KEPEÄ KEHONHUOLTO

KEHONHUOLTOA RENNOSTI
JA TEHOKKAASTI

Jääkö kehonhuolto vähiin?❓Istutko paljon päivittäin?

❓Tai treenaatko runsaasti?

Jos vastasit edes yhteen kysymykseen myöntävästi, sinulla voi olla paikat yllättävän jumissa. Kenties kärsit erilaisista kiputiloista kuten niska-hartiaseudun jäykkyydestä, alaselkäkivuista tai polviongelmista? Kaikki edellä mainitut kiputilat voivat olla merkkejä siitä, että kehonhuolto kannattaisi ottaa rutiiniksi useammin!

⬇️⬇️⬇️

Eroon jumeista:

KEHONHUOLTO OSAKSI ARKEA!

Onko venyttely mielestäsi niin kivuliasta tai tylsää, jonka takia siirrät sitä aina myöhemmäksi? Omasta liikkuvuudesta ja palautumisesta huolen pitäminen ei kuuluisi sattua tai olla tappavan tylsää. Sen voi myös toteuttaa omaa kehoa kuunnellen ja ilon kautta, jolloin siitä voi syntyä jopa aidosti mieluinen rutiini, hampaat irvessä venyttelemisen sijaan.

Keho rasittuu liikkumisesta ja liiallisesta istumisesta, joten on elintärkeää huoltaa itseään säännöllisesti, jotta välttyy turhilta ongelmilta. Jäykät lihakset voivat aiheuttaa muun muassa: kipuja, virheasentoja sekä huonoa ryhtiä.

Liiallinen istuminen on hyvin yleinen ongelma, ja se saa lonkankoukistajat kiristymään ja lyhenemään, joka taas vaikuttaa oleellisesti koko kehomme toimintaan negatiivisesti.

KEHONHUOLTOA VAIVATTOMASTI JA

RENNOLLA OTTEELLA

Tuhansia ihmisiä valmentaneena tiedän, että monet välttelevät venyttelemistä ja oikeastaan kaikkea kehonhuoltoon liittyvää. Olen luonut Kepeä Kehonhuoltovalmennuksen, jotta sinä voit huoletta huoltaa itseäsi riittävästi, oikeaoppisilla tekniikoilla ja iloisella mielellä, sillä ihan jokainen meistä haluaa tuntea olonsa mielummin kepeäksi kuin kankeaksi.

Halusin tehdä kehonhuollosta mahdollisimman kattavan ja miellyttävän paketin, jottei itsestänsä huolehtiminen jäisi ainakaan mielekkyydestä kiinni.

Kyllä, haluan mukaan

KAIKKI TARVITTAVAT TYÖKALUT

JUMITILOISTA EROON PÄÄSEMISEKSI

Tämän kehonhuoltovalmennuksen sisältö antaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut (ja vielä vähän extraa), jotka tarvitset kattavan kehonhuoltorutiinin aloittamiseksi ja ylläpitämiseksi. Sinun ei tarvitse miettiä miten venyttelet tai mitä kehonhuoltoharjoituksia teet, koska kaikki tarvittava on jo valmiiksi mietitty.

Venytysten ja liikkeiden tekeminen on huomattavasti helpompaa (ja todennäköisempää), kun sinulla on selkeät ohjeet ja videot valmiina. Kepeä Kehonhuoltovalmennuksen avulla pidät tehokkaasti huolta toimintakyvystäsi, sekä ehkäiset turhia kiputiloja.

