FIT WITH NANA KOTITREENIT

FIT WITH NANA KOTITREENIT

Treenaa kotona tehokkaasti Nanan kanssa!

Haluaisitko treenata kotona tehokkaasti, ohjatusti ja aikaa säästäen (tinkimättä kuitenkaan tuloksista)?

Jääkö treenaaminen helposti vain haaveeksi ajanpuutteen takia?

Nyt pystyt saavuttamaan haluamasi tulokset olohuoneestasi käsin, ja aikaa tarvitset vain alle puoli tuntia 3 kertaa viikossa! Paina play-nappulaa ja treenaa mukana kannustavan valmentajan Nanan kanssa!

EI ENÄÄ TUNTIKAUPALLA RAATAMISTA!

Vähempikin riittää kun asiat tehdään fiksusti

Nyt saavutat toivomasi muutokset helposti omasta olohuoneestasi käsin (tai paikasta riippumatta), oman valmentajan johdolla!

Kehosi kiinteytyy, kunto nousee kohisten ja tavoitefarkkusi sujahtavat jalkaan alta aikayksikön, samalla kun energiatasot nousevat kattoon! Saatat huomata sopivasti sporttisten muotojen ilmestyvän kroppaasi, samalla kun vyötärö kapenee. Koko olemus kokee kohennuksen, kun nuutunut olotila ja saamattomuus väistyy takavasemmalle!

Kyllä, haluan mukaan

Tuntuuko sinusta, ettei aikasi yksinkertaisesti riitä salilla käymiseen tai hyvinvoinnistasi huolehtimiseen? Mieluummin treenaisit kotona tehokkaasti, mutta et oikein tiedä mitä kannattaisi tehdä, kun et ole aikaisemmin saavuttanut toivomiasi tuloksia?

Kehonkoostumuksen muokkaaminen tai kunnon kohottaminen eivät vaadi tuntitolkulla raatamista, vaan pystyt saavuttamaan toivomasi muutokset ja tulokset pienemmälläkin vaivalla. FIT with Nana treenikonseptilla saat tuloksia tehokkaasti aikaa säästäen. Kerron sinulle lisää hieman myöhemmin valmennuksen treenimetodeistani, joilla jo monet kaltaisesi naiset ovat nostaneet treeninsä (ja saavutetut tulokset) täysin uudelle tasolle.

Alle 30 minuuttia 3 kertaa viikossa riittää!
Tehokas 5 viikon valmennus,
joka jää käyttöösi 3 kuukaudeksi!

Treenien lisäksi saat herkullisia
reseptejä, jotka tukevat
hyvinvointiasi ja nostavat
energiatasosi!

Haluan mukaan!

🆘 BLACK FRIDAY -50% Valmennuksen hinta VAIN 34,90€ (ovh 69€) 28.11. asti tai niin kauan kuin valmennuspaikkoja riittää. Saat treenit käyttöösi 3 kuukaudeksi sekä ravinto-ohjeistukset ja reseptit jäävät käyttöösi lopun iäksesi! Pääset aloittamaan tehokkaat kotitreenit heti valmennuspaikan lunastettuasi TAI myöhemmin (valmennus lähtee siitä kun kirjaudut valmennusmpäristöön, valmennus tulee aloittaa 1.4.2023 mennessä).

En ole tarjoamassa sinulle mitä tahansa kotijumppaa, ehei! Nimittäin pelkkien liikkeiden näyttäminen ei välttämättä riitä pitämään treenimotivaatiota yllä, tiedän tämän kokemuksesta… Ja kaikkihan sen tietävät, että vaikka olisi kuinka hyvä treeni, se ei lohduta jos sitä ei huvita tehdä loppuun asti, saati jos ei edes aloita!

Nyt saatkin ihan oman valmentajan keskelle olohuonettasi (tai mökillesi, reissuun… Missä tahansa, milloin tahansa!). Valmentajan, joka kannustaa sinua ja hikoilee kanssasi koko treenin loppuun asti (ja pienentää sinun keskeyttämisriskiä huomattavasti!). Tarvitset vain nettiyhteyden sekä puhelimen, padin tai tietokoneen. Kahdessa treeneistä käytämme pitkää vastuskuminauhaa.

Aloita treenit heti!

Saat ihanat reseptit ja ruokaohjeistukset ilman kalorien laskentaa tai ruokien punnitsemista!

Rentoa & terveellistä ruokailua

60 reseptiä ja helpot ruokavalio-ohjeistukset

Valmennuksessa saat myös helposti arjessa toteutettavat ruokaohjeet, jotka tekevät terveellisestä ruokailusta huoletonta, helppoa sekä hyvinvointiasi ja painonhallintaasi tukevaa. Ei kalorien laskentaa tai ruokien punnitsemista!

