEN 5 viikon valmennushaaste

Startti 5.9.2022, lunasta early bird hintan 79€ (ovh 99€). Kun liityt nyt, saat bonuksena Kevyesti paras e-reseptikirjan (arvo 22,90€).  LIITY MUKAAN TÄÄLTÄ.

Syömällä valmennuksen ohjeilla saat

näkyviä ja tuntuvia tuloksia jo 5 viikossa!

Raikkaan, selkeän ja joustavan ruokavalion avulla annat aineenvaihdunnalle buustia ja rasva lähtee palamaan jo ensimmäisten viikkojen aikana: huomaat ja tunnet muutoksen valmennuksen alkumetreillä, kun turvotus vähenee ja mieli kohenee.

Bonuksena saatat tänä syksynä laittaa minihameen ilosta kiljuen päälle, sillä useimmiten "mörkö" asustelee korviemme välissä ja tämän valmennuksen avulla sanomme heipat näille huutelijoille.

Haluan mukaan!

Valmennuksen ruokavalio perustuu

monipuoliseen ja ravitsevaan ruokavalioon

Saavutat kaipaamasi tulokset syömällä juuri sinun tavoitteiden ja oman kulutuksesi mukaisesti. Proteiinin lähteet ovat vaihdettavissa myös kasviproteiinin lähteisiin. Päivän ateriat voivat näyttää tältä:

Aamupala: Paistetut kananmunat, kalkkunaleivät kasviksilla ja appelsiinia
Lounas: Grilli- tai uunikasviksia, paistettua lohta ja riisiä
Välipala: Rahkaa marjoilla ja leseillä, kalkkunaleivät kasviksilla
Päivällinen: Kanafilee, lohkoperunat ja kasviksia
Iltapala: Proteiinikauralettu jugurtilla ja banaanilla

Ruokavalio koostetaan sinun tavoitteesi ja kulutuksen mukaan, joten kyseessä **EI OLE "one size fits all -ratkaisu**".

Ruokailu ei ole ollut koskaan helpompaa, sillä...

SAAT JOPA 190 RESEPTIÄ KÄYTTÖÖSI

Kokkailuideat eivät tule loppumaan ihan heti kesken, koska tässä valmennuksessa saat yhteensä 190 herkullista reseptiä käyttöösi (kyllä, luit oikein!).
Resepteissä on ilmoitettu kalorimäärät sekä makrojakauma niitä tarvitseville.

Valmennuksen ruokavalio on myös uniikki ja tämä on uusi tapa koostaa ruokavalio verrattuna muihin Nanafitin valmennuksiin.
Saat näppärät ja yksinkertaiset ohjeet pääaterioiden ja välipalojen rakentamiseen ja aterioiden tuunaaminen ei ole ollut koskaan helpompaa!

Kun liityt mukaan nyt

Saat kaupan päälle Kevyesti paras e-reseptikirjan

Liittymällä nyt mukaan saat tervetuliaislahjaksi Kevyesti paras e-reseptikirjan, joka sisältää jopa 130 maukasta reseptiä. Näiden, valmennuksen 60 reseptin ja valmiiksi suunniteltujen ateriakokonaisuuksien ansiosta sinun ei tarvitse miettiä "mitä tänään syötäisiin?" koko loppuvuotena.

Monipuoliset ja herkulliset reseptit ja valmiit ateriakokonaisuudet auttavat sinua onnistumaan.

Haluan mukaan!

Mitä välineitä tarvitset

kotitreeneissä?

Sekä salitreeneissä että kotitreeneissä keskitytään tavoitteelliseen tekemiseen, jolloin saadaan myös parhaat tulokset. Nostamme treenikuormaa ja haastavuutta viikko viikolta. Huomaat kehityksen treeniohjelman tullessa tutuksi. Kotitreeneissä tarvitset vähintään kahvakuulan (6-12kg) ja pidemmän vastuskuminauhan. Jos haluat parhaat tulokset irti, hyödyt laajemmasta treenivälinevalikoimasta, kuten useammasta kahvakuulasta, käsipainosta tai -painoista sekä vahvemmasta loop mallisesta vastuskuminauhasta.

Pelkällä kahvakuulalla ja vastuskuminauhalla pääset jo pitkälle, sillä valmentaja antaa haasteen aikana lisävinkkejä treenikuormituksen nostoon myös ilman lisäpainoa.