Kyllä, haluan mukaan

Kepeä Kehonhuolto verkkovalmennus sopii sinulle, joka:

  • teet istumatyötä
  • harrastat aktiivisesti liikuntaa
  • kärsit erilaisista kiputiloista
  • haluat kehittää liikkuvuuttasi
  • haluat edistää palautumistasi
  • haluat välttää erilaisten kiputilojen syntymisen
  • haluat oppia nauttimaan kehonhuollosta (välttelemisen sijaan)
  • haluat oppia tekemään kehonhuollosta rutiinin

Lupaan että huomaat kehittyväsi, jos teet valmennuksen harjoituksia vähintään 2 kertaa viikossa. Sinun ei siis tarvitse venytellä joka päivä, vaan vähempikin riittää. Mutta haluan varoittaa sinua, että monet ovat jääneet näihin harjoituksiin koukkuun!

🆘Valmennuksen normaalihinta on 59€, mutta tarjoan tämän sinulle nyt lanseerauskampanjassa huikean edulliseen hintaan, jolla säästät 30€, eli saat tämän alle puoleen hintaan kun lähdet mukaan NYT.

‼️ Saat koko kehonhuoltovalmennuksen hintaan 29€ ja kaikki materiaalit ovat käytössäsi puolen vuoden ajan ‼️

HUOLLA KEHOSI HYVINVOIVAKSI!

LUNASTA TARJOUS!
KEPEÄ KEHONHUOLTOVALMENNUS SISÄLTÄÄ:

14 toiminnallista alkulämmittelyä, jotka voit yhdistää treeneihin tai kehonhuoltoon
25 inspiroivaa tee mukana -joogavideota ammattiohjaajan vetämänä (yin & vinyasa)
34 liikkuvuutta lisäävää tee mukana -kehonhuoltovideota
4Useita kehonhuolto liike-ohjeistuksia
5Tietoa ja vinkkejä parempaan uneen
6Toiminnallisen vatsalihasten aktivointiworkshopin - ei enää turhia rutistuksia!
76 erilaista taukojumpppaa työpäivän piristeeksi
8Mieltä rauhoittavan meditaatioharjoituksen

Saat koko valmennuksen materiaalit käyttöösi heti maksusuorituksen jälkeen, ja saat itse päättää missä tahdissa niihin tutustut… Olen varma että tulet hyötymään valmennuksesta, jos sitoudut tekemään harjoituksia vähintään kaksi kertaa viikossa. Annan sinulle 14 päivän tyytyväisyystakuun, jotta voit myös itse huomata sen!

 

maksutavat

ALOITA HETI!

14 VRK:N TYYTYVÄISYYSTAKUU!

Saat koko valmennuksen materiaalit käyttöösi heti maksusuorituksen jälkeen, ja saat itse päättää missä tahdissa niihin tutustut. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi kuuden kuukauden ajan.

Olen varma että tulet hyötymään valmennuksesta, jos sitoudut tekemään harjoituksia vähintään kaksi kertaa viikossa. Annan sinulle 14 päivän tyytyväisyystakuun, jotta voit myös itse huomata sen!

Kyllä, haluan mukaan

LIIKUNTAEDUT MAKSUVÄLINEENÄ

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasetelit & -saldo sekä ePassi, Eazybreak, Tyky online, Edenred virikesetelit ja mobiilimaksu. Sähköisellä liikuntasetelillä voit suorittaa maksun kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi yrityksen NanaFit Oy (valitse OY päätteinen!), ja lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen info(at)nanafit.fi. Paluupostissa saat tunnukset valmennukseen eikä erillistä ilmoittautumista enää tarvita!

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, ota yhteyttä info(at)nanafit.fi ja kerro viestissäsi, että haluat maksaa Kepeä Kehonhuoltovalmennuksen liikuntaseteleillä. Saat paluupostina osoitteen, johon liikuntaselit lähetetään.

Lähetä setelien yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä myös valmennuksen nimi, johon haluat osallistua. Laskutusyritys NanaFit Oy, y-tunnus 2925378-1

Tekemällä näitä harjoituksia
vähintään 2 kertaa viikossa
lupaan että kehosi voi paremmin
ja jumitilat helpottavat.

Lisää vetreyttä!

KEPEÄ KEHONHUOLTOVALMENNUS
29 €
59 €