Joy of movement

MINÄ OLEN

Nana Heikkilä

Liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, valmentaja ja vaikuttaja, markkinointiviestinnän ammattilainen. Koko kansan innostaja, joka haluaa motivoida ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti, rennosti ja elämästä nauttien. Ilon kautta.

Hyvinvointi on itsensä rakastamista, kunnioittamista ja ymmärtämistä, ja se lähtee sisältä. Kun on hyvä olla, sen tuntee. Kaikessa toiminnassani toteutuvat arvot, jotka koen tärkeiksi niin asiakastyössä, sisällöntuotossa kuin motivoidessani seuraajiani. Aitous, ilo, positiivisuus, ammattitaito, rehellisyys.

ONLINE

VERKKOVALMENNUKSET & TUOTTEET

Suosituissa verkkovalmennuksissa valmennan sinua laadukkaasti ja ammattitaitoisesti. Verkkovalmennuksissani saat ammattitaitoni ja kannustavan valmennustyylini edulliseen hintaan.

Toteutan valmennuskonseptini tärkeimmät kulmakivet myös verkkovalmennuksissani: laatu, yksilöllisyys, kannustus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Mitään ei tehdä terveyttä vaarantaen, vaan terveyttä vaalien. Suorituskyvyn ja energisyyden tulee parantua, samalla kun kokonaisvaltainen hyvinvointi paranee ja keho vahvistuu. Täältä löydät myös tuotteeni, kuten suursuosion saavuttaneen painetun reseptikirjani.

SWIPE
STRONG WITH NANA SALITREENISOVELLUS

STRONG WITH NANA SALITREENIT!

ODOTETTU KUNTOSALIVALMENNUS NYT MOBIILISOVELLUKSENA! Lopeta haahuilu ja saavuta isoja tuloksia fiksulla tekemisellä! Luulitko, että sinun täytyy käydä salilla 5 kertaa viikossa saavuttaaksesi näkyviä tuloksia? -> Ei tarvitse! Haluaisitko muokata kehostasi kiinteämmän, muodokkaamman ja sporttisemman? -> Olet oikeassa paikassa! Kaipaatko tehokasta kuntosaliohjelmaa, joka vahvistaa sinua, ei hajota sinua? -> Täältä pesee! UUSI STRONG with Nana Base auttaa sinua kulkemaan kohti tavoitteitasi ja todellisia tuloksia!

MIELETÖN TREENIPAKETTI!

SUPER FIT KESÄTREENIPAKETTI

MIELETÖN TREENIPAKETTI ULKONA JA KOTONA TREENAAVALLE! Tehokasta ja nopeaa kehonpainoharjoittelua, mäkitreenejä, porrastreenejä, HIIT-treenejä, kahvakuula- , vastuskuminauha- ja käsipainotreenejä, monipuoliset alkulämmittelyt, kehonhuollot ja venyttelyt. Tämä treenipaketti sisältää 46 erilaista harjoitusta, joista jokainen liike on opastettu ja esitelty videolla.  Tämä treenipaketti on loistava kesäksi tai esimerkiksi hyvin kiireiseen elämänjaksoon, kun haluat hoitaa treenit nopeasti ja tehokkaasti alta pois, jolloin aikaa jää muille kiireille sekä elämiseen ja kesästä nauttimiseen!

VASTUSKUMINAUHAPAKETTI

VASTUSKUMINAUHAT + PUSSUKKA + TREENIOHJELMAT

Nyt kesäkamppiksessa -30% alennus koodilla "KESAKUMI"! Hinta vain 27,93€ postitettuna suoraan kotiisi! Treenaa missä tahansa, milloin tahansa tehokkaasti vastuskuminauhohen avulla! NanaFit vastuskuminauhapaketti sisältää 3 erilaista minikuminauhaa, yhden pidemmän vastuskuminauhan, treenivihkon, josta löydät 3 loistavaa kuminauhatreeniä sekä harmaan pussukan, jossa kumpparit kulkevat kätevästi mukana.

