LIFEFIT – PYSYVÄÄ HYVINVOINTIA

Oletko kyllästynyt palaamaan takaisin ruotuun jokaisen joulun, juhannuksen ja loman jälkeen?

Oletko kokeillut lukuisia dieettejä, rajoitettuja ruokavalioita, hikirääkkejä ja mahdollisimman vähän syömistä, ilman tuloksia? Nyt kun nämä kortit ovat käännetty, olisiko aika kokeilla jotain täysin muuta?

Kuvittele, jos terveelliset elämäntavat tulisivat selkärangastasi, eikä sinun tarvitsisi jatkuvasti pingottaa itsekuria tai tahdonvoimaa ”ruodussa” pysymiseen?

Nanan suosittu verkkovalmennus näyttää miten saat pysyviä, näkyviä ja tuntuvia tuloksia – ja voit silti nauttia elämästä täysillä (ja aika ajoin jopa herkutella)

VALMENNUS STARTTAA 15.2.2021 ja aloitusmateriaalit ovat nähtävillä 7.2.2021. LUNASTA PAIKKASI NYT JA SÄÄSTÄ MELKEIN -50%!

EVÄÄT PYSYVÄÄN HYVINVOINTIIN

EROON JOJOILUSTA JA TULOKSETTOMISTA LAIHDUTUSKUUREISTA!

Haluaisitko elää tasapainoista elämää, johon kuuluisi arjen kiireisiin sujahtavat treenit, ravitseva ja monipuolinen ravinto ilman ruokien punnitsemista, riittävä palautuminen, virkeä olotila mutta myös elämästä nauttiminen, ilman jatkuvaa stressaamista?

Jos jäät odottamaan täydellistä aikaa elämäntapamuutokselle, saatat jäädä odottelemaan sitä lopun iäksesi. Nosta itsesi ykkössijalle, oman hyvinvointisi priorisoinnin aika on NYT!

Kyllä, haluan mukaan

Oletko sinäkin

taistellut pitkään

Ikuiselta tuntuvien paino-ongelmien ja loputtomien laihdutuskuurien kourissa? Et ole yksin kokemuksesi kanssa, eikä se ole myöskään sinun vikasi.

Sillä jos sinulle ei ole koskaan kerrottu miten kehosi oikeasti toimii, miten voisit onnistua esim. painonhallinnassa?

Jos tietämättäsi syöt väärin tai liian vähän, tai ajattelet liikuntaa "kaikki tai ei mitään" -periaatteella, ei ihme että saatat olla jo turhautunut.

Hyvinvointi tai onnistunut painonhallinta ei todellisuudessa vaadi kitudieettejä tai kalorien laskentaa, eikä sinun laihtuaksesi tarvitse unohtaa kaikkia elämän pieniä iloja saati sosiaalista elämää.

Sillä ihminen on kokonaisuus. SINÄ olet kokonaisuus.

Ja kun kehosi saadaan oikeilla keinoilla toimimaan normaalisti ja aineenvaihduntasi elpyy, lähtee painokin tippumaan automaattisesti (jos on mistä tiputtaa). Hyvä olo lisääntyy, energiatasot nousevat ja vireystila nousee silmissä.

Kyllä, haluan mukaan

Silloin myös rasvanpoltto käynnistyy kuin itsestään, ja painonhallinta muuttuu huomattavasti helpommaksi. Tärkeintä kuitenkin on, että kasvanut hyvä olo antaa sinulle energiaa jaksaa arjessa ja hyvinvoinnista huolehtiminen muuttuu entisestä pakkopullasta asiaksi, jota haluat tehdä, ilman hampaiden kiristelyä.

Tunnistatko itsesi näistä ajatuksista tai kokemuksista?

