PIKKASEN POIS

⬇️ ⬇️ ⬇️

Kotitreenivalmennus

painonpudotukseen & kiinteytymiseen

Treenaamalla valmennuksen kotitreenejä ja syömällä valmennuksen oppien mukaan pudotat painoa, poltat rasvaa tehokkaasti ja kiinteydyt, samalla kun koko kehosi vahvistuu. Hypyttömät lihaskuntotreenit laittavat aineenvaihdunnan hyrräämään ja kehosi polttaa rasvaa vielä treenin päättymisen jälkeenkin. Ruokavalion avulla pudotat painoa tai ylläpidät sitä, oman toiveesi mukaan. 

Sinun on helppo noudattaa valmiiksi suunniteltua viikko-ohjelmaa: tarvitset noin 30 minuuttia 3 kertaa viikossa, painat play ja teet treenit mukana. Tulokset näet ja koet jo muutamassa viikossa! Treenien tueksi saat ohjeet ruokavalioon, joka tehostaa kotitreeneistä saatavia tuloksia. Maukkaat reseptit pitävät huolta siitä, ettei sinun tarvitse syödä pelkkää kanaa ja riisiä.

ℹ️ Matalan kynnyksen tehokas kotitreenivalmennus naisille painonpudotukseen ja kiinteytymiseen.
⏰ Kesto 4 viikkoa, joka viikko erilaisia ohjattuja treenejä, tietoa ja ohjeita ravinnosta sekä hyvinvoinnista.
💪🏻 Voit aloittaa valmennuksen koska tahansa (1.4.2023 mennessä, valmennus alkaa kun kirjaudut valmennusympäristöön).
💯 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu, joten ei huolta rahojen hukkaamisesta.

Suosittu kotitreenivalmennukseni PIKKASEN POIS nyt älyttömässä BLACK FRIDAY KAMPANJASSA 28.11.2022 asti: Saat ohjatut kotitreenit, reseptit, ruokavalio-ohjeistukset sekä valmentajan Nanan etätuen 34,50€ hintaan (ovh 79€). Voit aloittaa heti tai myöhemmin (1.4.2023 mennessä), valmennus alkaa kun kirjaudut ensimmäistä kertaa valmennusympäristöön. Valmennus sisältää paljon uudistettua materiaalia kuten ohjattuja treenejä sekä uusia reseptejä yli 40 kappaletta (uudistettu maaliskuussa 2022). 

“Ihanalla tyylillä tsemppaat ja jumppaat mukana. Ravintoasiat todella tärkeitä ja opetti minulle paljon. Ikuinen jojoilija löysi nyt toivottavasti pysyviä muutoksia syömisiin ja tästä sain hienon alun elämäntapamuutokseen. Nyt lähtenyt 8 kiloa 8 viikossa, joka jo tuntuu virkeydessä ja kaikessa. Iso kiitos sinulle!”

TULE MUKAAN!

Metodini tehon on todistanut jo yli 2000 naista Pikkasen pois -valmennuksessa.

Suurin osa treeneistä tehdään kahvakuulalla tai muulla lisäpainolla (esimerkiksi repullisella kirjoja) sekä pitkällä vastuskuminauhalla.

MIKSI SAAT TULOKSIA

JUURI TÄLLÄ VALMENNUKSELLA?

Yleinen virhekäsitys painonpudotuksessa ja rasvanpoltossa on se, että kaikkien treenien tulisi olla kovia syketreenejä tai juoksulenkit olisi paras tapa saada tuloksia. Asia ei kuitenkaan ole näin. Lihaskuntoharjoittelu laittaa rasvan palamaan mutta auttaa säilyttämään ja kehittämään lihasmassaa. Ja mitä suurempi lihasmassan määrä on, sitä enemmän kehosi kuluttaa kaloreita myös levossa. Tämä auttaa sinua pudottamaan painoa, polttamaan rasvaa ja kiinteytymään, ilman juoksulenkeillä ravaamista.

Kehosi lähtee tiivistymään ja kehonkoostumus muuttuu silmissä, vaikka vaa'an lukema ei heti heilahtaisikaan. Tähän perustuu PIKKASEN POIS valmennuksen metodit ja onnistumisen salaisuus: treenaat tehokkaita lihaskuntotreenejä samalla kun syöt ravinteikkaasti ja monipuolisesti. ILMAN kovia hyppysyketreenejä tai juoksulenkkejä, jotka pahimmillaan vievät vain jaksamisesi.

