Joy of movement

MINÄ OLEN

Nana Heikkilä

Liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, valmentaja ja vaikuttaja, markkinointiviestinnän ammattilainen. Koko kansan innostaja, joka haluaa motivoida ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti, rennosti ja elämästä nauttien. Ilon kautta.

Hyvinvointi on itsensä rakastamista, kunnioittamista ja ymmärtämistä, ja se lähtee sisältä. Kun on hyvä olla, sen tuntee. Kaikessa toiminnassani toteutuvat arvot, jotka koen tärkeiksi niin asiakastyössä, sisällöntuotossa kuin motivoidessani seuraajiani. Aitous, ilo, positiivisuus, ammattitaito, rehellisyys.

ONLINE

VERKKOVALMENNUKSET & TUOTTEET

Suosituissa verkkovalmennuksissa valmennan sinua laadukkaasti ja ammattitaitoisesti. Verkkovalmennuksissani saat ammattitaitoni ja kannustavan valmennustyylini edulliseen hintaan.

Toteutan valmennuskonseptini tärkeimmät kulmakivet myös verkkovalmennuksissani: laatu, yksilöllisyys, kannustus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Mitään ei tehdä terveyttä vaarantaen, vaan terveyttä vaalien. Suorituskyvyn ja energisyyden tulee parantua, samalla kun kokonaisvaltainen hyvinvointi paranee ja keho vahvistuu. Täältä löydät myös tuotteeni, kuten suursuosion saavuttaneen painetun reseptikirjani.

SWIPE
KYLLÄSTYNYT LAIHDUTUSKUUREIHIN?

LIFEFIT – PYSYVÄÄ HYVINVOINTIA

UUSI RYHMÄ STARTTAA 15.4.2019 (aloitusmateriaalit saatavilla 8.4.2019). Oletko kyllästynyt ikuisiin laihdutuskuureihin, painon jojoiluun, vetämättömään ja tukalaan oloon? Näin saavutat pysyviä tuloksia painonhallinnassa ja hyvinvoinnissa, lempeästi ilman pakkoa tai itseruoskintaa! Nanan suosittu, uudistettu verkkovalmennus näyttää miten saat pysyviä, näkyviä ja tuntuvia tuloksia - ja voit silti nauttia elämästä täysillä (ja aika ajoin jopa herkutella)! Suosittu 8 viikon elämäntapamuutos- ja hyvinvointivalmennus verkkototeutuksena. Valmennus sisältää mm. ruokavalio-ohjeet, huikean e-reseptikirjan, salitreenit, kotitreenit, ohjeet palautumiseen ja kehonhuoltoon. Lunastaessasi valmennuksen nyt, säästät 29€ ja saat kaupan päälle 2 erilaista vastuskuminauhaa (arvo 29€)!

VIIMEINEN RAVINTOVALMENNUS JONKA TARVITSET!

RAIKAS RAVINTOVALMENNUS

Uusi ryhmä starttaa 15.4.2019 ja aloitusmateriaalit saataville 8.4.2019! Haluaisitko muutoksia ruokailutottumuksiisi, niin että jaksaisit päivän ilman väsymyspiikkejä ja turvotuksia? Haluaisitko oppia syömään painonhallintaa tukevasti, ravitsevasti, selkeillä ohjeilla ja ilman stressiä? Tämän valmennuksen avulla pääset eroon turvotuksesta, alavireydestä ja saamattomuudesta, ja ymmärrät miten paljon terveellistä ruokaa saat oikeasti syödä voidaksesi hyvin, samalla kun energiatasot nousevat silmissä! Tässä valmennuksessa saatat huomata tekeväsi lopun elämäsi muuttavia ahaa-elämyksiä! Saat postissa kaupan päälle painetun ravinto-oppaan sekä painetun reseptikirjan.

ALOITA TREENIT HETI!