 • Tiedät tarvitsevasi muutosta elämäntavoissa, mutta et oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle
 • Olet valmis todelliseen muutokseen ikuisten laihdutuskuurien ja jojoilujen jälkeen
 • Rasva kertyy helposti vyötäröllesi, takapuoleen ja “alleihin”
 • Kärsit usein turvottavasta, tukalasta olosta päivän päätteeksi
 • Kärsit helposti herkkuhimoista ja vetämättömästä olosta
 • Haluat muuttaa ja kiinteyttää kehonkoostumustasi, mutta et terveyden kustannuksella
 • Olet kyllästynyt jatkuviin sairastelukierteisiin tai pitkittyviin flunssiin

… tai vaikuttaako jokin näistä tutulta:

 • Haluaisit lopettaa itseruoskinnan ja olla itsellesi armollisempi
 • Haluat eroon “kaikki tai ei mitään” -ajattelusta
 • Haluaisit lisää energiaa ja suorituskykyä arkeesi – siis voida oikeasti hyvin!
 • Haluat oivaltaa miten on mahdollista tehostaa aineenvaihduntaasi (jolloin syömäsi ruoka myös sula eikä kerry vyötärölle)
 • Olet kyllästynyt kuoliaaksi kuulemaan “syö vähemmän kuin kulutat” -lausetta, koska syöt jo nyt niin vähän!
 • Tulokset junnaavat paikallaan ja kaipaisit jo uusia raikkaita ideoita sekä treeneihin että ruokavalioon!
 • Olet ehkä jopa lamaantunut stressikuorman alla eikä hikitreenit enää auta…

Jos yksikin näistä kohdista tuntui tutulta, tarvitset ehdottomasti nousua aivan uudelle tasolle ja tämä valmennus on tehty juuri sitä tarkoitusta varten – eli sinulle!

Valmennus starttaa taas 15.2. ja ilmoittautuminen on nyt auki!

Kohti pysyviä muutoksia, hyvää oloa, itsevarmuutta ja energistä oloa!

LUNASTA TARJOUS!

Miksi minuun luotetaan elämäntapamuutosten valmentajana ehkä eniten?

Olen Nana Heikkilä, ja minut tunnetaan yhtenä Suomen suosituimmista ja arvostetuimmista hyvinvointivalmentajista.

Olen koulutettu ja sertifioitu Personal Trainer ja hyvinvointivalmentaja, joka on tunnettu kannustavasta, ammattitaitoisesta ja ihmisläheisestä valmennustavasta. Innostan kanavissani kymmeniä tuhansia suomalaisia kohti parempia elämäntapoja ja jo tuhannet suomalaiset ovat löytäneet kaipaamansa avun suosituista verkkovalmennuksistani.

Toimin usein asiantuntijana hyvinvointialan lehdissä ja julkaisuissa, ja minut palkittiinkin vuoden energisempänä bloggaajana 2018 Inspiration Blog Awardseissa. Syksyllä 2019 julkaistaan odotettu treenikirjani Tammen kustantamana. Kommentoin myös aika ajoin median kutsumana hyvinvointiin liittyviä asioita (esim. A-Studio, YLE Akuutti).

Olen itse henkilökohtaisesti läsnä valmennuksissa, koska haluan kulkea kanssasi koko valmennusmatkan alusta loppuun. Ketään ei jätetä omilleen. Haluan varmistaa omakohtaisesti, että varmasti ymmärrät kaiken oikein ja pääset toivomaasi lopputulokseen.

Olen itse kokenut matkan varrella omakohtaisesti pahoja ylirasitustiloja liiallisen treenimäärän, liian vähäisten kaloreiden ja liiallisen kuormituksen takia, joten tiedän miten vahingollista se voi olla. Kaikki valmennukseni suunnitellaan aina tavallisille ihmisille, ei esim. vain urheilijoille tai huipputasolla treenaaville. Kokonaiskuormituksen ja riittävän ravinnon määrän huomioiminen on äärimmäisen tärkeää, ja olenkin yksi ensimmäisistä, jotka ovat julkisesti puhuneet erilaisten kitudieettien ja rääkkitreenien vaaroista.

Mielestäni hyvinvoinnin ei kuuluisi koskaan olla itsensä rankaisemista vaan itsensä rakastamista ja halua tehdä itselleen hyviä asioita. Minun valmennuksissani saadaan aina parhaat tulokset ilon ja hyvän fiiliksen kautta, yhdessä maalia kohti kulkien!

"Olen käynyt valehtelematta lähes 10 eri valmennuskonseptia läpi
ja tällä sain toivottua tulosta ja tämä muutti ajatuksia, että mitä se
hyvinvointi on. Ei kalorien laskentaa, ei kymmeniä treenejä viikossa
ei luopumista hyvästä ruoasta ja ravintolaruoista.
Olen niin kiitollinen Nanalle, että halaisin jos voisin!♡"

Jatkatko kuten tähän asti vain haaveillen energisestä kunnosta, itsevarmemmasta ja hyvästä olosta… Vai tartutko NYT tähän tilaisuuteen ja muutat koko loppuelämäsi suunnan!

