EROON VÄSYMYKSESTÄ – VIRKEÄMPI SINÄ 21 PÄIVÄSSÄ

Eroon väsymyksestä ja virkeämpi sinä 21 päivässä! Virkeämpi sinä -verkkovalmennus sopii virkeyttä elämäänsä etsivälle – yksinkertaisilla tehtävillä nostat energiatasosi kolmessa viikossa täysin uudelle tasolle.

MITEN PÄÄSEN

EROON VÄSYMYKSESTÄ?

Tiedätkö sen tunteen, kun väsyttää koko päivän, mutta nukkumaan mennessä uni ei tulekaan? Mieti, jos heräisit innolla ja virkeänä jokaiseen päivään ja et enää jatkuvasti stressaisi mieltä painavia asioita. Tämän valmennuksen vinkkien avulla se on mahdollista!

EROON VÄSYMYKSESTÄ JA VIRKEÄMPI SINÄ 21 PÄIVÄSSÄ -verkkovalmennus lyhyesti

✅ Energisoivia tehtäviä jokaiselle päivälle
✅ Virkeyttä lisääviä jooga- ja kehonhuoltoharjoituksia
✅ Tietoa, miten nostaa omia energiatasoja ruokavalion avulla ja ravintorikkaita reseptejä
✅ Virtaa antavat, kevyet kotijumppavideot
✅ Työkaluja ja harjoituksia stressinhallintaan sekä parempaan uneen

VIRKEÄMPI SINÄ

21 PÄIVÄSSÄ

21 päivää energisoivia tehtäviä, jotka lisäävät energiaa arkeesi

✅ Oletko jatkuvasti väsynyt tai jopa uupunut?
✅ Mieli on matalalla ja mikään ei oikein huvita?
✅ Haluaisitko löytää lisää energiaa ja virtaa arkeen ja päästä eroon väsymyksestä?

Virkeämpi sinä -verkkovalmennuksessa lähdetään lisäämään energiaa arkeesi yksinkertaisten tehtävien avulla. Valmennus sisältää esimerkiksi kotijumppia, joogavideoita, herkullisia ja ravintorikkaita reseptejä sekä vinkkejä energiatasojen nostamiseen sekä parempiin yöuniin. Tämä nettivalmennus ei siis vaadi sinulta kurinalaista sali- tai ravinto-ohjelman noudattamista!

MIKSI VÄSYTTÄÄ

JATKUVASTI?

Tavoitteena on, että ymmärrät syyt jatkuvaan väsymykseen ja inspiroidut pitämään itsestäsi huolta myös jatkossa. Mahdollisesti tämä lyhyt nettivalmennus voi olla myös alkusysäys elämäntapamuutokselle, kun alat huomata energiatasojesi nousevan elämäntapojen parantamisen myötä!

✨Energinen ja virkeä sinä✨

Elämänlaatusi paranee huomattavasti, kun huomaat olevansa energisempi, elinvoimaisempi ja virkeämpi työelämässä sekä vapaa-ajalla. Heräät virkeänä ja innokkaana uuteen päivään, jatkuvan väsymyksen ja ahdistuksen sijaan. STARTTI JOKA MAANANTAI!

Lunasta tarjous 29,50€

Nyt on siis aika lopettaa jossittelu ja oman hyvinvoinnin laiminlyöminen – aloita omaan itseesi rakkaudella panostaminen nyt!

Tämä tarkoittaa itsensä rakastamista ja arvostamista niillä pienillä hyvillä päivittäisillä teoilla, jotka oikeasti ansaitset.

Otatko tämän lempeän haasteen vastaan? Nyt on aika selättää väsymys, nurkan takana uhkaava uupumus sekä ylikuormitus ja löytää virkeä ja energinen olotila, joka on ehkä tällä hetkellä vain kaukainen haave!

“Toinen päivä vasta ja mä olen ihan eri ihminen jo. Mitä kaikkea kolmen viikon aikana voi tapahtuakaan!”

Eroon väsymyksestä ja lisää virkeyttä!

Vapauta virkeytesi ja voita väsymys

LUNASTA TARJOUS 29,50€

Sopiiko valmennus minulle?

