SUPER FIT KESÄTREENIPAKETTI

TEHOKKAAT KESÄTREENIT ULKONA JA KOTONA TREENAAVALLE!

Etsitkö inspiraatiota kotona treenaamiseen? Olet oikeassa paikassa, sillä tämä treenipaketti antaa sinulle enemmän kuin tarpeeksi erilaisia ideoita kehonpainoharjoitteluun. Näitä treenejä teet helposti ihan missä tahansa oletkin!

Tämä treenipaketti sisältää 46 erilaista treeniä, joista jokainen liike on opastettu ja esitelty videolla, jotta sinä osaat varmasti tehdä liikkeen oikein ja turvallisesti.

Kesätreenipaketti on loistava kevääksi & kesäksi, kun haluat treenata kotona tai ulkoilmassa, nopeasti, tehokkaasti ja hyvällä fiiliksellä.

ALOITA TREENIT KOSKA TAHANSA, MILLOIN TAHANSA!

Mieletön treenipaketti nyt super edullisesti!

LUNASTA TARJOUS!

SUPER FIT KESÄTREENIT

Nämä treenit ovat yhdistelmä kehonpainolla tehtävää lihaskuntoharjoittelua, HIIT-treeniä, räjähtävyyttä ja toiminnallisuutta, unohtamatta liikkuvuutta. Pääset myös halutessasi haastamaan kehoa kahvakuulalla, vastuskuminauhalla tai käsipainoilla. Näiden treenien yhdistelmä on takuuvarma tapa buustata aineenvaihduntaa, muokata ja kiinteyttää kehoa sekä tehdä sinusta vahva ja toiminnallinen!

Kesätreenit kuormittavat isoja lihasryhmiä, jolloin harjoituksen kokonaiskuormitus kasvaa erittäin suureksi ja mahtavia treenituloksia saadaan jo lyhyessä ajassa! Suurin osa treeneistä kestää vain 15-30 minuuttia, ja nämä treenit voit tehdä vaikkapa rannalla.

Voit itse valita kuinka monta kertaa viikossa treenaat. Treenipaketista löydät treenisuunnitelmat, jotka ovat rakennettu joko 3 tai 5 kertaa viikossa treenaavalle (perustaso & haastava). Useimmista liikkeistä löydät myös kevennetyn version. Tässä valmennuksessa pärjäät ilman välineitä, mutta halutessasi pääset haastamaan itsesi ja lisäämään treenitehoja myös välineillä kuten kahvakuulalla, vastuskuminauhalla ja käsipainoilla.

SUMMER FIT KESÄTREENIT

Valmennuksen materiaalit sijaitsevat suljetussa valmennusympäristössä, jonne saat omat tunnukset käyttöösi. Pystyt käyttämään ympäristöä puhelimella, padilla tai tietokoneella. Valmennusympäristö on auki sinulle syyskuun loppuun 2020 asti, mutta maksat vain kertamaksun. Näillä treeneillä pystyt treenaaman halutessasi koko kesän! Lisäksi sinulle jää tulostettava treenivihko valmennuksen jälkeen.

Kesätreenipaketti vain 29 euroa!

Ilmoittaudu valmennukseen

SUPER FIT TREENIPAKETTI

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

146 ERILAISTA TREENIVIDEOTA
2VIDEOLLA ESITELTÄVÄT LIIKKEET, JOTTA NÄET OIKEAOPPISEN SUORITUSTEKNIIKAN
3KIINTEYTYMISEN MAKSIMOIVAT MONIPUOLISET TREENIKOKONAISUUDET
4SULJETUN VALMENNUSYMPÄRISTÖN JOSSA VALMENTAJA JOSSA VALMENTAJA VASTAAMASSA KYSYMYKSIIN
5KEHOA JA LIHAKSIA VAHVISTAVAT TREENIT
6HIIT-TREENIT, MÄKITREENIT, PORRASTREENIT
7OMAN KEHON PAINOLLA TEHTÄVÄT LIHASKUNTOHARJOITUKSET
8LIHASKUNTOHARJOITUKSET JOISSA KÄYTETÄÄN KÄSIPAINOJA, KAHVAKUULAA TAI VASTUSKUMINAUHAA
9KEHONHUOLTO-, ALKULÄMMITTELY- JA VENYTTELYVIDEOT
10OHJEET KEVENNETTYIHIN LIIKKEISIIN
11ESIMERKKITREENISUUNNITELMAN 6 VIIKOKSI, PERUSTASO 3 KRT/VKO JA HAASTAVA TASO 5 KRT/VKO
12HAUSKAA JA MONIPUOLISTA ITSENSÄ HAASTAMISTA
13TULOSTETTAVAN TREENIVIHKON

LIIKUNTAEDULLA MAKSAMINEN & LAHJAKORTTI

Meillä voit maksaa Smartum-edulla, Edenredillä, ePassilla tai Eazybreakilla!

Smartum-saldo, Edenred, ePassi & Eazybreak:

Etsi Smartumin verkkopalvelusta palveluntarjoajaksi NanaFit Oy. Maksa suoritus ja lähetä kuitti sähköpostitse info(at)nanafit.fi. Sinulle lähetetään paluupostissa tunnukset valmennusympäristöön ja pääset aloittamaan treenit kesätreenien parissa.

Smartum- tai muut fyysiset setelit:

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info(at)nanafit.fi ja kerro setelien lähettämisestä. Kun setelit ovat perillä, sinulle lähetetään tunnukset SUPER FIT kesätreenipakettiin.

maksutavat
SUPER FIT TREENIPAKETTI