PIKKASEN POIS!

Ylipaino on arka asia. Se otetaan hyvin henkilökohtaisesti, ja painoon liittyvät kysymykset, huolet ja turhautumiset voivat pitää sinua öisin hereillä. Olet kenties huolestunut terveydestäsi, hengästymisestäsi portaissa, ja yleisestä vetämättömästä ja tukalasta tunteesta.

Olet ehkä joutunut pettymään jo monta kertaa erilaisten laihdutusyritysten epäonnistuessa. Olet huomannut, että pettymysten sykli on alkanut kalvaa itsetuntoasi, ja elämän ilokin on aika ajoin kateissa?

Lukuisten pieleen menneiden laihdutuskuurien jälkeen jäljelle on saattanut jäädä pelko omasta riittämättömyydestä. Riitänkö sellaisena kuin olen? Rakastetaanko minua juuri sellaisena kuin olen?

EPÄTOIVO AJAA ÄÄRIKEINOIHIN

Kun tällaiset ajatukset valtaavat mielen, voidaan turvautua äärikeinoihin.

Ollaan valmiita tahdonvoimalla noudattamaan tietyn ajan kestävää kitukuuria nälkähuuruissa, hikoillaan tuntitolkulla itku kurkussa ja sätitään itseämme "repsahduksista" ja väliin jääneistä treeneistä. Kierre on loputon, ja jäljelle jää vain turhautuminen, epäonnistunut olo ja kyllästyminen painonpudotusprojektia kohtaan.

UNOHDA ITSEKURI & ITSESI RANKAISEMINEN!

Todellisuudessa kaivat itsellesi vain suurta kuoppaa yrittäessäsi pingottaa itsekuria ja tahdonvoimaa äärimmilleen.

Ratkaisun avaimet pysyvään ja onnistuneeseen muutokseen löytyvät ilon, hyvinvoinnin ja itsestä tykkäämisen (ja rakastamisen) kautta. Jotta voit onnistua lopullisesti, sinun tulee unohtaa tiukka itsekuri ja itsesi rankaiseminen!

Tällöin painonpudotus ei tunnu niin vaikealta, vastenmieliseltä ja raskaalta, vaan muutoksia on kiva tehdä ja onnistumiset palkitsevat. 

Kerron sinulle yhden tärkeimmistä ahaa-elämyksistä jonka valmennettavani ovat ymmärtäneet: Kuka tahansa voi noudattaa tiettyjä ohjeita kuukauden ajan, mutta jos niitä ei sisäistetä, ne eivät jää pysyviksi muutoksiksi ja homma levähtää käsiin kuukauden jälkeen. Karistetut kilot tulevat korkojen kera takaisin ja jäljelle jää epäonnistunut sekä turhautunut olo.

Ymmärrän täysin sinun tuskasi painonpudotuksen kanssa. Mutta minulla on sinulle hyviä uutisia. Nimittäin jos olet tavoitellut laihempaa olemusta ja painonpudotusta väärillä keinoilla, ei mikään ihme, ettet ole saanut vielä pysyviä tuloksia.

PYSYVÄT TULOKSET

Eikö olisi ihanaa, jos tällä kertaa painonpudotus toteutuisi helpommin, hyvillä ja palkitsevilla fiiliksillä, ja saavutetut tulokset pysyisivät? Miettisit itseksesi, että miksi et tehnyt tätä jo aikaisemmin tällä tavalla!

Kuvittele tunnetta siitä, että elämä on tasapainossa, arjen ruokailu sujuu itsestään, olet pudottanut painoa ja elämä tuntuu kevyeltä, elämään mahtuu nautintoja, liikunta on osana arkea, uni on palauttavaa, hyvinvoinnin palikat ovat omissa käsissä, eikä muiden.

Kyllä, haluan mukaan!

KUVITTELE MUUTOKSET PUOLEN VUODEN KULUTTUA...

Sinulla on tunne, että itse hallitset elämääsi, eikä elämä sinua. Pienet vastoinkäymiset eivät aja sinua takaisin lohtusyömiseen tai muuhun haitalliseen kierteeseen. Osaat jarruttaa silloin kun jarruttamisen aika on, ja laittaa pökköä pesään silloin kun voimavarat ja energiatasot antavat siihen mahdollisuuden.

Huomaat miten olo kohenee silmissä ja peilikuvakin näyttää pirteämmältä ja solakammalta, ja tämä motivoi jatkamaan ihan uudella tavalla. Hyvästi pettymykset ja itsensä sättiminen!

