30 PÄIVÄN KESÄTREENIT

Ovatko treenit jääneet vähemmälle aiempina kesinä ja ruokavaliokin ollut hiukan retuperällä? Kesän jälkeen olosi on ollut ehkä tukala ja turvonnut ja olet ehkä hengästynytkin helpommin?

Mitä jos tällä kertaa tekisit hommat hieman toisin?

Mitä jos kesällä ja vielä kesän jälkeenkin olosi on virkeä, energinen ja kuntokin on noussut? Osa vaatteistakin voi tuntua löysiltä kun kroppa on tiivistynyt mutta myös lihasmuotoja on piirtynyt kauniisti esiin. 

Tämä muutos on helppo tehdä! Tarvitset tähän vain parikymmentä minuuttia päivässä, edes 3 kertaa viikossa.

TEHOKKAAT KESÄTREENIT

ULKONA, KOTONA JA REISSUSSA TREENAAVALLE!

Etsitkö inspiraatiota kesällä treenaamiseen? Olet oikeassa paikassa, sillä tämä treenipaketti antaa sinulle enemmän kuin tarpeeksi erilaisia ideoita kesätreeneihin, treenaatpa sitten kotona, ulkona, reissussa tai mökillä. Näitä treenejä teet helposti ihan missä tahansa oletkin!

30 päivän kesätreenit on kesään sopiva treeniohjelma, jolla kehität kuntoa ja nautit suomen kesästä myös ulkona treenaten. Sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa ohjeiden etsimiseen netistä tai somesta, sillä tämä valmis ohjelma antaa sinulle joka arkipäivä 2 erilaista, valmista treeniä kevennä tai haasta -valinnalla.

30 PÄIVÄN KESÄTREENIT ON

TÄYDELLINEN TREENIOHJELMA KESÄLLE 2022

Tehokkaita mieltä piristäviä harjoituksia, kehoa vahvistavia ja muokkaavia ulko- ja kotitreenejä, rentouttavia kehonhuoltorutiineja, venyttelyä ja kuntoa kehittäviä mäkitreenejä! Kaikki treenit ovat valmiiksi mietittynä sinulle jotta sinun olisi mahdollisimman helppoa päästä treeneihin käsiksi. Valmis 30 päivän treeniohjelma takaa, että liikut jollain tapaa joka arkipäivä.

Tänä kesänä ei tarvitse ottaa turhaa stressiä ruokavaliosta tai liikkumisesta! Hyvällä fiiliksellä monipuolista liikkumista, kesästä nauttimista sekä iloa ja innostumista! Kesätreenit starttaavat 13.6.2022, lunasta paikkasi nyt!

Haluan mukaan!

30 päivän kesätreenipaketti lyhyesti:

✅ 30 päivää kestävä valmennus, jossa saat joka arkipäivä uuden tehtävän, treenin, ravinto- tai hyvinvointivinkin (materiaalit ovat käytettävissäsi 14.8.2022 asti)

✅ Voit valita kevennä tai haasta -version, riippuen omasta fiiliksestäsi. Kevennä -versio sopii väsyneempään päivään ja haasta -versio antaa sinulle lisähaastetta kun haluat tehdä kovemman treenin. Sinä päätät.

✅ Valmennus starttaa 13.6.2022

✅ Treenit ovat kestoltaan 10-40 minuuttia

✅ Kesätreenit sisältävät alusta loppuun ohjattuja treenejä sekä opastettuja liikevideoita

✅ Kesäisiä terveellisiä reseptejä

✅ Kevennä kesäkeittiössä -vinkkejä, joiden avulla kevennät totuttuja grilliherkkuja ja kesäjuomia ja opit näin tekemään kevyitä grilliruokia!

Oletko haaveillut…

☀️ Kesäisistä energisoivista aamukävelyistä?
☀️ Potkua antavista mäkitreeneistä?
☀️ Kehonpainotreeneistä uimarannalla?
☀️ Kehoa vahvistavista kahvakuula- tai vastuskuminauhatreeneistä?
☀️ Kehoa ja mieltä hellivistä kehonhuoltorutiineista laiturin nokassa tai omalla terassilla?
☀️ Raikkaista resepteistä?
☀️ Virkistävistä smoothieista?
☀️ Kevyemmistä grilliherkuista?

