Verkkovalmennukset

Verkkovalmennukset

Verkkovalmennukset

SISÄLTÄÄ PAINETUT KIRJAT!

RAIKAS RAVINTOVALMENNUS

Raikas ravintovalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat pudottaa painoa, polttaa rasvaa, kiinteytyä, nostaa painoasi tai nostaa energiatasojasi ja voida paremmin. Löydät tarvittavat ohjeet yhdestä ravinto-oppaasta ja valmennuksesta, ja opit syömään sinun kehosi tarvitsemalla tavalla – ja tavoitteitasi tukien. Jos haluat aloittaa painonpudotuksen tehokkaasti, voit aloittaa valmennuksen rasva-aineenvaihduntaa tehostavalla tehostartilla.  Nyt löydät kaikki tarvittavat ohjeet yhdestä oppaasta ja valmennuksesta, ja lisäksi saat monipuolisen reseptikirjan, joka sisältää yli 150 terveellistä ja herkullista reseptiä. Saat painetut kirjat postitettuna kotiisi, jos asut Suomessa.

KOTITREENIT & RAVINTO

FIT WITH NANA KOTITREENIT & RAVINTOVALMENNUS 1

Treenaa tehokkaasti kotona, reissussa tai vaikkapa mökillä! Koko treenin mittaiset kannustavat treenivideot puskevat sinua ylittämään itsesi, ja laittamaan rasvanpolton ja kehonmuokkauksen täysin uudelle tasolle! FIT with Nana kotitreenien treenimetodi on takuuvarma tapa buustata aineenvaihduntaa, muokata kehoa ja kiinteyttää kehoa ja tiristellä ylimääräistä rasvaa. Tarvitset 30 minuuttia 3 kertaa viikossa näihin treeneihin, ja kuntosi nousee takuuvarmasti! Tässä valmennuksessa saat myös kiitellyt ruokavalio-ohjeet sekä huikean 170 ruoan reseptikirjan.

ODOTETTU JATKO-OSA

FIT WITH NANA KOTITREENIT & RAVINTOVALMENNUS 2

Suositun kehonpainovalmennuksen jatko-osa. Täysin uudet treenit ja uusittu reseptikirja. Käytyäsi FIT with Nana 1 treenikokonaisuuden läpi, on tämä luonnollinen jatkumo treeneihisi. Valmennus on kuvattu Sri Lankan upeissa maisemissa. Näissä treeneissä saat taas läjäpäin uusia liikkeitä ja tapoja treenata tehokkaasti, hauskasti ja nopeasti. Uutuutena löydät myös 2 erilaista aktiivisen lepopäivän treeniä, sekä 2 erilaista alkulämmittelyvideota valmistelemaan kroppa treenejä varten. Reseptikirjasta löydät uudenlaisia tapoja koostaa terveellisiä ruoka-annoksia uudenlaisilla twisteillä.

RAVINTO, SALITREENI, KOTITREENIT, LEPO, STRESSINHALLINTA

LIFEFIT – PYSYVÄÄ HYVINVOINTIA, EI JOJO-LAIHDUTTAMISTA TAI KITUDIEETTEJÄ

RYHMÄ TÄYNNÄ! Suosittu 8 viikon elämäntapamuutos- ja hyvinvointivalmennus verkkototeutuksena. Valmennuksen avulla saat lisää energiaa arkeesi sekä saat toivottuja tuloksia painonhallinnassa. LIFEFIT antaa työkalut elämäntapamuutokseen ja parempaan vointiin ja jaksamiseen pysyvästi. Tämän valmennuksen jälkeen voit heittää hyvästit laihdutuskuureille, opit syömään rennosti mutta terveellisesti sekä saat tehokkaat treeniohjelmat sekä kotiin että salille. 27.8.2018 aloittava ryhmä on loppuunmyyty ja täynnä.

MIELETÖN TREENIPAKETTI!