 • Tunnet itsesi usein väsyneeksi tai voimattomaksi
 • Tunnet olosi kuormittuneeksi ja nuutuneeksi, ajatuskin kuormittavammasta treenistä puistattaa
 • Stressaat mielestäsi liikaa
 • Haluat nukkua paremmin
 • Haluat löytää sinulle sopivat ja energisoivat ruokailutottumukset, ilman kaloreiden laskemista
 • Haluat saada toiminnallisen kehon
 • Haluat pysyä virkeänä ja hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään
 • Kaipaat lempeitä vinkkejä ja tsemppaamista oman kunnon kohottamiseksi
 • Haluat löytää kadoksissa olleen energisen fiiliksen
 • Kaipaat konkreettisia ohjeita hyvinvointisi edistämiseksi
 • Haluat oppia ja tehdä kestäviä muutoksia omaan elämääsi
 • Halut panostaa vihdoin myös omaan itseesi
 • Haluat löytää hyvän olon, onnellisuuden ja energisyyden ilman suorittamista ja hampaiden kiristelyä.
 • Kaipaat vähiten mitään lisästressiä, mutta kadoksissa oleva virkeä olotila olisi enemmän kuin tervetullut….

Jos yksikään näistä (puhumattamakaan useammasta kohdasta) kuulosti tutulta, on tämä valmennus suunniteltu juuri sinulle ja hyödyt tästä takuuvarmasti! 

Monet suomalaiset tuntevat itsensä jatkuvasti väsyneeksi. Liian monet mieltävät sen oikeastaan jo ihan normaaliksi olotilaksi!

Lisää virkeyttä!

Kun et palaudu arjestasi, se saattaa näkyä esimerkiksi:

 • väsymyksenä
 • ärtymyksenä
 • herkkuhimoina
 • ruokahaluttomuutena
 • painonnousuna
 • epävarmuutena
 • erakoitumisena
 • aivosumuna
 • temperamentin muuttumisena
 • muistiongelmina
 • haluttomuutena
 • erektio-ongelmina
 • yleisenä vetämättömyytenä

Kaikki edellä mainittu oireilu saattaa johtua pitkään jatkuneesta stressistä ja jonkinlaisesta ylikuormituksesta. Jos tunnet olosi stressaantuneeksi tai väsynyneeksi, haluan että tiedät, sinä ET ole epäonnistunut. Meillä kaikilla on stressiä ja sen takia henkinen ja fyysinen palautuminen ovat avainasemassa nykymaailmassa.

Vapaudu sinua kahlitsevasta väsymyksestä
ja löydä uusi virkeys sisältäsi!

Uusi elämä elinvoimaisena itsenäsi,
armollisesti, itseäsi rakastaen ja kunnioittaen.

LUNASTA TARJOUS 29,50€

VIRKEÄMPI SINÄ  ESITTELY

Vähennä väsymystä ja stressiä helppojen tehtävien avulla

Virkeämpi sinä 21 päivässä -verkkovalmennuksessa saat 21 päivän ajan energisoivia tehtäviä, joiden avulla tulet saamaan lisää pirteyttä arkeesi. Pääset eroon väsymyksestä ja uupumuksesta ja arki näyttää taas valoisammalta!

Valmennuksessa käytetään uudenlaista metodia, jonka avulla pystyt pienillä päivittäisillä teoilla tekemään arjestasi energisemmän ja ymmärtämään sekä välttämään väsymystä ja stressiä aiheuttavia tekijöitä.

Kotijumppaa, joogaa & kehonhuoltoa, reseptejä

Valmennuksen aikana saat päivittäisten tehtävien muodossa mm. kevyitä kotijumppia kehonpainolla, joogavideoita, erilaista pohdiskeltavaa, ravintorikkaita reseptejä sekä muuta energisoivaa materiaalia. Voit itse valita mitkä harjoituksista teet, omien voimavarojesi mukaan.

Valmennus on nyt syystarjouksessa -50% hintaan 29,50€ (ovh 59€). Valmennus starttaa joka maanantai. Pääset liittymään maanantain starttiin kyseisen viikon tiistaihin klo 23 mennessä. Tiistaista klo 23 eteenpäin ostettu valmennus starttaa seuraavana maanantaina. Valmennuksessa on etätuki koko 21 päivän ajan sovelluksen sisällä. Valmennuksen pystyt maksamaan myös liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak).

MAKSATKO LIIKUNTAEDULLA?

Pääset maksamaan valmennuksen sähköisillä liikuntaeduilla seuraavan sivun maksupainikkeista.

