PIKKASEN POIS KOTITREENIT

TEHOKKAAT KOTITREENIT

Haluatko treenata kotona vahvistaen kehoasi, lihaskuntoasi, kehittäen liikkuvuuttasi ja nostaen energiatasojasi? Ehkä samalla poltella rasvaa, pudottaa painoa tai muokata kehonkoostumustasi? Pikkasen Pois kotitreenit auttavat sinut taatusti pääsemään näihin tavoitteisiin.

Pikkasen Pois on 4 viikon verkkovalmennus, jossa treenataan kotona tehokkaita, nivelystävällisiä lihaskuntotreenejä (=ei hyppyjä), huolletaan kehoa ja syödään monipuolisesti ja terveellisesti, kuitenkaan ilman turhaa stressaamista tai kieltolistoja. Valmennuksen yhteisstartti on 15.8.2022 ja aloitusmateriaalit ovat saatavilla 8.8.2022. Valmennus sisältää paljon uudistettua materiaalia kuten ohjattuja treenejä sekä uusia reseptejä yli 40 kappaletta (uudistettu maaliskuussa 2022). 

TULE MUKAAN!

Voit tehdä osan treeneistä joko omalla kehonpainollasi tai käyttää vastuskuminauhaa ja lisäpainoja halutessasi lisähaastetta.

Oma valmentaja mukana

kannustamassa & tsemppaamassa loppuun asti!

Koko treenin mittaisissa videoissa minä, Nana Heikkilä, toimin valmentajanasi ja tsemppaajanasi kanssasi alusta loppuun jokaisessa treenissä, ja pusken sinua ylittämään itsesi ja löytämään liikunnan ilon ja hauskuuden!

"En ikimaailmassa olisi uskonut, kuinka tärkeä on puhelimen pienellä ruudulla yhdessä jumppaava ja kannustava Nana on! Mä väitän, että se on yksi tärkeimmistä tekijöistä motivaation ja jaksamisen kannalta. - Valmennuksen läpikäynyt"

Lunasta tarjous!

PIKKASEN POIS KOTITREENIT & RAVINTOVINKIT

TREENIT JUURI SILLOIN KUN SINULLE SOPII!

Saat itse valita ajan ja paikan, paina vain play ja tule treenaamaan kanssani. Treenaan alusta loppuun mukanasi ja varmistan, ettet jätä treeniä kesken ennenaikaisesti!

Saat käyttöösi 3 erilaista treeniä joka viikko, ja halutessasi voit treenata näillä ohjeilla jopa 5 kertaa viikossa. Yksi treeni kestää noin puoli tuntia, joten nämä treenit on helppo aikatauluttaa kiireisempäänkin arkeen ja ehdit käyttää enemmän aikaa myös muuhun itsellesi tärkeään.

Treenaa kotona

3 kertaa viikossa!

Laitamme aineenvaihduntasi hyrräämään ja kehon kiinteytymään, ja jo ensimmäisen viikon jälkeen peilistä katsoo energisempi ja virkeämpi sinä. Vastaanotat uuden, itsevarmemman itsesi joka nauttii elämästä ja liikkumisesta aivan uudella tavalla!

Treenien avulla vahvistat lihaksiasi ja muokkaat kehonkoostumusta, ja vaihtoehtoisen ruokavalion avulla voit joko polttaa rasvaa tai ylläpitää painoasi, sinä päätät! Valmennus antaa stressittömät työkalut kumpaankin vaihtoehtoon. Vaihtoehtoisesti voit keskittyä pelkästään treenaamiseen ja liikunnasta nauttimiseen.

Haluan mukaan!

Materiaalit suoraan
puhelimessasi, padilla
tai tietokoneella Campwire alustalla!

Lunasta tarjous!

