MALTILLA MINTTIIN – kiinteäksi kotona

⬇️    ⬇️    ⬇️

Kiinteämpi, sporttisempi keho ja energisempi mieli

vain 4 viikossa!

Jos tavoitteenasi on selkeästi kiinteämpi ja vahvempi keho, haluat muokata kehonkoostumustasi sporttisempaan suuntaan ja oppia syömään juuri sinun kulutuksesi mukaan, on mullistava valmennuskokonaisuuteni kuin tehty sinua varten!

Voit aloittaa valmennuksen heti tai myöhemmin (1.4.2023 mennessä). Tätä tarjousta ei kannata sivuuttaa!

Lunasta valmennus!

Kiinteäksi kotona

Oikeilla teoilla oikeita tuloksia

On äärimmäisen tärkeää ymmärtää miksi sinun ei kannata poukkoilla dieetistä toiseen (saamatta kuitenkaan kaipaamiasi tuloksia) ja tehdä maanisesti kuluttavia hikirääkkijumppia ilman minkäänlaista suunnitelmaa… Se ei ole kannattava tie järkevään, toimivaan ja terveellisesti toteutettuun dieettiin, jolla kiinteydyt ja poltat rasvaa, samalla kun kehonkoostumus muuttuu toivottuun suuntaan.

Koska kaikille ei toimi yksi ja sama malli ja pahimmillaan puskista revityt dieettiohjeistukset ja liian kuormittavat treenit voivat viedä terveytesi (ja tuskanhiellä saavutetut tulokset), on aika heittää hyvästit vanhoille vippaskonsteille ja onnistua todistetusti toimivilla metodeilla.

Selkeitä tuloksia

kotoa käsin

Jos olet vihdoinkin valmis saavuttamaan kaipaamasi tulokset niin tule mukaan Maltilla minttiin verkkovalmennuskokonaisuuteen, johon voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa! Kehoa muokkaavat ja vahvistavat, kotona tehtävät ja alusta loppuun ohjatut lihaskuntotreenit innostavat ja motivoivat sinua treenaamaan ja nauttimaan treeneistä täysin uudella tavalla.

Lunasta tarjous!

Maltilla minttiin – kiinteäksi kotona

4 viikon verkkovalmennus, jossa taotaan tuloksia juuri sinun lähtökohdista käsin.

BLACK FRIDAY -50% Ei enää arpapelejä terveytesi kustannuksella vaan faktatietoon perustuvaa vahvaa tekemistä. Voit aloittaa valmennuksen heti tai silloin kun haluat (1.4.2023 mennesssä, valmennus alkaa siitä kun kirjaudut valmennysympäristöön).  Lunasta paikkasi nyt, saat koko valmennuspaketin hintaan 34,50€ (ovh 79€). Tarjous on voimassa 28.11.2022 asti. 

Valmennus pähkinänkuoressa:

 • 4 viikon kotitreenivalmennus, jossa saat 3-4 ohjattua lihaskuntotreeniä viikossa (eri kuin Pikkasen pois tai FIT with Nana valmennuksissa)
 • Treenien kesto on 30-50 minuuttia.
 • Voit aloittaa valmennuksen heti tai myöhemmin juuri silloin kun itse haluat (1.4.2023 mennessä). Valmennus starttaa siitä kun kirjaudut ensimmäisen kerran valmennusympäristöön. Valmennus on käytettävissä 2 kuukauden ajan startista.
 • Tarvitset treeneissä jonkin lisäpainon (repullinen kiviä/kirjoja, kahvakuulan, käsipainon TAI jonkin muunkin sovellettavan lisäpainon sekä vastuskuminauhan).
 • Saat valmiiksi ohjelmoidut viikko-ohjelmat, josta löydät myös erillisen ohjeen aerobiseen harjoitteluun tai muun harrastuksen yhdistämiseen valmennuksen treeneihin.
 • Valmennus kestää 4 viikkoa ja treenit ovat käytössäsi 2 kuukauden ajan.
 • Valmennuksessa ei vain treenata ja syödä paperilapun mukaan, vaan ymmärrät MIKSI asioita tehdään tietyllä tavalla
 • Saat ruokailuohjeet juuri sinun kulutuksesi mukaan, ja voit itse valita tavoitteesi rasvapoltto & painonpudotus / ylläpito / kasvatus
 • Reseptikirja sisältää 126 reseptiä kalori- ja makrotietoineen (eri kuin muissa reseptikirjoissa)
 • Sopii  myös täydellisesti Pikkasen pois valmennuksen jatkoksi
 • Jos sinulla ei ole lainkaan taustaa kuntoilusta, suosittelen alkuun Pikkasen pois valmennusta.
 • Voit maksaa valmennuksen liikuntaeduilla (sähköiset & paperiset), katso ohjeet sivun alaosasta.

