ILMAISET KOTITREENIT VIIKOKSI

ILMAISET KOTITREENIT

TESTAA SUOSITTUJA KOTITREENEJÄNI ILMAISEKSI!

Onko toiveenasi vahvempi, kiinteämpi ja ketterämpi kroppa? Haluaisitko treenata kotona tehokkaasti, ohjatusti ja aikaa säästäen (tinkimättä kuitenkaan tuloksista)?

Tule testaamaan suosittuja kotitreenejäni viikon ajaksi, veloituksetta!

Tilaa ilmainen treenijakso

Oma valmentaja puskemassa sinua eteenpäin

EI ENÄÄ KESKEYTETTYJÄ TREENEJÄ!

Koetko, ettei aikasi yksinkertaisesti riitä salilla käymiseen tai hyvinvoinnistasi huolehtimiseen? Onko tapanasi jättää treenit kesken, jos harjoittelet yksin kotona?

Kokeile treenata kanssani viikon ajan ja huomaat, miten suuri voima kannustavalla valmentajalla on, joka hikoilee kanssasi ja puskee sinua eteenpäin treenin loppuun asti!

Treenaa missä tahansa, milloin tahansa
ja saavuta uskomattomia tuloksia ja
löydä liikunnan ilo.

Tarvitset vain 15-30 minuuttia kolme
kertaa viikossa!

Tilaa ilmainen treenijakso

Nyt en ole tarjoamassa sinulle mitä tahansa kotitreenejä, ehei! Nimittäin pelkkien liikkeiden näyttäminen ei välttämättä riitä pitämään treenimotivaatiota yllä, tiedän tämän kokemuksesta.

Nyt saat ihan oman valmentajan keskelle olohuonettasi (tai mökkisi terassille, parvekkeelle, reissuun… Missä tahansa menetkin!) Saat valmentajan, joka kannustaa sinua ja hikoilee kanssasi koko treenin loppuun asti (ja sen hetken yli, kun mielesi tekisi mieli lopettaa). Tarvitset vain nettiyhteyden, älypuhelimen, padin tai tietokoneen.

ILMAISET KOTITREENIT

VIIKON AJAN

Nyt varmaankin ajattelet, että tässä on oltava joku koira haudattuna. Lupaan, ettei ole. Pääset testaamaan suosittuja Nanan kotitreenejä nyt ilmaiseksi, ilman mitään sitoumuksia.

Testiviikolla tulet saamaan 3 erilaista koko treenin mittaista harjoitusta, jossa olen mukana puskemassa sinua ylittämään itsesi! Näiden kolmen treenin lisäksi saat alkulämmittelyrutiinin ja aktiivisen lepopäivän huoltoharjoituksen.

KAIKKI ILMAISEKSI

MINKÄ TAKIA?

Minkä takia annan tämän kaiken ilmaiseksi?

Koska haluan antaa ihan jokaiselle mahdollisuuden kokeilla näitä huipputreenejä, joilla jo niin monet naiset ovat päässeet kaipaamiinsa tuloksiin ja joiden avulla rakkaus & innostus liikuntaan on taas löytynyt!

Tilaa ilmainen treenijakso

FIT with Nana treeneillä muokkaat kehoasi, vahvistat lihaksiasi, parannat liikkuvuuttasi ja poltat tehokkaasti rasvaa. Treenit ovat nopeita tehdä, ja ne eivät vie kuin 15-30 minuuttia kerrallaan!

Treenejä on 3 viikossa ja lisäksi saat kehoa huoltavan aktiivisen lepopäivän treenin. Saat kattavat ohjeet niin treeneihin, alkulämmittelyyn, kuin myös kehonhuoltoon, ja vieläpä ilmaiseksi. Tällä valmennuspaketilla pääset kokeilemaan viikon ajan, miltä tuntuu treenata kanssani vaikka omassa olohuoneessasi.

Jätä nimesi ja sähköpostiosoitteesi oheiseen lomakkeeseen, jonka jälkeen saat linkin viikon ilmaiseen treenikokonaisuuteen. Muistathan tarkistaa, ettei paluupostissa tuleva sähköposti linkkeineen mene vahingossa roskapostiin ja vahvista myös tilaus sähköpostiisi tulleesta linkistä.

Sähköpostiosoitteesi tulee ainoastaan Nanafitin uutiskirjelistoille, mutta pääset koska tahansa poistamaan itsesi listalta. Mitään tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille.

Kokeile treenejä ilmaiseksi

Tilaa ilmainen treenijakso

Nähdään treeneissä!

Lähettämällä tämän lomakkeen liityt myös Nanafit Oy:n uutiskirjelistalle. Halutessasi voit poistua uutiskirjelistalta helposti viestin lopussa olevan Poistu listalta -painikkeen avulla.

HUOM! Lähetettyäsi liittymislomakkeen, käythän tarkistamassa ettei vahvistussähköpostit ja infot ole menneet roskapostiin. Sähköpostiin tulee erillinen vahvistuspyyntö valmennukseen liittymisestä, käythän ystävällisesti vahvistamassa sen. Vahvistettuasi tilauksen saat treenit päivä kerrallaan suoraan sähköpostiisi.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä info@nanafit.fi