PIKKASEN POIS!

Ylipaino on arka asia. Se otetaan hyvin henkilökohtaisesti, ja painoon liittyvät kysymykset, huolet ja turhautumiset voivat pitää sinua öisin hereillä. Olet kenties huolestunut terveydestäsi, hengästymisestäsi portaissa, ja yleisestä vetämättömästä ja tukalasta tunteesta.

Olet ehkä joutunut pettymään jo monta kertaa erilaisten laihdutusyritysten epäonnistuessa. Olet huomannut, että pettymysten sykli on alkanut kalvaa itsetuntoasi, ja elämän ilokin on aika ajoin kateissa?

Lukuisten pieleen menneiden laihdutuskuurien jälkeen jäljelle on saattanut jäädä pelko omasta riittämättömyydestä. Riitänkö sellaisena kuin olen? Rakastetaanko minua juuri sellaisena kuin olen?

EPÄTOIVO AJAA ÄÄRIKEINOIHIN

Kun tällaiset ajatukset valtaavat mielen, voidaan turvautua äärikeinoihin.

Ollaan valmiita tahdonvoimalla noudattamaan tietyn ajan kestävää kitukuuria nälkähuuruissa, hikoillaan tuntitolkulla itku kurkussa ja sätitään itseämme "repsahduksista" ja väliin jääneistä treeneistä. Kierre on loputon, ja jäljelle jää vain turhautuminen, epäonnistunut olo ja kyllästyminen painonpudotusprojektia kohtaan.

UNOHDA ITSEKURI & ITSESI RANKAISEMINEN!

Todellisuudessa kaivat itsellesi vain suurta kuoppaa yrittäessäsi pingottaa itsekuria ja tahdonvoimaa äärimmilleen.

Ratkaisun avaimet pysyvään ja onnistuneeseen muutokseen löytyvät ilon, hyvinvoinnin ja itsestä tykkäämisen (ja rakastamisen) kautta. Jotta voit onnistua lopullisesti, sinun tulee unohtaa tiukka itsekuri ja itsesi rankaiseminen!

Tällöin painonpudotus ei tunnu niin vaikealta, vastenmieliseltä ja raskaalta, vaan muutoksia on kiva tehdä ja onnistumiset palkitsevat. 

Kerron sinulle yhden tärkeimmistä ahaa-elämyksistä jonka valmennettavani ovat ymmärtäneet: Kuka tahansa voi noudattaa tiettyjä ohjeita kuukauden ajan, mutta jos niitä ei sisäistetä, ne eivät jää pysyviksi muutoksiksi ja homma levähtää käsiin kuukauden jälkeen. Karistetut kilot tulevat korkojen kera takaisin ja jäljelle jää epäonnistunut sekä turhautunut olo.

Ymmärrän täysin sinun tuskasi painonpudotuksen kanssa. Mutta minulla on sinulle hyviä uutisia. Nimittäin jos olet tavoitellut hoikempaa olemusta ja painonpudotusta väärillä keinoilla, ei mikään ihme, ettet ole saanut vielä pysyviä tuloksia.

PYSYVÄT TULOKSET

Eikö olisi ihanaa, jos tällä kertaa painonpudotus toteutuisi helpommin, hyvillä ja palkitsevilla fiiliksillä, ja saavutetut tulokset pysyisivät? Miettisit itseksesi, että miksi et tehnyt tätä jo aikaisemmin tällä tavalla!

Kuvittele tunnetta siitä, että elämä on tasapainossa, arjen ruokailu sujuu itsestään, olet pudottanut painoa ja elämä tuntuu kevyeltä, elämään mahtuu nautintoja, liikunta on osana arkea, uni on palauttavaa, hyvinvoinnin palikat ovat omissa käsissä, eikä muiden.

Voit aloittaa valmennuksen heti! Valmennus sisältää uudistettuja materiaaleja, uusia treenejä, uudet 40 reseptiä ja ravinto-ohjeistuksia!

Lunasta tarjous!

KUVITTELE MUUTOKSET PUOLEN VUODEN KULUTTUA...

Sinulla on tunne, että itse hallitset elämääsi, eikä elämä sinua. Pienet vastoinkäymiset eivät aja sinua takaisin lohtusyömiseen tai muuhun haitalliseen kierteeseen. Osaat jarruttaa silloin kun jarruttamisen aika on, ja laittaa pökköä pesään silloin kun voimavarat ja energiatasot antavat siihen mahdollisuuden.

Huomaat miten olo kohenee silmissä ja peilikuvakin näyttää pirteämmältä ja solakammalta, ja tämä motivoi jatkamaan ihan uudella tavalla. Hyvästi pettymykset ja itsensä sättiminen!

Haluan mukaan!

UPEITA MUUTOKSIA

VAIN 4 VIIKOSSA!

"Tässä omat ennen ja jälkeen kuvat Pikkasen pois-valmennuksen jälkeen. Vaikka omalla kohdalla neljästä vaimennus viikosta vain kolme toteutui, olen tyytyväinen, että näinkin paljon muutosta sain aikaan kolmessa viikossa.