ruokavalio
⬇️    ⬇️    ⬇️

Ammattitaidolla ja rautaisella kokemuksella laaditut

valmennusmenetelmät ja ruokavaliot

Olen itse valmentanut henkilökohtaisesti satoja yksilövalmennettavia sekä tuhansia verkkovalmennettavia ja voin kertoa, että nämä ovat antaneet minulle aitiopaikan yleisimpien kompastuskivien ja suurimpien onnistumistarinoiden parempaan ymmärtämiseen ja oivaltamiseen. Olen päässyt konkreettisesti testaamaan mikä toimii ja mikä ei, ja mitä kaikkea on syytä ottaa huomioon.

Sinun ei tarvitse enää hakata päätä seinään tai repiä hiuksia päästäsi silkasta turhautumisesta. Voit luovuttaa vetovastuun minulle ja hypätä uuteen Maltilla minttiin kotitreenivalmennukseeni, jossa kerron konkreettisesti kuinka paljon sinun kannattaa syödä tavoitteisiisi pääsemiseksi ja treenaan kanssasi alusta loppuun tehokkaissa lihaskuntotreeneissä.

Tätä helpommaksi homma ei enää voi muuttua! Tai noh, valehtelisin jos väittäisin että matka tulisi olemaan pelkkää ruusuilla tanssimista, koska sitähän mikään muutos ei koskaan ole.

Muutos ja tavoitteeseen pääseminen vaatii sitoutunutta työtä, mutta onneksi olen helpottanut matkaasi laatimalla selkeät ohjeet ja tarjoten innostavat ja koukuttavat treenit, jotta sinun:

a) Ei tarvitse kuluttaa aikaa etsimällä tietoa internetin syövereistä.
b) Ei tarvitse pelätä luovuttamista kesken treenin, koska treenaan ja tsemppaan sinua alusta loppuun. Kun minäkään en luovuta, sinäkään et luovuta!

Näiden lisäksi voit aina laittaa minulle etätukeen viestiä tai kysymyksiä, olen siellä henkilökohtaisesti vastaamassa sinulle.

Lunasta tarjous!

MITÄ ODOTTAA?