Kyllä, haluan mukaan

UPEITA MUUTOKSIA

VAIN KOLMESSA VIIKOSSA!

"Tässä omat ennen ja jälkeen kuvat Pikkasen pois-valmennuksen jälkeen. Vaikka omalla kohdalla neljästä vaimennus viikosta vain kolme toteutui, olen tyytyväinen, että näinkin paljon muutosta sain aikaan kolmessa viikossa.

Vatsan seutu on se oma ongelma vartalossa, ja siitä sain nipistettyä -3cm pois!! Vielä täytyy jatkaa projektia, mutta tää oli oikeen hyvä alkupotku ja antoi motivaatiota jatkaa.

Nana on ihan huippu valmentaja, ja omaa ihanan tyylin kannustaa ja tsempata. Monta eri verkkovalmennusta olen aloittanut ja jättänyt kesken, mutta tässä valmennuksessa motivaatio säilyi alusta loppuun ja sain valmennuksen suoritettua!!

Joten kiitos ihana Nana hyvästä valmennuksesta!!

Rakkahin terveisin tyytyväinen kurssilainen Juuli"

Kiitos Nana aivan mahtava valmennus!

"Olen löytänyt valmennuksestasi sen punaisen langan joka on ollut hukassa kaikki vuodet! Olen käynyt läpi aiemmin valmennuksia jossa kaikki kalorit kirjattiin tarkasti ylös ja treenit tehtiin viimeiseen asti. Kyllähän se paino tippui hyvin, mutta ei se ollut elämää mitata kaikkea! Ja ei siitä pysyvää elämäntapaa tullut.

Tässä valmennuksessa otin käyttöön käsimitat ruokailussa, aloin kuunnella kroppaani, en ottanut stressiä painosta ja vaikka flunssa yllätti kolmannella viikolla en heittänyt lusikoita nurkkaan vaan jatkoin eteenpäin vaikka treenit jäikin väliin.

Tällä viikolla huomasin kuinka vaatteet sujahtaa kivasti päälle ei turvota, ahdista ja purista. Kaikin puolin olo on freesi, energinen ja hyvinvoiva! Ja olihan niitä tuloksiakin tullut! Koko kropasta oli lähtenyt senttejä, mutta suurin muutos oli keskivartalon alueella! Yli 10cm vyötäröltä! Painokin oli tippunut yli 3kg.

Tästä on hyvä jatkaa matkaa!"

Liian nopeat painonpudotukset usein hidastavat ja sekoittavat aineenvaihdunnan toimintaa, ja hyvin suurella todennäköisyydellä kilot palaavat lanteille takaisin. Ja tämähän ei ole suinkaan onnistuneen painonpudotuksen tavoite. Nyt minulla on sinulle hyviä uutisia, sillä olen koonnut parhaimmat työkalut painonpudotukseen ja luonut metodin, jonka avulla paino putoaa, mutta elämänilo säilyy. Ja ne tulokset & muutokset, nekin säilyvät vaikka aktiivinen painonpudotus lopetettaisiin!

Saatat ehkä jopa tietää, miten tulisi syödä ja liikkua, mutta et ole vielä päässyt haluttuun lopputulokseen? Vai etsitkö vielä motivaatiota tai jaksamista laihduttamisen aloittamiseen? Onnittelut, sillä nyt olet oikeassa paikassa!

Onko tavoitteenasi pudottaa 10, 20 tai 30 kiloa?

Pudota painoa jopa 26kg vuodessa!

Tämän valmennuksen aikana saatat pudottaa painoa noin 0,5 kg-1,0 kg viikkotahdilla. Alkuun paino voi tippua jopa 1-2 kiloa viikossa, riippuen pudotettavasta määrästä. Kuulostaako tämä tahti sinun mielestäsi liian hitaalta?

Ajattele asiaa tältä kantilta: tällainen tahti on kestävän, terveellisen ja PYSYVÄN painonpudotuksen edellytys, sillä on tärkeää että paino putoaa hallitusti, jotta keho ja mieli pysyvät matkassa mukana. Minun kanssani, tällä tahdilla ja metodin ohjeita noudattaen tulet pudottamaan puolessa vuodessa jopa 13-26 kg (omasta tavoitteestasi riippuen)! 

