HYVINVOINTIBUUSTI – 7 PÄIVÄN TEHOSTARTTI HYVÄÄN OLOON

Nosta hyvinvointisi uudelle tasolle lempeän, mutta tehokkaan tehostartin avulla, viikossa!

7 PÄIVÄN VERKKOKURSSI

HYVINVOINTIBUUSTI

Onko olosi nuutunut ja turvonnut, ja kaipaisit kipeästi pikafreesausta tukalasta olotilasta eroon pääsemiseksi?

Kuvittele, jos olosi keventyisi jo viikossa, ja kaupan päälle löytäisit kadoksissa olleen liikunnan ilon ja motivaation itsestä huolehtimiseen?

Nyt voit tehdä näistä haaveista totta, ja tarvitset siihen vain alle puoli tuntia päivässä!

Ilmoittaudu mukaan

NOSTA HYVINVOINTISI

UUDELLE TASOLLE!

Tarvitset vain alle puoli tuntia päivässä viikon ajan, ja olosi virkistyy ja kadoksissa ollut motivaatio puskee sinua jatkamaan eteenpäin, joka päivä!

Tule aloittamaan oma elämänmuutoksesi helposti, yksinkertaisesti ja hymy huulilla!

Voit edetä omaan tahtiin, ja juuri siellä missä haluat, tähän et tarvitse kalliita kuntosalijäsenyyksiä tai isoja treenivälineitä pölyyntymään nurkkiisi!

SEURAA VAIN OHJEITA

JA TULOKSIA TULEE!

Olen tehnyt tämän sinulle mahdollisimman helpoksi: sinun tarvitsee vain seurata ohjeita ja huomata, miten kroppasi ja olosi muuttuu!

En lupaa sinulle kuuta taivaalta enkä rajuja laihdutuskuureja kyseenalaisilla menetelmillä, vaan helppoja ja tehokkaita, terveyttä ja hyvinvointia kohottavia vinkkejä ja tapoja, joilla buustaat hyvinvointisi täysin uudelle tasolle!

Ilmoittaudu mukaan

Kyllästynyt aloittamaan aina alusta?

Olet ehkä kokeillut viikon kestäviä pussikeittokuureja tai hiiren annosten kokoisten ruokamäärien nakertamista, tuloksetta? Tai kenties paino lähti lupaavasti laskuun mutta käteen jäi entistä väsyneempi olo ja kilot tulivat korkojen kera takaisin?

Ymmärrän turhautumisesi, mutta minulla on tarjota sinulle jotain aivan muuta! Tämä 7 päivän Hyvinvointibuusti -verkkovalmennus antaa sinulle uudenlaista energiaa, iloa ja motivaatiota oman hyvinvointisi tehostamiseen. Tämä tehostartti työntää sinut lempeästi mutta tehokkaasti kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hyvinvointibuustin materiaalit ovat heti nähtävissä valmennusympäristössä, lunasta paikkasi nyt! Voit hypätä mukaan missä vaiheessa tahansa ja voit aloittaa valmennuksen milloin tahansa (saat kurssin materiaalit vuodeksi käyttöösi). Meillä käy myös liikuntaedut, katso erillinen ohjeistus sivuston alaosasta!

Jos yksikään näistä kuulostaa tutulta, hyödyt tästä valmennuksesta 100% varmasti:

 • Olosi on nuutunut ja turvonnut, ja jotenkin tuntuu ettei energiaa riitä oikein mihinkään työpäivän jälkeen
 • Vatsan ja takapuolen seudulle on kerääntynyt ylimääräistä, josta haluaisit kipeästi eroon
 • Liikkumaan lähteminen tuntuu vaikealta, etkä sitäpaitsi tiedä mitä sinun pitäisi tehdä jotta kehonkoostumuksesi muuttuisi toivomaasi suuntaan
 • Kroppasi tuntuu jäykältä ja viimeisestä venyttelyhetkestäkin alkaa olla jo liian pitkä aika
 • Ruokailut ovat mitä sun sattuu, välillä onnistut skarppaamaan ja syöt liian vähän, jolloin ruoka- ja herkkuhimot vievät mennessään ja kaatavat hyvin startanneen muutoksen
 • Terveellinen ruoka maistuu kuivalta ja mauttomalta etkä osaa tehdä sekä hyvältä maistuvaa että terveellistä ruokaa
 • Olet kyllästynyt pingottamaan itsekuria ja tahdonvoimaa, etkä pysty noudattamaan enää totaalikieltoja tai liian rajoittavia ruokavalioita
 • Haluaisit oppia syömään ilman rajoituksia, stressiä ja ruokavaakaa

Sinun tehtävänäsi on vain seurata
ohjeita ja katsoa, kun olosi kevenee
ja hymy levenee!