14 viikon treeni- ja ravinto-ohjelmalla kiinteytät kehoasi, vahvistat lihaksiasi ja muokkaat kehonkoostumusta toivomaasi suuntaan. (Kasvanut hyvä olo ja energisyys motivoi jatkamaan opittuja tapoja valmennuksen päättymisen jälkeenkin.)
2Valmennuksessa selvitetään kuinka paljon sinun tulisi syödä  jotta sinä saavuttaisit tavoitteesi. Ei enää turhaa stressaamista ruokamääristä ja jatkuvaa hyppimistä dieetistä toiseen!
3Valmiit ruokailumallit kuten 7 päivän ateriasuunnitelma energiamäärineen ja herkulliset reseptit helpottavat arkeasi ja opit koostamaan sinulle sopivan ja toimivan ruokavalion, jota on helppo muokata tarpeidesi mukaan.
4Valmennuksen kehoa muokkaavat, alusta loppuun ohjatut lihaskuntotreenit buustaavat aineenvaihduntaasi, kiinteyttävät ja vahvistavat kehoasi tehokkaasti - painat vain play ja tee perässä!
5Viikottaiset videoluennot parantavat ymmärrystäsi dieettaamisesta, elämäntapamuutoksesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista jotta opit millä asioilla on oikeasti väliä… ja jotta sinun ei tarvitse tehdä enää samoja virheitä kuin historiassa.
6Voit valita ravinto-ohjeistuksista sinulle sopivan mallin: kiinteytä (kiinteytyminen & rasvanpoltto), kohota (ylläpito & suorituskyky) tai kasvata (lihaskasvu ilman överi bulkkia). Sinä päätät tavoitteesi, minä annan ohjeet!
7Viikottaiset 8D-meditaatioharjoitukset™ syventävät motivaatiotasi ja auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa
8Valmennuksen treenit eivät ole hikirääkkityyppisiä sykekarkeloita jotka pahimmillaan kuluttavat sinut loppuun, vaan ammattitaitoisesti laadittuja, voimaharjoitteluun perustuvia lihaskuntotreenejä, joissa pääset käyttämään pienvälineitä kuten kahvakuulaa (tai muuta lisäpainoa) sekä vastuskuminauhaa, oman kehon painoa unohtamatta
9Treenien liikevariaatiot mahdollistavat treenien soveltamisen ja sopivat jo hieman treenanneesta enemmän treenanneelle. Saat liikkeistä helpota tai haasta -version ja pystyt soveltamaan treeniä päivän fiiliksen ja oman tason mukaan
10Valmennuksen ohjatut kehonhuollot parantavat liikkuvuuttasi, ehkäisevät kiputiloja ja tehostavat palautumistasi, jotta harjoittelu olisi jatkossakin yhtä mukavaa ja turvallista.
11Silmiä avaavien luentojen jälkeen ymmärrät miksi dieetin lopettaminenkin täytyy tehdä tietyn kaavan mukaan ja jossa useimmat astuvat sudenkuoppaan (jolloin myös kuuluisat ”korkojen kera” kilot hiipivät takaisin vyötärölle).
12Et tarvitse valmennukseen Facebook tunnuksia, vaan kaikki materiaali + etätuki sijaitsevat erillisessä valmennusympäristössä, joka kulkee mukanasi helposti puhelimessa, padilla sekä tietokoneella.
tyytyvaisyystakuu

Sinun ei tarvitse uskoa pelkästään minua. Katso mitä muut ovat sanoneet Maltilla minttiin valmennuksesta, kotitreeneistä ja minusta valmentajana…

”Kiitos! Olen aina ollut sitä mieltä, että kotitreenit on ihan turhia. Nyt olen täysin toista mieltä. Todella kiva on ollut tehdä treenejä hyvien videoiden kanssa. Lisäksi se, että ei tarvitse lähteä mihinkään ja saa kunnon treenin puolessa tunnissa. Hiki tuli joka treenissä, kiitos ❤️

”Tällä viikolla huomasin kuinka vaatteet sujahtaa kivasti päälle ei turvota, ahdista ja purista. Kaikin puolin olo on freesi, energinen ja hyvinvoiva! Ja olihan niitä tuloksiakin tullut! Koko kropasta oli lähtenyt senttejä, mutta suurin muutos oli keskivartalon alueella! Yli 10cm vyötäröltä! Painokin oli tippunut yli 3kg.”

”Hyvä valmennus! Hyvin selitetty asiat – itsellä takana juurikin kuvitelma että täytyy vain syödä vähemmän ja niin kauan että joskus laihtuu/kiinteytyy. Jossain vaiheessa ymmärtänyt ettei se ihan näin mene ja lisännyt ruoan määrää mutta jäänyt epämääräiseksi miten toimia jatkossa. Nyt homma aukesi! 😊 Treenit oli erinomaisia. Olen käynyt jo pitkään kuntosalilla ja vähän alkuun epäilin treenejä mutta omiin aikatauluihin ja elämään erittäin sopivia ja tehokkaita! 👌 Kiitos!!”

