LIFEFIT – PYSYVÄÄ HYVINVOINTIA, EI JOJO-LAIHDUTTAMISTA TAI KITUDIEETTEJÄ

OLETKO KYLLÄSTYNYT IKUISIIN LAIHDUTUSKUUREIHIN, PAINON JOJOILUUN JA VETÄMÄTTÖMÄÄN OLOON?

KUVITTELE, ETTÄ SAAVUTAT PYSYVIÄ TULOKSIA PAINONHALLINNASSA JA TEHOSTAT HYVINVOINTIASI TREENAAMALLA FIKSUMMIN, SYÖMÄLLÄ ENEMMÄN JA PITÄEN HUOLTA RIITTÄVÄSTÄ PALAUTUMISESTA?

TÄMÄN SUOSITUN VERKKOVALMENNUKSEN AVULLA SAAT LOISTAVIA TULOKSIA MYÖS SILLOIN TÄLLÖIN HERKUTELLEN JA LAIHDUTUSKUURIT JA JOJOILU JÄÄVÄT TAAKSESI, PYSYVÄSTI!

Yhä useampi taistelee näiden ajatusten ja ongelmien kanssa. Syödään liian vähän tai väärin ja liikuntaa ajatellaan kaikki tai ei mitään -periaatteella. Hyvinvoinnista on tullut suorittamista ja keinot painonhallintaan ovat muuttuneet radikaaleimmaksi koko ajan.

En ihmettele, että tässä vaarallisten pikadieettien maailmassa voit sortua tietämättäsi sekoittamaan aineenvaihduntasi ja hormonitoimintasi liian vähäisillä kaloreilla… Ja löydätkin itsesi loppujen lopuksi entistä väsyneempänä ja turhautuneena – vain sen takia, että toteutit väärin laadittuja ohjeita kuuliaisesti!

Vika ei ole sinun! Hyvinvointi tai onnistunut painonhallinta ei vaadi kitudieettejä tai kalorien laskentaa, eikä sinun tarvitse unohtaa kaikkia elämän pieniä iloja ja unohtaa sosiaalista elämää.

Sillä ihminen on kokonaisuus, ja kun keho toimii normaalisti ja aineenvaihdunta laitetaan kuntoon, lähtee painokin tippumaan. Rasvanpoltto käynnistyy kuin itsestään, ja painonhallinta muuttuu helpommaksi.

Lifefit

Mitä jos kertoisin sinulle, että voit pudottaa painoa, muokata kehonkoostumustasi ja parantaa hyvinvointiasi jo muutamalla muutoksella päivittäisissä tavoissasi? En tuputa hokkus pokkus -taikatemppuja, vaan aitoja, pieniä arjen muutoksia, joilla jo yli tuhat suomalaista on saanut kaivattua muutosta aikaan omaan hyvinvointiin ja kehon koostumukseen.

“Olen käynyt valehtelematta lähes 10 eri valmennuskonseptia läpi ja tällä sain toivottua tulosta ja tämä muutti ajatuksia, että mitä se hyvinvointi on. Ei kalorien laskentaa, ei kymmeniä treenejä viikossa ei luopumista hyvästä ruoasta ja ravintolaruoista. Olen niin kiitollinen Nanalle, että halaisin jos voisin!♡”

TUNNISTATKO ITSESI NÄISTÄ AJATUKSISTA?

 • Tiedät tarvitsevasi muutosta elämäntavoissa, mutta et oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle
 • Olet valmis muutokseen ikuisten laihdutuskuurien ja jojoilujen jälkeen
 • Rasva tuppaa kertymään vyötäröllesi, takapuoleen ja “alleihin”
 • Kärsit turvottavasta olosta päivän päätteeksi
 • Kärsit herkkuhimoista ja vetämättömästä olosta
 • Haluat muuttaa ja kiinteyttää kehonkoostumustasi, mutta et terveyden kustannuksella
 • Olet kyllästynyt sairastelukierteeseen
 • Haluat oppia olemaan itsellesi armollisempi
 • Haluat eroon kaikki tai ei mitään -ajattelusta
 • Haluat lisää energiaa ja suorituskykyä arkeesi, haluat voida oikeasti hyvin!
 • Haluat oppia mitä kehon toiminnan ja aineenvaihdunnan tehostaminen tarkoittaa
 • Olet kyllästynyt kuulemaan “syö vähemmän kuin kulutat” -lausetta, koska syöt jo niin vähän!
 • Tulokset junnaavat paikallaan ja kaipaat uusia ideoita treeneihin ja ruokavalioon
 • Olet lamaantunut stressikuorman alla eikä hikitreenit enää auta