Vatsan seutu on se oma ongelma vartalossa, ja siitä sain nipistettyä -3cm pois!! Vielä täytyy jatkaa projektia, mutta tää oli oikeen hyvä alkupotku ja antoi motivaatiota jatkaa.

Nana on ihan huippu valmentaja, ja omaa ihanan tyylin kannustaa ja tsempata. Monta eri verkkovalmennusta olen aloittanut ja jättänyt kesken, mutta tässä valmennuksessa motivaatio säilyi alusta loppuun ja sain valmennuksen suoritettua!!

Joten kiitos ihana Nana hyvästä valmennuksesta!!

Rakkahin terveisin tyytyväinen kurssilainen Juuli"

Kiitos Nana aivan mahtava valmennus!

"Olen löytänyt valmennuksestasi sen punaisen langan joka on ollut hukassa kaikki vuodet! Olen käynyt läpi aiemmin valmennuksia jossa kaikki kalorit kirjattiin tarkasti ylös ja treenit tehtiin viimeiseen asti. Kyllähän se paino tippui hyvin, mutta ei se ollut elämää mitata kaikkea! Ja ei siitä pysyvää elämäntapaa tullut.

Tässä valmennuksessa otin käyttöön käsimitat ruokailussa, aloin kuunnella kroppaani, en ottanut stressiä painosta ja vaikka flunssa yllätti kolmannella viikolla en heittänyt lusikoita nurkkaan vaan jatkoin eteenpäin vaikka treenit jäikin väliin.

Tällä viikolla huomasin kuinka vaatteet sujahtaa kivasti päälle ei turvota, ahdista ja purista. Kaikin puolin olo on freesi, energinen ja hyvinvoiva! Ja olihan niitä tuloksiakin tullut! Koko kropasta oli lähtenyt senttejä, mutta suurin muutos oli keskivartalon alueella! Yli 10cm vyötäröltä! Painokin oli tippunut yli 3kg.

Tästä on hyvä jatkaa matkaa!"

Ensimmäistä kertaa minulla on vahva tunne siitä, että...

"TÄMÄ PELI PELATAAN PÄÄTYYN SAAKKA"

"Kuluneiden neljän viikon aikana olen saanut valtavasti energiaa, painonpudotuksen on käynnistynyt ja olen saanut uuden suunnan ravinto- sekä liikuntatottumuksilleni. Painoa lähti 3,1 kiloa ja senttejä ympäri kehoa yhteensä 12 ja ennen kaikkea oma fiilikseni on ollut mainio!! Reseptit ovat olleet maittavia ja monipuolisia ja ruokaa on saanut syödä riittävästi. Nälkä ei ole päässyt yllättämään. Treenit ovat olleet sopivan haastavia ja liikkeet kuitenkin teknisesti helppoja oppia.

Ensimmäistä kertaa minulla on vahva tunne siitä, että tämä peli pelataan päätyyn saakka ja tästä jää käteen pysyviä arjen rutiineja. Suunta on hyvä ja kiitos siitä kuuluu Nanalle. Motivoiva ja positiivinen valmennustyyli edesauttoi omaa prosessia ja ilo tarttui.
Valoisin mielin eteenpäin, kiitos ja kumarrus!"

-Tuuli

Liian nopeat painonpudotukset usein hidastavat ja sekoittavat aineenvaihdunnan toimintaa, ja hyvin suurella todennäköisyydellä kilot palaavat lanteille takaisin. Ja tämähän ei ole suinkaan onnistuneen painonpudotuksen tavoite. Nyt minulla on sinulle hyviä uutisia, sillä olen koonnut parhaimmat työkalut painonpudotukseen ja luonut metodin, jonka avulla paino putoaa, mutta elämänilo säilyy. Ja ne tulokset & muutokset, nekin säilyvät vaikka aktiivinen painonpudotus lopetettaisiin!

Saatat ehkä jopa tietää, miten tulisi syödä ja liikkua, mutta et ole vielä päässyt haluttuun lopputulokseen? Vai etsitkö vielä motivaatiota tai jaksamista painonpudotuksen aloittamiseen? Onnittelut, sillä nyt olet oikeassa paikassa!

Onko tavoitteenasi pudottaa 5, 15 tai vaikkapa 30 kiloa?

Pudota painoa jopa 26kg vuodessa!

Tämän valmennuksen aikana saatat pudottaa painoa noin 0,5 kg-1,0 kg viikkotahdilla. Alkuun paino voi tippua jopa 1-2 kiloa viikossa, riippuen pudotettavasta määrästä. Kuulostaako tämä tahti sinun mielestäsi liian hitaalta?

Ajattele asiaa tältä kantilta: tällainen tahti on kestävän, terveellisen ja PYSYVÄN painonpudotuksen edellytys, sillä on tärkeää että paino putoaa hallitusti, jotta keho ja mieli pysyvät matkassa mukana. Minun kanssani, tällä tahdilla ja metodin ohjeita noudattaen tulet pudottamaan puolessa vuodessa jopa 13-26 kg (omasta tavoitteestasi riippuen)! 