”Kotijumppien kipinä syttyi. Aluksi olin varma, että jumpat jäisi tekemättä saamattomuuden vuoksi. Toisin kävi. Herkku himot katosi osittain,kun vaan noudatti säännöllistä ateriarytmi. Kiitos kovasti!”

“Mainiosti rakennettu kokonaisuus, jossa sopivasti joustavuutta (treenit voi tehdä kun itselle sopii) mutta samalla tukea ja tsemppiä. Valmiit viikko-ohjelmat ja videot motivoivat tosi paljon. Lyhyet treenit oli helppo mahduttaa päivän ohjelmaan eikä yksikään jäänyt tekemättä. 🙂 Ruokavalio-ohjeet olivat mieletön ahaa-elämys, en olisi ikinä uskonut, että säännöllinen ateriarytmi ja pienet tarkennukset annosten koostumukseen veisivät herkkuhimon kokonaan. Mahtava valmennus kaiken kaikkiaan! Kiitos Nana!”

“Kiitos aivan mahtavista treeneistä. Olet ihanan positiivinen, se tuo hymyn itsellekin. Treenivideot on ihan mahtavia siksi, että ohjaaja treenaa alusta loppuun mukana videolla.  Hyviä oivalluksia sain jatkoa ajatellen liittyen dieettailuun ja elämäntapamuutokseen.”

“Kiitos Nana! Ehdottomasti paras treenikokonaisuus missä olen ollut mukana näin netin kautta. Ihanaa, kun valmennuksessa huomioitu myös ns. henkinen puoli.”

4 viikon verkkovalmennus,
jossa taotaan tuloksia juuri sinun lähtökohdista käsin.

Ei enää arpapelejä terveytesi kustannuksella vaan
faktatietoon perustuvaa vahvaa tekemistä.

Lunasta tarjous!

Jos olet poukkoillut dieetistä toiseen ja kokeillut ”jo kaiken”, on aika tehdä muutos. Muutosmatka kohti parempaa jaksamista ja unelmiesi kehoa, henkisesti ja fyysisesti.

Valmennuksen hinta sisältää ohjatut treenit, kattavat ravinto-ohjeistukset, viikkosuunnitelmat, e-reseptikirjan, ohjatut kehonhuollot ja BONUKSENA valmentajan etätuen valmennuksen ajaksi!

Yksilövalmennukseni maksaisi 120€/h (vapaita valmennuspaikkoja ei ole), mutta rohkenen väittää että tällä pienellä kustannuksella saat enemmän irti kuin yhdestä PT kerrasta, ja tätä sijoitusta omaan hyvinvointiisi ET tule katumaan. Ja jos tulet, saat rahasi takaisin!

BLACK FRIDAY -50% Ei enää arpapelejä terveytesi kustannuksella vaan faktatietoon perustuvaa vahvaa tekemistä. Voit aloittaa valmennuksen heti tai silloin kun haluat (1.4.2023 mennesssä, valmennus alkaa siitä kun kirjaudut valmennysympäristöön).  Lunasta paikkasi nyt, saat koko valmennuspaketin hintaan 34,50€ (ovh 79€). Tarjous on voimassa 28.11.2022 asti. 

MALTILLA MINTTIIN - KIINTEÄKSI KOTONA 4 VIIKOSSA

TULE MUKAAN!

Innostunein terveisin,

Nana Heikkilä

Sertitifoitu personal trainer, hyvinvointi- ja ravintovalmentaja

P.S. – Koska olen varma että saat tällä valmennuksella tuloksia ja saat vastinetta rahoillesi, rohkenen antaa sinulle täyden 21 päivän tyytyväisyystakuun.

P.P.S. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten oma valmennuspaikka kohti kiinteämpää kehoa kannattaa lunastaa NYT!

