Valmentaja, liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen Nana Heikkilä

Olen liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, valmentaja ja vaikuttaja, markkinointiviestinnän ammattilainen ja BBA/Tradenomi. Ennen kaikkea olen koko kansan tsemppari, joka haluaa motivoida ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointiaan. Rennosti ja elämästä nauttien, ilon kautta. 

Olen 38-vuotias, koulutettu ja sertifioitu personal trainer, hyvinvointivalmentaja sekä liikunta-alan ammattilainen & yrittäjä. Vahvuuteni ovat monipuolinen osaaminen sekä aidosti kannustava ja ymmärtävä valmennustapa.

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja, ja suosinkin valmennuksissani elämäntapamuutoksia pikadieettien ja -kuurien sijaan. Nykypäivän kiireisessä elämässä itsestä huolehtiminen saattaa jäädä muiden asioiden jalkoihin, mutta voimme vaikuttaa monilla pienillä arjen valinnoilla omaan hyvinvointiin ja parempaan jaksamiseen. Kaikessa toiminnassani toteutuvat arvot, jotka koen tärkeiksi niin asiakastyössä, sisällöntuotossa kuin motivoidessani seuraajiani: Aitous, ilo, positiivisuus, ammattitaito ja rehellisyys.

NANAFIT

OMA RAVINTOFILOSOFIA

Rento mutta terveellinen ja monipuolinen ruokavalio ei ole ollut itselle aina itsestäänselvyys, ja olen itse kulkenut pitkän matkan saavuttaakseni terveellisen suhtautumisen ruokaan. Valmistautuessani 8 vuotta sitten elämäni ensimmäisiin (ja viimeisiin) bikini fitness kisoihin ravinnosta ja syömisestä tuli minulle mörkö. Tällöin kaikki suupalat punnittiin ja kalorit mietittiin ja laskettiin. Elämästä puuttui rentous, ja ruoka-asiat aiheuttivat lähinnä stressiä ja harmaita hiuksia.

Omien kokemusten, virheiden ja tiedon lisäämisen kautta olen löytänyt ruokailutottumukset, jotka tukevat niin omaa kuin valmennettavien hyvinvointia, joutumatta kuitenkaan sulkemaan mitään pois. Elämässä pitäisi pystyä herkuttelemaan satunnaisesti karkeilla, jäätelöllä tai pizzalla ilman tunnontuskia tai morkkiksia. Olen sisäistänyt terveellisen ruokavalion perustekijät, ja kun kokonaisuus on kunnossa, ei pienet herkkuhetket kaada venettä. Tätä stressitöntä mutta terveellistä suhtautumista ravintoon ja hyvinvointiin opetan myös valmennettavilleni. Monelle onkin tullut yllätyksenä, miten vaikeaa ruokailusta on turhaan tehty, ja hyvinvointia ja jaksamista on saatu parannettua jo pienillä muutoksilla.

KOULUTUS

Liikunta-alan koulutus

Trainer4YouPsyykkinen valmentaja -koulutus 8-11/2021
Helsingin seudun kesäyliopistoElämäntapamuutoksen psykologiaa liikunta- ja terveysalan ammattilaisille, 6/2021
Itä-Suomen yliopistoUrheiluravitsemuksen perusopinnot, 2019-
Licensed practitioner of NLPThe society of neuro-linquistic programming, 2019
Precision Nutrition Level 1Ravintovalmennus 2018 ->
TRX Yksilöohjaajakoulutus (STC)TRX Training, Finland, 12/2017
Marin Sport Performance 1Suorituskyky ja urheiluvalmennuskoulutus 9-10/17
NLP for sportsMentaalivalmennus 11/16
Huoltavan ja palauttavan harjoittelun ohjaajakoulutus, Spartan GearKehonhuolto 4/16
Calisthenics Above the bar, Movement FactoryCalisthenics workshop, 03/16
Yuval Ayalon, CompactFitKäsilläseisonta, jatkokurssi 9/2015
Wellness4You KyAnatomy Trains 1 05/2015
Functionality-ohjaajakoulutus05/2015
MVahtilaRengasvoimavalmennus 05/2015
Sports peak performanceUrheilusuoritusta ja palautumista tukeva ruokavalio ja mielikuvaharjoittelu, 03/15
Suomen Street Workout ryStreet workout -ohjaajakoulutus 02/2015
Foamroller.fiScreening tests – mobility 01/2015
Foamroller.fiFascia koulutus: Liikkuvuus, voimatuotto ja ryhti 04/2014
CompactFitBodyweight Training Coach Level 1 03/2014
Trainer LabPersonal Trainer 09-12/2013
Trainer LabKuntosali ohjaaja 2013
KOULUTUS

Muu koulutus

Rastor OySosiaalisen median ja sähköisen markkinoinnin koulutus 11/2013-03/2014
Markkinointi-instituuttiMarkkinointiviestinnän ammattitutkinto 2011-2012
Haaga-Helia AmmattikorkeakouluHSO-Tradenomi 2003-2006

OMA TREENIFILOSOFIA

Treenifilosofiani perustuu monipuoliseen liikkumiseen, jolla kehosta saadaan hyvin toimiva, ketterä ja vahva. Treenaamisen pitäisi tuoda hyvinvoinnin lisäksi iloa elämään, joten on tärkeää löytää sellainen tapa liikkua josta nauttii.

Olen itse erikoistunut kehonpainoharjoitteluun lajin monipuolisuuden vuoksi, ja nautin erilaisten liikekombojen ja treenien suunnittelusta. Saliharjoittelussa painotan fiksua kokonaisvaltaista tekemistä, ja kehon tasapainoinen treenaaminen on oman treenifilosofian mukaan tärkeämpää kuin esteettinen kehon muokkaus.

Tätä ei kuitenkaan tehdä tulosten kustannuksella. Kun kehoa harjoitetaan monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti, on mahdollista saavuttaa suuriakin tuloksia ilman jokapäiväistä harjoittelua. Harvalla on nykypäivänä mahdollista lohkaista kiireisestä arjestaan yli tunti päivässä treenaamiseen, joten fiksulla harjoittelulla ja kokonaisuudella saamme kaikki terveyshyödyt myös vähemmällä ja kiireiseen arkeen sopivalla treenimäärällä.

Aktiivinen arki on kuitenkin avainasemassa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, joten sohvalle en kehota ketään jäämään!

Kokonaisvaltainen hyvinvointi unohtamatta levon, henkisen hyvinvoinnin, unen ja stressinhallinnan tärkeyttä on hyvin lähellä sydäntäni. Olen päässyt katsomaan aitiopaikalta entisen urani aikana kaupallisella alalla miten paljon esimerkiksi työviihtyvyys vaikuttaa meihin. Erilaiset suorituspaineet, työstressi tai huono viihtyvyys vaikuttavat sekä kehoomme että mieleemme odottamattoman paljon.

Tämän takia koen tärkeäksi käsitellä hyvinvointia kokonaisuutena, en vain tietyn lisäravinteen tai pepputreenin kautta. Kun keskitytään laittamaan elämän suuret linjat fiksummiksi, oma hyvinvointi kohenee takuuvarmasti.