Tietosuojaseloste & sopimusehdot

Tämä on Nanafitin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Tutustu myös Nanafitin tietosuojapolitiikkaan.

Laadittu 19.5.2018. Ei muutoksia.

1.   Rekisterinpitäjä

NanaFit Oy, Helsinki.  Y-tunnus: 2925378-1

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Nana Heikkilä, nana@nanafit.fi, puh. 0400 401 598

3. Rekisterin nimi

Markkinointi- ja asiakasrekisteri. Käsittelemme tässä rekisterissä asiakkaidemme sekä potentiaalisten asiakkaidemme ja näiden edustajien henkilötietoja.

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on joku seuraavista:

  • henkilön suostumus (dokumentoitu, vapaaehtoinen, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen)
  • sopimus, jossa rekisteröity on osapuolena
  • rekisterinpitäjän oikeutettu etu (esim. asiakassuhde, työsuhde, jäsenyys).

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ovat yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi ja verkkosivuston käyttökokemuksen parantaminen.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteröidystä henkilöstä voidaan tallentaa seuraavia tietoja:

  • henkilön nimi ja sähköpostiosoite
  • asiakkuuden hoitamiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot (esim. osto- ja peruutustiedot, palautteet, sekä asiakaspalvelutapahtumien taltioinnit)
  • verkkokäyttäytymiseen liittyvät tiedot rekisterinpitäjän verkkosivustoilla ja -palveluissa
  • markkinointiin ja myynninedistämiseen liittyvät tiedot, kuten rekisteröityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet ja niihin osallistuminen (esim. verkkovalmennuksiin ja tapahtumiin osallistuminen)
  • tekniset tiedot sekä rekisteröidyn selaimelle lähetetyt evästeet ja niihin liittyvät tiedot.

Nanafit ei säilytä kuluttajan pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Rekisterinpitäjä seuraa myös verkkosivustovierailuihin liittyviä evästeitä ja IP-osoitteita. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivustomme tallentaa tietokoneeseesi, kun sivustomme on saanut siihen verkkoselaimeltasi luvan.  Käytämme evästeitä ostosten ja käyttäjien mieltymysten muistamiseen ja sivuston käyttömäärän seuraamiseen. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota käyttäjille erilaisia toimintoja. Käytämme evästeitä myös, jotta voimme seurata tilastollisesti sivuston tilauksia ja kuinka paljon verkkosivustoa ylipäätään käytetään.

Evästeitä on kahdenlaisia: pysyvä eväste jää tietokoneelle ja istuntoeväste vanhenee, kun lopetat vierailusi verkkosivustolla. Käytämme näitä molempia evästetyyppejä. Voit halutessasi poistaa evästeet verkkoselaimen asetuksista.

Google Analytics lisätietoja: https://analytics.google.com/analytics/web/

Facebook Pixel lisätietoja: https://www.facebook.com/business/a/facebook-pixel

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti kolmansille osapuolille myynti- tai markkinointitarkoituksiin. Tietoja voidaan luovuttaa tai julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

Henkilötietojen käsittelyyn voidaan käyttää palveluntarjoajia, joilla voi olla pääsy henkilötietoihin EU-/ETA-alueen ulkopuolelta. Tällaisissa tilanteissa rekisterinpitäjä huolehtii asianmukaisesta ja lainmukaisesta menettelystä henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mukaisesti.

Henkilötietoja voidaan siirtää EU-/ETA-alueen ulkopuolelle ainoastaan jollakin alla mainitulla, lainmukaisella perusteella:

  • Euroopan komissio on päättänyt, että kyseisessä vastaanottajamaassa on varmistettu riittävä tietosuojan taso
  • asianmukaiset suojatoimet on toteutettu henkilötietojen siirtämiseksi käyttämällä Euroopan komission hyväksymiä tietosuojaa koskevia vakiolausekkeita
  • henkilö on antanut nimenomaisen suostumuksen henkilötietojen siirtämiselle
  • henkilötietojen siirtoon on olemassa muu lainmukainen peruste, kuten Yhdysvaltojen osalta Euroopan komission hyväksymä Privacy Shield-järjestely.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.

