BOOTCAMPIT

Bootcampit

BOOTCAMP ULKOTREENI-
RYHMÄT SYYSKAUDELLA (5.9.-12.12.2022)

Suositut ulkotreeniryhmät starttaavat taas kesän jälkeen, tule mukaan treenaamaan huippuporukassa treeneistä ja treeniseurasta nauttien!

Haluatko kohottaa kuntoasi, kasvattaa voimatasojasi ja kestävyyttäsi nauttien raikkaasta ulkoilmasta mukavassa ja hauskassa seurassa?

Ryhmässä treenaaminen on hauskaa ja tehokasta, ja ryhmätsempin voima on jotain ihan uskomatonta! Ulkotreenit ovat olleet arjen piristysruiske niin minulle valmentajana kuin ryhmäläisillemmekin. Säässä kuin säässä innokkaat treenaajat ovat vaeltaneet treenipaikalle, eikä koskaan ole kaduttanut.

Harjoitukset sisältävät reipasta ulkotreeniä hyvässä ja nauravaisessa hengessä: toiminnallista kehonpainoharjoittelua, lihaskunnon parantamista, liikkuvuutta ja räjähtävyyttä tehostavaa treeniä, sekä intensiivistä rasvanpolttoa.

Aikaisemmilla kausilla ollaan huomattu, mitä liikunta ulkoilmassa ja hyvässä seurassa saa aikaiseksi: mieli virkistyy, kunto kohenee, kadoksissa olleet lihakset alkavat ilmoittelemaan itsestään, ja ennen kaikkea treeneissä tulee takuuvarmasti hiki ja hyvä mieli!

Treeniryhmä on tarkoitettu kaikentasoisille liikkujille ja jokainen voi muokata treenin omalle tasolleen sopivaksi. Toivottavaa olisi, että pystyisit hölkkäämään 1 kilometrin matkan. Kaikki uudet tulokkaat ovat otettu erityisen kannustavasti vastaan: vaikka alkuun on vähän pelottanut, on pelko heitetty romukoppaan ja tilalle on tullut tekemisen ilo ja mukaansa tempaava ryhmätsemppi!

Ulkotreenit ovat maanantaisin Munkkiniemessä ja Mustikkamaalla.

Treeniaikataulu 5.9.-12.12.2022 (syyslomalla vko 42 eli 17.10. ei bootcampia ja marraskuussa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana ei bootcampia. Treenikertoja tulee yhteensä 13 kertaa syyskauden aikana.

MUNKKINIEMEN RANTA 

Maanantaisin Munkkiniemi klo 17.45 (60 min)

MUSTIKKAMAA 

Maanantaisin Mustikkamaa klo 19.30 (60 min)

Hinta:

Syyskauden hinta on 229€. Voit maksaa joko yhdessä tai kahdessa erässä.

Sähköiset liikuntaedut käyvät myös maksuvälineenä.

Sitovat ilmoittautumiset otsikolla Nanafit bootcamp (kerro kumpaan ryhmään haluat ja haluatko suorittaa maksun laskulla vai liikuntaeduilla) info@nanafit.fi

HUOM! Ilmoittautumiset ovat sitovia! Jos et tulekaan paikalle mutta et ilmoita siitä 1. kerran jälkeen, koko kauden hinta peritään. 

Bootcamp valmentaja:
PT Sanni Telaranta

Lisätietoja info@nanafit.fi

”Harjoitukset ovat olleet monipuolisia, tehokkaita ja haastavia, ja aina modifioitavissa omalle tavoitetasolle. Innostava valmentaja, kivat treenikaverit ja raitis ulkoilma ovat lyömätön yhdistelmä. Vaikkei sää houkuttelisi, treenin jälkeen on onnellinen olo!”