JOS TUNNISTAT ITSESI YHDESTÄ TAI USEAMMASTA KOHDASTA, TÄMÄ VALMENNUS AUTTAA SINUA PÄÄSEMÄÄN TOIVOMIISI TULOKSIIN JA KOHOTTAMAAN HYVINVOINTIASI UUDELLE TASOLLE!

“Kiitos tuhannesti aivan mahtavasta kurssista.<3 Olen kahden pienen lapsen äiti ja kärsinyt vuosia masennuksesta ja väsymyksestä. Nyt viimein sain itseni salille. Ja kun tuloksia tuli heti, uskon että sain tästä intoa jatkaa. Lisäksi koin monia ahaa-hetkiä muidenkin aiheiden kohdalla. Sain todella paljon arvokasta tietoa hyvinvoinnin lisäämiseen. Kiitos vielä, voin sanoa että tämä oli käännekohta elämässäni, kuin uusi alku! 🙂 :)”

LIFEFIT – PYSYVÄÄ HYVINVOINTIA

VALMENNUKSESSA SAAT KATTAVAT JA AMMATTITAITOISET VINKIT:

1RUOKAVALIOON ilman kalorien laskentaa tai ruokien punnitsemista
2170 RESEPTIÄ e-reseptikirjana
3RUOKA-ANNOKSEN KOOSTAMISEEN, niin että hyvä olo näkyy ja tuntuu
4KEHONKOOSTUMUKSEN MUOKKAAMISEEN JA RASVANPOLTTOON
5RAVINTOLUENTOJA, joiden avulla opit ymmärtämään kehosi toimintaa ja miten aineenvaihduntamme toimii
6SALITREENIIN JA KOTITREENEIHIN, omat ohjelmat aloittelevalle ja edistyneemmälle
7TREENIOHJELMIIN, kaikki liikkeet videoitu ja tekniikat selitetty huolellisesti ja ammattitaidolla
8KOTITREENEIHIN, joissa treenaan täyspitkillä videoilla mukana alusta loppuun
9KEHONHUOLTOON (laadukkaat liikevideot ja kokopitkät venyttelyharjoitukset)
10MITEN PALAUTUA PAREMMIN KIIREISESSÄ ARJESSA
11MITEN HALLITA STRESSIKUORMAA
12MITEN OPTIMOIDA KEHON TOIMINTA niin että saat kaivattuja tuloksia
13ARMOLLISUUDEN OPPIMISEEN ja itsesi hyväksymiseen
14EHDOTTOMUUDESTA EROON PÄÄSEMISEEN

Olen koonnut verkkovalmennukseen kaikki todistetusti toimivat ja itse käytännön kokemuksen kautta toimiviksi toteamani vinkit ja neuvot, jotka arkeesi mukaan ottamalla pystyt vaikuttamaan omaan hyvinvointiisi huomattavasti. 

Jo tuhannet Suomalaiset ovat saaneet tuloksia ja parantaneet omaa hyvinvointia näillä metodeilla!

HALUATKO JATKAA KUTEN ENNEN VAI TARTUTKO NYT TÄHÄN MAHTAVAAN TILAISUUTEEN TEHDÄ MUUTOKSIA KOKO LOPPUELÄMÄKSI?

