MALTILLA MINTTIIN – kiinteäksi kotona

⬇️    ⬇️    ⬇️

Kiinteämpi, sporttisempi keho ja energisempi mieli

vain 4 viikossa!

Jos tavoitteenasi on selkeästi kiinteämpi ja vahvempi keho, haluat muokata kehonkoostumustasi sporttisempaan suuntaan ja oppia syömään juuri sinun kulutuksesi mukaan, on uusi mullistava valmennuskokonaisuuteni kuin tehty sinua varten!

Kiinteäksi kotona

Oikeilla teoilla oikeita tuloksia

On äärimmäisen tärkeää ymmärtää miksi sinun ei kannata poukkoilla dieetistä toiseen (saamatta kuitenkaan kaipaamiasi tuloksia) ja tehdä maanisesti kuluttavia hikirääkkijumppia ilman minkäänlaista suunnitelmaa… Se ei ole kannattava tie järkevään, toimivaan ja terveellisesti toteutettuun dieettiin, jolla kiinteydyt ja poltat rasvaa, samalla kun kehonkoostumus muuttuu toivottuun suuntaan.

Koska kaikille ei toimi yksi ja sama malli ja pahimmillaan puskista revityt dieettiohjeistukset ja liian kuormittavat treenit voivat viedä terveytesi (ja tuskanhiellä saavutetut tulokset), on aika heittää hyvästit vanhoille vippaskonsteille ja onnistua todistetusti toimivilla metodeilla.

Selkeitä tuloksia

kotoa käsin

Jos olet vihdoinkin valmis saavuttamaan kaipaamasi tulokset niin tule mukaan täysin uuteen Maltilla minttiin verkkovalmennuskokonaisuuteen, johon voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa! Kehoa muokkaavat ja vahvistavat, kotona tehtävät ja alusta loppuun ohjatut lihaskuntotreenit innostavat ja motivoivat sinua treenaamaan ja nauttimaan treeneistä täysin uudella tavalla.

*muutoskuva Pikkasen pois valmennuksesta

Maltilla minttiin – kiinteäksi kotona

4 viikon verkkovalmennus, jossa taotaan tuloksia juuri sinun lähtökohdista käsin.

Ei enää arpapelejä terveytesi kustannuksella vaan faktatietoon perustuvaa vahvaa tekemistä.

MITÄ ODOTTAA?

14 viikon treeni- ja ravinto-ohjelmalla kiinteytät kehoasi, vahvistat lihaksiasi ja muokkaat kehonkoostumusta toivomaasi suuntaan. (Kasvanut hyvä olo ja energisyys motivoi jatkamaan opittuja tapoja valmennuksen päättymisen jälkeenkin.)
2Valmennuksessa selvitetään kuinka paljon sinun tulisi syödä  jotta sinä saavuttaisit tavoitteesi. Ei enää turhaa stressaamista ruokamääristä ja jatkuvaa hyppimistä dieetistä toiseen!
3Valmiit ruokailumallit kuten 7 päivän ateriasuunnitelma energiamäärineen ja herkulliset reseptit helpottavat arkeasi ja opit koostamaan sinulle sopivan ja toimivan ruokavalion, jota on helppo muokata tarpeidesi mukaan.
4Valmennuksen kehoa muokkaavat, alusta loppuun ohjatut lihaskuntotreenit buustaavat aineenvaihduntaasi, kiinteyttävät ja vahvistavat kehoasi tehokkaasti - painat vain play ja tee perässä!
5Viikottaiset videoluennot parantavat ymmärrystäsi dieettaamisesta, elämäntapamuutoksesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista jotta opit millä asioilla on oikeasti väliä… ja jotta sinun ei tarvitse tehdä enää samoja virheitä kuin historiassa.
6Voit valita ravinto-ohjeistuksista sinulle sopivan mallin: kiinteytä (kiinteytyminen & rasvanpoltto), kohota (ylläpito & suorituskyky) tai kasvata (lihaskasvu ilman överi bulkkia). Sinä päätät tavoitteesi, minä annan ohjeet!
7Viikottaiset 8D-meditaatioharjoitukset™ syventävät motivaatiotasi ja auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa
8Valmennuksen treenit eivät ole hikirääkkityyppisiä sykekarkeloita jotka pahimmillaan kuluttavat sinut loppuun, vaan ammattitaitoisesti laadittuja, voimaharjoitteluun perustuvia lihaskuntotreenejä, joissa pääset käyttämään pienvälineitä kuten kahvakuulaa (tai muuta lisäpainoa) sekä vastuskuminauhaa, oman kehon painoa unohtamatta
9Treenien liikevariaatiot mahdollistavat treenien soveltamisen ja sopivat jo hieman treenanneesta enemmän treenanneelle. Saat liikkeistä helpota tai haasta -version ja pystyt soveltamaan treeniä päivän fiiliksen ja oman tason mukaan
10Valmennuksen ohjatut kehonhuollot parantavat liikkuvuuttasi, ehkäisevät kiputiloja ja tehostavat palautumistasi, jotta harjoittelu olisi jatkossakin yhtä mukavaa ja turvallista.
11Silmiä avaavien luentojen jälkeen ymmärrät miksi dieetin lopettaminenkin täytyy tehdä tietyn kaavan mukaan ja jossa useimmat astuvat sudenkuoppaan (jolloin myös kuuluisat ”korkojen kera” kilot hiipivät takaisin vyötärölle).
12Et tarvitse valmennukseen Facebook tunnuksia, vaan kaikki materiaali + etätuki sijaitsevat erillisessä valmennusympäristössä, joka kulkee mukanasi helposti puhelimessa, padilla sekä tietokoneella.
ruokavalio