Painokin oli tippunut yli 3kg

"Yli 10cm vyötäröltä!"

"Tässä valmennuksessa otin käyttöön käsimitat ruokailussa, aloin kuunnella kroppaani, en ottanut stressiä painosta ja vaikka flunssa yllätti kolmannella viikolla en heittänyt lusikoita nurkkaan vaan jatkoin eteenpäin vaikka treenit jäikin väliin.

Tällä viikolla huomasin kuinka vaatteet sujahtaa kivasti päälle ei turvota, ahdista ja purista. Kaikin puolin olo on freesi, energinen ja elinvoiva. Ja olihan niitä tuloksiakin tullut. Koko kropasta oli lähtenyt senttejä, mutta suurin muutos oli keskivartalon alueella! Yli 10cm vyötäröltä! Painokin oli tippunut yli 3kg.

Tästä on hyvä jatkaa matkaa!”

Onko tavoitteenasi pudottaa 5, 15 tai vaikkapa 30 kiloa?

Pudota painoa jopa 26kg vuodessa!

Tämän valmennuksen aikana saatat pudottaa painoa noin 0,5 kg-1,0 kg viikkotahdilla. Alkuun paino voi tippua jopa 1-2 kiloa viikossa, riippuen pudotettavasta määrästä. Kuulostaako tämä tahti sinun mielestäsi liian hitaalta?

Ajattele asiaa tältä kantilta: tällainen tahti on kestävän, terveellisen ja PYSYVÄN painonpudotuksen edellytys, sillä on tärkeää että paino putoaa hallitusti, jotta keho ja mieli pysyvät matkassa mukana. Minun kanssani, tällä tahdilla ja metodin ohjeita noudattaen tulet pudottamaan puolessa vuodessa jopa 13-26 kg (omasta tavoitteestasi riippuen)!

Tule mukaan!

Oma valmentaja mukana

kannustamassa & tsemppaamassa loppuun asti!

Koko treenin mittaisissa videoissa minä, Nana Heikkilä, toimin valmentajanasi ja tsemppaajanasi kanssasi alusta loppuun jokaisessa treenissä, ja pusken sinua ylittämään itsesi ja löytämään liikunnan ilon ja hauskuuden!

"Nämä sinun valmennukset ovat ehdottomasti parhaita mihin olen koskaan osallistunut. Tuntuu kuin olisi oma PT kun teet kaikki treenit alusta loppuun mukana. Se motivoi paljon enemmän kuin se, että näyttäisit vain liikkeet ja jokainen tekisi ne itsekseen sen jälkeen." - Valmennuksen läpikäynyt

Tule mukaan!

PIKKASEN POIS KOTITREENIT & RAVINTOVINKIT

TREENIT JUURI SILLOIN KUN SINULLE SOPII!

Saat itse valita ajan ja paikan, paina vain play ja tule treenaamaan kanssani. Treenaan alusta loppuun mukanasi ja varmistan, ettet jätä treeniä kesken ennenaikaisesti!

Saat käyttöösi 3 erilaista treeniä joka viikko, ja halutessasi voit treenata näillä ohjeilla jopa 5 kertaa viikossa. Yksi treeni kestää noin puoli tuntia, joten nämä treenit on helppo aikatauluttaa kiireisempäänkin arkeen ja ehdit käyttää enemmän aikaa myös muuhun itsellesi tärkeään.

"Tää oli huippu! Sopi täydellisesti tämän hetkiseen elämäntilanteeseen. Treenit pystyi suorittamaan kotona milloin vain ja tehokkuus juuri sitä mitä kaipasin. Ihanan armollinen mutta tsemppaava Nana! Jatkan mielelläni sun kanssa treenaamista <3 Kiitos suuresti!" - Valmennuksen läpikäynyt.

Vatsan seutu on se oma ongelma vartalossa,

ja siitä sain nipistettyä -3cm pois!

"Tämä oli oikeen hyvä alkupotku ja antoi motivaatiota jatkaa. Nana on ihan huippu valmentaja, ja omaa ihanan tyylin kannustaa ja tsempata. Monta eri verkkovalmennusta olen aloittanut ja jättänyt kesken, mutta tässä valmennuksessa motivaatio säilyi alusta loppuun ja sain valmennuksen suoritettua.

Joten kiitos ihana Nana hyvästä valmennuksesta.