10.  Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (“oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.

SOPIMUSEHDOT

Voimassa 1.1.2017 alkaen toistaiseksi.

Verkkokaupan tuotteita myy NanaFit Oy, y-tunnus 2925378-1. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.nanafit.fi

Kaikista tilauksista tulee sähköpostiin Campwiren kuitti ostosta.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Checkout Finland -sivuston kautta.

Valmennukset pystyy ostamaan myös liikuntaeduilla, joiden käyttöön ohjeistukset saa sähköpostitse. Käytettyä liikuntaetua ei voida maksaa takaisin tai vaihtaa rahaksi.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Checkout Finland Oy
y-tunnus: 2196606-6
Varastokatu 3 A
33100 Tampere
Puhelin: 0800 522 010
www.checkout.fi

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika ja -tapa verkkovalmennuksissa

Pääsy valmennukseen annetaan mahdollisimman pian maksusuorituksen jälkeen. Pääsy kaikkiin valmennuksiin toimitetaan elektronisesti tilaussähköpostiosoitteen avulla. Varmistathan siis, että sähköpostiosoitteesi on oikea. Tunnusten lähettäjänä toimii Campwire. Tarkastathan myös roskapostikansion, mikäli tunnukset eivät tule välittömästi oston jälkeen sähköpostiisi.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältyvät valmennuksen hintaan, ellei muutoin mainittu.

Tyytyväisyystakuu verkkovalmennuksissa

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus valmennuksen alkamispäivästä lähtien koskien käyttämättömiä tuotteita.

Osassa palveluita on erillinen tyytyväisyystakuu (mainittu kyseisen palvelun ostosivulla). Tyytyväisyystakuun voit käyttää ilmoittamalla sähköpostitse osoitteeseen info@nanafit.fi:

  • nimesi
  • sähköpostisosoitteesi
  • tilinumerosi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua valmennuksen aloittamisesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Mikäli valmennukseen kuuluu fyysisesti lähetettäviä tuotteita, tuotteiden palauttamisesta aiheutuneista kuluista asiakas vastaa itse. Ostohinta palautetaan, kun palautus saapuu pyydettyyn osoitteeseen käyttämättömänä ja uutta vastaavassa kunnossa. Tuotteen toimituksesta asiakkaalle aiheutuneita kuluja ei palauteta, eli ostohinnasta vähennetään toimitukseen liittyvät kulut.

Digitaalisten palveluiden peruuttamisoikeus

Digitaalisten palvelujen (muun muassa verkkovalmennukset) osalta 14 päivän peruuttamisaika lasketaan kyseistä palvelua koskevan sopimuksen tekemisestä.

Asiakkaalla ei kuitenkaan ole peruuttamisoikeutta silloin, jos palvelun toimittaminen aloitetaan asiakkaan suostumuksin ennen peruuttamisoikeudelle varatun ajan kulumista. Verkkovalmennuksen osalta palvelun toimittaminen katsotaan aloitetuksi silloin kun asiakkaan käyttäjätunnuksille luodaan käyttöoikeudet Verkkovalmennukseen ja asiakas voi aloittaa Verkkovalmennuksen käytön.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

NanaFit Oy:lla on oikeus muuttaa palveluvalikoimaa, toimintaa, sisältöä ja saatavuutta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään tuotteita ja valmennuksia vain henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Tunnuksia tai materiaaleja ei saa jakaa tai välittää kolmansille osapuolille.

Käyttäjätunnus on henkilökohtainen. Käyttäjä ei saa paljastaa Käyttäjätunnusta kolmannelle osapuolelle eikä käyttäjä saa antaa kolmannelle osapuolelle oikeutta käyttää Käyttäjätunnustaan. NanaFit Oy ei vastaa Käyttäjätunnuksen luvattomasta, sopimattomasta tai laittomasta käytöstä mikäli Käyttäjätunnus paljastuu, arvataan, murretaan tai se joutuu ohjelmistovirheen kohteeksi. Kaikki käyttäjän Käyttäjätunnuksella tehdyt toimet katsotaan kyseisen Käyttäjätunnuksen omistajan tekemiksi. Mikäli käyttäjä tulee tietoiseksi Käyttäjätunnuksen oikeudettomasta käytöstä tai mikäli Käyttäjätunnuksen luottamuksellisuus on vaarantunut, tulee käyttäjän ilmoittaa tästä välittömästi NanaFit Oy:lle. NanaFit Oy voi tällöin oman harkintansa mukaisesti sulkea Käyttäjätunnuksen sen väärinkäytön estämiseksi.

