RAIKAS RAVINTOVALMENNUS

RAIKAS RAVINTOVALMENNUS – OPI SYÖMÄÄN JUURI SINUN TAVOITTEIDESI MUKAISESTI!

Haluatko pudottaa painoa, polttaa rasvaa, kiinteytyä, nostaa painoasi tai energiatasojasi ja voida paremmin? 

Oletko väsynyt olemaan jatkuvasti turvoksissa, alakuloinen tai muuten vain tuntemaan olosi saamattomaksi?

Raikas ravintovalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat pudottaa painoa, polttaa rasvaa, kiinteytyä tai vaikkapa nostaa painoasi ja energiatasojasi ja voida paremmin. Raikas ravintovalmennus on suunniteltu lisäämään hyvää oloa ja stressittömyyttä arkeen.

Valmennuksessa saat selkeät työkalut joiden avulla opit syömään juuri sinun kehosi tarvitsemalla tavalla – ja tavoitteitasi tukien. Vähän liikkuva painonpudottaja tarvitsee erilaisen ravintosuunnitelman kuin kuntoilua harrastava kiinteytyjä tai lihasmassan kasvattaja.

Valmennus sisältää painetun ravinto-oppaan sekä reseptikirjan, saat nämä sekä sähköisinä että painettuina versioina. Lisäksi saat sähköisesti toisen reseptikirjan, joka sisältää 150 uutta maukasta reseptiä käyttöösi. 

Valmennus alkaa seuraavan kerran 7.1.2019!

“Olen aina kokeillut vain pikadieettejä, mutta tämän valmennuksen avulla on viimeinkin fiilis, että ei tarvitse olla millään dieetillä. Saa ja pitää syödä!”

Jos haluat aloittaa painonpudotuksen tehokkaasti, voit aloittaa valmennuksen rasva-aineenvaihduntaa tehostavalla tehostartilla. Tämän jälkeen opetellaan yhdessä löytämään sellaiset tavat syödä, jotka tukevat hyvinvointiasi ja painonhallintaa koko elämän. Voit edetä rennommin ilman ruokien punnitsemista tai kalorien laskentaa, tai halutessasi voit seurata alkuun tarkempia grammamääräisiä ohjeita.

Tässä valmennuksessa tai painonhallinnassa ylipäätään ei ole kyse mahdollisimman vähän syömisestä, vaan syömisestä tavoitteidesi mukaan. Nyt löydät kaikki tarvittavat ohjeet yhdestä oppaasta ja valmennuksesta, ja lisäksi saat monipuolisen reseptikirjan, joka sisältää yli 150 terveellistä ja herkullista reseptiä. Saat upeat, painetut kirjat postitettuna kotiisi jos asut Suomessa. Nämä kirjat jäävät käyttöösi valmennuksen loputtua, ja toimivat ravintokäsikirjoina lopun elämäsi.

Raikas ruoka, raikas fiilis. Ravinto ratkaisee. Tule mukaan onnistumaan ja tekemään toivomasi muutos.

Tämän valmennuksen avulla syöminen on sitä, mitä se parhaimmillaan voi olla: helppoa, nautinnollista ja auttaa jaksamaan.

Kun ravinnosta ei tarvitse stressata,  jää sinulla enemmän tilaa kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. 

RAIKAS RAVINTOVALMENNUS

KENELLE VALMENNUS ON TARKOITETTU?

1PAINONPUDOTTAJALLE
2AKTIIVILIIKKUJALLE
3KIINTEYTYJÄLLE
4PERUSTERVEELLE (katso erikseen UKK)
5LIHASMASSAN KASVATTAJALLE (tarvitset lisäksi lihaskunto-ohjelman)
6KIIREISELLE, PAREMPAA JAKSAMISTA HALUAVALLE
7HYVINVOINNISTA KIINNOSTUNEELLE
8KASVISSYÖJÄLLE/VEGAANILLE
9KITUDIEETTEIHIN KYLLÄSTYNEELLE
10TERVEELLISEMPIÄ ELÄMÄNTAPOJA OPETTELEVALLE
11ELÄMÄNTAPAMUUTOSTA TEKEVÄLLE
12PAINONPUDOTUKSEEN TEHOKKAAMPAA STARTTIA ETSIVÄLLE

8 VIIKON MITTAINEN VERKKOVALMENNUS + PAINETUT KIRJAT TOIMITETTUNA KOTIISI SUOMESSA 109 €

UUSI RYHMÄ STARTTAA 7.1.2019

Valmennuksen ostettuasi lähetä osoitetietosi info(at)nanafit.fi otsikolla RAIKAS ravinto + kirjat, niin kirjat postitetaan sinulle hyvissä ajoin ennen valmennuksen alkua. 

