FIT WITH NANA KOTITREENIT JATKO-OSA

ODOTETTU JATKO-OSA SUOSITULLE KOTITREENIVALMENNUKSELLE!

FIT with Nana kotitreenit osa 2 vie treenisi uusiin ulottuvuuksiin.

Näillä treeneillä muokkaat kehoasi, vahvistat lihaksiasi, parannat liikkuvuuttasi ja poltat tehokkaasti rasvaa. Treenit ovat nopeita tehdä, ja ne vievät ainoastaan 15-30 minuuttia kerrallaan!

Tämä 5 viikon valmennusjakso sisältää 10 erilaista koko treenin mittaista videota, jossa treenaan kanssasi alusta loppuun. Tämän lisäksi saat 2 erilaista alkulämmittelyvideota, 2 erilaista aktiivisen lepopäivän treenivideota sekä 30 minuuttia kestävän venyttely- ja kehonhuoltovideon.

5 viikon lisäksi saat kaupan päälle extra 3 viikkoa verkkoympäristössä, joten kaiken kaikkiaan pääset treenaamaan kanssani 8 viikon ajan!

Tämä valmennus on nyt syyskampanjassa VAIN 49 € (ovh. 69 €)!

FIT WITH NANA KOTITREENIT 2
49 €
69 €

 

 

Valmennuksessa saat selkeät ohjeet treenien koostamiseen viikottain, sekä esimerkkijaot viikoista jos haluat harrastaa muutakin liikuntaa.

Tässä valmennuksessa ei jätetä treenaajaa yksin, vaan jokaisessa treenissä on esitelty liikkeen tekniikat huolellisesti, sekä annettu ohjeet kevennettyyn versioon. Tämä mahdollistaa treenitehojen ja treenin haastavuuden muokkaamisen juuri omalle tasollesi sopivaksi.

MITÄ VALMENNUKSESSA TARVITAAN?

  • 2 treenissä tarvitset vastuskuminauhan avuksesi
  • nettiyhteyden
  • tietokoneen, iPadin tai kännykän, jolla pystyt lataamaan itsellesi pdf-tiedostot

VERKKOYMPÄRISTÖ & LADATTAVA MATERIAALI

Saat treeneistä kirjallisen treenivihkon, joka jää sinulle käyttöön valmennuksen loputtua. Verkkoympäristöä pääset käyttämään vielä 3 viikkoa ilmaiseksi 5 viikon valmennuksen päättymisen jälkeen. Saat siis kahdeksaksi viikoksi ohjatut treenit, venyttely- ja alkulämmittelyohjeet.

Videot sijaitsevat suljetussa verkkoympäristössä, jonne sinä saat pääsyn kahdeksan viikon ajaksi. Jos satut sairastumaan valmennuksen aikana, sinulla on 3 ylimääräistä viikkoa treenien läpikäymiseen. Treenivihko jää sinulle kirjalliseksi ohjeeksi verkkoympäristön sulkeuduttua näiden kahdeksan viikon jälkeen.

Tämä valmennus on nyt syyskampanjassa VAIN 49 € (ovh. 69 €)!

FIT WITH NANA KOTITREENIT 2

TÄMÄ VALMENNUS ON SINUA VARTEN, JOS HALUAT:

1Polttaa rasvaa ja kiinteytyä
2Treenata ja vahvistaa kehoasi monipuolisesti
3Saada lisää voimaa ja vahvistaa lihaskuntoa
4Oppia uusia liikkeitä ja parantaa kehonhallintaasi
5Parantaa liikkuvuuttasi
6Treenata kannustavan valmentajan johdolla
7Treenata kotona tehokkaasti ja aikaa säästäen
8Oppia liikkeiden suoritustekniikka
9Haluat vaihtelua treeneihisi
10Treenata hauskalla ja tehokkaalla tavalla kotona, mökillä tai reissussa

VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

  • 10 koko treenin mittaista treenivideota
  • 2 erilaista alkulämmittelyä
  • 2 erilaista aktiivisen lepopäivän treenivideota
  • 30 minuuttia kestävän kehonhuoltovideon
  • viikko-ohjeistuksen kevennettyyn ja haastavampaan treeniviikkoon jokaiselle viikolle
  • ehdotelman kotitreenien yhdistämisestä saliharjoitteluun