MEILLÄ KÄY MYÖS

LIIKUNTAEDUT

Pystyt lunastamaan valmennuksen sekä sähköisellä että fyysisellä liikuntaedulla.

Etsi palveluntarjoajaksi Nanafit Oy, suorita maksu ja laita viitteeksi Maltilla minttiin.
Lähetä kuitti/koodi maksusta sähköpostitse info(at)nanafit.fi ja kerro tulostasi Maltilla minttiin valmennukseen.
Saat paluupostissa tunnukset valmennukseen. Myös osamaksu onnistuu.

Fyysiset setelit: lähetä sähköpostia info(at)nanafit.fi

muutoskuvat muutoskuvat
MALTILLA MINTTIIN - kiinteäksi kotona
34,50€
79€
TYYTYVÄISTEN ASIAKKAIDEN PALAUTTEITA

Mitä muut valmennettavat ovat kurssista sanoneet?

Kiitos Nana mahtavasta valmennuksesta! Nää treenit oli aivan huippuja, raskaita kyllä vaan ei sellaisia (onneksi) ettei olisi jaksanut treenin jälkeen tehdä mitään, päinvastoin - energiaa riitti vielä päivän touhuihin ja usein tuli tehtyä vielä ihan reipas lenkkikin treenipäivänä! Sä oot mahtava valmentaja ja kaikessa mennään terveys edellä ja itseään kuunnellen. Ei jäänyt kertaakaan sellainen fiilis että olisin huono ihminen tai huono treenaaja. Tästä valmennuksesta jäi kyllä hyvät eväät jatkoon, kiitos!
Hyvä valmennus! Hyvin selitetty asiat - itsellä takana juurikin kuvitelma että täytyy vain syödä vähemmän ja niin kauan että joskus laihtuu/kiinteytyy. Jossain vaiheessa ymmärtänyt ettei se ihan näin mene ja lisännyt ruoan määrää mutta jäänyt epämääräiseksi miten toimia jatkossa. Nyt homma aukesi! :) Treenit oli erinomaisia. Olen käynyt jo pitkään kuntosalilla ja vähän alkuun epäilin treenejä mutta omiin aikatauluihin ja elämään erittäin sopivia ja tehokkaita! Kiitos!!
Mahtava, kun treenit ei ole kellon aikaan tai päivään sidottuja. Tsemppaa mukavasti, kun jumpat tehdään "yhdessä" alusta loppuun.
Uusi valmennus toi jällee uutta puhtia treenaamiseen. Kun päätti milloin treenit tekee ja missä järjestyksessä tuli treenit myös tehtyä. Vaikka aina ei ollut virkein olo treenata ja silti sai treenin tehtyä, koska tiesi nanan kannustavan alusta loppuun asti mukana. Toki tähän vaikutti myös oma motivaatio treeneihin, jonka nana on saanut aikaan. Treeni kokonaisuudet ovat olleet fiksuja ja tarkkaan mietittyjä. Lisäksi hyvät esinmerkki viikko-ohjelmat ovat auttaneet luomaan treeni viikoista järkevät. Itse ainakin koen ne suurilta osin helpottamaan viikon rakennetta omaan arkeen sopivaksi. Kokonaisuudessaan aina yllättyy miten nanan treenit saa motivoitumaan treenaamisesta todella helposti kotona. Ilman näitä treenejä en tekisivyhtään mitään oman fyysisen kunnon eteen. Iso plussa valmennukseen lisättyihin martan meditaatio hetkiin. Huippu valmennus ! Kiitos nana ♡ sun valmennuksesta oon ottanut paljon oppia
Olet innostava ja motivoiva. Ohjatut jumpat oli tosi monipuolisia. Kanssasi tuli tehtyä tehokkaasti ja ohjeistit liikkeet hyvin. Huippua jumpissa oli se, että niissä oli alku-ja loppulämmittelyt/venyttelyttelyt. Tämä oli minun toinen valmennus sinulta ja tuskin viimeinen. Sain tämän valmennuksen myötä taas itseni liikkumaan aktiivisemmin ja tehokkaammin. Kiitos siitä sinulle!