Rakkahin terveisin tyytyväinen kurssilainen Juuli”

Haluan mukaan!

”Ensimmäistä kertaa minulla on vahva tunne siitä, että

tämä peli pelataan päätyyn saakka!"

”Kuluneiden neljän viikon aikana olen saanut valtavasti energiaa, painonpudotukseni on käynnistynyt ja olen saanut uuden suunnan ravinto- sekä liikuntatottumuksilleni. Painoa lähti 3,1 kiloa ja senttejä ympäri kehoa yhteensä 12 ja ennen kaikkea oma fiilikseni on ollut mainio! Reseptit ovat olleet maittavia ja monipuolisia ja ruokaa on saanut syödä riittävästi. Nälkä ei ole päässyt yllättämään. Treenit ovat olleet sopivan haastavia ja liikkeet kuitenkin teknisesti helppoja oppia.

Ensimmäistä kertaa minulla on vahva tunne siitä, että tämä peli pelataan päätyyn saakka ja tästä jää käteen pysyviä arjen rutiineja. Suunta on hyvä ja kiitos siitä kuuluu Nanalle. Motivoiva ja positiivinen valmennustyyli edesauttoi omaa prosessia ja ilo tarttui. Valoisin mielin eteenpäin, kiitos ja kumarrus!” - Tuuli

Materiaalit suoraan
puhelimessasi, padilla
tai tietokoneella Campwire alustalla!

Lunasta tarjous!

Tehokkaat kotitreenit & ravintovinkit

VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

1Inspiroivan 4 viikon verkkovalmennuksen, jonka aikana nostat voimatasoja, kiinteydyt, opit treenaamaan kotona tehokkaasti, aikaa säästäen (*3 kertaa viikossa, treenien kesto 20-40 minuuttia *), saat myös 14 vuorokauden tyytyväisyystakuun, niin varma olen valmennuksen toimivuudesta!
2Tehokkaat hypyttömät lihaskuntotreenit kotona tehtäväksi 3 kertaa viikossa, joissa Nana treenaa itse alusta loppuun kanssasi! (Koko treenin mittaiset videot, ilman hikirääkkiä ja sykejumppaa). Saat yhteensä 20 erilaista koko treenin mittaista treenivideota!
3Omat liikevaihtoehdot aloittelijalle sekä lisähaastetta kaipaavalle
4Erilliset ohjeet lisäpainojen kuten kahvakuulan käyttöön, jos haluat nostaa treenin tehoja
5Ruokavalio-ohjeistukset, joissa voit valita erilliset ohjeet tehokkaaseen, mutta pysyvään painonpudotukseen ilman kaloreiden laskemista tai ruokien punnitsemista TAI ohjeistukset perusrunkoon, joka tukee aktiivisen naisen energiatarvetta. Voit valita stressittömän tyylin koostaa ruokavaliosi ilman kaloreiden laskemista TAI tarkemmat grammamääräiset ohjeet tietyn tavoitepainon saavuttamiseksi.
6Ruokavalio-ohjeet ovat muokattavissa myös erityisruokavalioille kuten maidoton, gluteeniton, kasvissyöjä, vegaani
7Innostavan valmentajan tsempin ja kysymyksiin vastaamisen koko valmennuksen ajan suljetussa valmennusympäristössä
8Terveellisiä reseptejä
92 kuukauden treeniajan suljetussa valmennusympäristössä

Treenaa kotona tehokkaasti innostavan valmentajan tahdissa!

LUNASTA PAIKKASI!

Tunnistatko itsesi seuraavista väittämistä?

 • Haluat pudottaa painoa tai kiinteytyä
 • Olet kokeillut erilaisia dieettejä ja pettynyt
 • Haluat vihdoinkin onnistua painonpudotuksessa (mutta et terveytesi kustannuksella)
 • Haluat löytää sinulle ja elämääsi sopivimmat tavat painonpudotukseen (pysyvästi ja fiksusti)
 • Haluat aloittaa kuntoilun maltillisemmin, omasta kodista käsin (EI superhyppyHIIThikirääkkejä kiitos)
 • Haluat kuitenkin treenata mielekkäällä tavalla jotta kroppasi vahvistuu
 • Haluat tuntea olosi itsevarmaksi, energiseksi ja kevyeksi
 • Haluat pudottaa painoa ja muuttaa elämäntapojasi, mutta silti nauttia elämästä
 • Haluat oppia tekemään maukasta, mutta terveellistä ruokaa
 • Haluat, että saavuttamasi tulokset ovat pysyviä

Jos nämä kuulostavat tutuilta, tulet hyötymään tästä valmennuksesta 100%:lla varmuudella! Vaikka tavoitteenasi olisi enemmänkin kiinteytyminen, ei niinkään painonpudotus, kurssi sopii myös sinulle loistavasti. Löydät ruokavalio-ohjeistuksesta sinulle sopivan version.