⬇️    ⬇️    ⬇️

Ammattitaidolla ja rautaisella kokemuksella laaditut

valmennusmenetelmät ja ruokavaliot

Olen itse valmentanut henkilökohtaisesti satoja yksilövalmennettavia sekä tuhansia verkkovalmennettavia ja voin kertoa, että nämä ovat antaneet minulle aitiopaikan yleisimpien kompastuskivien ja suurimpien onnistumistarinoiden parempaan ymmärtämiseen ja oivaltamiseen. Olen päässyt konkreettisesti testaamaan mikä toimii ja mikä ei, ja mitä kaikkea on syytä ottaa huomioon.

Sinun ei tarvitse enää hakata päätä seinään tai repiä hiuksia päästäsi silkasta turhautumisesta. Voit luovuttaa vetovastuun minulle ja hypätä uuteen Maltilla minttiin kotitreenivalmennukseeni, jossa kerron konkreettisesti kuinka paljon sinun kannattaa syödä tavoitteisiisi pääsemiseksi ja treenaan kanssasi alusta loppuun tehokkaissa lihaskuntotreeneissä.

Tätä helpommaksi homma ei enää voi muuttua! Tai noh, valehtelisin jos väittäisin että matka tulisi olemaan pelkkää ruusuilla tanssimista, koska sitähän mikään muutos ei koskaan ole.

Muutos ja tavoitteeseen pääseminen vaatii sitoutunutta työtä, mutta onneksi olen helpottanut matkaasi laatimalla selkeät ohjeet ja tarjoten innostavat ja koukuttavat treenit, jotta sinun:

a) Ei tarvitse kuluttaa aikaa etsimällä tietoa internetin syövereistä.
b) Ei tarvitse pelätä luovuttamista kesken treenin, koska treenaan ja tsemppaan sinua alusta loppuun. Kun minäkään en luovuta, sinäkään et luovuta!

Näiden lisäksi voit aina laittaa minulle etätukeen viestiä tai kysymyksiä, olen siellä henkilökohtaisesti vastaamassa sinulle.

tyytyväisyystakuu

Sinun ei tarvitse uskoa pelkästään minua. Katso mitä muut ovat sanoneet valmennuksistani, kotitreeneistä ja minusta valmentajana…

”Kiitos! Olen aina ollut sitä mieltä, että kotitreenit on ihan turhia. Nyt olen täysin toista mieltä. Todella kiva on ollut tehdä treenejä hyvien videoiden kanssa. Lisäksi se, että ei tarvitse lähteä mihinkään ja saa kunnon treenin puolessa tunnissa. Hiki tuli joka treenissä, kiitos ❤️

”Tällä viikolla huomasin kuinka vaatteet sujahtaa kivasti päälle ei turvota, ahdista ja purista. Kaikin puolin olo on freesi, energinen ja hyvinvoiva! Ja olihan niitä tuloksiakin tullut! Koko kropasta oli lähtenyt senttejä, mutta suurin muutos oli keskivartalon alueella! Yli 10cm vyötäröltä! Painokin oli tippunut yli 3kg.”

”Aivan mielettömät 4 viikkoa takana, ajattelin kun tähän lähdin mukaan että noinkohan tästä mitään tulee. (On nimittäin kokeiltu yhtä sun toista valmennusta) Nyt tuntuu ekaa kertaa ikinä et on oivaltanut tän kaiken eri tavalla, toivon todellakin että tää nyt on pysyvää, eikä kestä vain hetkeä. Mut uskon että on, jotenkin fiiliskin ihan erilainen ku on ymmärtänyt että kaikkea ei tarvitse niin kirjaimellisesti ottaa ja suorittaa! Kiitos Nana sinulle, oot aivan huippu!”