Kiitos Nana huipusta valmennuksesta. Olo on hyvä, vaatteet istuu paremmin päälle ja kiinteytymistä on selkeästi tapahtunut :) Painokin putosi n. 2,5kg. Treenit oli huippuja ja ehti hyvin tehdä arjen keskellä. Ruokavaliota oli helppo noudattaa eikä herkkuja tehnyt mieli. Tästä on hyvä jatkaa treenibuffan treeneillä :)
Kiitos ihanasta valmennuksesta! Treenit jäivät itsellä vielä vähän kesken, mutta ehdottomasti tärkein oppi oli ruokavalio. Luulin, että tiedän kuinka paljon saan syödä että saisin pudotettua painoa, mutta kun tarkistin päivän ruokien sisältämän energiamäärän, niin yllätys olikin suuri kun olin syönyt liian vähän suhteessa kulutukseen. Olin aivan häkeltynyt ja innoissani, että eikö minun tarvitsekaan nähdä nälkää jos haluan laihtua! :D Olen niin kiitollinen että tajusin lähteä mukaan, vaikka luulin että en tarvitse ruokapuolelle neuvoja. Valmennus sai ymmärtämään, että isompi painonpudotus kannattaa tehdä osissa ja sille kannattaa varata aikaa. Ehdottomasti lähden uudelleenkin mukaan, jotta pääsen uudestaan tekemään tämän valmennuksen lyhyitä mutta tehokkaita treenejä! :)
Ihana valmennus, tuli niin tarpeen tähän kohtaan ja meinaan vielä jatkaa juhannukseen asti. Osallistun myös jatkossa varmasti valmennuksiisi. Olet upea valmentaja, tykkään ajattelutyylistäsi ja siitä miten tuot asioita julki. Lihaskuntovideot ovat tehokkaita ja hyviä ja etenkin kannustavia. Kiva kun teet mukana ja olet läsnä. Upea valmennus ja sinä! Kiitos!
Koskaan en pety sun valmennuksissa. Niin siistiä kun näkee ja tuntee kehitystä ja on silkkaa riemua tehdä treenejä, besteistä best <3 Kiitos jälleen kerran <3
Ihana valmennus, josta oikeasti sai motivaatiota oikealla tavalla! Treenit kanssasi oli kannustavia ja omalle kohdalle tsemppipuheet treenien aikana osui just eikä melkein oikeille kohdille. Näiden avulla jaksoin myös käydä siela oman mukavuusalueen ulkopuolella rohkeammin. Videolta yhdessä tekeminen sai myös tunteen siitä, että en ole tässä yksin ähisemässä ja puhisemassa, vaan olet mukana ja tsemppaat eteenpäin. Siitä tunteesta olen tosi kiitollinen sinulle!
Kiitos Nana! Ehdottomasti paras treenikokonaisuus missä olen ollut mukana näin netin kautta. Ihanaa, kun valmennuksessa huomioitu myös ns. henkinen puoli.
Kiitos Nana mahtavasta valmennuksesta! Nää treenit oli aivan huippuja, raskaita kyllä vaan ei sellaisia (onneksi) ettei olisi jaksanut treenin jälkeen tehdä mitään, päinvastoin - energiaa riitti vielä päivän touhuihin ja usein tuli tehtyä vielä ihan reipas lenkkikin treenipäivänä! Sä oot mahtava valmentaja ja kaikessa mennään terveys edellä ja itseään kuunnellen. Ei jäänyt kertaakaan sellainen fiilis että olisin huono ihminen tai huono treenaaja. Tästä valmennuksesta jäi kyllä hyvät eväät jatkoon, kiitos! ❤