LIFEFIT verkkovalmennus antaa sinulle eväät terveellisiin elämäntapoihin ilman kalorien laskentaa tai hikirääkkitreenejä 10 kertaa viikossa. Verkkovalmennuksessa käsitellään hyvinvointia kokonaisvaltaisesti, sillä hyvinvointiin vaikuttavat useammat asiat kuin vain liikunta tai ruokavalio yksinään.

8 viikon valmennuksen aikana voit muokata kehonkoostumustasi ja kiinteytyä tehokkailla treeniohjelmilla, jotka voit suorittaa joko kotona tai saliharjoitteluna, tai näitä yhdistellen.

Valmennuksen päätavoite on nostaa energiatasoja,  oppia syömään riittävästi ja ravitsevasti, sekä tasapainon löytäminen riittävän unen ja palautumisen, stressinhallinnan, monipuolisen ravinnon ja liikunnan välillä, omaa kehoa kuunnellen. Samalla kun vyötärönympärys kapenee.

Valmennuksella on 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu! (Jos lunastat kaupan päällisenä tulevan vastuskuminauhapaketin ja haluat käyttää tyytyväisyystakuuta, huomioithan että kuminauhapaketin palautus ja siitä aiheutuvat kulut ovat asiakkaan vastuulla.)

LIFEFIT verkkovalmennus starttaa jälleen 7.1.2019! Syksyn ryhmä myytiin loppuun ennen virallista alkua, joten lunasta paikkasi nopeasti!

Aloitusmateriaalit ovat saatavilla viikkoa ennen virallista starttia eli 1.1.2019 (treeniohjelmat, e-reseptikirja, Lifefit ravinto-opas ja paljon muuta).

VALMENNUS ON NYT JOULUKAMPANJASSA -30% 

LIFEFIT VALMENNUS

Nopeimmat 100 saavat kaupan päälle myös NanaFit vastuskuminauhapaketin, joka toimitetaan toivomaasi osoitteeseen Suomessa. Muille paketti toimitetaan jälkitoimituksena helmikuun puolessa välissä. Oston jälkeen lähetä sähköpostitse osoitetietosi info(at)nanafit.fi otsikolla LIFEFIT + vastuskuminauhat. Jos käytät valmennuksen takuuta, vastuskuminauhat palautetaan omalla kustannuksella tai niiden arvo (24,90) vähennetään palautetusta summasta.

ESIMERKKI PÄIVIEN RUOKAILUISTA, RUOKAVALIO ON SOVELLETTAVISSA KASVISRUOKAVALIOON. VALMENNUKSESSA SYÖDÄÄN AITOA KOTIRUOKAA!

 

LIIKUNTAEDULLA MAKSAMINEN & SOPIMUSEHDOT

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasetelit & -saldo sekä ePassi. Sähköisellä liikuntasetelillä voit suorittaa maksun kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi yrityksen NanaFit Oy (valitse OY päätteinen!), ja lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen info@nanafit.fi

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, voit lähettää erikseen sähköpostia info@nanafit.fi
Laskutusyritys NanaFit Oy, y-tunnus 2925378-1

Tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

KATSO VIDEOKOOSTE VALMENNUKSESTA

LIFEFIT VALMENNUS
TYYTYVÄISTEN ASIAKKAIDEN PALAUTTEITA

Miksi valmennettavat ovat olleet äärimmäisen tyytyväisiä tähän kokonaisuuteen?