ALOITA TREENIT HETI!

FIT WITH NANA KOTITREENIT

Treenaa tehokkaasti kotona, reissussa tai vaikkapa mökillä! Koko treenin mittaiset kannustavat treenivideot puskevat sinua ylittämään itsesi, ja laittamaan rasvanpolton ja kehonmuokkauksen täysin uudelle tasolle! FIT with Nana kotitreenien treenimetodi on takuuvarma tapa buustata aineenvaihduntaa, muokata kehoa ja kiinteyttää kehoa ja tiristellä ylimääräistä rasvaa. Tarvitset 30 minuuttia 3 kertaa viikossa näihin treeneihin, ja kuntosi nousee takuuvarmasti! Tässä valmennuksessa saat myös kiitellyt ruokavalio-ohjeet sekä kattavan e-reseptikirjan (60 reseptiä).

KYLLÄSTYNYT LAIHDUTUSKUUREIHIN?

LIFEFIT – PYSYVÄÄ HYVINVOINTIA

Oletko kyllästynyt ikuisiin laihdutuskuureihin, painon jojoiluun, vetämättömään ja tukalaan oloon? Näin saavutat pysyviä tuloksia painonhallinnassa ja hyvinvoinnissa, lempeästi ilman pakkoa tai itseruoskintaa! Nanan suosittu, uudistettu verkkovalmennus näyttää miten saat pysyviä, näkyviä ja tuntuvia tuloksia - ja voit silti nauttia elämästä täysillä (ja aika ajoin jopa herkutella)! Suosittu 8 viikon elämäntapamuutos- ja hyvinvointivalmennus verkkototeutuksena. Valmennus sisältää mm. ruokavalio-ohjeet, huikean e-reseptikirjan, salitreenit, kotitreenit, ohjeet palautumiseen ja kehonhuoltoon.

OPI SYÖMÄÄN JUURI SINULLE SOPIVALLA TAVALLA!

RAIKAS RAVINTOVALMENNUS

Oletko sinäkin kokeillut erilaisia dieettejä ja ruokavalio-ohjelmia, mutta et ole saavuttanut pysyviä tuloksia? Tuntuuko, että aineenvaihduntasi on sekaisin turhan niukkakaloristen kuurien jälkeen, etkä oikein tiedä, kuinka paljon todellisuudessa kannattaisi syödä, jotta olosi olisi energinen ja peilikuva miellyttäisi silmää? Et todellakaan ole yksin tämän ongelman kanssa!  Tästä valmennuksesta saat selkeät ohjeet miten koostaa juuri sinulle sopiva ruokavalio. Autan sinua selvittämään oman päivittäisen energiantarpeesi, jonka pohjalta pääset koostamaan itsellesi monipuolisen, herkullisen ja terveellisen ruokavaliokokonaisuuden. Koska olemme erilaisia, erikokoisia ja -painoisia, tässä valmennuksessa ei tarjota kaikille samaa ruokavaliopohjaa, vaan jokainen huomioidaan yksilönä! Saat postissa kaupan päälle painetun ravinto-oppaan sekä painetun reseptikirjan.

ODOTETTU JATKO-OSA

FIT WITH NANA KOTITREENIT JATKO-OSA

Suositun kehonpainovalmennuksen jatko-osa. Täysin uudet treenit ja uusittu reseptikirja. Käytyäsi FIT with Nana 1 treenikokonaisuuden läpi, on tämä luonnollinen jatkumo treeneihisi. Valmennus on kuvattu Sri Lankan upeissa maisemissa. Näissä treeneissä saat taas läjäpäin uusia liikkeitä ja tapoja treenata tehokkaasti, hauskasti ja nopeasti. Uutuutena löydät myös 2 erilaista aktiivisen lepopäivän treeniä, sekä 2 erilaista alkulämmittelyvideota valmistelemaan kroppa treenejä varten. Reseptikirjasta löydät uudenlaisia tapoja koostaa terveellisiä ruoka-annoksia uudenlaisilla twisteillä.