Kiitos <3 Kiloissa ei suuria muutoksia, senttejä kylläkin lähti. Mutta isoin positiivinen palaute treeneistä jotka eivät olleet "viuhdo menemään ajattelematta" tyyppisiä treenejä tai liikkeitä, jotka lopulta liian raskaita liikkeitä, jotta voisit ne oikein tehdä. Parhaat mitä olen tehnyt ja ihana oli ne tehdä samaan aikaan kanssasi <3 samoin muutenkin positiivinen tapasi ohjata oli huippua. Luennot hyviä ajatusten herättäjiä ja meditaatiot plussaa. Sain energisen olon, lisää ryhtiä ja intoa tehdä lihaskuntoa sekä halun siihen elämäntapa muutokseen. Pidä tämä terveellinen ja järkevä linja <3
Tämä oli ensimmäinen valmennukseni ikinä, ja en voi sanoa muutakuin että en todellakaan kadu ostamista. Sain niin paljon irti ja uusia eväitä elämään. Treenit olivät lyhyitä, mutta ytimekkäitä ja muutenkin hyvällä maulla suunniteltu. Paljon kiitoksia tästä.
Tosi hyvä, monipuolinen ja kattava valmennus. Pääsin kotitreenien makuun. Parasta se että videoilla treenaat itsekin koko ajan aitona itsenäsi :) Hyvää oli henkisen puolen huomiointi, meditaatiot, tehtävät ja luennot. 4 viikkoa on lyhyt aika joten hyvä että voi vielä toisen kuukauden aikana pureskella asioita ja tehdä treenejä. Sydämellinen kiitos <3 Olet ihana!
Kiitos, nopeasti vierähti 4 viikkoa. Treenejä oli hauska tehdä yhdessä puolison kanssa ja ruokaohjeita sovelsi koko perheelle.
Jes mä uskalsin! Olen pitkään miettinyt, että haluaisin lähteä valmennukseen mukaan ja nyt sen tein, ja kyllä kannatti! Olen liikunnallinen ja hyvin samantyylisiä treenejä olen tehnyt, mutta oli kiva huomata ja oppia uusia liikevariaatioita, siitä tykkäsin erityisesti :) Annoit myös hyvin vaihtoehtoja ja vinkkejä esim. Painojen suhteen. Kiitos sinulle ja taidan lähteä toistekin ;)
Ihana valmennus, josta oikeasti sai motivaatiota oikealla tavalla! Treenit kanssasi oli kannustavia ja omalle kohdalle tsemppipuheet treenien aikana osui just eikä melkein oikeille kohdille. Näiden avulla jaksoin myös käydä siellä oman mukavuusalueen ulkopuolella rohkeammin. Videolta yhdessä tekeminen sai myös tunteen siitä, että en ole tässä yksin ähisemässä ja puhisemassa, vaan olet mukana ja tsemppaat eteenpäin. Siitä tunteesta olen tosi kiitollinen sinulle!
Olen saanut mahtavat elämäntapamuutoksen ohjeet tältä valmennukselta. Todella selkeät ohjeet ja nyt jo osaa silmämääräisesti katsoa mitä millekin aterialle tarvitsee, ei enää loppuvalmennuksen aikana tarvinnut punnita jokaista suupalaa. Nyt jatkan ohjeiden mukaan ja maltilla, eikä millään kiireellä. Treenit on ollut todella mahtavia ja innolla olen odotellut treenipäivää. Olen saanut jopa itsestäni sen verran irti, että olen tehnyt pieniä juoksulenkkejäkin. Tavoitteenani minulla oli, että saisin pikkasen tiristeltyä kiloja pois, mutta ei kuitenkaan hirveetä. Nyt olen saanut -1,5 kg tän valmennuksen aikana ja tästä on hyvä jatkaa. Olen myös ollut jotenkin virkeämpi, eikä ole tarvinnut päikkäreitä ottaa. Yöllä olen nukkunut hyvin. Treenien jälkeen on kyllä välillä tuntunut kipua seuraavana päivänä, mutta olen aatellut että se on terveellistä kipua. Kiitos paljon valmennuksesta ja eiköhän me vielä tavata jonkin valmennuksen tiimoilta!