Haluan mukaan!

4 viikon verkkovalmennus

Pikkasen Pois valmennus kestää kokonaisuudessaan 4 viikkoa, jonka aikana tehostarttaat oman painonpudotus- ja hyvinvointiprosessisi. Laitamme aineenvaihduntasi hyrräämään ja rasvan palamaan, ja ensimmäisen kuukauden aikana voit heittää hyvästit jopa 5 kilolle, joskus jopa suuremmalle määrälle (jos tiputettavaa on enemmän). Vastaanotat uuden, itsevarmemman itsesi joka nauttii elämästä ja liikkumisesta aivan uudella tavalla!

Valmennuksen jälkeen kerron sinulle, mihin ja miten matkaa kannattaa jatkaa. Alkuun paino tulee putoamaan nopeammin, sillä tiedän, että muutos motivoi jatkamaan. Tämä muutos täytyy kuitenkin tehdä tietyllä tapaa, jotta vaa'an lukema jatkaa kulkuaan alaspäin, eikä käänny nousuun tietyn ajan jälkeen. 

Tunnistatko itsesi seuraavista väittämistä?

 • Haluat pudottaa painoa tai kiinteytyä
 • Olet kokeillut erilaisia dieettejä ja pettynyt
 • Haluat vihdoinkin onnistua painonpudotuksessa mutta et terveytesi kustannuksella
 • Haluat löytää sinulle ja elämääsi sopivimmat tavat painonpudotukseen (pysyvästi ja fiksusti)
 • Haluat aloittaa kuntoilun maltillisemmin, omasta kodista käsin (EI superhyppyHIIThikirääkkejä kiitos)
 • Haluat kuitenkin treenata mielekkäällä tavalla jotta kroppasi vahvistuu
 • Olet valmis kohtaamaan aidot syyt ylipainon kertymiselle
 • Haluat tuntea olosi itsevarmaksi, energiseksi ja kevyeksi
 • Haluat pudottaa painoa ja muuttaa elämäntapojasi, mutta silti nauttia elämästä
 • Haluat oppia tekemään maukasta, mutta terveellistä ruokaa
 • Haluat, että saavuttamasi tuloksesi ovat pysyviä

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, tulet hyötymään tästä valmennuksesta 100%:lla varmuudella! Vaikka tavoitteenasi olisi enemmän kiinteytyminen, ei niinkään painonpudotus, kurssi sopii myös sinulle loistavasti. Löydät ruokavalio-ohjeistuksesta sinulle sopivan version.

Valmennuksen materiaaleja uusittu: uusia treenejä, 40 kpl uusia reseptejä, uudistettu ravinto-opas! Voit aloittaa valmennuksen heti tai silloin kun sinulle sopii (valmennus alkaa kun kirjaudut valmennusympäristöön). Saat valmennuksen nyt alennettuun hintaan 49€ (ovh 79€) joten säästät 30€ lunastamalla valmennuksen nyt! LIITY MUKAAN!

Valmennuksen kaikki materiaalit sijaitsevat suljetussa verkkoympäristössä, jonne saat pääsyn 2 kuukaudeksi (reseptikirja ja ravinto-opas jäävät käyttöösi pysyvästi).

Voit lunastaa valmennuksen myös liikuntaeduilla suorittamalla kurssimaksun liikuntaedun tarjoajan verkkosivuilla, jonka jälkeen voit lähettää kuitin (tai vahvistuskoodin) maksusta sähköpostitse info@nanafit.fi ja paluupostissa saat sähköpostitse tunnukset suljettuun valmennusympäristöön. Sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen tämän sivuston kautta. Liikuntaseteleillä maksamiseen löydät ohjeistukset alempaa, sekä tarkemmat ohjeet löydät täältä.

PIKKASEN POIS - PUDOTA PAINOA PYSYVÄSTI!

HALUAN MUKAAN!
Pikkasen Pois

valmennus sisältää:

1Inspiroivan 4 viikon verkkovalmennuksen, jonka aikana painosi tippuu varmasti (kun noudatat ohjeita), saat myös 14 vuorokauden tyytyväisyystakuun, niin varma olen valmennuksen toimivuudesta!
2Tehokkaat lihaskuntotreenit kotona tehtäväksi 3 kertaa viikossa (lisäpainolla tai välineettömänä), joissa treenaan itse alusta loppuun kanssasi! (Koko treenin mittaiset videot, ilman hikirääkkiä ja sykejumppaa)
3Omat liikevaihtoehdot aloittelijalle sekä lisähaastetta kaipaavalle
4Erilliset ohjeet lisäpainojen kuten kahvakuulan käyttöön, jos haluat nostaa treenin tehoja
5Ruokavalio-ohjeistuksen tehokkaaseen, mutta pysyvään painonpudotukseen (valittavanasi on ilman kaloreiden laskemista tai ruokien punnistemista oleva ruokavalio sekä tarkempi painoluokan & tavoitteen mukaan rakennettu ruokavalio)
6Ruokavalio-ohjeet ovat muokattavissa myös erityisruokavalioille kuten maidoton, gluteeniton, kasvissyöjä, vegaani
7Innostavan valmentajan tsempin ja etätuen koko valmennuksen ajan suljetussa valmennusympäristössä
84 eri luentovideoita joiden avulla ymmärrät mistä oikeaoppinen ja toimiva painonpudotus rakentaa ja mitä hyvinvoinnissa ylipäätään kannattaa huomioida (ja mitä ei)
9Terveellisiä reseptejä
102 kuukauden treeniajan suljetussa valmennusympäristössä

Mitä minä toivon sinulta?