Tehokkaat kotitreenit & ravintovinkit

VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

1Inspiroivan 4 viikon verkkovalmennuksen, jonka aikana nostat voimatasoja, kiinteydyt, opit treenaamaan kotona tehokkaasti, aikaa säästäen (*3 kertaa viikossa, treenien kesto 20-30 minuuttia *), saat myös 14 vuorokauden tyytyväisyystakuun, niin varma olen valmennuksen toimivuudesta!
2Tehokkaat hypyttömät lihaskuntotreenit kotona tehtäväksi 3 kertaa viikossa, joissa Nana treenaa itse alusta loppuun kanssasi! (Koko treenin mittaiset videot, ilman hikirääkkiä ja sykejumppaa). Saat yhteensä 20 erilaista koko treenin mittaista treenivideota!
3Omat liikevaihtoehdot aloittelijalle sekä lisähaastetta kaipaavalle
4Erilliset ohjeet lisäpainojen kuten kahvakuulan käyttöön, jos haluat nostaa treenin tehoja
5Ruokavalio-ohjeistukset, joissa voit valita erilliset ohjeet tehokkaaseen, mutta pysyvään painonpudotukseen ilman kaloreiden laskemista tai ruokien punnitsemista TAI ohjeistukset perusrunkoon, joka tukee aktiivisen naisen energiatarvetta. Voit valita stressittömän tyylin koostaa ruokavaliosi ilman kaloreiden laskemista TAI tarkemmat grammamääräiset ohjeet tietyn tavoitepainon saavuttamiseksi.
6Ruokavalio-ohjeet ovat muokattavissa myös erityisruokavalioille kuten maidoton, gluteeniton, kasvissyöjä, vegaani
7Innostavan valmentajan tsempin ja kysymyksiin vastaamisen koko valmennuksen ajan suljetussa valmennusympäristössä
8Terveellisiä reseptejä
9Vapaaehtoisen suljetun FB ryhmän
102 kuukauden treeniajan suljetussa valmennusympäristössä

Treenaa kotona tehokkaasti innostavan valmentajan tahdissa!

LUNASTA PAIKKASI!

Tunnistatko itsesi seuraavista väittämistä?

 • Haluat pudottaa painoa tai kiinteytyä
 • Olet kokeillut erilaisia dieettejä ja pettynyt
 • Haluat vihdoinkin onnistua painonpudotuksessa (mutta et terveytesi kustannuksella)
 • Haluat löytää sinulle ja elämääsi sopivimmat tavat painonpudotukseen (pysyvästi ja fiksusti)
 • Haluat aloittaa kuntoilun maltillisemmin, omasta kodista käsin (EI superhyppyHIIThikirääkkejä kiitos)
 • Haluat kuitenkin treenata mielekkäällä tavalla jotta kroppasi vahvistuu
 • Haluat tuntea olosi itsevarmaksi, energiseksi ja kevyeksi
 • Haluat pudottaa painoa ja muuttaa elämäntapojasi, mutta silti nauttia elämästä
 • Haluat oppia tekemään maukasta, mutta terveellistä ruokaa
 • Haluat, että saavuttamasi tulokset ovat pysyviä

Jos nämä kuulostavat tutuilta, tulet hyötymään tästä valmennuksesta 100%:lla varmuudella! Vaikka tavoitteenasi olisi enemmänkin kiinteytyminen, ei niinkään painonpudotus, kurssi sopii myös sinulle loistavasti. Löydät ruokavalio-ohjeistuksesta sinulle sopivan version.

Heittämällä suosituin kotitreenivalmennukseni PIKKASEN POIS on NYT kampanjassa! Saat ohjatut kotitreenit, reseptit, ruokavalio-ohjeistukset sekä valmentajan Nanan etätuen nyt 49€ (ovh 79€). VALMENNUS ALKAA 15.8.2022 (ja aloitusmateriaalit ovat saatavilla 8.8.2022). 

LIITY MUKAAN!