Tykkäsin todella paljon valmennuksesta ja opin todella paljon uutta asiaa ruokavaliosta, treenaamisesta ja omasta hyvinvoinnista. Valmennuksen aikana tuli kysyttyä itseltä kysymyksiä jotka pakottivat pohtimaan itselle tärkeitä asioita. Armollisuus omaa kroppaansa kohtaan oli parasta mitä tämän valmennuksen myötä opin. Mielettömän hyvät resepti kirjat ja ihanasti erilaisia ruokia. Ihanaa että materiaaalit saa itelle myös talteen! Nana olet ihmisenä ihanan pirteä, aurinkoinen ja empaattinen, sovit hyvin tähän työhön mitä teet. Susta huokuu aitous :) Kiitos paljon valmennuksesta. Tämä tuli juuri oikeaan aikaan minun elämään. Tämä verkkoympäristö oli selkeä ja yksinkertainen ja oli mukavaa että vastasit aina nopeasti kysymyksiin. Parhaita on tämänkaltaiset valmennukset, joissa painotetaan loppuelämän muutoksia, ei mitään pikakuureja. Ihanaa kevättä <3
"Kiitos tuhannesti! Tämä valmennus oli täydellinen ja avasi minun silmäni. Painoa tippui 4 kg vaikka urheilin vähemmän, mutta fiksummin kun ennen ja söin terveellistä ruokaa kaloreita kyttäämättä. Olen siis normaalipainoinen mutta nyt oikeasti alan tykätä itsestäni ja miltä näytän. Olen käynyt valehtelematta lähes 10 eri valmennuskonseptia läpi ja tällä sain toivottua tulosta ja tämä muutti ajatuksia, että mitä se hyvinvointi on. Ei kalorien laskentaa, ei kymmeniä treenejä viikossa ei luopumista hyvästä ruoasta ja ravintolaruoista. Olen niin kiitollinen Nanalle, että halaisin jos voisin!♡"
"Kerrankin kurssi, joka vastaa lupauksiaan. Nanalla on mieletön fiilis, joka tarttuu. Ja samalla kaikki materiaali on saanut paljon ajatuksia, jotka kannattelevat kyllä pitkään. Täyden kympin 8 viikkoa !!! Kati, 39"
"Todella positiivinen olo tästä valmennuksesta. Valmennuksen avulla olen saanut todella hyvät työkalut millä hoidan itseäni ja hyvinvointiani loppu elämän. Kiitos Nana <3"
"Täytyy kyllä sanoa, että tää on eka kerta, jolloin en tunne olevani millään dieetillä tai laihiksella. Reseptit on hyviä, ruokaa saa syödä eikä ole mitään rahkaa/raejuustoa kolmesti päivässä. Liikunnan ilonkin olen taas löytänyt ja lihaskuntoa on mukava tehdä. Tästä on hyvä jatkaa taas uuteen viikkoon"
Viimeinkin toimivia työkaluja, joiden avulla sain uuden otteen elintavoistani. Kiitos Nana!
"Nana vastaa nopeasti ja kattavasti kurssin aikana esiin tulleisiin kysymyksiin. Paljon tuli opittua syvemmälti sellaista, mistä oli "jotain hajua" tai "pintaraapaisu" tiedossa. Ohjeet ruokailuun oli todella järkeviä, ei tarvitse kulkea vaaka kainalossa loppuelämää sapuskoita punniten! :D Suosittelen!"
Ihana kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus ❤ Yllätys oli se, että sain henkilökohtaisia vastauksia pohdintoihini, ja se kuinka paljon informaatiota oli tarjolla. Kiitos Nana ❤ - Teikku
Parasta tässä valmennuksessa on ehdottomasti se että jokainen pohtii rauhassa omia voimavaroja ja tekee kaiken omalla tahdilla. Jos joinain viikkoina ei ole pystynyt, ei se ole kaatanut mitään. Itse kun oon aloittanut kaiken urheilun jälleen nollasta tän valmennuksen kautta niin en todellakaan ole päässyt vielä mihinkään viikkojen 1-4 tms vauhtiin. Mistään ei ole syyllistetty ja valmentaja kannustaa eikä aiheuta stressiä.
Aivan mahtava kurssi: tervehenkinen opastus terveempään elämään ja todella konkreettisia neuvoja moneen osa-alueeseen. Nana vastasi myös henkilökohtaisiin kysymyksiin valmennuksen aikana. Tästä on hyvä jatkaa omin päin. -Tanja 40v.