Kyllä, haluan mukaan

4 viikon verkkovalmennus

Pikkasen Pois valmennus kestää kokonaisuudessaan 4 viikkoa, jonka aikana tehostarttaat oman painonpudotus- ja hyvinvointiprosessisi. Laitamme aineenvaihduntasi hyrräämään ja rasvan palamaan, ja ensimmäisen kuukauden aikana voit heittää hyvästit jopa 5 kilolle, joskus jopa suuremmalle määrälle (jos tiputettavaa on enemmän). Vastaanotat uuden, itsevarmemman itsesi joka nauttii elämästä ja liikkumisesta aivan uudella tavalla!

Valmennuksen jälkeen kerron sinulle, mihin ja miten matkaa kannattaa jatkaa. Alkuun paino tulee putoamaan nopeammin, sillä tiedän, että muutos motivoi jatkamaan. Tämä muutos täytyy kuitenkin tehdä tietyllä tapaa, jotta vaa'an lukema jatkaa kulkuaan alaspäin, eikä käänny nousuun tietyn ajan jälkeen. 

Voit aloittaa valmennuksen juuri kun sinulle sopii, eli heti paikan lunastettuasi pääset aloittamaan treenit!

Tunnistatko itsesi seuraavista väittämistä?

 • Haluat pudottaa painoa 5-30kg
 • Olet kokeillut erilaisia dieettejä ja pettynyt
 • Haluat vihdoinkin onnistua painonpudotuksessa
 • Haluat löytää sinulle sopivimmat tavat pudottaa painoa (pysyvästi ja fiksusti)
 • Haluat aloittaa kuntoilun maltillisesti, omasta kodista käsin (ei hikirääkkejä kiitos)
 • Olet valmis kohtaamaan aidot syyt ylipainon kertymiselle
 • Haluat tuntea olosi itsevarmaksi, energiseksi ja kevyeksi
 • Haluat laihduttaa, mutta silti nauttia elämästä
 • Haluat oppia tekemään maukasta, mutta terveellistä ruokaa
 • Haluat, että saavuttamasi tuloksesi ovat pysyviä

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, tulet hyötymään tästä valmennuksesta 100%:lla varmuudella!

SEURAAVA YHTEISSTARTTI ALKAA MAANANTAINA 05.10. JA ALOITUSMATERIAALIT OVAT NÄKYVISSÄ JO 28.09! Pikkasen Pois on nyt tarjouksessa ja lunastamalla paikkasi nyt, säästät 30€ valmennuksen normaalihinnasta. Oma paikka yhteisstartista kannattaa varmistaa mahdollisimman pian, sillä edellinen ryhmä oli loppuunmyyty!

Valmennuksen kaikki materiaalit sijaitsevat suljetussa verkkoympäristössä, jonne saat pääsyn 2 kuukaudeksi (reseptikirja, ravinto-opas ja treeniopas jäävät käyttöösi pysyvästi). 

Voit lunastaa valmennuksen myös liikuntaeduilla suorittamalla kurssimaksun liikuntaedun tarjoajan verkkosivuilla, jonka jälkeen voit lähettää kuitin maksusta sähköpostitse info@nanafit.fi ja paluupostissa saat sähköpostitse tunnukset suljettuun valmennusympäristöön. Sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen tämän sivuston kautta. Liikuntaseteleillä maksamiseen löydät ohjeistukset alempaa.

PIKKASEN POIS - PUDOTA PAINOA PYSYVÄSTI!

LÄHDE MUKAAN!
Pikkasen Pois

valmennus sisältää:

1Inspiroivan 4 viikon verkkovalmennuksen, jonka aikana painosi tippuu takuuvarmasti (kun noudatat ohjeita), saat myös 14 vuorokauden tyytyväisyystakuun, niin varma olen valmennuksen toimivuudesta!
2Tehokkaat välineettömät lihaskuntotreenit kotona tehtäväksi 3 kertaa viikossa, joissa treenaan itse alusta loppuun kanssasi! (Koko treenin mittaiset videot, ilman hikirääkkiä ja sykejumppaa)
3Omat liikevaihtoehdot aloittelijalle sekä lisähaastetta kaipaavalle
4Erilliset ohjeet lisäpainojen kuten kahvakuulan käyttöön, jos haluat nostaa treenin tehoja (muuten treenit ovat välineettömät)
5Ruokavalio-ohjeistuksen tehokkaaseen, mutta pysyvään painonpudotukseen ilman kaloreiden laskemista tai ruokien punnistemista
6Ruokavalio-ohjeet ovat muokattavissa myös erityisruokavalioille kuten maidoton, gluteeniton, kasvissyöjä, vegaani
7Innostavan valmentajan tsempin ja kysymyksiin vastaamisen koko valmennuksen ajan suljetussa valmennusympäristössä
8Terveellisiä reseptejä
92 kuukauden treeniajan suljetussa valmennusympäristössä
10Viikottaiset livelähetykset suljetussa Facebook-ryhmässä
11Ryhmävalmennuksen hyödyt (tsemppi,vertaistuki, omien kokemuksien jakaminen sekä muilta oppiminen) ((Facebook-ryhmään liittyminen on vapaaehtoista))