Valmennuksen kaikki materiaalit sijaitsevat suljetussa verkkoympäristössä, jonne saat pääsyn 2 kuukaudeksi aloituspäivämäärästä lähtien (reseptikirja ja ravinto-opas jäävät käyttöösi pysyvästi). 

Voit lunastaa valmennuksen myös liikuntaeduilla suorittamalla kurssimaksun liikuntaedun tarjoajan verkkosivuilla, jonka jälkeen voit lähettää kuitin maksusta sähköpostitse info@nanafit.fi ja paluupostissa saat sähköpostitse tunnukset suljettuun valmennusympäristöön. Sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen tämän sivuston kautta. 

Tarkemmat ohjeet liikuntaedulla maksamiseen löydät täältä. 

maksutavat

——————–

Kurssi on käytössäsi kahden kuukauden ajan!

Voit nyt ostaa Pikkasen Pois valmennuksen kertamaksulla 49€ (ovh 79€) turvallisesti verkkopankissa tai maksukortillasi.

Kun käyt kurssin, opit mm. nämä olennaiset taidot:

✅ Miten onnistua painonpudotuksessa & kehon kiinteyttämisessä pysyvästi

✅ Miten treenata kotona tehokkaasti, mutta lyhyessä ajassa

✅ Millä tavalla saat lisähaastetta treeneihin lisäpainoilla

✅ Miten saat parannettua hyvinvointiasi pienin teoin

Meillä käy myös liikuntaedut!

LIIKUNTAEDUILLA MAKSAMINEN

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasetelit & -saldo sekä ePassi, Eazybreak, Tyky online, Edenred virikesetelit ja mobiilimaksu. Sähköisellä liikuntasetelillä voit suorittaa maksun kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi yrityksen NanaFit Oy (valitse OY päätteinen!), ja lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen info(at)nanafit.fi.

Saat paluupostissa tunnukset valmennukseen 1-2 arkipäivän sisällä (viikonloppuna seuraavana maanantaina). Sinun ei tarvitse rekisteröityä erikseen tällä sivustolla.

KURSSIN VALMENTAJA

NANA HEIKKILÄ

Olen Nana Heikkilä, 39-vuotias personal trainer, hyvinvointivalmentaja sekä inspiraattori. Haluan mahdollistaa jokaiselle omasta hyvinvoinnista huolehtimisen ja olen itse kokenut sen, kun liian rajut ohjelmat ja dieetit ovat tuhota terveyden kokonaan. Haluan, että valmennettavani saavuttaa omat tavoitteensa tehokkaasti, mutta järkevästi rakennetun suunnitelman avulla. Treenien ja hyvinvoinnista huolehtimisen ei tarvitse olla koko elämän keskipiste, riittää että ne kulkevat muun elämän mukana hyvällä fiiliksellä. Vähemmän on enemmän.

Valmentajana olen ammattimainen, motivoiva, inspiroiva, aito ja rehellinen. Olen rakentanut oikeasti toimivat ohjelmat ilman pelkoa terveyden menettämisestä. Valmennuksissani tavoitellaan aitoa ja oikeaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia enkä anna turhia lupauksia.

Koulutukseltani olen kuntosaliohjaaja, personal trainer sekä urheilu- ja suorituskykyvalmentaja. Lisäksi koulutustaustaani kuuluvat mm. Precision Nutrition ravintovalmennus, TRX ohjaajakoulutus, Kehonpainoharjoittelun ohjaajakoulutus, Palauttavan ja huoltavan harjoittelun ohjaajakoulutus, NLP practitioner sekä Anatomy Trains 1.

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, lähetä sähköpostia info(at)nanafit.fi niin saat osoitetiedot johon setelit tulee lähettää. Lähetäthän setelien yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä myös valmennuksen nimen, johon haluat osallistua.

Laskutusyritys NanaFit Oy, y-tunnus 2925378-1

Kysyttävää?