Tätä kaikkea on uudistettu, uutta virtaa ja sykettä tuova 30 päivän kesätreenipaketti!

Sopiiko kesätreenit minulle?

✅ Haluat pitää huolta hyvinvoinnista myös kesällä
✅ Kaipaat uutta motivaatiota kesän treeneihin
✅ Treenit ovat ehkä jääneet vähemmälle aikaisempina kesinä ja haluat tähän muutoksen
✅ Haluat treenata nopeasti ja monipuolisesti kotona, kesämökillä tai vaikka uimarannalla
✅ Etsit kevyempiä grillausvinkkejä sekä muita raikkaita kesäreseptejä
✅ Kaipaat innostumista ja iloa elämääsi
✅ Haluat kohentaa kuntoa

⏰ Lunasta paikkasi nyt hintaan 59€

Lunasta tarjous!

TREENEJÄ JOKA LÄHTÖÖN JA MAKUUN!

Treenipaketista löydät kehoa muokkaavaa ja vahvistavaa lihaskuntoharjoittelua, sykettä nostattavaa HIIT-treeniä, räjähtävyyttä ja toiminnallisuutta, liikkuvuutta ja kehonhuoltoa unohtamatta. Pääset halutessasi haastamaan kehoa kahvakuulalla, vastuskuminauhalla tai käsipainoilla tai voit tehdä treenit omalla kehonpainollasi. Näiden treenien yhdistelmä on takuuvarma tapa saada lisäenergiaa elämään, buustata aineenvaihduntaa, muokata ja kiinteyttää kehoa sekä tehdä sinusta vahva ja toiminnallinen.

Kesätreenit kuormittavat isoja lihasryhmiä, jolloin mahtavia treenituloksia saadaan jo lyhyessä ajassa! Suurin osa treeneistä kestää vain 15-30 minuuttia, ja nämä treenit voit tehdä vaikkapa rannalla.

KEVYEMMÄT RESEPTIT

KESÄRUOKIIN JA -JUOMIIN

Treenien lisäksi saat vinkkejä ruokavalion keventämiseen kesällä sekä konkreettisia reseptejä kesäruokiin ja -juomiin.

Pientä liikettä jokaiselle päivälle

30 päivän kesätreenit haastavat sinut lisäämään jokaiselle päivälle jotain pientä liikettä, joka antaa päivääsi uutta puhtia ja pitää kehosi hyvinvoivana. Kaupan päälle saatatkin huomata miten kroppa kiinteytyy aktiivisemmasta elämäntavasta, vaikkei kyseessä olekaan mikään dieetti tai laihdutuskuuri.

Ammattitaitoisen valmentajan verkkovalmennus

Nanan ammattitaito on raudanluja ja hän onkin yksi suosituimmista hyvinvointivalmentajista mitä Suomesta löytyy! Nana on valmentanut yli 10 000 ihmistä 9 vuotisella valmennusurallaan, ja asiakaskokemukset ja palautteet ovat äärimmäisen positiivisia (yli 9/10 suosittelee Nanan valmennuksia läheisilleen).

Nopeat kotitreenit missä ja millon vain

Koska kaikki kesätreenipaketin treenit on helppo tehdä missä ja milloin tahansa, säästät aikaa jo siinä, ettei sinun tarvitse raahautua erikseen kuntosalille. Olet siis tehnyt päivän treenin samassa ajassa, joka sinulla normaalisti menee jo välimatkoihin! Bonuksena treenit voi oikeasti suorittaa vaikkapa laiturilla tai uimarannalla eli varsin kesäisissä tunnelmissa.

Tästä kesäisestä valmennuksesta saat omiin treeneihin vaihtelua ja monipuolisuutta sekä ennen kaikkea uutta innostumista!