Mitä RAIKAS Ravintovalmennus antaa sinulle?

  • Selkeät ohjeet ja työkalut henkilökohtaiseen tavoitteeseen pääsemiseen
  • Painetun Raikas ravinto-oppaan (90 sivua) ja yli 150 reseptiä sisältävän Raikas reseptikirjan (230 sivua) toimitettuna kotiisi (Suomeen)
  • Annoskoko-ohjeistukset ilman punnitsemista, 2 erilaista tapaa
  • Ohjeistuksen tarkemmin mitatun ruokavalion noudattamiseen (kalorimäärät 1800-3500 kcal)
  • Työkalut energiankulutuksen tarkistukseen
  • Tehostartin rasva-aineenvaihdunnan tehostamiseksi
  • 8 viikon valmennuksen ja verkkoympäristön sisällön & verkkoympäristön käytön 3 kuukaudeksi
  • Lisäenergiaa arkeesi
  • Kattavat viikkosuunnitelmat peruskuntoilijalle, inaktiiville painonpudottajalle, kovaa treenaavalle ja kuntoilevalle vegaanille
  • Pääsyn suljettuun Facebook ryhmään

PÄIVÄN ESIMERKKI MENU

Tässä valmennuksessa ei pihistellä kaloreista!

Terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen ei tarkoita kaikesta hyvästä luopumista eikä ainaista kurnivaa vatsaa tai stressiä siitä mitä saa syödä. Kun syömme ravinteikasta ruokaa monipuolisesti ja riittävästi, energiatasot pysyvät tasaisina ja herkkuhimot katoavat.

Voit sanoa hyvästit kitudieeteille, koska tämän valmennuksen avulla ymmärrät, ettei pysyvään painonhallintaan ja painonpudotukseen kuulu liian rajut dieetit ja miinuskalorit. Terveellinen ruokavalio ei myöskään tarkoita kuivaa kanaa ja parsakaalia, vaan voit nauttia ihanista ja maukkaista ruoista, joihin tässä valmennuksessa saat yli 150 erilaista vaihtoehtoa!

Päivän menu -esimerkistä löydät seuraavat ateriat:

Aamupala: Paistetut kananmunat ja vihersmoothie (voi korvata kasviksilla)
Lounas: Kanatortilla kasviksilla (voi korvata kasviproteiinin lähteellä)
Välipala: Proteiinipannari marjoilla (voi korvata esimerkiksi kauraleivällä, kalkkunalla ja vihanneksilla)
Päivällinen: Lohta, riisiä ja salaattia
Iltapala: Kaurapuuro marjoilla

 

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

K: Onko ravinto-opas sama kuin Lifefitissä tai FIT with Nanassa?
V: Ei ole, painettu reseptikirja on sama, mutta ravinto-opas on täysin uusi. Esimerkiksi 8 erilaista kaloritaulukkoa josta valita oman kulutuksen mukaiset määrät on täysin uusi ja julkaisematon, sekä rasva-aineenvaihduntaa koskevat ohjeet ovat uusia, kaikki 4 erilaista viikkosuunnitelmaa ovat uusia ja lisäksi opas sisältää erittäin paljon ennen julkaisemattomia materiaaleja ja vinkkejä. HUOM! Jos olet käynyt Lifefitin tai FIT with Nana 1 valmennuksen, josta tämä reseptikirja on tuttu, saat silti valmennuksesta paljon uutta, kuten uuden e-reseptikirjan, jossa on 150 uutta reseptiä käyttöösi! 

K: Hyödynkö tästä, vaikka syön jo terveellisesti?
V: Saat varmasti uusia vinkkejä ja tapoja rakentaa oma ruokavalio, sekä jos tavoitteenasi on muokata kehonkoostumusta, saat tähän myös erittäin toimivia vinkkejä.

K: Onko liikunta pakollista?
V: Ei ole, löydät tästä valmennuksesta omat ohjeet inaktiiville painonpudottajalle, jolloin ruokamäärät ja ravintoaineet ovat mietitty valmiiksi vähän liikkuvalle henkilölle. Jos haluat energiatasojen noustessa (näin yleensä käy) aloittamaan liikunnan, pystyt hyvin päivittämään ravinto-ohjeistukset muuttuneen tilanteen mukaan.

K: Sopiiko tämä vegaanille?
V: Kyllä sopii, valmennuksesta löydät erikseen oman osion vegaaneille, josta löydät ohjeet ja vinkit mitä huomioida vegaaniruokavaliossa. Vegaaneille löytyy myös oma viikkosuunnitelma.

K: Onko ruokavalio maidoton ja gluteeniton?
V: Tästä valmennuksesta löydät paljon esimerkkiruokavalioita ja reseptejä, joista osa on maidottomia ja osa gluteenittomia, mutta reseptikirjan sekaruokavalioon sopivista resepteistä pystyt hyvin muokkaamaan sekä maidottomia että gluteenittomia versioita.

K: Minulla on paljon erilaisia sairauksia, ja epäilen kärsiväni ravintopuutoksista, käykö tämä valmennus minulle?
V: Valmennus on tarkoitettu perusterveelle ihmiselle, ja jos sinulla on useita erilaisia sairauksia tai epäilevät kärsiväsi puutostiloista, suosittelen kääntymään lääkärin tai esimerkiksi ravitsemusterapeutin puoleen, jotta saat yksilöllistä ohjausta. Tämän valmennuksen tavoite on antaa työkalut terveelliseen ja tavoitteiden mukaiseen syömiseen, sekä antaa erilaisia malleja miten ruokavalion voi itselleen koostaa. Valmennuksessa käydään läpi mistä päivittäiset ravintoaineet saadaan (ravinto) sekä listataan yleisempiä lisäravinteita, mutta suosittelen aina ensin tekemään hivenainemittauksen jonka pohjalta valitaan mitä lisäravinteita tarvitaan jos tarvitaan.

K: Tarvitseeko tässä syödä superfoodeja ja lisäravinteita?
V: Ei tarvitse, mutta saat kattavat ohjeistukset myös lisäravinteista, jos näitä haluat käyttää. Suosittelen kuitenkin jokaista ensin tarkistuttamaan mahdolliset ravintopuutokset ennen kuin lähtee summa mutikassa syömään lisäravinteita. Valmennuksessa kerrotaan kuitenkin mitä lisäravinteita yleisesti on hyvä käyttää, mutta nämä eivät ole pakollisia. Osa resepteistä sisältää esimerkiksi heraproteiinijauhetta tai chia-siemeniä, mutta nämä eivät ole pakollisia ja usein annetaankin ohje näiden korvaamiselle.

K: Voiko muu perhe syödä samoja ruokia?
V: Kyllä voi, valmennuksen tarkoitus on opetella sellaiset ruokailutottumukset, joita voi noudattaa koko lopun elämän, jolloin on myös tärkeää, että reseptit ja opit soveltuvat myös muulle perheelle. Arjen helppous on avainasemassa terveellisiä ruokailutottumuksia noudattaessa – ei tehdä syömisestä turhaan liian vaikeaa!

K: Miten yksi ja sama valmennus voi toimia kaikille?
V: Tähän valmennukseen on koottu eri tavoitteita varten eri ohjeistukset, sekä jokainen laskee myös oman kulutuksen ja rakentaa sopivan ruokavalion tämän pohjalta. Kaikki muu on laskettu ja tehty valmiiksi. Jos haluaa laskea kaloreita hetken aikaa tarkistaakseen toimivansa oikein, valmennuksesta löytää jokaiseen tarpeeseen valmiit kaloritaulukot ja ruokamäärät. Sinä valitset vain itsellesi mieluisat ravintoaineet.