Palvelun käyttäjän on oltava vähintään 15-vuotias. Kaikkien alaikäisten tai muutoin vajaavaltaisten tulee käydä nämä käyttöehdot läpi vanhempiensa tai edunvalvojansa kanssa sekä saada vanhempiensa tai edunvalvojansa hyväksyntä näille käyttöehdoille ennen Palvelun käyttämistä.

Käyttäjän tuottama sisältö

Tuottamalla mitä tahansa sisältöä kuten esimerkiksi tekstiä, kuvia tai videoita Palveluun, käyttäjä sitoutuu antamaan NanaFitille täyden, ilmaisen ja peruuttamattoman oikeuden käyttää tällaista sisältöä mihin tahansa tarkoitukseen millä tahansa tavalla.

Käyttäjä vakuuttaa, että käyttäjän kaikki Palveluun kulloinkin tuottama sisältö on käyttäjän oman alkuperäisen työn tulosta eikä se riko mitään soveltuvaa lakia.

Immateriaalioikeudet

Palvelun sisältämän aineiston omistusoikeus, tekijänoikeus, tavaramerkki- ja kaikki muut immateriaalioikeudet kuuluvat NanaFit Oy:lle, ellei toisin ole ilmoitettu. Aineiston tai sen osan lainaaminen, kopiointi, tallentaminen, muokkaaminen, muuntelu, siirtäminen, luovuttaminen, muu hyväksikäyttäminen tai hyödyntäminen edes osittain ilman NanaFitin ennalta antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty.

Verkkovalmennuksessa asiakkaalle annettavat tiedot, ohjeet ja muu aineisto annetaan palvelun käyttäjälle ainoastaan vastaanottajan henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Ohjeiden tai muun aineiston luovuttaminen muille tai sen julkaiseminen ja jakaminen missä tahansa sähköisessä tai muussa mediassa on ehdottomasti kielletty. Tämän sopimusehdon vastaisesti menettelevä käyttäjä vastaa täysimääräisesti NanaFit Oy:lle tekijänoikeusrikkomuksella aiheuttamistaan vahingoista.

Vastuunrajoitus

Käyttäjä hyväksyy sen, että palvelua ja sen sisältöä käytetään kaikilta osin käyttäjän omalla vastuulla. Palvelu on käyttäjän käytettävissä sellaisenaan kuin sen on ja NanaFit Oy varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa, ja muokata palvelua.

NanaFit Oy ei vastaa miltään osin Palvelussa esitettävien ja julkaistavien tai käyttäjälle lähetettävien tietojen sisällöstä, esitettyjen tietojen soveltuvuudesta yksittäiselle käyttäjälle, tietojen paikkansapitävyydestä tai niissä mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai viivästyksistä.

Palveluntarjoaja suosittelee palvelua käytettäväksi henkilön ollessa yli 18-vuotias. Muissa tapauksissa palvelua käytetään vanhempien vastuulla. Mikäli et ole terveydentilaasi koskien varma, voitko osallistua palveluun, konsultoi ensin lääkäriäsi.

Sopimusehtojen muutokset

NanaFit Oy varaa oikeuden muuttaa näitä ehtoja oman harkintansa mukaisesti. Jatkamalla Palvelun käyttöä käyttäjän katsotaan hyväksyneen kulloinkin päivitetyt ehdot.

 

Tuotteiden toimitusehdot

Sitova tilaus syntyy, kun asiakas ostaa verkkokaupasta palvelun ja tilaus vahvistetaan.

Tuotteiden ja palvelujen hinnat määräytyvät kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaan. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. NanaFit pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin.