Verkkovalmennukset

Verkkovalmennukset

Verkkovalmennukset

VASTUSKUMINAUHAPAKETTI

VASTUSKUMINAUHAT + PUSSUKKA + TREENIOHJELMAT

Treenaa missä tahansa, milloin tahansa tehokkaasti vastuskuminauhohen avulla! NanaFit vastuskuminauhapaketti sisältää 3 erilaista minikuminauhaa, yhden pidemmän vastuskuminauhan, treenivihkon ja harmaan pussukan, jossa kumpparit kulkevat kätevästi mukana. Kaikista ohuin minikumppari on tarkoitettu aktivointiliikkeisiin, joissa tärkeää on keskittyä oikeaan tuntumaan oikeassa lihaksessa. Treeniliikkeisiin on tarkoitettu 2 eri vahvuista minikumpparia, joista pinkki on haastavampi ja turkoosi hieman kevyempi. Pitkä, vaaleanpunainen kuminauha tekee harjoittelusta vieläkin monipuolisempaa ja se mahdollistaa sellaisetkin liikkeet, joihin minikuminauha ei käy. Paketti sisältää myös NanaFit treenivihkon, josta löydät 3 erilaista esimerkkitreeniä, joita voit tehdä sellaisenaan tai voit poimia käyttöösi sopivimmat liikkeet. Treenit ovat: pakaratreeni, koko kropan treeni ja core eli keskivartalotreeni.

ALOITE TREENIT HETI!

FIT WITH NANA KOTITREENIT

Treenaa tehokkaasti kotona, reissussa tai vaikkapa mökillä! Koko treenin mittaiset kannustavat treenivideot puskevat sinua ylittämään itsesi, ja laittamaan rasvanpolton ja kehonmuokkauksen täysin uudelle tasolle! FIT with Nana kotitreenien treenimetodi on takuuvarma tapa buustata aineenvaihduntaa, muokata kehoa ja kiinteyttää kehoa ja tiristellä ylimääräistä rasvaa. Tarvitset 30 minuuttia 3 kertaa viikossa näihin treeneihin, ja kuntosi nousee takuuvarmasti! Tässä valmennuksessa saat myös kiitellyt ruokavalio-ohjeet sekä kattavan e-reseptikirjan (60 reseptiä).

ODOTETTU JATKO-OSA

FIT WITH NANA KOTITREENIT & RAVINTOVALMENNUS 2

Suositun kehonpainovalmennuksen jatko-osa. Täysin uudet treenit ja uusittu reseptikirja. Käytyäsi FIT with Nana 1 treenikokonaisuuden läpi, on tämä luonnollinen jatkumo treeneihisi. Valmennus on kuvattu Sri Lankan upeissa maisemissa. Näissä treeneissä saat taas läjäpäin uusia liikkeitä ja tapoja treenata tehokkaasti, hauskasti ja nopeasti. Uutuutena löydät myös 2 erilaista aktiivisen lepopäivän treeniä, sekä 2 erilaista alkulämmittelyvideota valmistelemaan kroppa treenejä varten. Reseptikirjasta löydät uudenlaisia tapoja koostaa terveellisiä ruoka-annoksia uudenlaisilla twisteillä.

PAINETTU RESEPTIKIRJA

RAIKAS RESEPTIKIRJA PAINETTUNA

Yleisön pyynnöstä suursuosion saanut RAIKAS reseptikirja on saatavilla vihdoin erikseen ostettavissa, painettuna versiona. Reseptikirjassa ovat samat reseptit kuin LIFEFIT & FIT with Nana verkkovalmennuksissa. Reseptikirja on saatavilla myös sähköisenä versiona, sekä yhteispakettina painettuna & sähköisenä.  Reseptikirja sisältää 150 terveellistä mutta herkullista reseptiä aamupalalle, lounaalle, välipalalle, päivälliselle ja iltapalalla terveellisiä herkkuja unohtamatta.

KYLLÄSTYNYT LAIHDUTUSKUUREIHIN?