"FIT with nana 1:n ansiosta -10kg ja lantioltakin senttejä lähti 10. Ruokavaliokin järkevöityi. Pysyvästi."

“Viiden viikon setti alkaa lähestymään loppuaan. Mutta täytyypi kyllä sanoa, että jos silloin olisi sanottu millaisiin tuloksiin pääsen niin olisin varmaan nauranut. Nyt kolme kiloa kevyempänä on helppo hymyillä :)! Lantiolta lähti 4 cm ja vatsan seutu on selkeästi kiinteämpi ja lihakset erottuu. Peilistä katsoo energisempi ja iloisempi mimmi. Unihäiriöt on samalla vähentyneet. Iso kiitos! 🙂 Tästä on hyvä jatkaa omin avuin.”

“Enpä tiedä miten kiittäisin. Annoksen rakentelu ihan käsittämättömän helppoa. Ihanaa, kun ei tarvitse punnita. Perheelle on niin helppo kokkailla, ei tarvi erikseen tehdä jokaiselle jotain :)”

FIT with Nana kotitreenit

ALOITA TREENIT HETI!

MITÄ TARVITSET VALMENNUKSESSA?

  • tason (tuoli, penkki, sohva, kivi)
  • kahdessa treenissä vastuskuminauhan (voi tehdä ilman)
  • nettiyhteyden
  • oman kehosi painon
  • tietokoneen, iPadin tai kännykän, jolla voit tehdä treenit ja voit ladata itsellesi pdf-tiedostot

VOIT HYPÄTÄ MUKAAN KOSKA TAHANSA JA TREENATA OSTOPÄIVÄSTÄ ETEENPÄIN 3 KUUKAUTTA VALMENNUKSEN PARISSA!

Aloita treenit heti!

Miten treenimetodi toimii?

Treenit kuormittavat isoja lihasryhmiä, jolloin harjoituksen kokonaiskuormitus kasvaa erittäin suureksi ja mahtavia treenituloksia saadaan jo lyhyessä ajassa! Treenit kestävät vain 15-30 minuuttia, joten tämä treenikokonaisuus on vastaus myös kiireisen ihmisen arkeen.

Olen itse kehonpainoharjoitteluun erikoistunut personal trainer ja hyvinvointivalmentaja, jolla ideoita ja uusia haasteliikkeitä riittää. Treenit ovat hauskoja, tehokkaita ja monipuolisia, ja kannustava valmennustapani puskee varmasti juuri sinut ylittämään itsesi!

Hyödynnä tarjous

Miten valmennus etenee?

Näiden treenien tekemiseen et tarvitse kuntosalijäsenyyttä, vaan treenit voit tehdä ihan missä tahansa. Olen kanssasi puskemassa ja tsemppaamassa sinua jokaisessa treenissä.

Saat kaupan päälle 2 extra kuukautta verkkoympäristössä, eli pääset treenaamaan jopa 3 kuukauden ajaksi näiden tehokkaiden treenien parissa. Et osta vain paperilappua jossa kerrotaan mitä tehdä, vaan tämän lisäksi näytän sinulle liike liikkeeltä miten liikkeet tehdään oikein ja turvallisesti, sekä kannustan sinua treenin loppuun asti!

Kyllä, haluan mukaan

FIT WITH NANA KOTITREENIT

VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

112 KOKO TREENIN MITTAISTA TREENIVIDEOTA
23 KUUKAUDEN PÄÄSYN TREENEIHIN
3VIIKKO-OHJEISTUKSET TREENAAMISEEN TASO 1 (kevyempi) JA TASO 2 (haastavampi)
4LIIKEVAIHTOEHDOT ERI TASOILLE USEIMMISSA LIIKKEISSÄ
5OHJEET ALKULÄMMITTELYYN
6OHJEET LOPPUVERRYTTELYYN
7VENYTTELYVIDEON
8KANNUSTAVAN JA MOTIVOIVAN VALMENTAJAN
9KYSYMYKSIIN VASTAAMISEN NANAN ETÄTUESSA
10RUOKAVALIO-OHJEISTUKSET ILMAN KALOREIDEN LASKEMISTA
1160 RUOAN E-RESEPTIKIRJAN
12ANNOSKOKO-OHJEISTUKSET ILMAN PUNNITSEMISTA

Valmennus on 5 viikon kokonaisuus, mutta saat valmennuksen materiaalin käyttöösi 3 kuukauden ajaksi. Saat siis 3 kuukaudeksi ohjatut treenit, venyttely-, alkulämmittely- ja loppuverryttelyohjeet, helpon ruokavalio-ohjeistukset ilman ruokien punnitsemista tai kaloreiden laskemista sekä sähköisen reseptikirjan.