Voit olla suoraan yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteessa info@nanafit.fi

100% Takuu

Saat 100% rahat takaisin 14 päivän sisällä kurssin alkamisesta, jos et olisi tyytyväinen kurssiin syystä tai toisesta.

Mitä minä toivon sinulta?

 • Olet valmis treenaamaan kotona 2-3 kertaa viikossa (voit treenata halutessasi myös enemmän)
 • Olet valmis sitoutumaan valmennukseen puoli tuntia kolme kertaa viikossa (jos sinulla ei ole tämän vertaa laittaa aikaa hyvinvointiisi nyt, sinulla tulee olla aikaa sairastaa myöhemmin)
 • Halua onnistua!

Valmennuksella on 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu, sillä metodi on taatusti toimiva, kun sitä noudatetaan! Takuu ei koske liikuntaetuja, sillä näitä ei voi vaihtaa rahaksi.

Tilaus- ja palautusehdot löydät täältä.

PIKKASEN POIS KOTITREENIT
49€
79€
ASIAKKAIDEN PALAUTE ARVOSANA 4,8/5

Mitä muut valmennettavat ovat kurssista sanoneet?

Tämä matka on ollut ihan mahtava retki, kerrankin oon pysähtynyt miettimään asioita ja sitä kautta tullut hyviä oivalluksia ravinnosta, levosta ja treenaamisesta, jne. Monet valmennukset oon mäkin kolunnut ja niissä epäonnistunut, onneksi löytyi NanaFit ja tämä valmennus - olet kultaa Nana! Tässä 4-viikon tulos, painoa lähti lopulta -2,3kg ja senttejä ympäri kehoa -10cm.
Toinen ahaa-elämys on ollut, että treeneissä kaikkensa antaminen tarkoittaa sitä, että tekee niin paljon kun jaksaa oikeasti hyvällä tekniikalla, eikä vaan huido menemään sinne päin verenmaku suussa. Ikinä ei ole ollu näin kipeenä paikat ja silti joka treeni jälkeen positiivinen ja voimaantunut fiilis! Nanan tekniikkavideot on ollut tässä kyllä niin hyviä, kun tietää, missä pitäis tuntua, on paljon helpompi toteuttaa liikkeet oikein. Myös eri lihasten aktivointi on helpottunut jo viime viikosta. Muutenkin fiilis on ollut tosi hyvä, päänsärkyä ei ole ollut vielä kertaakaan, vaikka se on yleensä viikottainen vaiva. Energiaa riittää enemmän, ruoka on värikkäämpää, odotan oikeasti treenejä hyvällä mielellä ja silti mikään ei vie liikaa aikaa tai aivokapasiteettia. Jee!
Mä oon nyt pudottanut 7,5kg tammikuun ekasta alkaen. Tosin ekat 3kg lähti parin ekan päivän aikana eli pelkkiä nesteitä. Varsinaisesti valmennuksen aikana lähti siis -4,5kg. Vyötäröltä on lähtenyt -10cm. Parasta on etten ole mitenkään "kiristellyt", vaan mukaan on mahtunut myös juhlia ja muutamia huonompia ruokajaksoja. Olen tosi huono noudattamaan mitään tiukkoja ohjeita. Sen sijaan yksi valmennuksen info-boxi on kulkenut kuvakaappauksena mukana koko ajan ja olen lukenut sen melkein päivittäin. Ihanaa on myös että tämä on vasta alkua ja elämänkestoinen terveellinen ruokavalio ja siitä juontava energia, terveys ja hyvinvointi, on tavoitteena paljon motivoivampi kuin mikään vaa'an luku. Kiitos kaikille teille myös tsempeistä ja vertaistuesta <3 Tästä on kiva jatkaa. Yhdessä tsempaten!"