Valmennuksen treeniohjelmat

antavat aineenvaihdunnalle buustia!

Valmennus kestää 5 viikkoa ja näiden viikkojen aikana noudatat samaa treeniohjelmaa, jotta saamme maksimaalisen hyödyn. Varsinaisia treenejä on yhteensä 4 erilaista (+ bonustreenit) ja treenien rytmitys riippuu sinun treenikertojen määrästä per viikko sekä myös tasostasi (omat ohjeet aloittelevammalle sekä edistyneemmälle treenaajalle). Tehokkaat liikeparit ja supersetit pitävät huolen, että tuloksia taotaan ennätysajassa.

Haluan mukaan!

POWER QUEEN

KEHO JA MIELI VAHVAKSI 5 VIIKOSSA HAASTE

POWER QUEEN haaste sijaitsee omassa sovelluksessa, joka ladataan puhelimeen tai padille. Oston jälkeen saat tunnukset ja valmennus alkaa 5.9.2022. Kaikki materiaalit sijaitsevat sovelluksessa, etkä tarvitse erikseen muita sosiaalisen median tilejä. Saat yhteyden sekä valmentajaan että muihin ryhmäläisiin sovelluksen sisällä sijaitsevan keskustelufoorumin kautta.

Valmennushaasteen sisältö on rakennettu sinulle loppuun asti mietittynä ja rautaisella ammattitaidolla – jotta sinä voit keskittyä mielettömien muutosten aikaansaamiseen sekä henkisesti että fyysisesti.

Lisää itsevarmuutta ja asennetta

MOTIVAATIOVIDEOIDEN AVULLA

Starttaa päivä Nanan motivoivien videotervehdysten parissa, jotka takaavat aimo annoksen puhdasta inspiraatiota, energiaa ja ruokaa myös mielelle, koko valmennushaasteen ajaksi. 4 kertaa viikossa ilmestyvät lyhyet motivaatiovideot auttavat sinua parantamaan itsetuntemustasi sekä ymmärtämään itseäsi paremmin, jonka myötä myös itsevarmuutesi nousee kohisten.

Tämä valmennus antaa sinulle kruunun ja valtikan kantaa itseäsi kuin kuningatar jopa loppuelämäsi ajaksi!

Haluan kuningattareksi!

HYVÄ TIETÄÄ:

👑 Startti 5.9.2022 (aloitusmateriaalit saatavilla 22.8.2022)
👑 Saat laadukkaat tekniikkavideot jokaisesta liikkeestä sekä runsaasti liikevaihtoehtoja
👑 Kotitreenit ovat alusta loppuun ohjattuja
👑 Voit itse päättää koska treenaat (2, 3 vai 4 kertaa viikossa)
👑 Treenit buustaavat aineenvaihduntaa tehokkaasti, jolloin kroppa polttaa rasvaa treenin päättymisen jälkeenkin
👑 Materiaalit ovat käytettävissä yhteensä 2 kuukauden ajan

POWER QUEEN - KEHO JA MIELI VAHVAKSI HAASTEEN STARTTI 5.9.2022

HALUAN KUNINGATTAREKSI!
VIELÄ EHTII MUKAAN!
79€
99€

Meillä käy myös liikuntaedut ja voit maksaa seuraavilla tavoilla:

maksutavat

Muutamia muutoskuvia Nanafitin verkkovalmennuksista ja ohjeistuksista:

treenihaaste

POWER QUEEN - KEHO JA MIELI VAHVAKSI HAASTEEN STARTTI 5.9.2022

HALUAN KUNINGATTAREKSI!
Nanafitin

valmennuksista sanottua

”Tällä viikolla huomasin kuinka vaatteet sujahtaa kivasti päälle ei turvota, ahdista ja purista. Kaikin puolin olo on freesi, energinen ja hyvinvoiva! Ja olihan niitä tuloksiakin tullut! Koko kropasta oli lähtenyt senttejä, mutta suurin muutos oli keskivartalon alueella! Yli 10cm vyötäröltä! Painokin oli tippunut yli 3kg.”
”Hyvä valmennus! Hyvin selitetty asiat – itsellä takana juurikin kuvitelma että täytyy vain syödä vähemmän ja niin kauan että joskus laihtuu/kiinteytyy. Jossain vaiheessa ymmärtänyt ettei se ihan näin mene ja lisännyt ruoan määrää mutta jäänyt epämääräiseksi miten toimia jatkossa. Nyt homma aukesi! Treenit oli erinomaisia. Olen käynyt jo pitkään kuntosalilla ja vähän alkuun epäilin treenejä mutta omiin aikatauluihin ja elämään erittäin sopivia ja tehokkaita! Kiitos!!”
“Mainiosti rakennettu kokonaisuus, jossa sopivasti joustavuutta (treenit voi tehdä kun itselle sopii) mutta samalla tukea ja tsemppiä. Valmiit viikko-ohjelmat ja videot motivoivat tosi paljon. Lyhyet treenit oli helppo mahduttaa päivän ohjelmaan eikä yksikään jäänyt tekemättä. Ruokavalio-ohjeet olivat mieletön ahaa-elämys, en olisi ikinä uskonut, että säännöllinen ateriarytmi ja pienet tarkennukset annosten koostumukseen veisivät herkkuhimon kokonaan. Mahtava valmennus kaiken kaikkiaan! Kiitos Nana!”
“Kiitos Nana! Ehdottomasti paras treenikokonaisuus missä olen ollut mukana näin netin kautta. Ihanaa, kun valmennuksessa huomioitu myös ns. henkinen puoli.”
Kiitos Nana mahtavasta valmennuksesta! Nää treenit oli aivan huippuja, raskaita kyllä vaan ei sellaisia (onneksi) ettei olisi jaksanut treenin jälkeen tehdä mitään, päinvastoin - energiaa riitti vielä päivän touhuihin ja usein tuli tehtyä vielä ihan reipas lenkkikin treenipäivänä! Sä oot mahtava valmentaja ja kaikessa mennään terveys edellä ja itseään kuunnellen. Ei jäänyt kertaakaan sellainen fiilis että olisin huono ihminen tai huono treenaaja. Tästä valmennuksesta jäi kyllä hyvät eväät jatkoon, kiitos!
Olet innostava ja motivoiva. Ohjatut jumpat oli tosi monipuolisia. Kanssasi tuli tehtyä tehokkaasti ja ohjeistit liikkeet hyvin. Huippua jumpissa oli se, että niissä oli alku-ja loppulämmittelyt/venyttelyttelyt. Tämä oli minun toinen valmennus sinulta ja tuskin viimeinen. Sain tämän valmennuksen myötä taas itseni liikkumaan aktiivisemmin ja tehokkaammin. Kiitos siitä sinulle!
Kiitos Nana huipusta valmennuksesta. Olo on hyvä, vaatteet istuu paremmin päälle ja kiinteytymistä on selkeästi tapahtunut :) Painokin putosi n. 2,5kg. Treenit oli huippuja ja ehti hyvin tehdä arjen keskellä. Ruokavaliota oli helppo noudattaa eikä herkkuja tehnyt mieli. Tästä on hyvä jatkaa treenibuffan treeneillä :)
Ihana valmennus, tuli niin tarpeen tähän kohtaan ja meinaan vielä jatkaa juhannukseen asti. Osallistun myös jatkossa varmasti valmennuksiisi. Olet upea valmentaja, tykkään ajattelutyylistäsi ja siitä miten tuot asioita julki. Lihaskuntovideot ovat tehokkaita ja hyviä ja etenkin kannustavia. Kiva kun teet mukana ja olet läsnä. Upea valmennus ja sinä! Kiitos!
Koskaan en pety sun valmennuksissa. Niin siistiä kun näkee ja tuntee kehitystä ja on silkkaa riemua tehdä treenejä, besteistä best <3 Kiitos jälleen kerran <3
Ihana valmennus, josta oikeasti sai motivaatiota oikealla tavalla! Treenit kanssasi oli kannustavia ja omalle kohdalle tsemppipuheet treenien aikana osui just eikä melkein oikeille kohdille. Näiden avulla jaksoin myös käydä siela oman mukavuusalueen ulkopuolella rohkeammin. Videolta yhdessä tekeminen sai myös tunteen siitä, että en ole tässä yksin ähisemässä ja puhisemassa, vaan olet mukana ja tsemppaat eteenpäin. Siitä tunteesta olen tosi kiitollinen sinulle!