Videot sijaitsevat suljetussa Campwire verkkoympäristössä, jonne sinä saat pääsyn 3 kuukauden ajaksi. Valmennus tulee aloittaa 1.4.2023 mennessä.

Reseptikirja sekä ravinto-ohjeistus ovat itsellesi ladattavia pdf-tiedostoja, joten nämä jäävät käyttöösi lopun elämäksesi ja ovat käytettävissä niin tietokoneella kuin mobiilisti.

 

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasetelit & -saldo sekä ePassi, Eazybreak, Tyky online, Edenred virikesetelit ja mobiilimaksu. Sähköisellä liikuntasetelillä voit suorittaa maksun kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi yrityksen NanaFit Oy (valitse OY päätteinen!), ja lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen info(at)nanafit.fi

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, ota yhteyttä info(at)nanafit.fi ja kerro viestissäsi, että haluat maksaa FIT With Nana kotitreenivalmennuksen liikuntaseteleillä. Saat paluupostina osoitteen, johon liikuntaselit lähetetään.

Lähetä setelien yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä myös valmennuksen nimi, johon haluat osallistua. Laskutusyritys NanaFit Oy, y-tunnus 2925378-1

maksutavat

Tilaus- ja palautusehdot löydät täältä.

FIT with Nana
34,90€
69 €
ASIAKKAIDEN PALAUTE ARVOSANA 4,7/5

Mitä muut valmennettavat ovat kurssista sanoneet?

