Liikuntaedulla maksaminen

Voit suorittaa verkkokurssimaksut myös liikuntaeduilla. Alta löydät ohjeet eritellysti. Lisäohjeet Treenibuffan maksamiseen löydät sivun alaosasta.

Maksaminen Sportti Passilla (ePassi)

 1. Lataa ePassin mobiilisovellus, avaa se ja kirjaudu sisään
 2. Etsi toimipisteemme: Nanafit Oy (43049)
 3. Valitse haluamasi myynnissä oleva valmennus tai syötä kenttään valittu summa ja vahvista maksu
 4. Lähetä vahvistuskoodi sähköpostitse info@nanafit.fi ja kerro tehneesi suorituksen ja vahvista mihin valmennukseen haluat mukaan. Saat paluupostissa tunnukset valmennusympäristöön.

Maksaminen Edenredillä

 1. Lataa Edenred-mobiilisovellus, avaa se, kirjaudu sisään ja liitä Edenred-maksukortti
 2. Luo mobiilimaksu Virike-edulle
 3. Etsi toimipisteemme: Nanafit Oy
 4. Syötä haluamasi valmennuksen hinta ja vahvista maksu
 5. Lähetä meille sähköpostilla tieto ostamastasi valmennuksesta (sekä vahvistuskoodi/kuitti maksusta) osoitteeseen info@nanafit.fi niin saat paluupostissa tunnukset valmennukseen.

Maksaminen Smartumilla (SmartumPay)

 1. Lataa SmartumPay mobiilisovellus, avaa se ja kirjaudu sisään
 2. Etsi toimipisteemme: Nanafit Oy
 3. Syötä haluamasi valmennuksen hinta ja paina jatka
 4. Lisää kommenttiin minkä valmennuksen ostit ja sähköpostisi, jonka jälkeen vahvista ostosi pyyhkäisemällä
 5. Lähetä sähköpostilla tieto ostamastasi valmennuksesta sekä vahvistuskoodi/kuitti maksusta info@nanafit.fi ja lähetämme sinulle tunnukset valmennukseen.

Maksaminen Eazybreakilla

 1. Lataa Eazybreak mobiilisovellus, avaa se ja kirjaudu sisään
 2. Etsi toimipisteemme: Nanafit Oy (Z347)
 3. Syötä haluamasi myynnissä olevan valmennuksen hinta ja paina “Maksa ”
 4. Lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@nanafit.fi jossa kerrot nimesi ja minkä valmennuksen ostit sekä vahvistuskoodi/kuitti maksusta, niin lähetämme sinulle tunnukset valmennusympäristöön.
 1. Voit maksaa myös tekstiviestillä lähettämällä viestin numeroon 18171
 2. Kirjoita viestiin: Z347 XX (X:t ovat valmennuksen hinta 29-89€)
 3. Lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@nanafit.fi jossa kerrot nimesi ja minkä valmennuksen ostit, niin lähetämme sinulle tunnukset valmennysympäristöön.

Muuta huomioitavaa:

 • On toivottavaa, että maksat koko summan liikuntaedulla.
 • Mikäli haluat maksaa vain osan liikuntaedulla,  maksa tällöin haluamasi summa ja lähetä viesti info@nanafit.fi jossa kerrot minkä valmennuksen haluat ostaa. Saat paluupostissa laskun jäljelle jääneestä summasta sähköpostiisi jonka suoritettuasi saat tunnukset valmennusympäristöön.
 • Valmennustunnukset pyritään lähettämään arkisin vuorokauden sisällä, viikonloppuna suoritetut maksut rekisteröidään maanantaina. 
 • Mikäli ongelmia ilmenee tai et saa vastausta vuorokauden kuluessa (arkisin) ole yhteydessä info@nanafit.fi
 • Sinun ei tarvitse välittää kuitin lyhyestä voimassaoloajasta (ePassi), me näemme maksusi ja hyväksymme sen vaikka voimassaoloaika umpeutuisi.
 • Mikäli haluat maksaa seteleillä, lähetä sähköpostia info@nanafit.fi

 

TREENIBUFFA

Voit lunastaa kuukausijäsenyyden liikuntaetua hyödyntämällä. Huomioithan kuitenkin, että sinun tulee syöttää myös maksukortin numero vaikka maksaisit jäsenyyden liikuntaedulla. Treenibuffa on kuukausipohjainen jäsenyys, joten jäsenyyden jatkamiseksi liikuntaedun päätyttyä tarvitsemme maksukortin tiedot. Jos haluat kuitenkin irtisanoa jäsenyyden ennen kuin liikuntaetusi päättyy, voit tehdä sen viimeistään 7 päivää ennen seuraavaa veloituspäivää.

Suorittaessasi maksun liikuntaedulla toimi seuraavasti:

 1. Lataa liikuntaedun tarjoajan mobiilisovellus, avaa se ja kirjaudu sisään
 2. Etsi toimipisteemme: Nanafit Oy
 3. Syötä haluamasi summa ja vahvista maksu
 4. Lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@nanafit.fi jossa kerrot vahvistuskoodin (tai liität kuitin maksusta), maksamasi summan,  ja haluavasi Treenibuffa-jäsenyyden,  niin lähetämme sinulle alennuskoodin liikuntaedulla maksamastasi summasta. Paluupostissa saat alekoodin joka vastaa suorittamaasi summaa ja tämän jälkeen pääset rekisteröitymään valmennukseen kun syötät alekoodin ja maksukortin tiedot. Tililtäsi ei veloiteta mitään ennen kuin liikuntaedun summa on käytetty. Jos haluat myöhemmin lisätä maksettua arvoa liikuntaedulla, tämäkin onnistuu, ole tällöin yhteydessä info@nanafit.fi.