7 päivän verkossa toteutettu
Hyvinvointibuusti nostaa hyvinvointisi uudelle tasolle!

Tule mukaan!

Mitä 7 päivän Hyvinvointibuusti antaa sinulle?

 • Kotona (tai missä tahansa) tehtävät välineettömät treenit, jotka sopivat aloittelijalle mutta myös edistyneemmälle treenaajalle (eri tasoiset treenaajat ovat huomioitu kannustavissa videoissa). Treenit ovat helppo tehdä, mutta ovat todella tehokkaita ja tuottavatkin tuloksia lyhyessä ajassa!
 • Ihanan kannustavan valmentajan Nanan, joka treenaa kanssasi treenin loppuun asti ja näyttää liikkeiden oikeaoppiset liiketekniikat (joiden avulla varmistat tekeväsi liikkeet oikein)
 • Kehoa hellivän kehonhuoltovideon, joka on ohjattu alusta loppuun
 • Herkullisia reseptejä aamupalalle, lounaalle, välipalalle, päivälliselle, iltapalalle terveellisiä herkkuja unohtamatta, yhteensä 30 reseptiä (saat nämä upeana ladattavana sähköisenä reseptikirjana joka kulkee sinulla puhelimessa mukana)
 • Helpot annoskoko-ohjeistukset ruokien koostamiseen, ei kalorien laskentaa tai ruokien punnitsemista!
 • Ihania hyvinvointivinkkejä ja tsemppivideoita, joiden avulla löydät motivaation omasta hyvinvoinnistasi huolehtimiseen

Tehokkaat kotitreenit,
kehoa hellivää kehonhuoltoa,
ravitsevaa ruokaa
ja iloista mieltä!

Siitä on
HYVINVOINTIBUUSTI
tehty!

Miksi juuri tämä verkkovalmennus toimii?

Pystyn sanomaan sinulle käsi sydämellä ja kirkkain silmin kaikki nämä asiat ja lupaukset, sillä tämä valmennus on rakennettu niin käsittämättömän helpoksi sinulle! Paljastan sinulle muutamat tärkeät syyt, miksi sinä saat tuloksia juuri tällä valmennuksella muihin verrattuna:

 • Tarvitset vain alle puoli tuntia päivässä, usein jopa 15 minuuttia riittää!
 • Olen kanssasi treenaamassa loppuun asti, jolloin keskeyttämisen riski murenee olemattomaksi (mitä hyötyä on tekemättömästä tai jo alussa keskeytetystä treenistä?)
 • Meillä mennään ilon ja hyvän fiiliksen kautta! Tsemppivideoni luovat sinuun uskoa ja pitävät yllä motivaatiota, sillä itsestä huolta pitäminen on paljon mukavampaa hommaa hymyssä suin.
 • Tässä valmennuksessa yhdistetään tehokkaat kotitreenit, jotka vahvistavat kehoasi mutta samalla polttavat ylimääräistä rasvaa (ja rasvanpoltto jatkuu vielä tuntienkin päästä treenin loppumisen jälkeen….) ravitsevaan ja sinulle hyvää tekevään ruokavalioon.
 • Itse valmennus kestää vain 7 päivää, mutta saat pääsyn materiaaleihin kokonaiseksi vuodeksi!

7 päivän Hyvinvointibuusti on mahtava startti kohti pysyvää hyvinvointia ja energistä elämää! Tämän valmennuksen voit toteuttaa missä tahansa ja milloin tahansa.

Hyvinvointibuustin materiaalit ovat heti nähtävissä valmennusympäristössä, lunasta paikkasi nyt! Voit hypätä mukaan missä vaiheessa tahansa ja voit aloittaa valmennuksen milloin tahansa (saat kurssin materiaalit vuodeksi käyttöösi). Meillä käy myös liikuntaedut, katso erillinen ohjeistus sivuston alaosasta!

Voit lunastaa valmennuksen heti, ja saat materiaalit käyttöösi vuodeksi eteenpäin. Olen viikon ajan vastailemassa mieltä askarruttaviin kysymyksiin suljetussa verkkoympäristössä, jonne saat sähköpostitse tunnukset oston jälkeen. Meillä voit maksaa myös liikuntaedulla, josta löydät ohjeet sivun alaosasta.

Maksat ainoastaan 29,90€ vuoden käyttöoikeudesta, ei lisäkuluja tai extramaksuja! 