FIT WITH NANA KOTITREENIT

Treenaa tehokkaasti kotona, reissussa tai vaikkapa mökillä! Koko treenin mittaiset kannustavat treenivideot puskevat sinua ylittämään itsesi, ja laittamaan rasvanpolton ja kehonmuokkauksen täysin uudelle tasolle! FIT with Nana kotitreenien treenimetodi on takuuvarma tapa buustata aineenvaihduntaa, muokata kehoa ja kiinteyttää kehoa ja tiristellä ylimääräistä rasvaa. Tarvitset 30 minuuttia 3 kertaa viikossa näihin treeneihin, ja kuntosi nousee takuuvarmasti! Tässä valmennuksessa saat myös kiitellyt ruokavalio-ohjeet sekä kattavan e-reseptikirjan (60 reseptiä).

ODOTETTU JATKO-OSA

FIT WITH NANA KOTITREENIT JATKO-OSA

Suositun kehonpainovalmennuksen jatko-osa. Täysin uudet treenit ja uusittu reseptikirja. Käytyäsi FIT with Nana 1 treenikokonaisuuden läpi, on tämä luonnollinen jatkumo treeneihisi. Valmennus on kuvattu Sri Lankan upeissa maisemissa. Näissä treeneissä saat taas läjäpäin uusia liikkeitä ja tapoja treenata tehokkaasti, hauskasti ja nopeasti. Uutuutena löydät myös 2 erilaista aktiivisen lepopäivän treeniä, sekä 2 erilaista alkulämmittelyvideota valmistelemaan kroppa treenejä varten. Reseptikirjasta löydät uudenlaisia tapoja koostaa terveellisiä ruoka-annoksia uudenlaisilla twisteillä.

TULOSSA PIAN

STRONG WITH NANA KUNTOSALIOHJELMA

Kaipaatko tehokasta treeniohjelmaa kuntosalille, jolla teet kehostasi vahvan ja voimakkaan, mutta myös toimintakykyisen ja liikkuvan? Tämä 2 kuukauden treeniohjelma sisältää turvalliset ja ammattitaitoiset ohjeet ja liikevideot koko kehosi vahvistamiseen. Ohjelman mukaiset ohjeet kehottavat treenaamaan 3-4 kertaa salilla viikossa. Treeniohjelmien lisäksi saat ruokavalio-ohjeistuksen sekä herkullisia mutta terveellisiä reseptejä sisältävän reseptikirjan. Ruokavalio ei sisällä ruokien punnitsemista tai kalorien laskentaa.

PAINETTU RESEPTIKIRJA

RAIKAS RESEPTIKIRJA PAINETTUNA

Yleisön pyynnöstä suursuosion saanut RAIKAS reseptikirja on saatavilla vihdoin erikseen ostettavissa, painettuna versiona. Reseptikirjassa ovat samat reseptit kuin LIFEFIT & FIT with Nana verkkovalmennuksissa. Reseptikirja on saatavilla myös sähköisenä versiona, sekä yhteispakettina painettuna & sähköisenä.  Reseptikirja sisältää 150 terveellistä mutta herkullista reseptiä aamupalalle, lounaalle, välipalalle, päivälliselle ja iltapalalla terveellisiä herkkuja unohtamatta.

STRONG TREENITOPPI

STRONG TREENITOPPI

Vihdoin saatavilla harmaa treenitoppi, jossa valkoinen STRONG -teksti. Toppi soveltuu loistavasti niin treeniin kuin vapaa-ajalle. Topin materiaali on napakkaa ja joustavaa. Helma on hieman pidempi sekä kevyesti pyöristetty.

STRONG NYÖRIREPPU

STRONG NYÖRIREPPU

Vihdoin saatavilla siniharmaa STRONG nyörireppu, jossa valkoinen STRONG -teksti. Tässä repussa kulkee niin treenikamppeet kuin vapaa-ajankin tavarat!

VASTUSKUMINAUHAPAKETTI

VASTUSKUMINAUHAT + PUSSUKKA + TREENIOHJELMAT

Treenaa missä tahansa, milloin tahansa tehokkaasti vastuskuminauhohen avulla! NanaFit vastuskuminauhapaketti sisältää 3 erilaista minikuminauhaa, yhden pidemmän vastuskuminauhan, treenivihkon, josta löydät 3 loistavaa kuminauhatreeniä sekä harmaan pussukan, jossa kumpparit kulkevat kätevästi mukana.