 • Olet valmis treenaamaan kotona 2-3 kertaa viikossa
 • Olet valmis sitoutumaan valmennukseen puoli tuntia kolme kertaa viikossa (jos sinulla ei ole tämän vertaa laittaa aikaa hyvinvointiisi nyt, sinulla tulee olla aikaa sairastaa myöhemmin)
 • Halua onnistua!

Valmennuksella on 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu, sillä metodi on taatusti toimiva, kun sitä noudatetaan! Takuu ei koske liikuntaetuja, sillä näitä ei voi vaihtaa rahaksi.

TREENAA KOTONA JA
PUDOTA PAINOA KOTIKONSTEIN!

Haluan mukaan!

MIKSI SINUN KANNATTAA LUOTTAA MINUN OSAAMISEEN?

VALMENTAJA NANA HEIKKILÄ

Olen Nana Heikkilä, 38-vuotias personal trainer, hyvinvointivalmentaja sekä inspiraattori. Haluan mahdollistaa jokaiselle omasta hyvinvoinnista huolehtimisen ja olen itse kokenut sen, kun liian rajut ohjelmat ja dieetit ovat tuhota terveyden kokonaan. Haluan, että valmennettavani saavuttavat tavoitteensa tehokkaasti, mutta järkevästi rakennetun suunnitelman avulla, juuri jokaiselle sopivalla tavalla. Treenien ja hyvinvoinnista huolehtimisen ei tarvitse olla koko elämän keskipiste, riittää että ne kulkevat muun elämän mukana hyvällä fiiliksellä. Vähemmän on enemmän.

Valmentajana olen inhimillinen, motivoiva, inspiroiva, aito ja rehellinen. Olen rakentanut oikeasti toimivat ohjelmat ilman pelkoa terveyden menettämisestä. Valmennuksissani tavoitellaan aitoa ja oikeaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia enkä anna turhia lupauksia.

Koulutukseltani olen kuntosaliohjaaja, personal trainer sekä urheilu- ja suorituskykyvalmentaja. Lisäksi koulutustaustaani kuuluvat mm. Precision Nutrition ravintovalmennus, TRX ohjaajakoulutus, Kehonpainoharjoittelun ohjaajakoulutus, Palauttavan ja huoltavan harjoittelun ohjaajakoulutus, NLP practitioner sekä Anatomy Trains 1.

OMA TARINA

Tiesitkö, että olen aikoinaan itse sortunut tähän kaikkeen samaan? Olen treenannut kuntosalilla 10 kertaa viikossa ja syönyt aivan liian vähän!

Aikoinaan kun treenasin fitness kisoja varten, tuli painonpudotuksesta elämäni keskiö, joka teki elämästäni harmaata, mautonta ja ehkä vähän jopa masentavaa. Elämässäni ei ollut tilaa millekään muulle kuin liikunnalle ja ruoasta stressaamiselle. Kun raahauduin aamuviideltä rasvanpolttolenkille nälkä vatsassa kurnien, en todellakaan tuntenut oloani hyvinvoivaksi. Ajoin kroppani sellaisen rääkin läpi, jota en halua kenenkään muun kokevan vain sen takia, että sen luullaan olevan AINOA OIKEA tapa painonpudotukseen!

Ennen fitness kisoihin valmistautumista liikunta ja ruoka olivat tuoneet ILOA elämääni, mutta yhtäkkiä liikunta tuntuikin pakkopullalta, sillä olin kadottanut sen ilon tyystin. Tämän lisäksi, ruokien jatkuva punnitseminen stressasi minua, joten myös ruoka-asiat alkoivat dieetin myötä ahdistamaan. Mietin jokaisen suupalan yhteydessä kuinka monta minuuttia mitäkin liikuntaa tulisi harrastaa tämän polttamiseksi. Hullua, ja onneksi ymmärrän sen näin jälkikäteen! Tyhjyyden tunne valloitti mieleni ja aineenvaihduntani meni täysin sekaisin kyseisestä painonpudotusurakasta, sillä treenasin aivan liian usein ja söin riittämättömästi kulutukseeni nähden.

Tämä onkin monen painonpudottajan suurin kompastuskivi. Lähdetään toteuttamaan fitness-ihmisen tai kilpaurheilijan ruokavaliota ja treeniohjelmaa, vaikka paino putoaisi helpomminkin.  Toivottu muutos kehonkoostumuksessa tai puntarissa olisi mahdollista saavuttaa pienemmillä teoilla, jättäen tilaa myös muulle elämiselle ja elämän iloille. Painoa pystyy pudottamaan myös hymyssä suin!

