Verkkovalmennukset

Verkkovalmennukset

Verkkovalmennukset

KYLLÄSTYNYT LAIHDUTUSKUUREIHIN?

LIFEFIT – PYSYVÄÄ HYVINVOINTIA, EI JOJO-LAIHDUTTAMISTA TAI KITUDIEETTEJÄ

JOULUTARJOUS yli -30% Suosittu 8 viikon elämäntapamuutos- ja hyvinvointivalmennus verkkototeutuksena. Valmennuksen avulla saat lisää energiaa arkeesi sekä saat toivottuja tuloksia painonhallinnassa. LIFEFIT antaa työkalut elämäntapamuutokseen ja parempaan vointiin ja jaksamiseen pysyvästi. Valmennus sisältää mm. ruokavalio-ohjeet, huikean e-reseptikirjan, salitreenit, kotitreenit, ohjeet palautumiseen ja kehonhuoltoon. Tämän valmennuksen jälkeen voit heittää hyvästit laihdutuskuureille, opit syömään rennosti mutta terveellisesti sekä saat tehokkaat treeniohjelmat sekä kotiin että salille. Uusi ryhmä starttaa 7.1.2019 mutta aloitusmateriaalit ovat saatavilla jo 1.1.2019.

KOTITREENIT & RAVINTO

FIT WITH NANA KOTITREENIT

JOULUKAMPANJA, säästä lähes -30%! Treenaa tehokkaasti kotona, reissussa tai vaikkapa mökillä! Koko treenin mittaiset kannustavat treenivideot puskevat sinua ylittämään itsesi, ja laittamaan rasvanpolton ja kehonmuokkauksen täysin uudelle tasolle! FIT with Nana kotitreenien treenimetodi on takuuvarma tapa buustata aineenvaihduntaa, muokata kehoa ja kiinteyttää kehoa ja tiristellä ylimääräistä rasvaa. Tarvitset 30 minuuttia 3 kertaa viikossa näihin treeneihin, ja kuntosi nousee takuuvarmasti! Tässä valmennuksessa saat myös kiitellyt ruokavalio-ohjeet sekä huikean 170 ruoan reseptikirjan.

SISÄLTÄÄ PAINETUT KIRJAT!

RAIKAS RAVINTOVALMENNUS

JOULUKAMPANJA! Raikas ravintovalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat pudottaa painoa, polttaa rasvaa, kiinteytyä, nostaa painoasi tai nostaa energiatasojasi ja voida paremmin. Löydät tarvittavat ohjeet yhdestä ravinto-oppaasta ja valmennuksesta, ja opit syömään sinun kehosi tarvitsemalla tavalla – ja tavoitteitasi tukien. Jos haluat aloittaa painonpudotuksen tehokkaasti, voit aloittaa valmennuksen rasva-aineenvaihduntaa tehostavalla tehostartilla. RYHMÄ STARTTAA 7.1.2019, MUTTA LUNASTA PAIKKASI NYT, PAIKKOJA ON VAIN RAJATTU MÄÄRÄ! Nyt löydät kaikki tarvittavat ohjeet yhdestä oppaasta ja valmennuksesta, ja lisäksi saat monipuolisen reseptikirjan, joka sisältää yli 150 terveellistä ja herkullista reseptiä. Saat painetut kirjat postitettuna kotiisi, jos asut Suomessa.

LAHJAKORTIT

LAHJAKORTIT

NanaFit lahjakortti on upea tapa osoittaa rakkautta, välittämistä tai tukea lähimmäiselle, ystävälle, työntekijälle tai perheenjäsenelle. Lahjakortti on voimassa vuoden 2019 loppuun asti ja sen voi käyttää mihin tahansa Nanafit tuotteeseen tai valmennukseen. Saat fyysisen lahjakortin toimitettuna joko lahjan antajalle tai suoraan lahjan saajalle. Hyvää oloa, iloa ja energiaa lahjaksi <3

ODOTETTU JATKO-OSA

FIT WITH NANA KOTITREENIT & RAVINTOVALMENNUS 2

Suositun kehonpainovalmennuksen jatko-osa. Täysin uudet treenit ja uusittu reseptikirja. Käytyäsi FIT with Nana 1 treenikokonaisuuden läpi, on tämä luonnollinen jatkumo treeneihisi. Valmennus on kuvattu Sri Lankan upeissa maisemissa. Näissä treeneissä saat taas läjäpäin uusia liikkeitä ja tapoja treenata tehokkaasti, hauskasti ja nopeasti. Uutuutena löydät myös 2 erilaista aktiivisen lepopäivän treeniä, sekä 2 erilaista alkulämmittelyvideota valmistelemaan kroppa treenejä varten. Reseptikirjasta löydät uudenlaisia tapoja koostaa terveellisiä ruoka-annoksia uudenlaisilla twisteillä.

ILMAINEN TREENIOHJELMA

KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI

Kattavat ohjeet vastuskuminauhalla tehtävään koko kropan treeniin. Ohjeet löytyvät kuvien ja videoiden kera. Tämän treenit voit tehdä missä tahansa, välineeksi tarvitset vain kehosi ja vastuskuminauhan! Vastuskuminauha antaa mahtavaa lisävastusta kotitreeneihin, ja kuminauhalla pystyt tekemään myös tehokkaasti kuntoutusliikkeitä ja ryhtilihasten vahvistamista.

TULOSSA PIAN

STRONG WITH NANA KUNTOSALIOHJELMA

Kaipaatko tehokasta treeniohjelmaa kuntosalille, jolla teet kehostasi vahvan ja voimakkaan, mutta myös toimintakykyisen ja liikkuvan? Tämä 2 kuukauden treeniohjelma sisältää turvalliset ja ammattitaitoiset ohjeet ja liikevideot koko kehosi vahvistamiseen. Ohjelman mukaiset ohjeet kehottavat treenaamaan 3-4 kertaa salilla viikossa. Treeniohjelmien lisäksi saat ruokavalio-ohjeistuksen sekä herkullisia mutta terveellisiä reseptejä sisältävän reseptikirjan. Ruokavalio ei sisällä ruokien punnitsemista tai kalorien laskentaa.