Verkkovalmennukset

Verkkovalmennukset

Verkkovalmennukset

SAATAVILLA NYT

SALITREENIT & KEHON KIINTEYTYS

SHAPE WITH NANA KUNTOSALIVALMENNUS

Säästä 20€ kun lähdet mukaan NYT! Uusi kuntosalivalmennus kätevänä mobiilisovelluksena. Saavuta läpimurto omissa kuntosalitreeneissäsi, muokkaa kehonkoostumusta, kiinteytä vartaloa, nosta voimatasoja ja nauti upeista tuloksista, jotka saavutat treenaamalla 3-4 kertaa viikossa! Tämä 10 viikon verkossa toteutettu salitreenivalmennus antaa täysin uudenlaista motivaatiota harjoitteluusi, ja yhdistettynä valmennuksen ruokavalioon olet monta askelta lähempänä unelmavartaloasi!

RAKENNA VAHVA POHJA SOVELLUKSEN AVULLA!

STRONG WITH NANA SALITREENIT!

Kuntosalivalmennus mobiilisovelluksena. Lopeta haahuilu ja saavuta isoja tuloksia fiksulla tekemisellä, 2-3 treeniä viikossa riittää! Startti joka maanantai! Luulitko, että sinun täytyy käydä salilla 5 kertaa viikossa saavuttaaksesi näkyviä tuloksia? -> Ei tarvitse! Haluaisitko varmistaa, että treeni tuntuu oikeissa lihaksissa ja oppisit liikkeiden oikeat tekniikat? -> Olet oikeassa paikassa! Kaipaatko tehokkaan kuntosaliohjelman ohelle tuki- & aktivaatioharjoitteita, joilla varmistat kehosi ehjänä pysymisen myös jatkossa? -> Täältä pesee, tämä ohjelma keskittyy sinun vahvistamiseen, ei hajoittamiseen! STRONG with Nana Base auttaa sinua kulkemaan kohti tavoitteitasi ja todellisia tuloksia, ja yhdessä rakennamme vahvan pohjan kaikelle tekemiselle. Sopii aloittelevalle treenaajalle sekä myös edistyneemmälle.

TREENAA KOTONA TEHOKKAASTI!

FIT WITH NANA KOTITREENIT

Onko toiveenasi vahvempi, kiinteämpi ja ketterämpi kroppa? Haluaisitko treenata kotona tehokkaasti, hauskasti ja aikaa säästäen, oman innostavan valmentajan näyttäessä videolta mallia? Haluaisitko vihdoin toimivan, arjen kiireisiin sopivan ruokaohjeistuksen, jonka avulla opit koostamaan päivän ateriat terveellisesti, mutta ilman kaloreiden laskemista tai ruokien punnitsemista? FIT with Nana kotitreenit ovat vastaus toiveisiisi! Koko treenin mittaiset kannustavat treenivideot puskevat sinua ylittämään itsesi, joka kerta. FIT with Nana kotitreenien treenimetodi on takuuvarma tapa buustata aineenvaihduntaa, muokata kehoa ja kiinteyttää kehoa ja tiristellä ylimääräistä rasvaa.

7 PÄIVÄN HYVINVOINTIBUUSTI

HYVINVOINTIBUUSTI – 7 PÄIVÄN TEHOSTARTTI HYVÄÄN OLOON

Onko olosi nuutunut ja turvonnut, ja kaipaisit kipeästi pikafreesausta tukalasta olotilasta eroon pääsemiseksi? Kuvittele, jos olosi keventyisi jo viikossa, ja kaupan päälle löytäisit kadoksissa olleen liikunnan ilon ja motivaation itsestä huolehtimiseen? Nyt voit tehdä näistä haaveista totta, ja tarvitset siihen vain alle puoli tuntia päivässä!

TÄYTÄ HYVINVOINTIKARTOITUS JA TESTAA HYVINVOINTISI TILA

Miten homma toimii käytännössä? Unohda hyvinvoinnin kanssa tasapainoilu ja ota rohkeasti selville omat kompastuskivesi! Jätä sähköpostisi alla olevaan lomakkeeseen, jonka jälkeen saat hyvinvointikartoituksen sähköisesti sähköpostiisi. Tarkistathan ettei sähköposti mene roskapostiin. Hyvinvointikartoituksen täyttämisen jälkeen saat vinkkini eri osa-alueista suoraan sähköpostiisi, ja pääset laittamaan vinkit käytäntöön vaikka heti! Lataa hyvinvointikartoitus Lähettämällä tämän lomakkeen liityt myös Nanafit Oy:n […]

ODOTETTU JATKO-OSA

FIT WITH NANA KOTITREENIT JATKO-OSA

Suositun kehonpainovalmennuksen jatko-osa. Täysin uudet treenit. Käytyäsi FIT with Nana 1 treenikokonaisuuden läpi, on tämä luonnollinen jatkumo treeneihisi. Valmennus on kuvattu Sri Lankan upeissa maisemissa. Näissä treeneissä saat taas läjäpäin uusia liikkeitä ja tapoja treenata tehokkaasti, hauskasti ja nopeasti. Uutuutena löydät myös 2 erilaista aktiivisen lepopäivän treeniä, sekä 2 erilaista alkulämmittelyvideota valmistelemaan kroppa treenejä varten.