Vuosia myöhemmin olen valmentanut ja auttanut tuhansia ihmisiä pysyvässä painonpudotuksessa. Oman kokemukseni sekä vuosien opiskelun kautta tiedän, miten kilojen pudottaminen onnistuu pysyvästi ja stressittömästi niin, että siitä on oikeasti hyötyä, eikä haittaa.

Tule onnistumaan kanssani!

Tsemppiterveisin,
Nana

PIKKASEN POIS - PUDOTA PAINOA PYSYVÄSTI!

HALUAN MUKAAN!

UKK:

K: Olen jo kokeillut monia menetelmiä, eivätkä ne toimineet.

V: Tämä ei perustu mihinkään yksittäisiin tekoihin, vaan on kokonaisvaltaisempi lähestymistapa pysyvään painonpudotukseen.

K: Olen kokeillut erilaisia valmennuksia, dieettejä ja laihdutuskuureja jo aikaisemminkin, tuloksetta. Inhoan liikuntaa. En halua laskea kaloreita tai punnita ruokia. Nukun huonosti. Minulla on kiireinen arki, en ehdi.

V: Jos olet ajatellut painonpudotusta kaikki tai ei mitään -mentaliteetillä, olet vahingossa yrittänyt saavuttaa tavoitteesi väärällä tavalla. Ei ihmekään että olet pettynyt ja turhautunut. Onneksi liikunta kuin liikunta on hyväksi, ja minulla on sinulle useita erilaisia tapoja ja esimerkkejä liikkua. Pelkkä kävelykin on jo hyvä startti. Eikä pysyvä painonpudotus onneksi vaadi keittiövaaka kainalossa kävelemistä ja lyhyempikin treenituokio on loistava startti.

VOIT MAKSAA MYÖS LIIKUNTAEDULLA!

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasetelit & -saldo sekä ePassi, Eazybreak, Tyky online, Edenred virikesetelit ja mobiilimaksu. Sähköisellä liikuntasetelillä voit suorittaa maksun kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi yrityksen NanaFit Oy (valitse OY päätteinen!), ja lähettämällä kuitin tai koodin maksusta osoitteeseen info(at)nanafit.fi

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, lähetä sähköpostia info(at)nanafit.fi ja kerro että haluat osallistua Pikkasen pois valmennukseen liikuntaseteleillä. Saat paluuviestissä osoitetiedot, jonne setelit tulee lähettää.

Lähetä setelien yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä myös valmennuksen nimi, johon haluat osallistua. Laskutusyritys NanaFit Oy, y-tunnus 2925378-1

Tilaus- ja palautusehdot löydät täältä.

maksutavat
PIKKASEN POIS! KOTITREENIT
49€
79€

 

VALMENNUKSESTA SANOTTUA

Mitä muut valmennettavat ovat kurssista sanoneet?

Mä oon nyt pudottanut 7,5kg tammikuun ekasta alkaen. Tosin ekat 3kg lähti parin ekan päivän aikana eli pelkkiä nesteitä. Varsinaisesti valmennuksen aikana lähti siis -4,5kg. Vyötäröltä on lähtenyt -10cm. Parasta on etten ole mitenkään "kiristellyt", vaan mukaan on mahtunut myös juhlia ja muutamia huonompia ruokajaksoja. Olen tosi huono noudattamaan mitään tiukkoja ohjeita. Sen sijaan tämä yksi valmennuksen info-boxi on kulkenut kuvakaappauksena mukana koko ajan ja olen lukenut sen melkein päivittäin. Ihanaa on myös että tämä on vasta alkua ja elämänkestoinen terveellinen ruokavalio ja siitä juontava energia, terveys ja hyvinvointi, on tavoitteena paljon motivoivampi kuin mikään vaa'an luku. Kiitos kaikille teille myös tsempeistä ja vertaistuesta <3 Tästä on kiva jatkaa. Yhdessä tsempaten!
Oma semmoinen valaistuksen hetki on ollut se, kun tajusin etten vietäkkään enää kaikkia iltoja siellä sohvan nurkassa! Puuhastelen kotihommia mielelläni ja jopa tehnyt pienen kävelylenkin kaiken muun touhuamisen päälle. En siis tosiaan joka ilta, mutta kuitenkin. Energiaa on ihan toisella tavalla kuin ennen tämän valmennuksen aloittamista.
Heips ja super kiitos huippu kurssista/valmennuksesta/mikä tää nyt on... Mä menin tän kuukauden ruokien, en vielä liikunnan kanssa, toivottavasti seuraavan 4 viikon aikana kotijumpatkin alkaa luistaa! Mutta siis vähän reilu -4kg, navan ja vyötärön tienoilta -5cm! ja muualtakin -2-3cm! Ihan huippua! Mutta siis aivan huippua! Tästä on hyvä jatkaa kohti aurinkoisempia ja pidempiä päiviä.
Itellä tuntuu lamppu syttyvän harva se päivä. Ruokarytmin muuttaminen on opettanut kehon ilmoittamaan nälästä. Näennäisesti pieni asia, mutta sillä on valtava merkitys omaan oloon; energia jakaantuu pitkin päivää, eikä ole tullut nuupahduksia kesken kaiken (eikä tee mieli syödä ties mitä iltapäivällä/illalla). Oon tajunnut, että epäsäännöllisen ruokailun takia en ole aikaisemmin tunnistanut nälän tunnetta tai reagoinut siihen tarpeeksi ajoissa. Toinen ahaa-elämys on ollut, että treeneissä kaikkensa antaminen tarkoittaa sitä, että tekee niin paljon kun jaksaa oikeasti hyvällä tekniikalla, eikä vaan huido menemään sinne päin verenmaku suussa. Ikinä ei ole ollu näin kipeenä paikat ja silti joka treeni jälkeen positiivinen ja voimaantunut fiilis! Nanan tekniikkavideot on ollut tässä kyllä niin hyviä, kun tietää, missä pitäis tuntua, on paljon helpompi toteuttaa liikkeet oikein. Myös eri lihasten aktivointi on helpottunut jo viime viikosta. Muutenkin fiilis on ollut tosi hyvä, päänsärkyä ei ole ollut vielä kertaakaan, vaikka se on yleensä viikottainen vaiva. Energiaa riittää enemmän, ruoka on värikkäämpää, odotan oikeasti treenejä hyvällä mielellä ja silti mikään ei vie liikaa aikaa tai aivokapasiteettia. Jee!
Tämä matka on ollut ihan mahtava retki, kerrankin oon pysähtynyt miettimään asioita ja sitä kautta tullut hyviä oivalluksia ravinnosta, levosta ja treenaamisesta, jne. Monet valmennukset oon mäkin kolunnut ja niissä epäonnistunut, onneksi löytyi NanaFit ja tämä valmennus - olet kultaa Nana! Tässä 4-viikon tulos, painoa lähti lopulta -2,3kg ja senttejä ympäri kehoa -10cm
* Mä olen ymmärtänyt, kuinka tarvitsenkaan liikkumista, jotta voin psyykkisesti hyvin. Siis tarvitsen, en vain hyödy siitä, vaan tarvitsen sitä! * En ikimaailmassa olisi uskonut, kuinka mukavia kotitreenit voivat olla! Nykyisessä elämäntilanteessa se onkin ainoa mahdollisuus päästä liikkumaan tehokkaasti monta kertaa viikossa. * En ikimaailmassa olisi uskonut, kuinka tärkeä on puhelimen pienellä ruudulla yhdessä jumppaava ja kannustava Nana on! Mä väitän, että se on yksi tärkeimmistä tekijöistä motivaation ja jaksamisen kannalta.
Täällä myös jonkinlainen napsahdus tapahtunut päässä. Olen yhtäkkiä ymmärtänyt miksi syön: ravitakseni kehoani, en mieltäni. Aiemmin syömiseni onkin ollut mielihyvän hakemista ruuasta. Nyt kun tämän olen tajunnut, ei tarvitse enää joka päivä suklaapatukkaa, että tulisi hyvä olo (itse asiassa olen myös tajunnut, että siitä tuleekin paha olo, päänsärky ja ärtymys). Sen sijaan hyvä olo tulee ihan muista asioista. Suklaata voin nauttia sitten, kun haluan suklaata. Vielä ei ole tarvinnut.