Maksaminen liikuntaedulla

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasetelit & -saldo sekä ePassi. Sähköisellä liikuntasetelillä voit suorittaa maksun kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi yrityksen NanaFit Oy, ja lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen info@nanafit.fi

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, voit lähettää setelit osoitteeseen:
NanaFit Oy
Lämmittäjänkatu 6, 00880 Helsinki
Lähetä setelien yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä myös valmennuksen nimi, johon haluat osallistua.
Laskutusyritys NanaFit Oy, y-tunnus 2925378-1

FIT WITH NANA KOTITREENIT 2
49 €
69 €
AIKAISEMMASTA VALMENNUKSESTA SANOTTUA:

Viiden viikon setti alkaa lähestymään loppuaan. Mutta täytyypi kyllä sanoa, että jos silloin olisi sanottu millaisiin tuloksiin pääsen niin olisin varmaa nauranut. Nyt kolme kiloa kevyempänä on helppo hymyillä :)! Lantiolta lähti 4 cm ja vatsan seutu on selkeästi kiinteämpi ja lihakset erottuu. Peilistä katsoo energisempi ja iloisempi mimmi. Unihäiriöt on samalla vähentyneet. Iso kiitos! :)Tästä on hyvä jatkaa omin avuin.
Aivan mahtava valmennus! Vaikka aina olenkin liikkunut, valmennuksen myötä löysin itselleni treenimuodon, jota on oikeasti kiva lähteä tekemään oli tilanne mikä tahansa. Nopeiden ja kivojen treenien ja ruokavalion puhdistamisen myötä valmennus toi paljon lisäenergiaa arkeen. Kaikenlisäksi vyötäröltäkin jäi jumppamatolle reilut 5cm! Kiitos ihanasta valmennuksesta, jonka opeilla pääsee pitkälle eteenpäin! :)
On melko vaikeaa yrittää pukea sanoiksi kaikkea, mitä haluaisi sanoa. Ensimmäistä kertaa tunsin löytäneeni valmennuksen, joka on tehty ajatellen rehellisesti juuri sitä ihmisen hyvinvointia. Ei mitään kaupallista, lisäravinteita, oheistuotteita tai tiukkaa ruokavalion noudattamista. Nanan kannustus treenivideoilla, kehonhuollon ja venyttelyn merkityksen korostaminen auttoivat tekemään treenit paremmin. Treenit olivat lyhyitä, monipuolisia ja kuormittavia, mutta verrattuna aiempaan treenin jälkeiseen olotilaan, jäi jaksamista loppuilloista muuhunkin. Motivaatio ja kunto kasvoi viikko viikolta, ja saa jatkamaan treeniä myös tulevaisuudessa. Tarvitsin jonkun vain muistuttamaan, että välillä niissä "yksinkertaisuuksissa" pysyminen on parasta. Iso kiitos! <3
Kurssi on ollut paljon parempi mitä osasin edes odottaa! Treenit ovat olleet super tehokkaita ja mukavan vaihtelevia. Lihaksiin tuli selkeästi lisää voimaa, sitä tältä valmennukselta halusinkin. Valmennus oli motivoiva ja tuntui kivalta aloittaa aina uusi jumppa. Iso kiitos Nana❤
Reenit oli nopeita ja tehokkaita. Ei ollu tekosyitä jättää väliin :) Ihania ja kauheita uusia liikkeitä tulevaisuuteen reeneihin. Ja mikä parasta, peilistä näkyy aika timmi nainen! Iha itekki ihastu <3 Kiitos sulle <3
Ihan alkuun iso KIITOS <3 Oon löytänyt oman tavan treenata, mikä oli hukassa, ja rennomman asenteen ruokaan. Uskomatonta miten tällainen nettivalmennus/kurssi saa aikaan tällaista! Nana olet huippu!
Aivan mieletön oli kyllä tuo reseptiosio, minusta sitä puolta sais markkinoida PALJON näkyvämmin. Sehän oli aivan mind-blowing! Olis mahtava ostaa tuommonen reseptikirja aivan oikeana kirjana.