ILMAINEN RESEPTIKIRJA

LATAA ITSELLESI

ILMAINEN VÄLIPALARESEPTIKIRJA

Jääkö välipala helposti väliin kiireen keskellä? Tai loppuuko välipalaideat kesken?

Välipala lounaan ja päivällisen välissä on terveellinen tapa, joka kannattaa ottaa omiin rutiineihin mukaan. Sinullekin saattaa olla tuttua iltapäivän nuukahtaminen ja verensokerin tippuminen, joka olisi estettävissä terveellisellä ja monipuolisella välipalalla, sekä tietysti lounasaterian viisaalla valitsemisella.

HERKULLISET VÄLIPALAT

SÄHKÖISESSÄ RESEPTIKIRJASSA

Välipala ehkäisee iltapäivän verensokerin romahtamista, ja herkullisella välipalalla voit tyydyttää kutkuttavan herkkuhimon. Välipalan voi valmistella kotona etukäteen jolloin sen syöminen on nopeaa ja vaivatonta, tai vaihtoehtoisesti helpompana välipalana voi syödä esimerkiksi pienen kourallisen pähkinöitä ja hedelmän.

Tästä reseptikirjasta löydät monta herkullista välipalaideaa itsellesi – toiset vaativat hieman enemmän valmistelua kuin toiset, mutta varmasti sopiva välipala
löytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Herkulliset &

Monipuoliset välipalareseptit

Mukana on sekä gluteenittomia ja maidottomia reseptejä, sekä myös perus sekaruokavalioon sopivia välipaloja. Välipalat takaavat tasaisen verensokerin ja ehkäisevät myös kiristyvän pinnan uhan iltaa ja mahdollista kauppareissua kohden.

Bon Appetit!

RESEPTIKIRJAN LATAAMINEN

Jätä sähköpostisi alla olevaan lomakkeeseen, jonka jälkeen saat ilmaisen reseptikirjan sähköpostiisi pdf tiedostona. Tarkistathan ettei sähköposti mene roskapostiin.

Lähettämällä tämän lomakkeen liityt myös Nanafit Oy:n uutiskirjelistalle. Halutessasi voit poistua uutiskirjelistalta helposti viestin lopussa olevan Poistu listalta -painikkeen avulla.