Toinen ahaa-elämys on ollut, että treeneissä kaikkensa antaminen tarkoittaa sitä, että tekee niin paljon kun jaksaa oikeasti hyvällä tekniikalla, eikä vaan huido menemään sinne päin verenmaku suussa. Ikinä ei ole ollu näin kipeenä paikat ja silti joka treeni jälkeen positiivinen ja voimaantunut fiilis! Nanan tekniikkavideot on ollut tässä kyllä niin hyviä, kun tietää, missä pitäis tuntua, on paljon helpompi toteuttaa liikkeet oikein. Myös eri lihasten aktivointi on helpottunut jo viime viikosta. Muutenkin fiilis on ollut tosi hyvä, päänsärkyä ei ole ollut vielä kertaakaan, vaikka se on yleensä viikottainen vaiva. Energiaa riittää enemmän, ruoka on värikkäämpää, odotan oikeasti treenejä hyvällä mielellä ja silti mikään ei vie liikaa aikaa tai aivokapasiteettia. Jee!
Viimeiset kaksi vuotta on mennyt ihan "penkin alle" liikkumisen ja ruokailun tiimoilta. Tällä valmennuksen ekalla viikolla onnistuin ruokailun (5-6 kertaa päivässä) suhteen tosi hyvin ja olo on ollut sen mukainen. Olen syönyt mm. terveellisiä välipaloja joita ennen en syönyt tai jos söin, se oli lihis tms. valmisjuttu. Treenit on tuntunut myös älyttömän hyviltä ja innostavilta, kun en ole lähtenyt sata lasissa vaan omaa kroppaa kuunnellen. Tämä on myös mulle aivan uutta! Työpäivien aikana olen tehnyt taukojumppaa tai jopa treenin. Ennen minulla ei muka ollut aikaa työpäin aikana syödä kunnolla eikä tehdä taukojumppaa. Nyt on. Mikään ei ole tärkeämpää kuin oma hyvinvointi. Puoliso on ihmetellyt tätä energiapuuskaa. Välillä tainnut olla vähän jopa kauhuissaan! Innolla kohti uutta viikkoa! Kiitos tästä ekasta viikosta.
Tämä on kyllä ollut helposti omaksuttava valmennus. Juuri niin kuin jossain videolla Nana sanoi, tässä ei karsita pois mitään vaan päin vastoin lisätään. Lisätään kasviksia ja hyviä rasvoja sekä arkiaktiivisuutta kotijumpalla ja muulla itselle sopivalla liikuntamuodolla. Aivan mahtava fiilis, kun tuntee onnistuneensa, eikä homma ole kaatunut mahdottomiin treenimääriin salilla ja ihmeelliseen ruokavalioon, jota ei jaksa viikkoa pidempää noudattaa. Itselleni merkittävintä on ollut ruokailun tiedostaminen. Aiemmin olen asettanut itseni biojätteen asemaan. Koska en halua heittää ruokaa pois, syön myös lapseni ruuantähteet. Sehän on aivan hullua! Nyt opettelen syömään vain oman annokseni.
Kiitos ihanasta valmennuksesta! Olet ihanan iloinen ja tsemppaava valmentaja. Olen ennenkin yrittänyt pudottaa painoa, mutta koska minulla on ollut ulkonäkö ensisijaisena tavoitteena, niin vaikeuksien tullessa tuo tavoite on menettänyt merkityksensä ja projekti on loppunut siihen. Nyt ekaa kertaa tajusin, että oma terveys ja hyvinvointi kannattaa laittaa etusijalle, jolloin niiden eteen jaksaa tehdä töitä, vaikka elämässä olisi muuten stressiä ja kuormittavia aikoja.
Kiitos aivan mahtavasta valmennuksesta! Parempaa en olisi voinut toivoa, ylitti omat odotukset täysin!!
Kiitos mahtavasta 4vkon kurssista! Oli ihan huikea huomata ja oivaltaa uusia asioita itsessä. Jumpat olivat mahtavia. Kiitos sinulle positiivisesta energiasta, jota olet meille valmennettaville jakanut!
Ihana valmennus ja valmentaja! Lujan lempeä, ihmisläheinen ote, mutta tuloksia tulee ja kokonaisvaltainen hyvinvointi kasvaa. Tästä on kiva jatkaa matkaa sun kanssa muiden valmennusten parissa.
Kiitos sinulle! Olen aina ollut skeptinen nettivalmennuksiin ja sinua somessa paljon seuranneena uskalsin lähteä valmennukseen! Motivaatio pysyi yllä koko ajan. Olen aiemmin ollut valmennuksessa jossa lasketaan tarkkaan kaloreita, takana jojoilua ja syömättömyyttä. Valmennuksessasi opin rennon otteen syömiseen käsimitoilla, treenasin rennolla otteella ja kuuntelin kehoani. Nyt 3kg kevyempänä, kiinteytyneenä ja täynnä energiaa olen todella tyytyväinen! Olen löytänyt sen punaisen langan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!
Kurssilla oli kivaa kun oli avattu niin paljon syitä, miksi tehdään näin ja näin. Sitä ei kaikilla muilla kilpailevilla kursseilla ole. Treenit oli mukavan lyhyitä mutta tehokkaita, niillä oli mukava päästä alkuun. Treeneissä ja liikkeissä oli myös hyvin vaihtoehtoja tason mukaan tehtäväksi.
Tosi hyviä treenejä oli! Sinulla on ihana ja helposti lähestyttävä tyyli. Ei tarvitse olla täydellistä vaan tärkeitä on liike :) Itse sain taas otettua itseäni niskasta kiinni ruokailuissa ja ei tee enää mieli syödä herkkujakaan ja toisaalta kun tekee mieli herkkuja, ei ole este ottaa sellaista kun muuten paletti kunnossa. Kiitos :)
