Joy of movement

MINÄ OLEN

Nana Heikkilä

Liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, valmentaja ja vaikuttaja, markkinointiviestinnän ammattilainen. Koko kansan innostaja, joka haluaa motivoida ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti, rennosti ja elämästä nauttien. Ilon kautta.

Hyvinvointi on itsensä rakastamista, kunnioittamista ja ymmärtämistä, ja se lähtee sisältä. Kun on hyvä olla, sen tuntee. Kaikessa toiminnassani toteutuvat arvot, jotka koen tärkeiksi niin asiakastyössä, sisällöntuotossa kuin motivoidessani seuraajiani. Aitous, ilo, positiivisuus, ammattitaito, rehellisyys.

ONLINE

VERKKOVALMENNUKSET

Suosituissa verkkovalmennuksissa valmennan sinua laadukkaasti ja ammattitaitoisesti. Verkkovalmennuksissani saat ammattitaitoni ja kannustavan valmennustyylini edulliseen hintaan.

Toteutan valmennuskonseptini tärkeimmät kulmakivet myös verkkovalmennuksissani: laatu, yksilöllisyys, kannustus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Mitään ei tehdä terveyttä vaarantaen, vaan terveyttä vaalien. Suorituskyvyn ja energisyyden tulee parantua, samalla kun kokonaisvaltainen hyvinvointi paranee ja keho vahvistuu.

SWIPE
KOTITREENIT & RAVINTO

FIT WITH NANA KOTITREENIT

Treenaa tehokkaasti kotona, reissussa tai vaikkapa mökillä! Koko treenin mittaiset kannustavat treenivideot puskevat sinua ylittämään itsesi, ja laittamaan rasvanpolton ja kehonmuokkauksen täysin uudelle tasolle! FIT with Nana kotitreenien treenimetodi on takuuvarma tapa buustata aineenvaihduntaa, muokata kehoa ja kiinteyttää kehoa ja tiristellä ylimääräistä rasvaa. Tarvitset 30 minuuttia 3 kertaa viikossa näihin treeneihin, ja kuntosi nousee takuuvarmasti! Tässä valmennuksessa saat myös kiitellyt ruokavalio-ohjeet sekä huikean 170 ruoan reseptikirjan.

RAVINTO, SALITREENI, KOTITREENIT, LEPO, STRESSINHALLINTA

LIFEFIT – PYSYVÄÄ HYVINVOINTIA, EI JOJO-LAIHDUTTAMISTA TAI KITUDIEETTEJÄ

Suosittu 8 viikon elämäntapamuutos- ja hyvinvointivalmennus verkkototeutuksena. Valmennuksen avulla saat lisää energiaa arkeesi sekä saat toivottuja tuloksia painonhallinnassa. LIFEFIT antaa työkalut elämäntapamuutokseen ja parempaan vointiin ja jaksamiseen pysyvästi. Tämän valmennuksen jälkeen voit heittää hyvästit laihdutuskuureille, opit syömään rennosti mutta terveellisesti sekä saat tehokkaat treeniohjelmat sekä kotiin että salille. Uusi ryhmä starttaa 7.1.2019 mutta aloitusmateriaalit ovat saatavilla jo 1.1.2019.

SISÄLTÄÄ PAINETUT KIRJAT!

RAIKAS RAVINTOVALMENNUS

Raikas ravintovalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat pudottaa painoa, polttaa rasvaa, kiinteytyä, nostaa painoasi tai nostaa energiatasojasi ja voida paremmin. Löydät tarvittavat ohjeet yhdestä ravinto-oppaasta ja valmennuksesta, ja opit syömään sinun kehosi tarvitsemalla tavalla – ja tavoitteitasi tukien. Jos haluat aloittaa painonpudotuksen tehokkaasti, voit aloittaa valmennuksen rasva-aineenvaihduntaa tehostavalla tehostartilla. RYHMÄ STARTTAA TAAS TAMMIKUUSSA!  Nyt löydät kaikki tarvittavat ohjeet yhdestä oppaasta ja valmennuksesta, ja lisäksi saat monipuolisen reseptikirjan, joka sisältää yli 150 terveellistä ja herkullista reseptiä. Saat painetut kirjat postitettuna kotiisi, jos asut Suomessa.

ODOTETTU JATKO-OSA

FIT WITH NANA KOTITREENIT & RAVINTOVALMENNUS 2

Suositun kehonpainovalmennuksen jatko-osa. Täysin uudet treenit ja uusittu reseptikirja. Käytyäsi FIT with Nana 1 treenikokonaisuuden läpi, on tämä luonnollinen jatkumo treeneihisi. Valmennus on kuvattu Sri Lankan upeissa maisemissa. Näissä treeneissä saat taas läjäpäin uusia liikkeitä ja tapoja treenata tehokkaasti, hauskasti ja nopeasti. Uutuutena löydät myös 2 erilaista aktiivisen lepopäivän treeniä, sekä 2 erilaista alkulämmittelyvideota valmistelemaan kroppa treenejä varten. Reseptikirjasta löydät uudenlaisia tapoja koostaa terveellisiä ruoka-annoksia uudenlaisilla twisteillä.

MIELETÖN TREENIPAKETTI!

SUPER FIT KESÄTREENIPAKETTI

MIELETÖN TREENIPAKETTI ULKONA JA KOTONA TREENAAVALLE! Tehokasta ja nopeaa kehonpainoharjoittelua, mäkitreenejä, porrastreenejä, HIIT-treenejä, kahvakuula- , vastuskuminauha- ja käsipainotreenejä, monipuoliset alkulämmittelyt, kehonhuollot ja venyttelyt. Tämä treenipaketti sisältää 46 erilaista harjoitusta, joista jokainen liike on opastettu ja esitelty videolla.  Tämä treenipaketti on loistava kesäksi, kun haluat hoitaa treenit nopeasti ja tehokkaasti alta pois jolloin aikaa jää elämiseen ja kesästä nauttimiseen!

ILMAISET KOTITREENIT

FIT WITH NANA ILMAISET KOTITREENIT & RAVINTO

Kokeile ilmaiseksi viikon kotitreenivalmennusta, jossa saat ohjeet kolmeen treeniin, kehonhuoltoon sekä alkulämmittelyyn. Saat myös ilmaisversion reseptikirjastani, jossa on esimerkkejä päivän eri aterioille. Mahtava tilaisuus kokeilla miltä kotitreenit tuntuvat! Treenit ovat tarkoitettu pääsääntöisesti sellaiselle, joka on edes hieman kuntoillut aikaisemmin. Löydät kuitenkin treenivideoista kevennetyt liikevaihtoehdot, joten kannattaa lähteä rohkeasti mukaan testaamaan näitä treenejä. Voit tehdä treenit aina kevennetysti, sekä myös pienemmällä kierrosmäärällä. Tule mukaan testaamaan!

ILMAINEN TREENIOHJELMA

KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI

Kattavat ohjeet vastuskuminauhalla tehtävään koko kropan treeniin. Ohjeet löytyvät kuvien ja videoiden kera. Tämän treenit voit tehdä missä tahansa, välineeksi tarvitset vain kehosi ja vastuskuminauhan! Vastuskuminauha antaa mahtavaa lisävastusta kotitreeneihin, ja kuminauhalla pystyt tekemään myös tehokkaasti kuntoutusliikkeitä ja ryhtilihasten vahvistamista.

TULOSSA PIAN

STRONG WITH NANA KUNTOSALIOHJELMA

Kaipaatko tehokasta treeniohjelmaa kuntosalille, jolla teet kehostasi vahvan ja voimakkaan, mutta myös toimintakykyisen ja liikkuvan? Tämä 3 kuukauden treeniohjelma sisältää turvalliset ja ammattitaitoiset ohjeet ja liikkeet koko kehosi vahvistamiseen. Ohjelman mukaiset ohjeet kehottavat treenaamaan 3-4 kertaa salilla viikossa. Treeniohjelmien lisäksi saat kattavan ruokavalio-ohjeistuksen sekä herkullisia mutta terveellisiä reseptejä sisältävän yli 170 ruoan reseptikirjan. Ruokavalio ei sisällä ruokien punnitsemista tai kalorien laskentaa.

TULOSSA PIAN

FIT WITH NANA BASICS KOTITREENIVALMENNUS

Oletko aloittelemassa liikuntaa, tai kaipaatko kevyempiä treenejä ilman hyppyjä ja suuria nivelkuormituksia? Haluaisitko treenata omassa kodissasi ohjatusti, kannustavan valmentajan tsemppaamana?  Tällöin BASICS on sinua varten! Nämä treenit soveltuvat myös hieman iäkkäämmälle kuntoilijalle. Ei hyppyjä tai räjähtäviä liikkeitä, vaan lempeää liikkumista, kehon aktivoimista ja lihaskunnon parantamista. Valmennuksessa saat myös hyvin kattavat ravinto-ohjeet terveellisen ruokavalion rakentamiseen ja terveellisten elämäntapojen opetteluun.

Hyvinvointi & matkailu

HYVINVOINTI - JA TREENILOMA PORTUGALISSA

Tule viettämään unohtumaton pidennetty viikonloppu hyvinvoinnin parissa Portugalissa. Luvassa on monipuolisia treenejä upeissa maisemissa Lissabonin läheisyydessä, viiden tähden spa-hotellissa. Tämä rannalla sijaitseva upea hotelli tarjoaa mielettömät treenipuitteet niin rannalla vedettäville bootcamp-treeneille, kuin aamuauringossa herättäville lempeille kehonhuoltohetkille.

LIVE VALMENNUKSET

BOOTCAMPIT

Haluatko kohottaa kuntoasi, kasvattaa voimatasojasi ja kestävyyttäsi sekä polttaa rasvaa samalla nauttien raikkaasta ulkoilmasta mukavassa ja hauskassa seurassa? Ulkobootcamp ryhmissä treenataan jo neljättä vuotta, säässä kuin säässä!

Treenien sisältö vaihtelee joka kerta: kehonpainoharjoittelua, mäkivetoja, vastusharjoittelua vaihtelevilla kuntoiluvälineillä – koskaan ei tiedä mitä on juuri sillä kertaa luvassa. Treenit soveltuvat kaiken tasoisille liikkuille, sillä voit itse säätää treenitehosi ja modifioida liikkeet oman tasosi mukaan.

MARKKINOINTIPALVELUT

SISÄLLÖNTUOTTO

Tarjoan monipuolista sisällöntuottoa blogiini, Instagramiini sekä mahdollisesti myös asiakkaan ja yhteistyökumppanin omiin kanaviin.

Sisällöntuotto onnistuu yksittäisistä kuvista aina laajempiin kampanjoihin, jotka toteutan laadukkaasti omia sekä asiakkaan arvoja noudattaen.

Tavoitan kanavissani satoja tuhansia suomalaisia kuukausittain, joten pystyn tarjomaan arvokasta näkyvyyttä ja some-presenssiä ammattitaidolla toteutettuna.

Blogi

SUPER FIT ME BLOGI

Jaan blogissani treeni- ja ravintovinkkejä sekä herkullisia reseptejä, kirjoittelen hyvinvointiin ja elämään liittyvistä aiheista rennolla otteella, ei pipoa kiristellen. Haluan antaa sinulle aitoa ja rehellistä sisältöä, ja osa teksteistä saattaa olla hyvinkin henkilökohtaisia.

Kirjoitusteni pohjalla on ammattitaito, jonka olen saanut opintojen ja valmennuskokemuksen sekä itseopiskelun kautta. Kirjoitan aiheista omasta näkökulmastani, mutta huuhaata tuskin tulet kirjoituksistani löytämään.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi blogini maailmaan.