Sähköisellä liikuntasetelillä voit suorittaa maksun kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi yrityksen NanaFit Oy (valitse OY päätteinen!), ja lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen info(at)nanafit.fi

NOSTA HYVINVOINTISI UUDELLE TASOLLE TEHOKKAAN HYVINVOINTIBUUSTIN AVULLA!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN!

MIKSI VOIT

LUOTTAA JUURI MINUUN?

Olen Nana Heikkilä, hyvinvointialan ammattilainen ja olen itse kokenut sen, kun liikunnan ilo hiipuu ja tilalle nousee väsymys ja hampaat irvessä puurtaminen.

Olen taistellut vuosien varrella vääristynyttä kehonkuvaa, riittämättömyyden tunnetta, epätervettä suhdetta ravintoa vastaan ja olen piiskannut itseäni liiallisella ja vääränlaisella treenillä.

Olen kituuttanut nälkäkuureilla luullessani onnistuneen painonpudotuksen edellyttävän sellaista. Olen itkenyt väsymystäni ja samalla suorittanut elämääni laput silmillä kulkien.

Elin itse aikanaan harhaluulossa, että timmi kroppa tekee onnelliseksi ja karkottaa kaikki murheet, kunnes totuus iski päin kasvoja kun uupumus ja ylirasitus romautti minut.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja tasapaino alkoi hiljalleen löytyä itseeni tutustumisen ja armollisuuden oppimisen kautta, ja hetkestä, jolloin aloin rakastaa itseäni ruoskimisen sijaan.

Nyt 36-vuotiaana hyvinvoivana naisena autan myös muita naisia löytämään tasapainon elämässä ja hyvinvoinnissa ja olenkin johdattanut jo tuhansia naisia verkkovalmennuksissani kohti parempaa ja pysyvää hyvinvointia.

Olen todennut sen, ettei itseinho ja sättiminen ole kestäviä motivaattoreita, mutta itsensä rakastaminen on. Se kestää myös elämän kolhut ja kantaa läpi elämän. Se auttaa löytämään liikkumisen ilon, hyvinvoinnin kultaisen keskitien, elämästä nauttimisen ja tasapainon. Juuri sinulle sopivalla tavalla. Elämän ei kuulu olla itsensä ruoskimista, sättimistä tai kituuttamista, vaan aitoa ja pysyvää hyvinvointia, itseään rakastaen.

Ilmoittaudu mukaan

LIIKUNTAEDULLA MAKSAMINEN & SOPIMUSEHDOT

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasetelit & -saldo sekä ePassi, Eazybreak, Tyky online, Edenred virikesetelit ja mobiilimaksu.

Sähköisellä liikuntasetelillä voit suorittaa maksun kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi yrityksen NanaFit Oy (valitse OY päätteinen!), ja lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen info(at)nanafit.fi

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, voit lähettää setelit osoitteeseen:

NanaFit Oy
Lämmittäjänkatu 6, 00880 Helsinki

Lähetä setelien yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä myös valmennuksen nimi, johon haluat osallistua.
Laskutusyritys NanaFit Oy, y-tunnus 2925378-1

Tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

HYVINVOINTIBUUSTI
29,90€
49 €

TYYTYVÄISTEN ASIAKKAIDEN PALAUTTEITA

Opin että säännöllisellä ruokailulla on oikeasti merkitystä päivään. Eikä vain säännöllisyys yksin vaan myös mitä syö jaksaakseen paremmin esim. Treenata työpäivän jälkeen. Ihanaa kun on saanut hyviä vinkkejä ja treenejä viikon mittaa, joista saanut motivaatiota oman kehon huoltoon myös jatkossa.
Opin että säännöllisellä ruokailulla on oikeasti merkitystä päivään. Eikä vain säännöllisyys yksin vaan myös mitä syö jaksaakseen paremmin esim. Treenata työpäivän jälkeen. Ihanaa kun on saanut hyviä vinkkejä ja treenejä viikon mittaa, joista saanut motivaatiota oman kehon huoltoon myös jatkossa.
10 pistettä! Nanan iloinen, tsemppaava ja ihmistä rakastava valmennustyyli. Todella yllättävän kattava paketti saatu koottua tähän viikkoon. Tässä sai rahalle vastinetta ja bonuksia päälle. Hauskoja reseptejä, jotka on helposti muokattavissa.
10 pistettä. Opin uusia liikkeitä lihaskunnon ylläpitämiseen, hyvät ruoka ohjeet, ihana rentoutus.
10 pistettä. Liikkuvuusharjoitukset ja ruokavinkit sekä ohjeet. Sain uusia reseptivinkkejä millä jaksaa paremmin päivän mittaan. Ja ennen kaikkea miten syödä säännöllisesti 3-4 kertaa päivässä.