BOOTCAMPIT

Bootcampit

BOOTCAMP ULKOTREENI-
RYHMÄT KEVÄTKAUDELLA (27.1.-8.6.2020)

Suositut ulkotreeniryhmät starttaavat taas tammikuun lopussa, tule mukaan treenaamaan huippuporukassa treeneistä ja treeniseurasta nauttien!

Haluatko kohottaa kuntoasi, kasvattaa voimatasojasi ja kestävyyttäsi nauttien raikkaasta ulkoilmasta mukavassa ja hauskassa seurassa?

Ryhmässä treenaaminen on hauskaa ja tehokasta, ja ryhmätsempin voima on jotain ihan uskomatonta! Ulkotreenit ovat olleet arjen piristysruiske niin minulle valmentajana kuin ryhmäläisillemmekin. Säässä kuin säässä innokkaat treenaajat ovat vaeltaneet treenipaikalle, eikä koskaan ole kaduttanut.

Harjoitukset sisältävät reipasta ulkotreeniä hyvässä ja nauravaisessa hengessä: toiminnallista kehonpainoharjoittelua, lihaskunnon parantamista, liikkuvuutta ja räjähtävyyttä tehostavaa treeniä, sekä intensiivistä rasvanpolttoa.

Aikaisemmilla kausilla ollaan huomattu, mitä liikunta ulkoilmassa ja hyvässä seurassa saa aikaiseksi: mieli virkistyy, kunto kohenee, kadoksissa olleet lihakset alkavat ilmoittelemaan itsestään, ja ennen kaikkea treeneissä tulee takuuvarmasti hiki ja hyvä mieli!

Treeniryhmä on tarkoitettu kaikentasoisille liikkujille ja jokainen voi muokata treenin omalle tasolleen sopivaksi. Kaikki uudet tulokkaat ovat otettu erityisen kannustavasti vastaan: vaikka alkuun on vähän pelottanut, on pelko heitetty romukoppaan ja tilalle on tullut tekemisen ilo ja mukaansa tempaava ryhmätsemppi!

Ulkotreenit ovat maanantaisin Munkkiniemessä ja Mustikkamaalla.

Treeniaikataulu 27.1.-8.6.2020. Treenikertoja tulee kevään aikana yhteensä 16, koska 3:na maanantaina ei pidetä treenejä + pääsiäismaanantaina 13.4.2020 treenit ovat myös peruttu. Muut 3 peruttua maanantaita ilmoitetaan myöhemmin.

MUNKKINIEMEN RANTA 

Maanantaisin Munkkiniemi klo 17.45 (60 min)

MUSTIKKAMAA

Maanantaisin Mustikkamaa klo 19.30 (60 min)

Hinta:

1x/vko 289€

Sähköiset liikuntaedut käyvät myös maksuvälineenä ja laskun voi maksaa kahdessa osassa.

Ilmoittautumiset otsikolla Nanafit bootcamp (kerro kumpi ryhmä pääasiallisesti ja maksu yhdessä vai kahdessa erässä) info@nanafit.fi

HUOM! Ilmoittautumiset ovat sitovia! Jos et tulekaan paikalle mutta et ilmoita siitä 1. kerran jälkeen, koko kauden hinta peritään.

Bootcamp valmentaja:
Nana Heikkilä, Nanafit
Hyvinvointivalmentaja, personal trainer ja yrittäjä

Lisätietoja nana.heikkila@gmail.com / +358 400 401 598

”Harjoitukset ovat olleet monipuolisia, tehokkaita ja haastavia, ja aina modifioitavissa omalle tavoitetasolle. Innostava valmentaja, kivat treenikaverit ja raitis ulkoilma ovat lyömätön yhdistelmä. Vaikkei sää houkuttelisi, treenin jälkeen on onnellinen olo!”

  • Liity Bootcampiin

    Tuletko osaksi iloista ryhmäämme?