Suosittu kotitreenivalmennukseni PIKKASEN POIS nyt älyttömässä BLACK FRIDAY KAMPANJASSA 28.11.2022 asti: Saat ohjatut kotitreenit, reseptit, ruokavalio-ohjeistukset sekä valmentajan Nanan etätuen 34,50€ hintaan (ovh 79€). Voit aloittaa heti tai myöhemmin (1.4.2023 mennessä), valmennus alkaa kun kirjaudut ensimmäistä kertaa valmennusympäristöön. Valmennus sisältää paljon uudistettua materiaalia kuten ohjattuja treenejä sekä uusia reseptejä yli 40 kappaletta (uudistettu maaliskuussa 2022). 

LIITY MUKAAN!

Valmennuksen kaikki materiaalit sijaitsevat suljetussa Campwire verkkoympäristössä, jota voit käyttää tietokoneella, padilla tai mobiililaitteella. Saat pääsyn 2 kuukaudeksi aloituspäivämäärästä lähtien (reseptikirja ja ravinto-opas jäävät käyttöösi pysyvästi). 

Voit lunastaa valmennuksen myös liikuntaeduilla suorittamalla kurssimaksun liikuntaedun tarjoajan verkkosivuilla, jonka jälkeen voit lähettää kuitin maksusta sähköpostitse info@nanafit.fi ja paluupostissa saat sähköpostitse tunnukset suljettuun valmennusympäristöön. Sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen tämän sivuston kautta. 

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, lähetä sähköpostia info(at)nanafit.fi niin saat osoitetiedot johon setelit tulee lähettää. Lähetäthän setelien yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä myös valmennuksen nimen, johon haluat osallistua.

Laskutusyritys NanaFit Oy, y-tunnus 2925378-1

Tarkemmat ohjeet liikuntaedulla maksamiseen löydät täältä. 

maksutavat

——————–

Kurssi on käytössäsi kahden kuukauden ajan!

Voit nyt ostaa Pikkasen Pois valmennuksen kertamaksulla 34,50€ turvallisesti verkkopankissa tai maksukortillasi.

Kun käyt kurssin, opit mm. nämä olennaiset taidot:

✅ Miten onnistua painonpudotuksessa & kehon kiinteyttämisessä pysyvästi

✅ Miten treenata kotona tehokkaasti, mutta lyhyessä ajassa

✅ Millä tavalla saat lisähaastetta treeneihin lisäpainoilla

✅ Miten saat parannettua hyvinvointiasi pienin teoin

Meillä käy myös liikuntaedut!

LIIKUNTAEDUILLA MAKSAMINEN

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasetelit & -saldo sekä ePassi, Eazybreak, Tyky online, Edenred virikesetelit ja mobiilimaksu. Sähköisellä liikuntasetelillä voit suorittaa maksun kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi yrityksen NanaFit Oy (valitse OY päätteinen!), ja lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen info(at)nanafit.fi.

Saat paluupostissa tunnukset valmennukseen 1-2 arkipäivän sisällä (viikonloppuna seuraavana maanantaina). Sinun ei tarvitse rekisteröityä erikseen tällä sivustolla.

KURSSIN VALMENTAJA

NANA HEIKKILÄ

Olen Nana Heikkilä, 39-vuotias personal trainer, hyvinvointivalmentaja sekä inspiraattori. Haluan mahdollistaa jokaiselle omasta hyvinvoinnista huolehtimisen ja olen itse kokenut sen, kun liian rajut ohjelmat ja dieetit ovat tuhota terveyden kokonaan. Haluan, että valmennettavani saavuttaa omat tavoitteensa tehokkaasti, mutta järkevästi rakennetun suunnitelman avulla. Treenien ja hyvinvoinnista huolehtimisen ei tarvitse olla koko elämän keskipiste, riittää että ne kulkevat muun elämän mukana hyvällä fiiliksellä. Vähemmän on enemmän.