Iloinen ja innostava valmentaja. Monipuoliset ohjelmat vaihtoehtoineen ja hyvät ohjeet. Hyvä että lämmittely ja jälkiverryttely on kunkin treenin mukana. Lyhyet mutta tehokkaat treenit motivoivat tekemään paremmin kuin ylipitkät ohjelmat. Videot kuvattu luonnollisessa ja rennossa ympäristössä eikä "kliinisessä" studiossa. Kaiken kaikkiaan motivoiva ja innostava paketti.
Omana tavoitteenani oli pienillä muutoksilla päästä taas kiinni päivittäisiin treeneihin. Näillä treeneillä ja hyvin matalalla kynnyksellä oli helppo aloittaa koska treenit olivat tehokkaita mutta lyhyitä. Aikaa ei siis mennyt paljoakaan toteutukseen. Treeni tuli myös tehtyä kun toinen teki ns seurana. Suosittelin valnennusta ehdottomasti kaikille,matalan kynnyksen ja asiansa osaavan Nanan takia. Kiitos,tästä on hyvä jatkaa.
Kiitos ajatuksia herättävästä valmennuksesta. Omalta osalta valmennuksen kaksi keskimmäistä viikkoa meni sairastaessa mutta lopulta se ei edes haitannut. Valmennuksen luennot, treenit ja muut materiaalit palautti mut takaisin oikealle tielle. Jotenkin sinun asenne ruokaa ja liikuntaa kohtaan kolahti tosi syvälle ja muistutti, että tärkeintä on löytää sopiva balanssi kaikessa tekemisessä. Lähdin valmennukseen hieman dieetti mielessä mutta jo alussa päädyinkin valitsemaan elämäntapamuutoksen, joka vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Muistin taas, että armollisuus itseä kohtaan ei ole sallia joka päivä herkkuja, vaan terveellistä ruokaa ja liikuntaa. Ymmärsin, että nautin hyvästä ruuasta ja herkuista enkä halua luopua niistä kokonaan mutta oikealla tasapainoilla voin saada kaiken. Olo on ollut valmennuksen aikana energinen ja ”kevyt” vaikka vauvan kanssa on saanut valvoa nyt enemmän kun koskaan. En voi kun kiittää tästä silmiä avaavasta valmennuksesta <3
Videoiden kanssa treenaaminen oli mahtavaa, aika kului rattoisasti ja tuli yhdessä tekemisen fiilis. Paino lähti laskuun ja vatsa/suolisto toimi aivan eri tavalla kuin ennen. Missään vaiheessa ei tullut nälkä tai sellainen olo että olisi dieetillä. Kiitos paljon hyvästä kurssista!
Ihana valmentaja, mukavalla energialla vedetty valmennus ja yksinkertaisen tehokasta menoa. Sinun kanssa Nana on hirvittävän mukava treenata, kiitos!
On ollut hyvät neljä viikkoa, kroppa taas aktivoitu ja lihaksia kehitetty. Tykkään todella paljon tehdä omalla kehonpainolla ja muutamalla apuvälineillä lihaskuntoa. Treenit ovat mukavan lyhkäisiä mutta tuloksia aikaansaavia. Kiitos että mahdollistat kotona treenaamisen! Säästää myös valtavasti aikaa näin pikkulapsi perheen arjessa, kun ei mene turhaa aikaa siirtymisiin. Olet positiivinen ja tsemppaava ohjaaja! Itselle jää aina hyvä mieli treenien jälkeen. KIITOS!
Ravintoaiheiset luennot oli lyhyitä ja ytimekkäitä, mutta kattavia, selkeitä ja hyvin ymmärrettäviä. Osaat osuvasti tarttua myös mahdollisiin ongelmatilanteisiin ja "vaaranpaikkoihin". Olet innostava, kannustava ja rohkaiseva valmentaja.
Sun valmennus on realistinen ja mikä minut yllätti niin se että noin 30min treeniä riittää päivässä ihan hyvin . On hyvä olo ja kropastakin huomaa. 2,5kg tippunut paino. Ihan ilman herkkujakaan en ole ollut. Olen lisännyt kasviksia ruokavalioon ja muutenkin kiinnittänyt huomiota annoksiin mitä syön. Yllättävän helppoa on syodä terveellisesti. Olen erittäin tyytyväinen valmennukseen ja kyllä aion todellakin jatkaa tällä tiellä. Kiitos Nana<3 olet huippu valmentaja!
Olen tykännyt tästä kurssista tosi paljon. Olen jojoliikkuja, välillä aktiivinen ja välillä pitkiä taukoja kunnon jumpissa, vain kävely yms. kuvioissa. Nyt vaikuttaa siltä, että olen onnistunut jotenkin koukuttamaan, olen jatkanut jumppia myös ekan 4 viikon jälkeen. En ihan samaan tahtiin, mutta jatkanut kuitenkin! Tykkäsin siitä, että jumppia pystyi aidosti tekemään kotona ja aivan erityisesti "arkikielen" käytöstä ruokaohjeissa. En jaksa opetella kaloreita (ainakaan vielä), tykkäsin käsiarviosta ja siitä, että ohjeissa käytettiin pääasiassa "tavallisia" ruoka-aineita eikä hifistelty.
Tykkäsin treeneistä todella paljon. Treenit olivat sopivanmittaisia ja siten ne oli helppo mahduttaa arkipäiviin. Lisäksi tykkäsin siitä, että treeneissä tuli useampiakin uusia liikkeitä, vaikka olenkin melko paljon tehnyt erilaisia kotijumppia ja käynyt ohjatuissa treeneissä. Mielenkiinto pysyi siis yllä treeneihin, kun ei ollut vain pelkkiä tuttuja liikkeitä. Lisäksi viikko-ohjelmat olivat hyvät, sen pohjalta sain treenit tehtyä.