TULOSSA MYöHEMMIN

KYLLÄSTYNYT LAIHDUTUSKUUREIHIN?

LIFEFIT – EROON JOJOILUSTA JA TULOKSETTOMISTA LAIHDUTUSKUUREISTA

Oletko kyllästynyt ikuisiin laihdutuskuureihin, painon jojoiluun, vetämättömään ja tukalaan oloon? Näin saavutat pysyviä tuloksia painonhallinnassa ja hyvinvoinnissa, lempeästi ilman pakkoa tai itseruoskintaa! Nanan suosittu, uudistettu verkkovalmennus näyttää miten saat pysyviä, näkyviä ja tuntuvia tuloksia - ja voit silti nauttia elämästä täysillä (ja aika ajoin jopa herkutella)! Suosittu 8 viikon elämäntapamuutos- ja hyvinvointivalmennus verkkototeutuksena. Valmennus sisältää mm. ruokavalio-ohjeet, huikean e-reseptikirjan, salitreenit, kotitreenit, ohjeet palautumiseen ja kehonhuoltoon. Valmennus starttaa taas tammikuussa 2020!

SELVIYTYMISOPAS RAVINTOVIIDAKON KESKELLE

RAIKAS RAVINTOVALMENNUS – Selviytymisopas ravintoviidakon keskelle

Oletko hukassa nykypäivän ravintoviidakossa? Tuottaako sopivan annoskoon valitseminen ja epäsäännöllinen ruokailu haasteita, nuutunutta ja väsähtänyttä oloa ja kerääntyneitä kiloja? Haluaisitko löytää tasapainoisen suhteen ravintoon, ilman turhaa stressiä ja jojoilua, mutta silti saavuttaen kaipaamasi muutokset omassa olossasi ja ulkonäössäsi? Sinun ei tarvitse lähteä rajoittamaan ruokavaliotasi voidaksesi hyvin ja päästäksesi tavoitteisiisi. Minä haluan opettaa sinut stressittömämpään syömiseen, jolloin heität hyvästit hiilarikammolle, lihomisen pelolle, epäsäännölliselle ja yksipuoliselle syömiselle! Valmennus starttaa tammikuussa 2020!

MIELETÖN TREENIPAKETTI!

SUPER FIT KESÄTREENIPAKETTI

Mieletön treenipaketti ulkona ja kotona treenaavalle, sisältää 46 erilaista treeniä tilanteeseen kuin tilanteeseen! Kesällä et välttämättä jaksa mennä aina salille tai haluat tehdä treenit nopeasti pois alta. Tämä treenipaketti sopii täydellisesti sinulle, joka kaipaat monipuolisia treenejä, mutta myös nopeita sellaisia! Treenipaketti sisältää tehokasta ja nopeaa kehonpainoharjoittelua, mäkitreenejä, porrastreenejä, HIIT-treenejä, kahvakuula- , vastuskuminauha- ja käsipainotreenejä, monipuoliset alkulämmittelyt, kehonhuollot ja venyttelyt.

HYVINVOINTISI TUEKSI

Tuotteet

VASTUSKUMINAUHAPAKETTI

VASTUSKUMINAUHAT + PUSSUKKA + TREENIOHJELMAT

KESÄKAMPANJA -30% Treenaa missä tahansa, milloin tahansa tehokkaasti vastuskuminauhohen avulla! NanaFit vastuskuminauhapaketti sisältää 3 erilaista minikuminauhaa, yhden pidemmän vastuskuminauhan, treenivihkon, josta löydät 3 loistavaa kuminauhatreeniä sekä harmaan pussukan, jossa kumpparit kulkevat kätevästi mukana.

TESTAA RESEPTEJÄ ILMAISEKSI!

ILMAINEN RESEPTIKIRJA

Lataa itsellesi ilmainen reseptikirja. Tästä reseptikirjasta löydät monta herkullista välipalaideaa itsellesi – toiset vaativat hieman enemmän valmistelua kuin toiset, mutta varmasti sopiva välipala löytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen.

PAINETTU RESEPTIKIRJA SUORAAN KOTIISI!

RAIKAS RESEPTIKIRJA 2 PAINETTUNA

-40% SYYSTARJOUKSESSA vain 19,90€ kotiin toimitettuna! Herkulliset ja raikkaat reseptit nyt saatavilla painettuna reseptikirjana! Raikas 2 reseptikirja sisältää maukkaan raikkaita, terveellisiä ja herkullisia reseptejä jopa 150 kappaletta. Reseptikirja sisältää aamupala-, lounas-, välipala-, päivällis- ja iltapalareseptejä terveellisiä herkkuja unohtamatta. Jos olet kyllästynyt samoihin vanhoihin resepteihin ja kaipaat lisäideoita kokkailuun, nyt kannattaa hyödyntää syksyn megatarjous ja saat reseptikirjan painettuna versiona suoraan postiluukkuusi toimitettuna (Suomeen)!