Verkkovalmennukset

Verkkovalmennukset

Verkkovalmennukset

SAATAVILLA NYT

TREENAA KOTONA TEHOKKAASTI!

FIT WITH NANA KOTITREENIT

BLACK FRIDAY -50% Haluaisitko treenata kotona tehokkaasti, hauskasti ja aikaa säästäen, alusta loppuun innostavan valmentajan kanssa? Haluaisitko vihdoin toimivan, arjen kiireisiin sopivan ruokaohjeistuksen, jonka avulla opit koostamaan päivän ateriat terveellisesti, mutta ilman kaloreiden laskemista tai ruokien punnitsemista? "FIT with nana 1:n ansiosta -10kg ja lantioltakin senttejä lähti 10. Ruokavaliokin järkevöityi. Pysyvästi."

PAINONPUDOTUS & KIINTEYTYMINEN

PIKKASEN POIS

-55% ALOITA VAIKKA HETI! 4 viikon tehokkaat ja koko treenin mittaiset kotitreenit & stressitön, hyvinvointia tukeva ruokavalio. Laitamme aineenvaihduntasi hyrräämään ja kehon kiinteytymään, ja jo ensimmäisen viikon jälkeen peilistä katsoo energisempi ja virkeämpi sinä. Voit aloittaa valmennuksen heti tai silloin kun sinulle parhaiten sopii!

KIINTEYTYMINEN, DIEETTI

MALTILLA MINTTIIN – kiinteäksi kotona

-55% ALOITA HETI TAI MYÖHEMMIN! Maltilla minttiin - kiinteäksi kotona on 4 viikon verkkovalmennus, jossa taotaan tuloksia juuri sinun lähtökohdista käsin. Selvitämme juuri sinun energiatarpeesi ja lähdemme rakentamaan toimivaa ruokavaliota sen pohjalta tehokkaiden kotona tehtävien lihaskuntotreenien rinnalle. Ei enää arpapelejä terveytesi kustannuksella vaan faktatietoon perustuvaa vahvaa tekemistä!

KOTITREENIT

TREENIBUFFA

Loppuvuosi vain 24,90€! Treenibuffa on kiireisille naisille suunnattu kotitreenivalmennus, joka ei lopu KESKEN – vaan tuo sinulle valmiiksi mietittynä ja suunniteltuna kotitreenit omaan olohuoneeseesi, joka kuukausi! Painat vaan play ja 20-30 minuutin kuluttua et voi peitellä energistä fiilistäsi! Jos jokin valmiiksi ohjelmoitu treeni ei sovi sinulle, voit valita laajasta treenipankista itsellesi ja päivän fiilikseen sopivan treenin - aina kehonhuollosta lihaskunto- tai HIIT-treeniin!

SELÄTÄ VÄSYMYS!

EROON VÄSYMYKSESTÄ – VIRKEÄMPI SINÄ 21 PÄIVÄSSÄ

NYT -50%, startti maanantaina! Eroon väsymyksestä ja lisää virkeyttä 21 päivässä. Virkeämpi sinä -verkkovalmennuksessa saat 21 päivän ajan energisoivia tehtäviä ja harjoituksia, joiden avulla tulet saamaan lisää pirteyttä arkeesi. Pääset eroon väsymyksestä ja uupumuksesta ja arki näyttää taas valoisammalta! Valmennus sisältää erilaisia ohjattuja kehonhuoltoharjoituksia, kevyitä kotitreenejä, joogaa ja mielen harjoituksia.

SALITREENIT & KEHON KIINTEYTYS

SHAPE WITH NANA KUNTOSALIVALMENNUS

NYT -20% Muokkaa kehonkoostumusta, kiinteytä vartaloa, nosta voimatasoja ja nauti upeista tuloksista, jotka saavutat treenaamalla 3-4 kertaa viikossa! Tämä 10 viikon verkossa toteutettu salitreenivalmennus antaa täysin uudenlaista motivaatiota harjoitteluusi, ja yhdistettynä valmennuksen ruokavalioon olet monta askelta lähempänä unelmavartaloasi! Valmennuksen materiaalit saat suoraan puhelimeesi sovelluksessa. Uutuutena myös ohjelmat kotitreeneihin!

HERKULLISIA RESEPTEJÄ!

SÄHKÖISET RESEPTIKIRJAT

Nyt tarjouksessa 9,90€ (ovh 22,90€) Onko ruokaideat vähissä ja kaipaat uutta inspiraatiota kokkailuun? Raikas reseptikirjat sisältävät raikkaita, terveellisiä ja herkullisia reseptejä jopa 150 kappaletta kumpikin. Sähköiset reseptikirjat sisältävät aamupala-, lounas-, välipala-, päivällis- ja iltapalareseptejä terveellisiä herkkuja unohtamatta.

KEVYESTI PARAS RESEPTIKIRJA

KEVYESTI PARAS RESEPTIKIRJA

-48% Kevyesti paras e-Reseptikirja sisältää raikkaita kesäreseptejä muun muassa grillaukseen, janojuomiin, jälkiruokiin & herkkuihin sekä smoothieihin. Vaikka reseptit ovat kevyitä, mausta ei tarvitse tinkiä! Reseptien lisäksi saat bonuksena Kevennä kesäkeittiössä -vinkkiosion, jonka avulla kevennät totuttuja grilliherkkuja ja kesäjuomia ja opit näin tekemään kevyempiä valintoja!

VAHVA POHJA SALIHARJOITTELUUN!

STRONG WITH NANA SALITREENIT!

NYT -35% Kuntosalivalmennus mobiilisovelluksena. Lopeta haahuilu ja saavuta isoja tuloksia fiksulla tekemisellä, 2-3 treeniä viikossa riittää! Herätä uinuvat lihakset, pääse eroon vaarallisista puolieroista, opi liikkeiden oikeaoppiset tekniikat, samalla kun kroppa vahvistuu ja kiinteytyy!

TULOSSA MYöHEMMIN

HYVINVOINTISI TUEKSI

Tuotteet