LAHJAKORTIT

LAHJAKORTIT

NanaFit lahjakortti on upea tapa osoittaa rakkautta, välittämistä tai tukea lähimmäiselle, ystävälle, työntekijälle tai perheenjäsenelle. Lahjakortti on voimassa vuoden 2019 loppuun asti ja sen voi käyttää mihin tahansa Nanafit tuotteeseen tai valmennukseen. Saat fyysisen lahjakortin toimitettuna joko lahjan antajalle tai suoraan lahjan saajalle. Hyvää oloa, iloa ja energiaa lahjaksi <3

ILMAINEN TREENIOHJELMA

KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI

Kattavat ohjeet vastuskuminauhalla tehtävään koko kropan treeniin. Ohjeet löytyvät kuvien ja videoiden kera. Tämän treenit voit tehdä missä tahansa, välineeksi tarvitset vain kehosi ja vastuskuminauhan! Vastuskuminauha antaa mahtavaa lisävastusta kotitreeneihin, ja kuminauhalla pystyt tekemään myös tehokkaasti kuntoutusliikkeitä ja ryhtilihasten vahvistamista.

Hyvinvointi & matkailu

UNELMIEN AKTIIVILOMA BALILLA 24.6.-3.7.2019

NanaFit & Pro-Energy goes Bali! Tule viettämään unelmien treeniloma Balin paratiisisaarelle! Luvassa on monipuolisia treenejä upeissa paratiisisaaren maisemissa, jotka ovat kuin sadusta. Metsät ovat reheviä, tulivuoret hipovat pilviä ja Intian valtameren aallot huuhtovat saaren upeita rantoja. Bali onkin monipuolisten harrastusmahdollisuuksien, kulttuurin ja toinen toistaan upeampien maisemien vuoksi yksi Indonesian suosituimmista lomakohteista.

LIVE VALMENNUKSET

BOOTCAMPIT

Haluatko kohottaa kuntoasi, kasvattaa voimatasojasi ja kestävyyttäsi sekä polttaa rasvaa samalla nauttien raikkaasta ulkoilmasta mukavassa ja hauskassa seurassa? Ulkobootcamp ryhmissä treenataan jo neljättä vuotta, säässä kuin säässä!

Treenien sisältö vaihtelee joka kerta: kehonpainoharjoittelua, mäkivetoja, vastusharjoittelua vaihtelevilla kuntoiluvälineillä – koskaan ei tiedä mitä on juuri sillä kertaa luvassa. Treenit soveltuvat kaiken tasoisille liikkuille, sillä voit itse säätää treenitehosi ja modifioida liikkeet oman tasosi mukaan.

MARKKINOINTIPALVELUT

SISÄLLÖNTUOTTO

Tarjoan monipuolista sisällöntuottoa blogiini, Instagramiini sekä mahdollisesti myös asiakkaan ja yhteistyökumppanin omiin kanaviin.

Sisällöntuotto onnistuu yksittäisistä kuvista aina laajempiin kampanjoihin, jotka toteutan laadukkaasti omia sekä asiakkaan arvoja noudattaen.

Tavoitan kanavissani satoja tuhansia suomalaisia kuukausittain, joten pystyn tarjomaan arvokasta näkyvyyttä ja some-presenssiä ammattitaidolla toteutettuna.

Blogi

SUPER FIT ME BLOGI

Jaan blogissani treeni- ja ravintovinkkejä sekä herkullisia reseptejä, kirjoittelen hyvinvointiin ja elämään liittyvistä aiheista rennolla otteella, ei pipoa kiristellen. Haluan antaa sinulle aitoa ja rehellistä sisältöä, ja osa teksteistä saattaa olla hyvinkin henkilökohtaisia.

Kirjoitusteni pohjalla on ammattitaito, jonka olen saanut opintojen ja valmennuskokemuksen sekä itseopiskelun kautta. Kirjoitan aiheista omasta näkökulmastani, mutta huuhaata tuskin tulet kirjoituksistani löytämään.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi blogini maailmaan.