LIFEFIT – PYSYVÄÄ HYVINVOINTIA

Oletko kyllästynyt ikuisiin laihdutuskuureihin, painon jojoiluun, vetämättömään ja tukalaan oloon? Näin saavutat pysyviä tuloksia painonhallinnassa ja hyvinvoinnissa, lempeästi ilman pakkoa tai itseruoskintaa! Nanan suosittu, uudistettu verkkovalmennus näyttää miten saat pysyviä, näkyviä ja tuntuvia tuloksia - ja voit silti nauttia elämästä täysillä (ja aika ajoin jopa herkutella)! Suosittu 8 viikon elämäntapamuutos- ja hyvinvointivalmennus verkkototeutuksena. Valmennus sisältää mm. ruokavalio-ohjeet, huikean e-reseptikirjan, salitreenit, kotitreenit, ohjeet palautumiseen ja kehonhuoltoon. Uusi ryhmä starttaa Huhtikuussa 2019.

SISÄLTÄÄ PAINETUT KIRJAT!

RAIKAS RAVINTOVALMENNUS

Haluaisitko muutoksia ruokailutottumuksiisi, niin että jaksaisit päivän ilman väsymyspiikkejä ja turvotuksia? Haluaisitko oppia syömään painonhallintaa tukevasti, ravitsevasti, selkeillä ohjeilla ja ilman stressiä? Tämän valmennuksen avulla pääset eroon turvotuksesta, alavireydestä ja saamattomuudesta, ja ymmärrät miten paljon terveellistä ruokaa saat oikeasti syödä voidaksesi hyvin, samalla kun energiatasot nousevat silmissä! Tämän ainutlaatuisen verkkokurssin tarkoitus on selvittää yksilöllisesti miten juuri sinun kannattaa syödä päästäksesi tavoitteeseesi, oli se sitten painonpudotus, energiatasojen nostaminen, parempi vireystaso tai painon nostaminen -  näihin kaikkiin tavoitteisiin löydät omat ohjeet ja pääset mm. itse laskemaan oman kulutuksesi. Tässä valmennuksessa mennään pintaa syvemmälle, ja saatat huomata tekeväsi lopun elämäsi muuttavia ahaa-elämyksiä! Saat postissa kaupan päälle painetun ravinto-oppaan sekä painetun reseptikirjan. Uusi valmennusryhmä starttaa huhtikuussa 2019!

LAHJAKORTIT

LAHJAKORTIT

NanaFit lahjakortti on upea tapa osoittaa rakkautta, välittämistä tai tukea lähimmäiselle, ystävälle, työntekijälle tai perheenjäsenelle. Lahjakortti on voimassa vuoden 2019 loppuun asti ja sen voi käyttää mihin tahansa Nanafit tuotteeseen tai valmennukseen. Saat fyysisen lahjakortin toimitettuna joko lahjan antajalle tai suoraan lahjan saajalle. Hyvää oloa, iloa ja energiaa lahjaksi <3

ILMAINEN TREENIOHJELMA

KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI

Kattavat ohjeet vastuskuminauhalla tehtävään koko kropan treeniin. Ohjeet löytyvät kuvien ja videoiden kera. Tämän treenit voit tehdä missä tahansa, välineeksi tarvitset vain kehosi ja vastuskuminauhan! Vastuskuminauha antaa mahtavaa lisävastusta kotitreeneihin, ja kuminauhalla pystyt tekemään myös tehokkaasti kuntoutusliikkeitä ja ryhtilihasten vahvistamista.

TULOSSA PIAN

STRONG WITH NANA KUNTOSALIOHJELMA

Kaipaatko tehokasta treeniohjelmaa kuntosalille, jolla teet kehostasi vahvan ja voimakkaan, mutta myös toimintakykyisen ja liikkuvan? Tämä 2 kuukauden treeniohjelma sisältää turvalliset ja ammattitaitoiset ohjeet ja liikevideot koko kehosi vahvistamiseen. Ohjelman mukaiset ohjeet kehottavat treenaamaan 3-4 kertaa salilla viikossa. Treeniohjelmien lisäksi saat ruokavalio-ohjeistuksen sekä herkullisia mutta terveellisiä reseptejä sisältävän reseptikirjan. Ruokavalio ei sisällä ruokien punnitsemista tai kalorien laskentaa.