PAINETTU RESEPTIKIRJA SUORAAN KOTIISI!

RAIKAS RESEPTIKIRJA 2 PAINETTUNA

Yleisön pyynnöstä suursuosion saanut RAIKAS 2 reseptikirja on saatavilla vihdoin painettuna versiona. Painettu Raikas reseptikirja 2 on odotettu jatko-osa suositulle Raikas 1 reseptikirjalle. Reseptikirja sisältää 150 terveellistä ja herkullista reseptiä, jotka tukevat hyvinvointiasi. Nyt ei tarvitse enää miettiä mitä tänään syötäisiin! Reseptikirja sisältää aamupala-, lounas-, välipala-, päivällis- ja iltapalareseptejä terveellisiä herkkuja unohtamatta.

Hyvinvointi & matkailu

UNELMIEN AKTIIVILOMA BALILLA 24.6.-3.7.2019

NanaFit & Pro-Energy goes Bali! Tule viettämään unelmien treeniloma Balin paratiisisaarelle! Luvassa on monipuolisia treenejä upeissa paratiisisaaren maisemissa, jotka ovat kuin sadusta. Metsät ovat reheviä, tulivuoret hipovat pilviä ja Intian valtameren aallot huuhtovat saaren upeita rantoja. Bali onkin monipuolisten harrastusmahdollisuuksien, kulttuurin ja toinen toistaan upeampien maisemien vuoksi yksi Indonesian suosituimmista lomakohteista.

LIVE VALMENNUKSET

BOOTCAMPIT

Haluatko kohottaa kuntoasi, kasvattaa voimatasojasi ja kestävyyttäsi sekä polttaa rasvaa samalla nauttien raikkaasta ulkoilmasta mukavassa ja hauskassa seurassa? Ulkobootcamp ryhmissä treenataan jo neljättä vuotta, säässä kuin säässä!

Treenien sisältö vaihtelee joka kerta: kehonpainoharjoittelua, mäkivetoja, vastusharjoittelua vaihtelevilla kuntoiluvälineillä – koskaan ei tiedä mitä on juuri sillä kertaa luvassa. Treenit soveltuvat kaiken tasoisille liikkuille, sillä voit itse säätää treenitehosi ja modifioida liikkeet oman tasosi mukaan.

MARKKINOINTIPALVELUT

SISÄLLÖNTUOTTO

Tarjoan monipuolista sisällöntuottoa blogiini, Instagramiini sekä mahdollisesti myös asiakkaan ja yhteistyökumppanin omiin kanaviin.

Sisällöntuotto onnistuu yksittäisistä kuvista aina laajempiin kampanjoihin, jotka toteutan laadukkaasti omia sekä asiakkaan arvoja noudattaen.

Tavoitan kanavissani satoja tuhansia suomalaisia kuukausittain, joten pystyn tarjomaan arvokasta näkyvyyttä ja some-presenssiä ammattitaidolla toteutettuna.

Blogi

SUPER FIT ME BLOGI

Jaan blogissani treeni- ja ravintovinkkejä sekä herkullisia reseptejä, kirjoittelen hyvinvointiin ja elämään liittyvistä aiheista rennolla otteella, ei pipoa kiristellen. Haluan antaa sinulle aitoa ja rehellistä sisältöä, ja osa teksteistä saattaa olla hyvinkin henkilökohtaisia.

Kirjoitusteni pohjalla on ammattitaito, jonka olen saanut opintojen ja valmennuskokemuksen sekä itseopiskelun kautta. Kirjoitan aiheista omasta näkökulmastani, mutta huuhaata tuskin tulet kirjoituksistani löytämään.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi blogini maailmaan.