Ensimmäiset viisi viikkoa on tehtynä ja fiilikset on ihan mahtavat! Ensimmäisen viikon aikana lähti jo 2 kg mikä motivoi sitten jatkamaan samaa rataa. Reenaaminen on ollut helppoa video-Nanan kanssa ja ruokaohjeistuksessa on oikeasti oppinut mitä kannattaa syödä. Ehdottomasti suosittelen muillekkin!
Ihana valmennus! Treenit olivat nopeita ja tehokkaita, mikä sopi hyvin kiireiseen vauva-arkeen. Sain tästä hyvän, mutta maltillisen alkusysäyksen treenien pariin synnytyksen jälkeen. Ruokavalio oli myös järkevä ja helppo toteuttaa normaalissa arjessa. Kiitos Nana, olet ihanan tsemppaava ja inhimillinen valmentaja!
Viiden viikon setti alkaa lähestymään loppuaan. Mutta täytyypi kyllä sanoa, että jos silloin olisi sanottu millaisiin tuloksiin pääsen niin olisin varmaan nauranu. Nyt kolme kiloa kevyempänä on helppo hymyillä :)! Lantiolta lähti 4 cm ja vatsan seutu on selkeästi kiinteämpi ja lihakset erottuu. Peilistä katsoo energisempi ja iloisempi mimmi. Unihäiriöt on samalla vähentyneet. Iso kiitos! :)Tästä on hyvä jatkaa omin avuin.
Enpä tiedä miten kiittäisin. Annoksen rakentelu ihan käsittämättömän helppoa. Ihanaa, kun ei tarvitse punnita. Perheelle on niin helppo kokkailla, ei tarvi erikseen tehdä jokaiselle jotain :)
Aivan mahtava valmennus! Vaikka aina olenkin liikkunut, valmennuksen myötä löysin itselleni treenimuodon, jota on oikeasti kiva lähteä tekemään oli tilanne mikä tahansa. Nopeiden ja kivojen treenien ja ruokavalion puhdistamisen myötä valmennus toi paljon lisäenergiaa arkeen. Kaikenlisäksi vyötäröltäkin jäi jumppamatolle reilut 5cm! Kiitos ihanasta valmennuksesta, jonka opeilla pääsee pitkälle eteenpäin! :)
Monta verkkovalmennuskurssia olen jo kokeillut, mutta TÄMÄ valmennus oli kyllä ihan omaa luokkaa, siis aivan mahtava kokonaisuus!! Ohjeet oli helpot ja niin ihanaa kun Nana treenaa koko videon läpi! Kiloja ei tippunut kun ainoastaan 1, mutta kroppa on huomattavasti kiinteämpi ja mikä tärkeintä, on voittajaolo! Voin suositella valmennusta, et tule pettymään. Iso kiitos!
Ihan alkuun iso KIITOS <3 Oon löytänyt oman tavan treenata, mikä oli hukassa, ja rennomman asenteen ruokaan. Uskomatonta miten tällainen nettivalmennus/kurssi saa aikaan tällaista! Nana olet huippu!
On melko vaikeaa yrittää pukea sanoiksi kaikkea, mitä haluaisi sanoa. Ensimmäistä kertaa tunsin löytäneeni valmennuksen, joka on tehty ajatellen rehellisesti juuri sitä ihmisen hyvinvointia. Ei mitään kaupallista, lisäravinteita, oheistuotteita tai tiukkaa ruokavalion noudattamista. Nanan kannustus treenivideoilla, kehonhuollon ja venyttelyn merkityksen korostaminen auttoivat tekemään treenit paremmin. Treenit olivat lyhyitä, monipuolisia ja kuormittavia, mutta verrattuna aiempaan treenin jälkeiseen olotilaan, jäi jaksamista loppuilloista muuhunkin. Motivaatio ja kunto kasvoi viikko viikolta, ja saa jatkamaan treeniä myös tulevaisuudessa. Tarvitsin jonkun vain muistuttamaan, että välillä niissä "yksinkertaisuuksissa" pysyminen on parasta. Iso kiitos! <3
Ihania treenejä. Näin pienen lapsen äitinä arvostan sitä miten alle puolessa tunnissa saa tosi tehokkaasti itsestään kaikki irti kun treenaa sun tahtiin. :) Reseptikirjakin oli ihan loistava. Kiiitos Nana. <3
Reenit oli nopeita ja tehokkaita. Ei ollu tekosyitä jättää väliin :) Ihania ja kauheita uusia liikkeitä tulevaisuuteen reeneihin. Ja mikä parasta, peilistä näkyy aika timmi nainen! Iha itekki ihastu <3 Kiitos sulle <3
Huikeita treenejä, joiden kautta sain lisämotivaatiota salillekin! Tykkäsin myös todella paljon koko treenin kestävistä videoista ja treenit olivat sopivan pituisia. Sai muistuteltua taas itselle, että liikkuakseen ei aina tarvitse mennä tunniksi salille hikoilemaan, vaan treenin saa tehtyä tehokkaasti lyhyemmässäkin ajassa :) Kiitos paljon Nana! Seuraavaa osaa odotellessa ;)
Musta on tosi mukava huomata, kuinka monipuolisesti tässä valmennuksessa voi ja saakaan syödä! =) Olen kerran aikaisemmin käynyt läpi yhden nettivalmennuksen, reilut 1,5 vuotta sitten, ja siinä oli tosi tarkka ruokavalio, ihan grammamäärineen. No enhän mä tietenkään täysin sen mukaan syönyt, vaan sovelsin, koska en jaksanut sellasta "nipotusta". Kyllä painokin silloin putosi, mutta tullut tietysti ne muutamat kilot jo takaisin. :D Haluankin, Nana, sanoa, että ihan huippua, kun reseptikirjasi ovat niin monipuoliset ja täynnä herkullisen kuuloisia reseptejä! <3 Ihanaa kun saan itse päättää mitä syön - toki tiettyjen raamien sisällä - etkä anna mitään tiettyä ruokavaliota. Paljon helpompi noudattaa omanlaistaan ruokavaliota, jonka muodostan kymmenien reseptiesi joukosta ja vähän soveltaen. :)
Nana, iso kiitos huipusta valmennuksesta!! :) Paino tippui ja pääsin hyvin pitkälti sokerihimostani eroon, joita vastaan olen taistellut jo pidemmän aikaan mutta avullasi ne onnistui! Näillä opeilla on hyvä jatkaa matkaa omillaan!
Vaikka oon urheillut säännöllisesti niin nää treenit kyllä tuntuu! Ja mikä parasta, että tuntuu kun joku oikeesti treenaa sun kanssa, kun Nana teet mukana etkä vaan näytä liikkeitä! Tsemppaa enemmän tekemään :) Ja paljon uusia kivoja liikkeitä :) Tää valmennus oli iha huippu osto! Vitsit mä oon niin fiiliksissä tästä :)
Aivan ihana kurssi. Sait minut taas innostumaan liikunnasta raskauden jälkeen. Ison opin sain treenaamisesta kotona ja kehonpainotreeni on ihanaa. Kiitos tuhannesti Nana!
Nanan ohjeita ja videoita katsomalla osaa tehdä oikein ja kiinnittää huomiota oikeisiin kohtiin. Ja jos joku liike tuntui pahalta, Nanalta sai nopeasti avun joko korvaavaan liikkeeseen tai vinkin missä mättää. Tuntuu niin mahtavalta, kun voi treenata kunnolla. Ihan vaan sillä että olen sisäistänyt Nanan avulla kehonhuollon, venyttelyn, alku-/loppuverkan merkitykset. Kiitos, voin sanoa suoraan sydämestä että Nana on oikeesti SUPER-PRO :) Minun kokonaisvaltainen hyvinvointi on ainakin tehnyt täyskäännöksen näiden oppien myötä.
Oi vitsit, toimii!! :) Nää on kyllä ihan mahtavia nää sun treenit ja huippua vetää kun tuntuu että on treenikaveri tsemppaamassa :) Ja oot kyllä niin energinen, positiivinen ja tsemppaava, että luovuttaminen ei kyllä käy mielessäkään!!