ILMAINEN HYVINVOINTIKARTOITUS

TESTAA HYVINVOINTISI TILA

KATTAVAN HYVINVOINTIKARTOITUKSEN AVULLA

Eikä terveellisten elämäntapojen omaksuminen onnistu? Lähteekö dieetit aina hyvin käyntiin, mutta kaatuvat omaan mahdottomuuteensa?

Selvitä mikä on oma kompastuskivesi hyvinvoinnissa tai mihin hyvin alkaneet elämäntapamuutokset tai painonpudotusyritykset ovat voineet kaatua tämän kattavan hyvinvointikartoituksen avulla.

TIEDOSTA TAPASI

JA TEE TARVITTAVAT MUUTOKSET!

Omat elämäntapasi vaikuttavat oleellisesti omaan hyvinvointiisi ja terveyteesi.
Sinulla voi olla lukuisia sellaisia tapoja, jotka eivät tue hyvinvointiasi, mutta joista et ole kuitenkaan tietoinen, ja jotka tapahtuvat ikäänkuin automaationa.

Näiden tapojen muuttaminen edellyttää kuitenkin tapojen tiedostamista, joten nyt on hyvä kurkata ja panostaa hetki näiden tarkasteluun. Lataa itsellesi ilmainen hyvinvointikartoitus ja saat vinkkini suoraan sähköpostiisi.

Miten homma

toimii käytännössä?

Unohda hyvinvoinnin kanssa tasapainoilu ja ota rohkeasti selville omat kompastuskivesi!

Jätä sähköpostisi alla olevaan lomakkeeseen, jonka jälkeen saat hyvinvointikartoituksen sähköisesti sähköpostiisi. Tarkistathan ettei sähköposti mene roskapostiin.

Hyvinvointikartoituksen täyttämisen jälkeen saat vinkkini eri osa-alueista suoraan sähköpostiisi, ja pääset laittamaan vinkit käytäntöön vaikka heti!

Lataa hyvinvointikartoitus

Lähettämällä tämän lomakkeen liityt myös Nanafit Oy:n uutiskirjelistalle. Halutessasi voit poistua uutiskirjelistalta helposti viestin lopussa olevan Poistu listalta -painikkeen avulla.