SUPER FIT KESÄTREENIPAKETTI

MIELETÖN TREENIPAKETTI ULKONA JA KOTONA TREENAAVALLE! Tehokasta ja nopeaa kehonpainoharjoittelua, mäkitreenejä, porrastreenejä, HIIT-treenejä, kahvakuula- , vastuskuminauha- ja käsipainotreenejä, monipuoliset alkulämmittelyt, kehonhuollot ja venyttelyt. Tämä treenipaketti sisältää 46 erilaista harjoitusta, joista jokainen liike on opastettu ja esitelty videolla.  Tämä treenipaketti on loistava kesäksi, kun haluat hoitaa treenit nopeasti ja tehokkaasti alta pois jolloin aikaa jää elämiseen ja kesästä nauttimiseen!

ILMAISET KOTITREENIT

FIT WITH NANA ILMAISET KOTITREENIT & RAVINTO

Kokeile ilmaiseksi viikon kotitreenivalmennusta, jossa saat ohjeet kolmeen treeniin, kehonhuoltoon sekä alkulämmittelyyn. Saat myös ilmaisversion reseptikirjastani, jossa on esimerkkejä päivän eri aterioille. Mahtava tilaisuus kokeilla miltä kotitreenit tuntuvat! Treenit ovat tarkoitettu pääsääntöisesti sellaiselle, joka on edes hieman kuntoillut aikaisemmin. Löydät kuitenkin treenivideoista kevennetyt liikevaihtoehdot, joten kannattaa lähteä rohkeasti mukaan testaamaan näitä treenejä. Voit tehdä treenit aina kevennetysti, sekä myös pienemmällä kierrosmäärällä. Tule mukaan testaamaan!

ILMAINEN TREENIOHJELMA

KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI

Kattavat ohjeet vastuskuminauhalla tehtävään koko kropan treeniin. Ohjeet löytyvät kuvien ja videoiden kera. Tämän treenit voit tehdä missä tahansa, välineeksi tarvitset vain kehosi ja vastuskuminauhan! Vastuskuminauha antaa mahtavaa lisävastusta kotitreeneihin, ja kuminauhalla pystyt tekemään myös tehokkaasti kuntoutusliikkeitä ja ryhtilihasten vahvistamista.

TULOSSA PIAN

STRONG WITH NANA KUNTOSALIOHJELMA

Kaipaatko tehokasta treeniohjelmaa kuntosalille, jolla teet kehostasi vahvan ja voimakkaan, mutta myös toimintakykyisen ja liikkuvan? Tämä 3 kuukauden treeniohjelma sisältää turvalliset ja ammattitaitoiset ohjeet ja liikkeet koko kehosi vahvistamiseen. Ohjelman mukaiset ohjeet kehottavat treenaamaan 3-4 kertaa salilla viikossa. Treeniohjelmien lisäksi saat kattavan ruokavalio-ohjeistuksen sekä herkullisia mutta terveellisiä reseptejä sisältävän yli 170 ruoan reseptikirjan. Ruokavalio ei sisällä ruokien punnitsemista tai kalorien laskentaa.

TULOSSA PIAN

FIT WITH NANA BASICS KOTITREENIVALMENNUS

Oletko aloittelemassa liikuntaa, tai kaipaatko kevyempiä treenejä ilman hyppyjä ja suuria nivelkuormituksia? Haluaisitko treenata omassa kodissasi ohjatusti, kannustavan valmentajan tsemppaamana?  Tällöin BASICS on sinua varten! Nämä treenit soveltuvat myös hieman iäkkäämmälle kuntoilijalle. Ei hyppyjä tai räjähtäviä liikkeitä, vaan lempeää liikkumista, kehon aktivoimista ja lihaskunnon parantamista. Valmennuksessa saat myös hyvin kattavat ravinto-ohjeet terveellisen ruokavalion rakentamiseen ja terveellisten elämäntapojen opetteluun.