Valmentajana olen ammattimainen, motivoiva, inspiroiva, aito ja rehellinen. Olen rakentanut oikeasti toimivat ohjelmat ilman pelkoa terveyden menettämisestä. Valmennuksissani tavoitellaan aitoa ja oikeaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia enkä anna turhia lupauksia.

Koulutukseltani olen kuntosaliohjaaja, personal trainer sekä urheilu- ja suorituskykyvalmentaja. Lisäksi koulutustaustaani kuuluvat mm. Psyykkisen valmentajan koulutus, Precision Nutrition ravintovalmennus, TRX ohjaajakoulutus, Kehonpainoharjoittelun ohjaajakoulutus, Palauttavan ja huoltavan harjoittelun ohjaajakoulutus, NLP practitioner sekä Anatomy Trains 1.

Kysyttävää?

Voit olla suoraan yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteessa info@nanafit.fi

100% Takuu

Saat 100% rahat takaisin 14 päivän sisällä kurssin alkamisesta, jos et olisi tyytyväinen kurssiin syystä tai toisesta.

Mitä minä toivon sinulta?

 • Olet valmis treenaamaan kotona 2-3 kertaa viikossa (voit treenata halutessasi myös enemmän)
 • Olet valmis sitoutumaan valmennukseen puoli tuntia 2-3 kertaa viikossa (jos sinulla ei ole tämän vertaa laittaa aikaa hyvinvointiisi nyt, sinulla tulee olla aikaa sairastaa myöhemmin)
 • Halua onnistua!

Valmennuksella on 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu, sillä metodi on taatusti toimiva, kun sitä noudatetaan! Takuu ei koske liikuntaetuja, sillä näitä ei voi vaihtaa rahaksi.

Tilaus- ja palautusehdot löydät täältä.

PIKKASEN POIS KOTITREENIT
34,50€
79€
ASIAKKAIDEN PALAUTE ARVOSANA 4,8/5

Mitä muut valmennettavat ovat kurssista sanoneet?

