UNELMIEN AKTIIVILOMA BALILLA

Unelmien aktiiviloma Balilla 24.6-3.7.2019

NanaFit & Pro-Energy goes Bali

Tule viettämään unelmien treeniloma Balin paratiisisaarelle! Luvassa on monipuolisia treenejä upeissa paratiisisaaren maisemissa, jotka ovat kuin sadusta. Metsät ovat reheviä, tulivuoret hipovat pilviä ja Intian valtameren aallot huuhtovat saaren upeita rantoja. Bali onkin monipuolisten harrastusmahdollisuuksien, kulttuurin ja toinen toistaan upeampien maisemien vuoksi yksi Indonesian suosituimmista lomakohteista.

Treeniloman majoittuminen tapahtuu täysin uudessa majoituskohteessa Sunrise Paradise Bali luksushotellissa. Hotelli on koko viikon ainoastaan treenilomalaisten käytettävissä ja siellä majoitutaan 3 tai 4 hengen huviloihin, joissa kaikissa on oma poreallas. Tämä upea hotelli tarjoaa mielettömät puitteet niin treeneille hotellin ulkoilmakuntosalilla kuin aamuauringossa herättäville lempeille kehonhuoltohetkille.

Treenit sisältävät monipuolisia oman kehon painolla tehtäviä harjoituksia, voimaharjoittelua ulkoilmakuntosalilla sekä käytämme hyödyksi myös maaston tarjoamia treenipuitteita.

Treenaamaan pystyt juuri sinun omalla tasollasi: välillä voit ottaa kevyemmin ja toisissa treeneissä pääset vastapainoksi haastamaan itsesi toden teolla – omilla ehdoillasi.

Treenien lomassa pääset viettämään omaa aikaa esimerkiksi allasalueella pore-, kylmä- tai suola-altailla ja saunassa itseäsi hemmotellen, rannalla rentoutuen tai erilaisten aktiviteettien parissa. Aktiivilomaan sisältyy myös luentoja hyvinvoinnista, ravinnosta ja liikunnasta. Tämä unelmien aktiiviloma on parasta mitä voit hyvinvointisi eteen tehdä!

Yhdessä huippuporukassa vietetty viikko tulee antamaan energiaa ja uutta motivaatiota loppukesälle ja pitkälle syksyyn.

MATKAN SISÄLTÖ

Tämän unelmien aktiiviloman tarkoitus on antaa uutta energiaa sekä virkistää loppukesää ja alkavaa syksyä. Saat eväitä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja uusia ideoita sekä innostusta treenaamiseen.

Treenejä pidetään 1-3 kertaa päivässä ja treenimuodot vaihtelevat kehonhuolto- ja liikkuvuusharjoituksista voima- ja HIIT-treeneihin.

Aktiivilomalla harrastamme yhdessä erilaisia aktiviteetteja mm. surffaus, mindfulness-harjoittelu ja snorklaus upeilla koralleilla. Tarkoituksena on nauttia myös Balin kauniista ympäristöstä, sekä mukavasta yhdessäolosta ryhmän kesken.

Esimerkkejä lomaohjelmasta:

Esimerkkipäivä 1

-Aamun aloitus HIIT-treenillä hotellin ulkoilmakuntosalilla

– Aamupala

– Nusa Penidan saariretki, johon kuuluu:

  • Kohteet: Kelingking Beach, Angels Billabong, Broken Beach
  • Lounas ja ranta-aikaa
  • Snorklaus koralleilla

-Paluu Balille

-Illallinen

Esimerkkipäivä 2

-Aamutreeninä liikkuvuusharjoittelu

-Aamupala

– Luento terveellinen ravitsemus arjessa

– Lounas

-Ranta- ja allasaikaa

-Ulkoilmakuntosalilla voimaharjoittelu pienryhmissä

-Illallinen

Tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan lähempänä leiriä.

Aktiivilomalle kanssasi lähtevät Nana Heikkilä (NanaFit) ja Petteri Avola (Pro-Energy).

Nana on koulutettu ja sertifioitu personal trainer, hyvinvointivalmentaja sekä liikunta-alan ammattilainen & yrittäjä. Nana on erikoistunut kehonpaino- ja toiminnalliseen harjoitteluun sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Nana on liikuttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia valmennuksissaan ja sosiaalisessa mediassa.

Petteri Avola on fysiikka- ja ravintovalmentaja, FISAF PersonalTrainer- ja FISAF Kehonpainoharjoittelu-kouluttaja. Petteri on erikoistunut pienryhmäharjoittelu valmentamiseen, voimaharjoitteluun, toiminnalliseen harjoitteluun, kehonpaino- ja akrobatiaharjoitteluun sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

MATKAN HINTAAN SISÄLTYY:

1Majoitus upeassa luksushotellissa 3-4 hengen huviloissa, joissa kaikissa oma poreallas
2Täyshoidon (aamupala, lounas, illallinen)
3Allasalueen pore-, kylmä- ja suola-altaiden sekä saunaosaston vapaan käytön
4Lentokenttäkuljetukset
5Monipuolinen treeniohjelma
6Erilaisia aktiviteetteja kuten surffaus, mindfulness-harjoittelu, treenit ulkoilmakuntosalilla ja snorklaus upeilla koralleilla
7Hyvinvointiluennot
8Kuljetukset aktiviteetteihin

LISÄMAKSULLISET PALVELUT:

  • Lennot (meno-paluu) noin 650 – 750 €
  • Oma matkavakuutus

MATKAN HINTA & MAKSUTIEDOT

Matkan kokonaishinta on 1300 €, joka pitää sisällään monipuolisen treeniohjelman, lentokenttäkuljetukset, majoituksen 3 – 4 hengen huviloissa, joissa oma poreallas, täyshoidon (aamupala, lounas, illallinen), allasalueen pore-, suola- ja kylmäaltaiden sekä saunaosaston käytön, erilaisia aktiviteettejä kuten saariretki, surffaus, mindfulness-harjoittelu ja snorklaus, kuljetukset aktiviteetteihin ja luennot.

Varausmaksu 400 € tulee maksettavaksi 7 päivän sisällä varauksen teosta ja loppusumma maksetaan paikan päällä hotellilla.

Ilmoittaudu lomalle sähköpostilla info@pro-energy.fi

Matkalle mahtuu mukaan 24 osallistujaa.