K: Perustuvatko ohjeet tieteelliseen tutkimukseen?
V: Valmennuksessa esitellään useampi erilainen tapa koostaa ruokavalio, ja suurin osa ohjeista perustuu yleisesti hyväksyttyihin tieteellisiin tutkimuksiin. Valmennuksessa on kuitenkin esitetty muutamia malleja, joita ei ole tieteellisesti tunnustettu, kuten esimerkiksi somatotyyppiteoria, mutta tämä on myös tuotu esiin kyseisen kappaleen kohdalla. Valmennuksen tarkoitus on siis antaa erilaisia vaihtoehtoja, joita valmennettava voi halutessaan kokeilla.

K: Joudunko laskemaan kaloreita ja punnitsemaan ruokia lopun elämäni?
V: Et suinkaan, eikä kaloreiden laskeminen ole missään vaiheessa pakollista! Tarkoituksena on tarjota tarkempia ohjeita tarvitsevalle työkalut ateriakokojen hahmottamiseen, jotta sopivat ruokamäärät löytyvät omaa tavoitetta ajatellen. Tämän jälkeen on hyvä opetella kalorien laskemisesta kokonaan pois, sillä kaloreiden kyttääminen ja ruokien punnitseminen voi aiheuttaa turhaan stressiä. Tavoitteen muuttuessa voit kurkata kyseistä tavoitetta tukevia ohjeita, laskea kaloreita hetken aikaa ja jättää kalorien laskemisen taaksesi kun annoskoot on helppo hahmottaa silmämääräisesti.

LIIKUNTAEDULLA MAKSAMINEN & TILAUSEHDOT

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasetelit & -saldo sekä ePassi. Sähköisellä liikuntasetelillä voit suorittaa maksun kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi yrityksen NanaFit Oy (valitse OY päätteinen!), ja lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen info@nanafit.fi

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, voit lähettää erikseen sähköpostia info@nanafit.fi
Laskutusyritys NanaFit Oy, y-tunnus 2925378-1

Tilausehdot löydät rekisteriselosteen yhteydestä täältä.

RAIKAS RAVINTOVALMENNUS
84,90 €
109 €
VALMENNUKSESTA SANOTTUA

Mitä valmennettavat ovat sanoneet ravinto-oppaasta ja reseptikirjoista?

Täytyy kyllä sanoa, että tää on eka kerta, jolloin en tunne olevani millään dieetillä tai laihiksella. Reseptit on hyviä, ruokaa saa syödä eikä ole mitään rahkaa/raejuustoa kolmesti päivässä.
Enpä tiedä miten kiittäisin. Annoksen rakentelu ihan käsittämättömän helppoa. Ihanaa, kun ei tarvitse punnita. Perheelle on niin helppo kokkailla, ei tarvi erikseen tehdä jokaiselle jotain :)
Olet todella ihastuttava persoona. Mahtavaa, että kurssi käsitteli kokonaisvaltaista hyvinvointia ja koko loppuelämän avaimia eikä kieltolistoja tai laihtumisen pikavoittoa.
Olen siis kasvanut tässä 8 viikon aikana entistä vahvemmaksi niin henkisesti kuin ruumiillisestikin, herkäksi, osaan nauraa itselleni ja omalle pöhköilylle, onnellisuus mittari vaan on 110 %
Kävin eilen vaa’alla – ja se näytti n. 5,5 kg vähemmän kuin tuolloin kun vaa’an laitoin kaappiin.
Raikas valmennus kasvatti oman henkisen ja sisäisen hyvinvoinnin arkkua ihan julmetusti. Miten voi näiden Nana vuosien varrella vieläkin oppia lisää, no tottakai voi kun on ammattilainen oikeassa työssään. Ja itse vastaanottavainen neuvoille, eihän sitä muuten opi jos ei kokeile. Voisi sanoa että kävin terapia istunnoillakin, kun kuuntelin videosessioita ja tajusi kuin hölmösti itse itseään ja muitakin kohtelee, ihan vaan sen takia että itselle saa huonon olon ihan pikkiriikkisestäkin asiasta. Ja nuo opukset ovat kokonaisuutena aivan mahteja!