JOS maksu herjaa, voit kirjautua uudelleen liikuntaedun tarjoajan sivuille ja suorittaa maksun Nanafit Oy:lle. Tämän jälkeen lähetä kuitti/koodi maksusta info@nanafit.fi ja kerro tulevasi 21 päivän virkeysvalmennukseen. Lähetämme tunnukset manuaalisesti. Jos haluat maksaa fyysisillä seteleillä niin olethan yhteydessä info@nanafit.fi.

OSTATKO VALMENNUKSEN LAHJAKSI?

Suorita maksu normaalisti, jonka jälkeen voit vaihtaa sovelluksen omaan profiiliin lahjan saajan sähköpostiosoitteen (lahjan saaja kirjautuu lahjan saatuaan omalla meiliosoitteella ja alkuperäisellä salasanalla, jonka lahjan ostaja on saanut sähköpostiinsa).

SAAT KAIKEN TÄMÄN

21 PÄIVÄN VIRKEYSVALMENNUKSESSA

1Energisoivia tehtäviä jokaiselle päivälle (jotka antavat lisäpuhtia päivääsi, sen sijaan että stressaisi tai uuvuttaisi sinut)
2Sovelluksen, jossa informaatio kulkee mukanasi, minne ikinä menetkin
3Virkeyttä lisääviä kehonhuolto- ja joogavideota (kestot 15-35 minuuttia)
4Tietoa, miten nostaa omia energiatasoja ruokavalion avulla
5Vapaaehtoisena lisänä toiminnalliset ja lempeät, virtaa antavat kotijumppavideot, jossa valmentaja kannustaa lempeästi mukana koko ajan (15-30 minuuttia)
6Inspiroivia ravintorikkaita reseptejä
7Työkaluja ja harjoituksia stressinhallintaan
8Työkalut parempaan uneen
9Opit välttämään energiasyöppöjä
10Lopputuloksena pystyt muuttamaan elintapojasi pysyvästi virtaa lisääväksi

Tämä valmennus ja haaste toteutetaan ilolla, lämmöllä ja rakkaudella. Voit kulkea oman matkasi juuri sinulle sopivalla tavalla, mitkään tehtävistä eivät ole pakollisia. Ei suorittamista, ei pakkoa. Ei hikirääkkejä eikä hampaat irvessä puurtamista. Tarvitset vain 10-30 minuuttia päivässä (mikä ikinä sopiikaan sinun elämääsi ja aikatauluihisi).

Saat päivittäin ihanan lempeitä ja kannustavia tehtäviä, jotka sinun on helppo toteuttaa arjessasi ilman stressiä. Tehtävien avulla huomaat, miten energiatasosi, hyvinvointisi ja jaksamisesi lähtee uuteen nousuun.

Uusi energisempi sinä!

MIKSI SINUN KANNATTAA LUOTTAA NANAN OSAAMISEEN?

VALMENTAJA NANA HEIKKILÄ

Nana Heikkilä on 39-vuotias personal trainer, psyykkinen valmentaja, voima- ja hyvinvointivalmentaja sekä inspiraattori. Hän haluaa mahdollistaa jokaiselle omasta hyvinvoinnista huolehtimisen ja on itse kokenut sen, kun liian rajut ohjelmat ja dieetit ovat tuhota terveyden kokonaan. Nana haluaa, että hänen valmennettavansa saavuttaa omat tavoitteensa tehokkaasti, mutta järkevästi rakennetun suunnitelman avulla, juuri jokaiselle sopivalla tavalla. Treenien ja hyvinvoinnista huolehtimisen ei tarvitse olla koko elämän keskipiste, riittää että ne kulkevat muun elämän mukana hyvällä fiiliksellä. Vähemmän on enemmän.

Valmentajana Nana on ammattitaitoinen, motivoiva, inspiroiva, aito ja rehellinen. Hän on rakentanut oikeasti toimivat ohjelmat ilman pelkoa terveyden menettämisestä. Nanan valmennuksissa tavoitellaan aitoa ja oikeaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia eikä hän anna turhia lupauksia.

ISKUSSA

ENNEN UUTTA VUOTTA?

Mitä jos pääsisit eroon negatiivisista tuntemuksista ja saisit tilalle uutta energiaa ja elinvoimaa? Mitä jos otettaisiin varaslähtö hyvään oloon ja kun alat vuoden vaihteessa miettiä uuden vuoden lupauksiasi, niin voit hyvillä mielin jatkaa siitä, mihin jäit tänä vuonna? Mitä jos kaikki tämä tapahtuisi toimivalla menetelmällä ja itseäsi arvostaen?

Nosta itsesi ykkössijalle ja tule mukaan virkistymään!

Lunasta tarjous 29,50€

KURSSIN TIEDOT

VIRKEÄMPI SINÄ 21 PÄIVÄSSÄ

21 päivän lempeä valmennus alkaa joka maanantai. Pääset liittymään maanantain starttiin kyseisen viikon tiistaihin klo 23 asti. Tiistaista klo 23 eteenpäin ostettu valmennus starttaa seuraavana maanantaina.

Valmennus kestää 21 päivää, jonka jälkeen materiaalit pysyvät sovelluksessa yhden extra kuukauden ajan.

Valmennus on toteutettu Nanafit applikaatiossa (keltapinkki-logollinen versio), jossa materiaalit kulkevat kätevästi puhelimessasi mukana kaikkialla. Halutessasi voit striimata ohjatut harjoitukset televisioon esimerkiksi chromecastin tai vastaavan avulla.

Lisää virkeyttä!

EROON VÄSYMYKSESTÄ!
VALMENNUKSESTA SANOTTUA

Mitä valmennettavat ovat sanoneet valmennuksesta?

Toinen päivä vasta ja mä olen ihan eri ihminen jo. Mitä kaikkea kolmen viikon aikana voi tapahtuakaan!
Kiitos Nana, nyt jo ollut niin ihania treenejä, tehtäviä ja infoa. Ja Wau! Mikä olo!! Tein tänään aamulla 19 min flow joogan. Ja voi mikä olo päivään tuli  Eikä vaatinut kuin heräämisen 20 min ennen muita ja talo ihan hiljainen. En lupaa joka aamu. Mut pari krt viikossa olis mahtavaa toteuttaa! Vieläkin ilta vuorossa olo virkeä.
Tämän päivän ohjelmassa oleva kehomeditaatio oli kyllä niin paikallaan hektisen työpäivän päätteeksi. Voi hyvin tehdä vaikka jokaisen etäpäivän päätteeksi tämän.
Tein eilen illalla joogan   vaikkei mitään uniongelmia sillai oo (ainakaan kovin häiritseviä) joskus tulee herättyä 2-4 välillä, mutta saan melko pian kyllä unen uudestaan. Viime yönä en herännyt kertaakaan ja heräsin vähän ennen herätyskelloa  ja tuntu että no tulipa nukuttua hyvin.
Hui, kaks viikkoa jo mennyt; mihin tämä aika oikein menee. Tässä valmennuksessa on ollut paljon tuttuja asioita, mutta paljon uuttakin. Nyt huomaa mikä vaikutus milläkin on ja kaikki on vain positiivista! Alun koetinkivi minulle oli nuo joogat ja rauhoittuminen se loppui aina ennen 5 min jälkeen. Näin se on, tekemällä oppii ja nyt kunnollinen ilta rauhoittuminen = lyhyt jooga palauttaa todella hyvin. Olen 1,5 vkoa nukkunut paremmin kuin aikoihin.
"Stressivapaa" valmennus, tehtäviä ja pohdittavaa tulee kyllä tasaiseen tahtiin, mutta suoritusajan ja järjestyksen voit oman arkesi mukaan päättää itse. Materiaalit kun ovat näkyvillä vielä valmennuksen päättymisen jälkeenkin. Paljon tekemistä tukevaa informaatiota ja vinkkejä :)
Nana on valmentajana mielestäni aito ja ihanan positiivinen ja tsemppaava. Hänen valmennuksensa on hyvin koottu (esim. Strong with Nana) ja siksi lähden mielelläni myös jatkossa mukaan hänen uusiin valmennuksiinsa!
Valmennus oli aivan ihana ja antoi juuri sen mitä lupasikin. Paljon rentouttavia vinkkejä joita saa omaan tahtiin toteuttaa. Ei tullut kertaakaan stressiä, vaikka en kyennyt/jaksanut elämäntilanteeni vuoksi kaikkea tehdä.
Mukavan rauhallinen kokonaisuus. Paljon venyttelyä ja kehonhuoltoa. Teki tosi hyvää ja löysin uusia rutiineja arkeen.