Mieletön treenipaketti nyt vain 59€

LUNASTA KESÄTREENIT
SUMMER FIT KESÄTREENIT

Valmennuksen materiaalit sijaitsevat omassa Nanafit sovelluksessa, jonne saat omat tunnukset käyttöösi. Pystyt käyttämään sovellusta puhelimella tai padilla, eli kaikki materiaalit kulkevat aina siellä missä menetkin. Sovelluksen materiaalit ovat käytössäsi aina 14.8.2022 asti, mutta maksat kesätreeneistä vain kertamaksun 59€.  Voit liittyä mukaan 19.6.2022 asti. Näillä treeneillä pystyt treenaamaan halutessasi koko kesän!

Haluan mukaan!

30 PÄIVÄN KESÄTREENIT

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

1JOKA ARKIPÄIVÄ KEVENNÄ TAI HAASTA -TREENIEHDOTUS
2ALUSTA LOPPUUN OHJATTUJA KOTITREENEJÄ, KEHONHUOLTOJA JA AKTIIVISEN LEPOPÄIVÄN HARJOITUKSIA
3VIDEOLLA ESITELTÄVÄT LIIKKEET, JOTTA NÄET OIKEAOPPISEN SUORITUSTEKNIIKAN
4KIINTEYTYMISEN MAKSIMOIVAT MONIPUOLISET TREENIKOKONAISUUDET
5KEHOA JA LIHAKSIA VAHVISTAVAT TREENIT
6HIIT-TREENIT, MÄKITREENIT, PORRASTREENIT
7OMAN KEHON PAINOLLA TEHTÄVÄT LIHASKUNTOHARJOITUKSET
8LIHASKUNTOHARJOITUKSET JOISSA KÄYTETÄÄN KÄSIPAINOJA, KAHVAKUULAA TAI VASTUSKUMINAUHAA
9KEHONHUOLTO-, ALKULÄMMITTELY- JA VENYTTELYVIDEOT
10KEVENNÄ VAIHTOEHDOT PÄIVIIN JOLLOIN EI OLE VIRTAA TREENATA
11VALMIIN 30 PÄIVÄN TREENISUUNNITELMAN
12STRESSITTÖMÄN, SILMÄMÄÄRÄISEN RUOKAVALIO-OHJEISTUKSEN (VAPAAEHTOINEN)
13KEVYEMMÄT RESEPTIT KESÄRUOKIIN JA -JUOMIIN
14VIIKOTTAISET HYVINVOINTIVINKIT
15HAUSKAA JA MONIPUOLISTA ITSENSÄ HAASTAMISTA
16KAIKKI KÄTEVÄSTI YHDESSÄ SOVELLUKSESSA

LIIKUNTAEDULLA MAKSAMINEN & LAHJAKORTTI

Meillä voit maksaa Smartum-edulla, Edenredillä, ePassilla tai Eazybreakilla!

Smartum-saldo, ePassi & Eazybreak:

Voit suorittaa maksun suoraan verkkokaupan kautta, paina valitsemasi liikuntaetu ja sivusto ohjaa sinut eteenpäin liikuntaedun tarjoajan sivuille. HUOM! Jos tämä ei toimi, voit suorittaa maksun normaalisti liikuntaedun tarjoajan sivuilla Nanafit Oy:lle, lähettää kuitin tai vahvistuskoodin sähköpostitse info(at)nanafit.fi ja kirjoita otsikoksi 30 päivän kesätreenit. Sinulle lähetetään paluupostissa tunnukset sovellukseen ja pääset aloittamaan treenit kesätreenien parissa kun olet ladannut Nanafit (keltapinkki-logollisen) sovelluksen sovelluskaupasta.

Edenred: 

Voit suorittaa maksun normaalisti liikuntaedun tarjoajan sivuilla Nanafit Oy:lle, lähettää kuitin tai vahvistuskoodin sähköpostitse info(at)nanafit.fi ja kirjoita otsikoksi 30 päivän kesätreenit. Sinulle lähetetään paluupostissa tunnukset sovellukseen ja pääset aloittamaan treenit kesätreenien parissa kun olet ladannut Nanafit (keltapinkki-logollisen) sovelluksen sovelluskaupasta.

Smartum- tai muut fyysiset setelit:

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info(at)nanafit.fi ja kerro setelien lähettämisestä. Kun setelit ovat perillä, sinulle lähetetään tunnukset sovellukseen.

maksutavat
KESÄTREENIT

OHJEET JA TEKNISIÄ TIETOJA

MITEN VALMENNUS TAPAHTUU?