Mitä minä toivon sinulta?

 • Olet valmis treenaamaan kotona 2-3 kertaa viikossa
 • Olet valmis sitoutumaan valmennukseen puoli tuntia kolme kertaa viikossa (jos sinulla ei ole tämän vertaa laittaa aikaa hyvinvointiisi nyt, sinulla tulee olla aikaa sairastaa myöhemmin)
 • Halua onnistua!

Valmennuksella on 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu, sillä metodi on taatusti toimiva, kun sitä noudatetaan! Takuu ei koske liikuntaetuja, sillä näitä ei voi vaihtaa rahaksi.

TREENAA KOTONA JA
PUDOTA PAINOA KOTIKONSTEIN!

Kyllä, haluan mukaan

MIKSI SINUN KANNATTAA LUOTTAA MINUN OSAAMISEEN?

VALMENTAJA NANA HEIKKILÄ

Olen Nana Heikkilä, 37-vuotias personal trainer, hyvinvointivalmentaja sekä inspiraattori. Haluan mahdollistaa jokaiselle omasta hyvinvoinnista huolehtimisen ja olen itse kokenut sen, kun liian rajut ohjelmat ja dieetit ovat tuhota terveyden kokonaan. Haluan, että valmennettavani saavuttavat tavoitteensa tehokkaasti, mutta järkevästi rakennetun suunnitelman avulla, juuri jokaiselle sopivalla tavalla. Treenien ja hyvinvoinnista huolehtimisen ei tarvitse olla koko elämän keskipiste, riittää että ne kulkevat muun elämän mukana hyvällä fiiliksellä. Vähemmän on enemmän.

Valmentajana olen inhimillinen, motivoiva, inspiroiva, aito ja rehellinen. Olen rakentanut oikeasti toimivat ohjelmat ilman pelkoa terveyden menettämisestä. Valmennuksissani tavoitellaan aitoa ja oikeaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia enkä anna turhia lupauksia.

Koulutukseltani olen kuntosaliohjaaja, personal trainer sekä urheilu- ja suorituskykyvalmentaja. Lisäksi koulutustaustaani kuuluvat mm. Precision Nutrition ravintovalmennus, TRX ohjaajakoulutus, Kehonpainoharjoittelun ohjaajakoulutus, Palauttavan ja huoltavan harjoittelun ohjaajakoulutus, NLP practitioner sekä Anatomy Trains 1.

OMA TARINA

Tiesitkö, että olen aikoinaan itse sortunut tähän kaikkeen samaan? Olen treenannut kuntosalilla 10 kertaa viikossa ja syönyt aivan liian vähän!

Aikoinaan kun treenasin fitness kisoja varten, tuli painonpudotuksesta elämäni keskiö, joka teki elämästäni harmaata, mautonta ja ehkä vähän jopa masentavaa. Elämässäni ei ollut tilaa millekään muulle kuin liikunnalle ja ruoasta stressaamiselle. Kun raahauduin aamuviideltä rasvanpolttolenkille nälkä vatsassa kurnien, en todellakaan tuntenut oloani hyvinvoivaksi. Ajoin kroppani sellaisen rääkin läpi, jota en halua kenenkään muun kokevan vain sen takia, että sen luullaan olevan AINOA OIKEA tapa painonpudotukseen!

Ennen fitness kisoihin valmistautumista liikunta ja ruoka olivat tuoneet ILOA elämääni, mutta yhtäkkiä liikunta tuntuikin pakkopullalta, sillä olin kadottanut sen ilon tyystin. Tämän lisäksi, ruokien jatkuva punnitseminen stressasi minua, joten myös ruoka-asiat alkoivat dieetin myötä ahdistamaan. Mietin jokaisen suupalan yhteydessä kuinka monta minuuttia mitäkin liikuntaa tulisi harrastaa tämän polttamiseksi. Hullua, ja onneksi ymmärrän sen näin jälkikäteen! Tyhjyyden tunne valloitti mieleni ja aineenvaihduntani meni täysin sekaisin kyseisestä painonpudotusurakasta, sillä treenasin aivan liian usein ja söin riittämättömästi kulutukseeni nähden.

Tämä onkin monen painonpudottajan suurin kompastuskivi. Lähdetään toteuttamaan fitness-ihmisen tai kilpaurheilijan ruokavaliota ja treeniohjelmaa, vaikka paino putoaisi helpomminkin.  Toivottu muutos kehonkoostumuksessa tai puntarissa olisi mahdollista saavuttaa pienemmillä teoilla, jättäen tilaa myös muulle elämiselle ja elämän iloille. Painoa pystyy pudottamaan myös hymyssä suin!

Vuosia myöhemmin olen valmentanut ja auttanut tuhansia ihmisiä pysyvässä painonpudotuksessa. Oman kokemukseni sekä vuosien opiskelun kautta tiedän, miten kilojen pudottaminen onnistuu pysyvästi ja stressittömästi niin, että siitä on oikeasti hyötyä, eikä haittaa.

Tule onnistumaan kanssani!

Tsemppiterveisin,
Nana

PIKKASEN POIS - PUDOTA PAINOA PYSYVÄSTI!

LÄHDE MUKAAN!

UKK:

K: Olen jo kokeillut monia menetelmiä, eivätkä ne toimineet.

V: Tämä ei perustu mihinkään yksittäisiin tekoihin, vaan on kokonaisvaltaisempi lähestymistapa pysyvään painonpudotukseen.

K: Olen kokeillut erilaisia valmennuksia, dieettejä ja laihdutuskuureja jo aikaisemminkin, tuloksetta. Inhoan liikuntaa. En halua laskea kaloreita tai punnita ruokia. Nukun huonosti. Minulla on kiireinen arki, en ehdi.

V: Jos olet ajatellut painonpudotusta kaikki tai ei mitään -mentaliteetillä, olet vahingossa yrittänyt saavuttaa tavoitteesi väärällä tavalla. Ei ihmekään että olet pettynyt ja turhautunut. Onneksi liikunta kuin liikunta on hyväksi, ja minulla on sinulle useita erilaisia tapoja ja esimerkkejä liikkua. Pelkkä kävelykin on jo hyvä startti. Eikä pysyvä painonpudotus onneksi vaadi keittiövaaka kainalossa kävelemistä ja lyhyempikin treenituokio on loistava startti.

VOIT MAKSAA MYÖS LIIKUNTAEDULLA!

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasetelit & -saldo sekä ePassi, Eazybreak, Tyky online, Edenred virikesetelit ja mobiilimaksu. Sähköisellä liikuntasetelillä voit suorittaa maksun kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi yrityksen NanaFit Oy (valitse OY päätteinen!), ja lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen info(at)nanafit.fi

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, lähetä sähköpostia info(at)nanafit.fi ja kerro että haluat osallistua Pikkasen pois valmennukseen liikuntaseteleillä. Saat paluuviestissä osoitetiedot, jonne setelit tulee lähettää.

Lähetä setelien yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä myös valmennuksen nimi, johon haluat osallistua. Laskutusyritys NanaFit Oy, y-tunnus 2925378-1

Tilaus- ja palautusehdot löydät täältä.

maksutavat
PIKKASEN POIS! KOTITREENIT
49€
79€

 

VALMENNUKSESTA SANOTTUA

Mitä muut valmennettavat ovat kurssista sanoneet?

Mä oon nyt pudottanut 7,5kg tammikuun ekasta alkaen. Tosin ekat 3kg lähti parin ekan päivän aikana eli pelkkiä nesteitä. Varsinaisesti valmennuksen aikana lähti siis -4,5kg. Vyötäröltä on lähtenyt -10cm. Parasta on etten ole mitenkään "kiristellyt", vaan mukaan on mahtunut myös juhlia ja muutamia huonompia ruokajaksoja. Olen tosi huono noudattamaan mitään tiukkoja ohjeita. Sen sijaan tämä yksi valmennuksen info-boxi on kulkenut kuvakaappauksena mukana koko ajan ja olen lukenut sen melkein päivittäin. Ihanaa on myös että tämä on vasta alkua ja elämänkestoinen terveellinen ruokavalio ja siitä juontava energia, terveys ja hyvinvointi, on tavoitteena paljon motivoivampi kuin mikään vaa'an luku. Kiitos kaikille teille myös tsempeistä ja vertaistuesta <3 Tästä on kiva jatkaa. Yhdessä tsempaten!
Oma semmoinen valaistuksen hetki on ollut se, kun tajusin etten vietäkkään enää kaikkia iltoja siellä sohvan nurkassa! Puuhastelen kotihommia mielelläni ja jopa tehnyt pienen kävelylenkin kaiken muun touhuamisen päälle. En siis tosiaan joka ilta, mutta kuitenkin. Energiaa on ihan toisella tavalla kuin ennen tämän valmennuksen aloittamista.
Heips ja super kiitos huippu kurssista/valmennuksesta/mikä tää nyt on... Mä menin tän kuukauden ruokien, en vielä liikunnan kanssa, toivottavasti seuraavan 4 viikon aikana kotijumpatkin alkaa luistaa! Mutta siis vähän reilu -4kg, navan ja vyötärön tienoilta -5cm! ja muualtakin -2-3cm! Ihan huippua! Mutta siis aivan huippua! Tästä on hyvä jatkaa kohti aurinkoisempia ja pidempiä päiviä.
Itellä tuntuu lamppu syttyvän harva se päivä. Ruokarytmin muuttaminen on opettanut kehon ilmoittamaan nälästä. Näennäisesti pieni asia, mutta sillä on valtava merkitys omaan oloon; energia jakaantuu pitkin päivää, eikä ole tullut nuupahduksia kesken kaiken (eikä tee mieli syödä ties mitä iltapäivällä/illalla). Oon tajunnut, että epäsäännöllisen ruokailun takia en ole aikaisemmin tunnistanut nälän tunnetta tai reagoinut siihen tarpeeksi ajoissa. Toinen ahaa-elämys on ollut, että treeneissä kaikkensa antaminen tarkoittaa sitä, että tekee niin paljon kun jaksaa oikeasti hyvällä tekniikalla, eikä vaan huido menemään sinne päin verenmaku suussa. Ikinä ei ole ollu näin kipeenä paikat ja silti joka treeni jälkeen positiivinen ja voimaantunut fiilis! Nanan tekniikkavideot on ollut tässä kyllä niin hyviä, kun tietää, missä pitäis tuntua, on paljon helpompi toteuttaa liikkeet oikein. Myös eri lihasten aktivointi on helpottunut jo viime viikosta. Muutenkin fiilis on ollut tosi hyvä, päänsärkyä ei ole ollut vielä kertaakaan, vaikka se on yleensä viikottainen vaiva. Energiaa riittää enemmän, ruoka on värikkäämpää, odotan oikeasti treenejä hyvällä mielellä ja silti mikään ei vie liikaa aikaa tai aivokapasiteettia. Jee!
Tämä matka on ollut ihan mahtava retki, kerrankin oon pysähtynyt miettimään asioita ja sitä kautta tullut hyviä oivalluksia ravinnosta, levosta ja treenaamisesta, jne. Monet valmennukset oon mäkin kolunnut ja niissä epäonnistunut, onneksi löytyi NanaFit ja tämä valmennus - olet kultaa Nana! Tässä 4-viikon tulos, painoa lähti lopulta -2,3kg ja senttejä ympäri kehoa -10cm
* Mä olen ymmärtänyt, kuinka tarvitsenkaan liikkumista, jotta voin psyykkisesti hyvin. Siis tarvitsen, en vain hyödy siitä, vaan tarvitsen sitä! * En ikimaailmassa olisi uskonut, kuinka mukavia kotitreenit voivat olla! Nykyisessä elämäntilanteessa se onkin ainoa mahdollisuus päästä liikkumaan tehokkaasti monta kertaa viikossa. * En ikimaailmassa olisi uskonut, kuinka tärkeä on puhelimen pienellä ruudulla yhdessä jumppaava ja kannustava Nana on! Mä väitän, että se on yksi tärkeimmistä tekijöistä motivaation ja jaksamisen kannalta.
Täällä myös jonkinlainen napsahdus tapahtunut päässä. Olen yhtäkkiä ymmärtänyt miksi syön: ravitakseni kehoani, en mieltäni. Aiemmin syömiseni onkin ollut mielihyvän hakemista ruuasta. Nyt kun tämän olen tajunnut, ei tarvitse enää joka päivä suklaapatukkaa, että tulisi hyvä olo (itse asiassa olen myös tajunnut, että siitä tuleekin paha olo, päänsärky ja ärtymys). Sen sijaan hyvä olo tulee ihan muista asioista. Suklaata voin nauttia sitten, kun haluan suklaata. Vielä ei ole tarvinnut.
Viimeiset kaksi vuotta on mennyt ihan "penkin alle" liikkumisen ja ruokailun tiimoilta. Tällä valmennuksen ekalla viikolla onnistuin ruokailun (5-6 kertaa päivässä) suhteen tosi hyvin ja olo on ollut sen mukainen. Olen syönyt mm. terveellisiä välipaloja joita ennen en syönyt tai jos söin, se oli lihis tms. valmisjuttu. Treenit on tuntunut myös älyttömän hyviltä ja innostavilta, kun en ole lähtenyt sata lasissa vaan omaa kroppaa kuunnellen. Tämä on myös mulle aivan uutta! Työpäivien aikana olen tehnyt taukojumppaa tai jopa treenin. Ennen minulla ei muka ollut aikaa työpäin aikana syödä kunnolla eikä tehdä taukojumppaa. Nyt on. Mikään ei ole tärkeämpää kuin oma hyvinvointi. Puoliso on ihmetellyt tätä energiapuuskaa. Välillä tainnut olla vähän jopa kauhuissaan! Innolla kohti uutta viikkoa! Kiitos tästä ekasta viikosta.
Tämä on kyllä ollut helposti omaksuttava valmennus. Juuri niin kuin jossain videolla Nana sanoi, tässä ei karsita pois mitään vaan päin vastoin lisätään. Lisätään kasviksia ja hyviä rasvoja sekä arkiaktiivisuutta kotijumpalla ja muulla itselle sopivalla liikuntamuodolla. Aivan mahtava fiilis, kun tuntee onnistuneensa, eikä homma ole kaatunut mahdottomiin treenimääriin salilla ja ihmeelliseen ruokavalioon, jota ei jaksa viikkoa pidempää noudattaa. Itselleni merkittävintä on ollut ruokailun tiedostaminen. Aiemmin olen asettanut itseni biojätteen asemaan. Koska en halua heittää ruokaa pois, syön myös lapseni ruuantähteet. Sehän on aivan hullua! Nyt opettelen syömään vain oman annokseni.
Kiitos ihanasta valmennuksesta! Olet ihanan iloinen ja tsemppaava valmentaja. Olen ennenkin yrittänyt pudottaa painoa, mutta koska minulla on ollut ulkonäkö ensisijaisena tavoitteena, niin vaikeuksien tullessa tuo tavoite on menettänyt merkityksensä ja projekti on loppunut siihen. Nyt ekaa kertaa tajusin, että oma terveys ja hyvinvointi kannattaa laittaa etusijalle, jolloin niiden eteen jaksaa tehdä töitä, vaikka elämässä olisi muuten stressiä ja kuormittavia aikoja.
Kiitos aivan mahtavasta valmennuksesta! Parempaa en olisi voinut toivoa, ylitti omat odotukset täysin!!
Kiitos mahtavasta 4vkon kurssista! Oli ihan huikea huomata ja oivaltaa uusia asioita itsessä. Jumpat olivat mahtavia. Kiitos sinulle positiivisesta energiasta, jota olet meille valmennettaville jakanut!
Ihana valmennus ja valmentaja! Lujan lempeä, ihmisläheinen ote, mutta tuloksia tulee ja kokonaisvaltainen hyvinvointi kasvaa. Tästä on kiva jatkaa matkaa sun kanssa muiden valmennusten parissa.
Kiitos sinulle! Olen aina ollut skeptinen nettivalmennuksiin ja sinua somessa paljon seuranneena uskalsin lähteä valmennukseen! Motivaatio pysyi yllä koko ajan. Olen aiemmin ollut valmennuksessa jossa lasketaan tarkkaan kaloreita, takana jojoilua ja syömättömyyttä. Valmennuksessasi opin rennon otteen syömiseen käsimitoilla, treenasin rennolla otteella ja kuuntelin kehoani. Nyt 3kg kevyempänä, kiinteytyneenä ja täynnä energiaa olen todella tyytyväinen! Olen löytänyt sen punaisen langan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!