”Kotijumppien kipinä syttyi. Aluksi olin varma, että jumpat jäisi tekemättä saamattomuude vuoksi. Toisin kävi. Herkku himot katosi osittain,kun vaan noudatti säännöllistä ateriarytmi. Kiitos kovasti!”

“Mainiosti rakennettu kokonaisuus, jossa sopivasti joustavuutta (treenit voi tehdä kun itselle sopii) mutta samalla tukea ja tsemppiä. Valmiit viikko-ohjelmat ja videot motivoivat tosi paljon. Lyhyet treenit oli helppo mahduttaa päivän ohjelmaan eikä yksikään jäänyt tekemättä. 🙂 Ruokavalio-ohjeet olivat mieletön ahaa-elämys, en olisi ikinä uskonut, että säännöllinen ateriarytmi ja pienet tarkennukset annosten koostumukseen veisivät herkkuhimon kokonaan. Mahtava valmennus kaiken kaikkiaan! Kiitos Nana!”

Valmennus pähkinänkuoressa:

  • 4 viikon kotitreenivalmennus, jossa saat 3-4 ohjattua lihaskuntotreeniä viikossa.
  • Treenien kesto on 20-45 minuuttia.
  • Tarvitset treeneissä jonkin lisäpainon (repullinen kiviä/kirjoja, kahvakuulan, käsipainon TAI jonkin muunkin sovellettavan lisäpainon sekä vastuskuminauhan).
  • Saat valmiiksi ohjelmoidut viikko-ohjelmat, josta löydät myös erillisen ohjeen aerobiseen harjoitteluun tai muun harrastuksen yhdistämiseen valmennuksen treeneihin.
  • Valmennus kestää 4 viikkoa ja treenit ovat käytössäsi 2 kuukauden ajan.
  • Valmennuksessa ei vain treenata ja syödä paperilapun mukaan, vaan ymmärrät MIKSI asioita tehdään tietyllä tavalla
  • Sopii täydellisesti Pikkasen pois valmennuksen jatkoksi
  • Jos sinulla ei ole lainkaan taustaa kuntoilusta, suosittelen alkuun Pikkasen pois valmennusta.
  • Voit maksaa valmennuksen liikuntaeduilla (sähköiset & paperiset), katso ohjeet täältä.

4 viikon verkkovalmennus,
jossa taotaan tuloksia juuri sinun lähtökohdista käsin.

Ei enää arpapelejä terveytesi kustannuksella vaan
faktatietoon perustuvaa vahvaa tekemistä.

Jos olet poukkoillut dieetistä toiseen ja kokeillut ”jo kaiken”, on aika tehdä muutos. Muutosmatka kohti parempaa jaksamista ja unelmiesi kehoa, henkisesti ja fyysisesti.

Valmennuksen hinta sisältää ohjatut treenit, kattavat ravinto-ohjeistukset, viikkosuunnitelmat, e-reseptikirjan, ohjatut kehonhuollot ja BONUKSENA valmentajan etätuen valmennuksen ajaksi!

Yksilövalmennukseni maksaisi 120€/h (vapaita valmennuspaikkoja ei ole), mutta rohkenen väittää että tällä pienellä kustannuksella saat enemmän irti kuin yhdestä PT kerrasta, ja tätä sijoitusta omaan hyvinvointiisi ET tule katumaan. Ja jos tulet, saat rahasi takaisin!

Valmennus starttaa seuraavan kerran syksyllä 2021

MALTILLA MINTTIIN - KIINTEÄKSI KOTONA 4 VIIKOSSA

TULOSSA TAAS SYKSYLLÄ!

Innostunein terveisin,

Nana Heikkilä

Sertitifoitu personal trainer, hyvinvointi- ja ravintovalmentaja

P.S. – Koska olen varma että saat tällä valmennuksella tuloksia ja saat vastinetta rahoillesi, rohkenen antaa sinulle täyden 21 päivän tyytyväisyystakuun.

P.P.S. Paikkoja on rajoitetusti, joten oma valmennuspaikka kohti kiinteämpää kehoa kannattaa lunastaa NYT!

MEILLÄ KÄY MYÖS

LIIKUNTAEDUT

Pystyt lunastamaan valmennuksen sekä sähköisellä että fyysisellä liikuntaedulla.

Etsi palveluntarjoajaksi Nanafit Oy, suorita maksu ja laita viitteeksi Maltilla minttiin.
Lähetä kuitti/koodi maksusta sähköpostitse info(at)nanafit.fi ja kerro tulostasi Maltilla minttiin valmennukseen.
Saat paluupostissa tunnukset valmennukseen. Myös osamaksu onnistuu.

Fyysiset setelit: lähetä sähköpostia info(at)nanafit.fi

MALTILLA MINTTIIN - kiinteäksi kotona
89 €