BOOTCAMPIT

Bootcampit

BOOTCAMP ULKOTREENI-
RYHMÄT SYYSKAUDELLA (31.8.-14.12.2020)

Suositut ulkotreeniryhmät starttaavat taas elokuun lopussa, tule mukaan treenaamaan huippuporukassa treeneistä ja treeniseurasta nauttien!

Haluatko kohottaa kuntoasi, kasvattaa voimatasojasi ja kestävyyttäsi nauttien raikkaasta ulkoilmasta mukavassa ja hauskassa seurassa?

Ryhmässä treenaaminen on hauskaa ja tehokasta, ja ryhmätsempin voima on jotain ihan uskomatonta! Ulkotreenit ovat olleet arjen piristysruiske niin minulle valmentajana kuin ryhmäläisillemmekin. Säässä kuin säässä innokkaat treenaajat ovat vaeltaneet treenipaikalle, eikä koskaan ole kaduttanut.

Harjoitukset sisältävät reipasta ulkotreeniä hyvässä ja nauravaisessa hengessä: toiminnallista kehonpainoharjoittelua, lihaskunnon parantamista, liikkuvuutta ja räjähtävyyttä tehostavaa treeniä, sekä intensiivistä rasvanpolttoa.

Aikaisemmilla kausilla ollaan huomattu, mitä liikunta ulkoilmassa ja hyvässä seurassa saa aikaiseksi: mieli virkistyy, kunto kohenee, kadoksissa olleet lihakset alkavat ilmoittelemaan itsestään, ja ennen kaikkea treeneissä tulee takuuvarmasti hiki ja hyvä mieli!

Treeniryhmä on tarkoitettu kaikentasoisille liikkujille ja jokainen voi muokata treenin omalle tasolleen sopivaksi. Toivottavaa olisi, että pystyisit hölkkäämään 1 kilometrin matkan. Kaikki uudet tulokkaat ovat otettu erityisen kannustavasti vastaan: vaikka alkuun on vähän pelottanut, on pelko heitetty romukoppaan ja tilalle on tullut tekemisen ilo ja mukaansa tempaava ryhmätsemppi!

Ulkotreenit ovat maanantaisin Munkkiniemessä ja Mustikkamaalla.

Treeniaikataulu 31.8.-14.12.2020. Treenikertoja tulee syksyn aikana yhteensä 15, yhtenä maanantaina ei pidetä treenejä, ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

MUNKKINIEMEN RANTA (3) paikkaa jäljellä

Maanantaisin Munkkiniemi klo 17.45 (60 min)

MUSTIKKAMAA !TÄYNNÄ!

Maanantaisin Mustikkamaa klo 19.30 (60 min)

Hinta:

1x/vko 279€

Sähköiset liikuntaedut käyvät myös maksuvälineenä ja laskun voi maksaa kahdessa osassa.

Sitovat ilmoittautumiset otsikolla Nanafit bootcamp (kerro kumpi ryhmä pääasiallisesti ja maksu yhdessä vai kahdessa erässä) info@nanafit.fi

HUOM! Ilmoittautumiset ovat sitovia! Jos et tulekaan paikalle mutta et ilmoita siitä 1. kerran jälkeen, koko kauden hinta peritään. 

Bootcamp valmentaja:
Nana Heikkilä, Nanafit
Hyvinvointivalmentaja, personal trainer ja yrittäjä

Lisätietoja info@nanafit.fi

”Harjoitukset ovat olleet monipuolisia, tehokkaita ja haastavia, ja aina modifioitavissa omalle tavoitetasolle. Innostava valmentaja, kivat treenikaverit ja raitis ulkoilma ovat lyömätön yhdistelmä. Vaikkei sää houkuttelisi, treenin jälkeen on onnellinen olo!”

  • Liity Bootcampiin

    Tuletko osaksi iloista ryhmäämme?