1. Osta valmennus.
2. Saat ostamisen jälkeen linkin mistä pääset lataamaan NANAFIT sovelluksen (keltapinkki-logollinen) sekä vahvistuksen ja kuitin onnistuneesta ostosta sähköpostiisi, muistathan katsoa myös roskapostin.
3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä, jolloin sisällöt tulevat näkyviin NANAFIT-sovellukseen. Pääasiallisesti kaikki tehtävät ja sisällöt on kalenteroitu sinulle valmiiksi ja syklitetty aukeamaan asteittain.
4. Kun valmennus alkaa, materiaalit tulevat saataville. Kaikki materiaali on ennakkoon kuvattua eli sinä saat valita milloin ja mihin aikaan teet mitäkin.
5. Valmennuksen materiaalit ovat käytettävissäsi 14.8.2022 asti.

YLI 9/10 SUOSITTELEE NANAN VALMENNUKSIA

KOKEMUKSIA NANAN VALMENNUKSISTA:

Tämä oli mahtava valmennus. Kotitreenit olivat tehokkaita vaikka eivät olleet pitkiä. Myös kehonhuollon opettelin ottamaan mukaan liikuntaohjelmaani. Olen ollut vähän huono aikaisemmin tekemään sitä ja huomaan sen jäykkyytenä kehossani. Kiitos.
Tämä oli ensimmäinen valmennukseni ikinä ja täytyy sanoa, että Nanafit lunasti odotukseni. Järkevät ohjeet, hyvät kotijumpat ja mikä tärkeintä - tuli tunne siitä, että tämä elämäntapa jatkuu ja kantaa pitkälle! Kiitos.
Kiitos! Olen aina ollut sitä mieltä, että kotitreenit on ihan turhia. Nyt olen täysin toista mieltä. Todella kiva on ollut tehdä treenejä hyvien videoiden kanssa. Lisäksi se, että ei tarvitse lähteä mihinkään ja saa kunnon treenin puolessa tunnissa. Hiki tuli joka treenissä, kiitos.
Tässä 4-viikon tulos, painoa lähti lopulta -2,3kg ja senttejä ympäri kehoa -10cm
Ihana valmennus ja valmentaja! Lujan lempeä, ihmisläheinen ote, mutta tuloksia tulee ja kokonaisvaltainen hyvinvointi kasvaa. Tästä on kiva jatkaa matkaa sun kanssa muiden valmennusten parissa <3
Aivan mielettömät 4 viikkoa takana, ajattelin kun tähän lähdin mukaan että noinkohan tästä mitään tulee. (On nimittäin kokeiltu yhtä sun toista valmennusta) Nyt tuntuu ekaa kertaa ikinä et on oivaltanut tän kaiken eri tavalla, toivon todellakin että tää nyt on pysyvää, eikä kestä vain hetkeä. Mut uskon että on, jotenkin fiiliskin ihan erilainen ku on ymmärtänyt että kaikkea ei tarvitse niin kirjaimellisesti ottaa ja suorittaa! Kiitos Nana sinulle, oot aivan huippu!
Tällä viikolla huomasin kuinka vaatteet sujahtaa kivasti päälle ei turvota, ahdista ja purista. Kaikin puolin olo on freesi, energinen ja hyvinvoiva! Ja olihan niitä tuloksiakin tullut! Koko kropasta oli lähtenyt senttejä, mutta suurin muutos oli keskivartalon alueella! Yli 10cm vyötäröltä! Painokin oli tippunut yli 3kg. Tästä on hyvä jatkaa matkaa!
Kiitos kovasti! Sinun treenit on ensimmäisiä joita olen jaksanut oikeasti motivoitua tekemään, olet innostava tsemppaaja! Lisäksi treenit ovat tehokkaita, mutta ei liian kuormittavia. Ja matka jatkuu Treenibuffassa!
Ihan huippu valmennus! Kuluneen neljän viikon aikana saanut tuloksia enemmän kuin missään muussa koskaan aiemmin, myös pääkopan sisällä tapahtui huimia muutoksia! todellakin näemme vielä muissakin valmennuksissasi, matkani vasta alkoi.