Ihanalla tyylillä tsemppaat ja jumppaat mukana. Ravintoasiat todella tärkeitä ja opetti minulle paljon. Ikuinen jojooja löysi nyt toivottavasti pysyviä muutoksia syömisiin ja tästä sain hienon alun elämäntapamuutokseen. Nyt lähtenyt 8 kiloa 8 viikossa, joka jo tuntuu virkeydessä ja kaikessa. Iso kiitos sinulle!
K I I T O S! Sinä sait mut vetreytymään ja herättelit liikkumisen ilon jälleen. Alle 2 viikkoa jo teki huiman ihmeen ja kankipolvet vetreytyi. Tajusin myös sen että rikkinäinen selkäni kun oireilee jostain epätavallisesta siivoilusta tai nostelusta, niin jumppa auttaa siihen parhaiten, eikä nojatuolissa löhöäminen.
Lämmin kiitos, sain taas kiinni rutiinista! Jumpat on tosi hyviä ja napakoita, ei vie liikaa aikaa. Kiva kun teet itse mukana koko ajan. Tosi hyvää oli se, että jumpan yhteydessä oli helposti saatavilla ohjeet, alku- ja loppulämmittely. Paras ostos ikinä!!!
Tämä matka on ollut ihan mahtava retki, kerrankin oon pysähtynyt miettimään asioita ja sitä kautta tullut hyviä oivalluksia ravinnosta, levosta ja treenaamisesta, jne. Monet valmennukset oon mäkin kolunnut ja niissä epäonnistunut, onneksi löytyi NanaFit ja tämä valmennus - olet kultaa Nana! Tässä 4-viikon tulos, painoa lähti lopulta -2,3kg ja senttejä ympäri kehoa -10cm.
Todella hyvä verkkovalmennus! Kesto vain 4 viikkoa, joten tähän oli helppo motivoitua/sitoutua koko ajaksi. Ensimmäinen valmennus, jonka reseptejä innostuin kokeilemaan useasti, koska olivat niin helppoja ja paljastuivat erittäin herkullisiksikin! Treenit aivan supermahtavia, osa rankkoja, osa kevyempiä ja osaksi ihan vaan kehonhuoltoa, eli jokaisena päivän pystyi valitsemaan siihen energiatasoon sopivan. Treenit sopivat lyhyitä ja tykkäsin, että monessa oli joku väline mukana eikä aina pelkkää kehonpainoa. Mukana oli luentoja, jotka toivat valmennukseen paljon lisää, niitä oli niin mukava kuunnella lenkeillä. Niitä olisi voinut olla lisääkin, olivat niin mielenkiintoisia! Kaiken kaikkiaan annan arvosanaksi 5/5, ehdottomasti yksi parhaista verkkovalmennuksista missä olen mukana ollut (ja olen ollut aika monessa). Kiitos Nana!
Valmennuksen aikana lähti -4,5kg. Vyötäröltä on lähtenyt -10cm. Parasta on etten ole mitenkään "kiristellyt", vaan mukaan on mahtunut myös juhlia ja muutamia huonompia ruokajaksoja. Olen tosi huono noudattamaan mitään tiukkoja ohjeita. Sen sijaan yksi valmennuksen info-boxi on kulkenut kuvakaappauksena mukana koko ajan ja olen lukenut sen melkein päivittäin. Ihanaa on myös että tämä on vasta alkua ja elämänkestoinen terveellinen ruokavalio ja siitä juontava energia, terveys ja hyvinvointi, on tavoitteena paljon motivoivampi kuin mikään vaa'an luku. Kiitos kaikille teille myös tsempeistä ja vertaistuesta <3 Tästä on kiva jatkaa. Yhdessä tsempaten!"
Olen löytänyt valmennuksestasi sen punaisen langan joka on ollut hukassa kaikki vuodet! Olen käynyt läpi aiemmin valmennuksia jossa kaikki kalorit kirjattiin tarkasti ylös ja treenit tehtiin viimeiseen asti. Kyllähän se paino tippui hyvin, mutta ei se ollut elämää mitata kaikkea! Ja ei siitä pysyvää elämäntapaa tullut. Tässä valmennuksessa otin käyttöön käsimitat ruokailussa, aloin kuunnella kroppaani, en ottanut stressiä painosta ja vaikka flunssa yllätti kolmannella viikolla en heittänyt lusikoita nurkkaan vaan jatkoin eteenpäin vaikka treenit jäikin väliin. Tällä viikolla huomasin kuinka vaatteet sujahtaa kivasti päälle ei turvota, ahdista ja purista. Kaikin puolin olo on freesi, energinen ja hyvinvoiva! Ja olihan niitä tuloksiakin tullut! Koko kropasta oli lähtenyt senttejä, mutta suurin muutos oli keskivartalon alueella! Yli 10cm vyötäröltä! Painokin oli tippunut yli 3kg.
Tämä on kyllä ollut helposti omaksuttava valmennus. Juuri niin kuin jossain videolla Nana sanoi, tässä ei karsita pois mitään vaan päin vastoin lisätään. Lisätään kasviksia ja hyviä rasvoja sekä arkiaktiivisuutta kotijumpalla ja muulla itselle sopivalla liikuntamuodolla. Aivan mahtava fiilis, kun tuntee onnistuneensa, eikä homma ole kaatunut mahdottomiin treenimääriin salilla ja ihmeelliseen ruokavalioon, jota ei jaksa viikkoa pidempää noudattaa. Itselleni merkittävintä on ollut ruokailun tiedostaminen. Aiemmin olen asettanut itseni biojätteen asemaan. Koska en halua heittää ruokaa pois, syön myös lapseni ruuantähteet. Sehän on aivan hullua! Nyt opettelen syömään vain oman annokseni.
Ihana valmennus ja valmentaja! Lujan lempeä, ihmisläheinen ote, mutta tuloksia tulee ja kokonaisvaltainen hyvinvointi kasvaa. Tästä on kiva jatkaa matkaa sun kanssa muiden valmennusten parissa.
Kiitos sinulle! Olen aina ollut skeptinen nettivalmennuksiin ja sinua somessa paljon seuranneena uskalsin lähteä valmennukseen! Motivaatio pysyi yllä koko ajan. Olen aiemmin ollut valmennuksessa jossa lasketaan tarkkaan kaloreita, takana jojoilua ja syömättömyyttä. Valmennuksessasi opin rennon otteen syömiseen käsimitoilla, treenasin rennolla otteella ja kuuntelin kehoani. Nyt 3kg kevyempänä, kiinteytyneenä ja täynnä energiaa olen todella tyytyväinen! Olen löytänyt sen punaisen langan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!
Tämä oli aivan mahtava valmennus! Paljon hyviä treenejä ja mahtava valmentajan tuki ja kannustus <3 valmennuksen avulla opin nauttimaan liikunnan tuomasta ilosta ja opin syömään terveellisemmin.