Olen löytänyt valmennuksestasi sen punaisen langan joka on ollut hukassa kaikki vuodet! Olen käynyt läpi aiemmin valmennuksia jossa kaikki kalorit kirjattiin tarkasti ylös ja treenit tehtiin viimeiseen asti. Kyllähän se paino tippui hyvin, mutta ei se ollut elämää mitata kaikkea! Ja ei siitä pysyvää elämäntapaa tullut. Tässä valmennuksessa otin käyttöön käsimitat ruokailussa, aloin kuunnella kroppaani, en ottanut stressiä painosta ja vaikka flunssa yllätti kolmannella viikolla en heittänyt lusikoita nurkkaan vaan jatkoin eteenpäin vaikka treenit jäikin väliin. Tällä viikolla huomasin kuinka vaatteet sujahtaa kivasti päälle ei turvota, ahdista ja purista. Kaikin puolin olo on freesi, energinen ja hyvinvoiva! Ja olihan niitä tuloksiakin tullut! Koko kropasta oli lähtenyt senttejä, mutta suurin muutos oli keskivartalon alueella! Yli 10cm vyötäröltä! Painokin oli tippunut yli 3kg.
Viimeiset kaksi vuotta on mennyt ihan "penkin alle" liikkumisen ja ruokailun tiimoilta. Tällä valmennuksen ekalla viikolla onnistuin ruokailun (5-6 kertaa päivässä) suhteen tosi hyvin ja olo on ollut sen mukainen. Olen syönyt mm. terveellisiä välipaloja joita ennen en syönyt tai jos söin, se oli lihis tms. valmisjuttu. Treenit on tuntunut myös älyttömän hyviltä ja innostavilta, kun en ole lähtenyt sata lasissa vaan omaa kroppaa kuunnellen. Tämä on myös mulle aivan uutta! Työpäivien aikana olen tehnyt taukojumppaa tai jopa treenin. Ennen minulla ei muka ollut aikaa työpäin aikana syödä kunnolla eikä tehdä taukojumppaa. Nyt on. Mikään ei ole tärkeämpää kuin oma hyvinvointi. Puoliso on ihmetellyt tätä energiapuuskaa. Välillä tainnut olla vähän jopa kauhuissaan! Innolla kohti uutta viikkoa! Kiitos tästä ekasta viikosta.
Tämä on kyllä ollut helposti omaksuttava valmennus. Juuri niin kuin jossain videolla Nana sanoi, tässä ei karsita pois mitään vaan päin vastoin lisätään. Lisätään kasviksia ja hyviä rasvoja sekä arkiaktiivisuutta kotijumpalla ja muulla itselle sopivalla liikuntamuodolla. Aivan mahtava fiilis, kun tuntee onnistuneensa, eikä homma ole kaatunut mahdottomiin treenimääriin salilla ja ihmeelliseen ruokavalioon, jota ei jaksa viikkoa pidempää noudattaa. Itselleni merkittävintä on ollut ruokailun tiedostaminen. Aiemmin olen asettanut itseni biojätteen asemaan. Koska en halua heittää ruokaa pois, syön myös lapseni ruuantähteet. Sehän on aivan hullua! Nyt opettelen syömään vain oman annokseni.
Ihana valmennus ja valmentaja! Lujan lempeä, ihmisläheinen ote, mutta tuloksia tulee ja kokonaisvaltainen hyvinvointi kasvaa. Tästä on kiva jatkaa matkaa sun kanssa muiden valmennusten parissa.
Kiitos sinulle! Olen aina ollut skeptinen nettivalmennuksiin ja sinua somessa paljon seuranneena uskalsin lähteä valmennukseen! Motivaatio pysyi yllä koko ajan. Olen aiemmin ollut valmennuksessa jossa lasketaan tarkkaan kaloreita, takana jojoilua ja syömättömyyttä. Valmennuksessasi opin rennon otteen syömiseen käsimitoilla, treenasin rennolla otteella ja kuuntelin kehoani. Nyt 3kg kevyempänä, kiinteytyneenä ja täynnä energiaa olen todella tyytyväinen! Olen löytänyt sen punaisen langan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!