Aivan loistava kurssi ja sinä Nana olet huippu valmentaja! Sain kurssilta mielettömästi uutta tietoa ja paketti oli todella kattava. Kurssin myötä sain uutta kauan kadoksissa ollutta motivaatiota salitreeniin ja innostuin tekemään jopa jokusen kotitreenin, joita en ennen ole pahemmin harrastanut. Aloin myös ensimmäistä kertaa panostaa kunnolla kehonhuoltoon ja on ollut todella hienoa huomata miten suuri muutos kehon liikkuvuudessa ja toimimisessa on tämän jälkeen ollut. Iso kiitos Nana kurssista, näillä opeille on hyvä jatkaa! <3
"Fiilis on hyvä, ruoka on todella hyvää, karkkia ei oikeastaan edes tee mieli eikä muitakaan mielitekoja. Liikkuminen on tullut vielä enemmän osaksi arkea, uni maittaa öisin ja jaksaminenkin parantunut. Kaiken kaikkiaan hyvä fiilis!"
"Tämän setin tärkeimpänä oppimisena koen, että olen sisäistänyt palaset oman hyvinvoinnin merkitykseen ja sen vaikutuksista elämään. Niin paljon tietoa, taitoa ja uuden oppimista, että aina oikein odotti milloin sitä tulee lisää. Sydämelliset kiitokset tästä mahtavasta 'elämänpaketista' Nana, olet aivan pro:) Suosittelen kaikille, jotka kokevat että mielessä, kropassa tai ylipäätään hyvinvoinnissa on jotain pielessä:) Itse sairastan 1-tyypin diabetesta ja en ole koskaan voinut näin hyvin. Näillä eväillä on todellakin jatkossa helpompi ylläpitää hyvä oloa ja laatia uusia pieniäkin tavoitteita."
"Täytyy kyllä antaa palautetta tästä valmennuksesta: en voi olla muuta kuin t_y_y_t_y_v_ä_i_n_e_n!!!!
"Olen saanut valmennuksesta todella, todella paljon uutta itselleni. Olen aina kokeillut vain pikadieettejä, mutta tämän valmennuksen avulla on viimeinkin fiilis, että ei tarvitse olla millään dieetillä. Saa ja pitää syödä ja liikuntaohjeita on kaiken tasoisille. Ehdottomana plussana ihanat kannustukset ja vinkit, vaikka yksilövalmennuksesta ei ollutkaan kyse. Valmennus on kaikenkattava ja on ollut huikeaa, että monissa teksteissä on ollut tukena myös video, jolloin asia todella konkretisoituu. Kiitos mahtavasta valmennuksesta Nana!"
"Kiitos aivan mahtavasta paketista! 5kg lähti kuten tavoite oli. Missään vaiheessa ei ole tarvinnut nähdä nälkää. Syöminen on pysynyt reilassa, herkkujakaan unohtamatta. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Kiitos Nana!!!"
"Ihan näin ensimmäiseksi kiitos mahtavasta ja ihanan erilaisesta, aidosti hyvinvointia korostavasta kurssista! Lähdin kurssista hakemaan innostusta lihaskunnon harjoitteluun, koska se on ollut retuperällä, sekä lisäksi apua kummallisiin vatsavaivoihin ja väsymykseen, joihin ei ole löytynyt sen kummempaa syytä, kuin apuakaan. Kurssi täytti kaikki tavoitteeni! Olen rakastunut kehonpainoharjoitteluun, ja vatsvavaivat ovat kadonneet täysin. Lisäksi kun loppu kurssista uskalsin alkaa syödä kunnolla hiilareita tuntuu, että myös väsymys on alkanut kadota. Erityisen hyvää kurssissa minusta on se, että kurssilla tietoa tulee tipoittain, eli kaikkea ei ole julkaistu kerralla. Tällöin mielenkiinto pysyy yllä ja minusta se korostaa sitä, että kyseessä ei ole mikään kuuri, koska ei ole mitään tarkkaa ruokavaliota ja kiveen hakattua treeniohjelmaa, jota tulee noudattaa, eikä kaikkea tietoa anneta heti. En oikein keksi mitään, mitä kurssissa voisi kehittää, minulle tämä oli todella hyvä paketti ja minusta kurssi oli joka sentin arvoinen!”