Tiedätkö, elämässä tulee valinnan paikkoja, joita ei kannata ohittaa. Tämä kurssitarjous on yksi sellainen, eikä se toistu ihan pian!

LIFEFIT-verkkovalmennus antaa sinulle eväät pysyvään positiiviseen muutokseen ilman kalorien laskentaa tai koko elämän pyhittämistä hikirääkkitreeneille.

Valmennuksessa käsitellään hyvinvointia hyvin kokonaisvaltaisesti, sillä hyvinvointiimme vaikuttavat monet muutkin asiat kuin vain liikunta tai ruokavalio.

Tämä 8 viikon valmennus muokkaa tehokkaasti kehonkoostumustasi ja kiinteyttää kehoasi tehokkailla treeniohjelmilla, jotka on helppo tehdä joko kotona tai saliharjoitteluna – tai näitä yhdistellen. Ihanan lempeiden kehonhuolto-ohjeiden ansiosta lihasjumit ja kiputilat helpottavat.

Valmennuksen päätavoite on pysyvä muutos elintavoissasi: opit syömään itsellesi riittävästi ja ravitsevasti, jotta jaksat kiireisessä ja vaativassa arjessa parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisäksi löydät tasapainon riittävän unen ja palautumisen, stressinhallinnan, monipuolisen ravinnon ja liikunnan välillä, kaikki omaa kehoasi kuunnellen.

Eikä unohdeta, että samalla vyötärönympärys kapenee ja oma olosi muuttuu pirteämmäksi ja armollisemmaksi itseäsi kohtaan. Samalla opit arvostamaan itseäsi ihan uudella tavalla. Nimittäin, silloin  kun arvostaa ja rakastaa itseään, haluaa tehdä myös itselleen hyviä asioita…

LIFEFIT on loppuelämäsi muuttamaan tarkoitettu kurssi – siksi takaamme sen! 

Tällä valmennuksella on täysi  14 vuorokauden tyytyväisyystakuu valmennuksen starttipäivästä!

Aikaisemmat ryhmät ovat täyttyneet hyvin nopeasti, joten suosittelen unohtamaan turhan mietiskelyn, ja varmistamaan paikkasi tässä suositussa hyvinvointivalmennuksessa! Ota rohkeasti askel kohti pysyviä muutoksia, ammattivalmentajan johdolla kannustavassa ryhmässä!

LIFEFIT VALMENNUS
69 €
129 €

PS. Jotta tiedät, että en lupaa vain tyhjiä, voin kertoa että kurssin alussa tehdään kattava hyvinvointikartoitus ja vapaaehtoinen kunto- ja liikkuvuustesti, ja kurssin lopussa tehdään loppukartoitus ja katsotaan oma edistyminen. Näin voit varmistua siitä, että olet kurssin aikana edennyt merkittävästi! Saat myös käyttöösi koko kurssin sisällön kolmeksi kuukaudeksi (eli kaikki treeni-, kehonhuolto- ja ravintomateriaalit), joten voit palata näihin valmennuksen jälkeenkin!

Aikaisemmissa ryhmissä olemme tehneet huikeita parannuksia niin voimatasoissa kuin yleisissä hyvinvointimittareiden arvoissa (stressi, uni, palautuminen). Olemme todistaneet ällistyttäviä 200%:n voimatasojen nousuja sekä kasvanutta armollisuutta itseä kohtaan ja itsensä hyväksymistä.

“Olen käynyt valehtelematta lähes 10 eri valmennuskonseptia läpi ja tällä sain toivottua tulosta ja tämä muutti ajatuksia, että mitä se hyvinvointi on. Ei kalorien laskentaa, ei kymmeniä treenejä viikossa ei luopumista hyvästä ruoasta ja ravintolaruoista. Olen niin kiitollinen Nanalle, että halaisin jos voisin!♡”

“Kiitos tuhannesti aivan mahtavasta kurssista.<3 Olen kahden pienen lapsen äiti ja kärsinyt vuosia masennuksesta ja väsymyksestä. Nyt viimein sain itseni salille. Ja kun tuloksia tuli heti, uskon että sain tästä intoa jatkaa. Lisäksi koin monia ahaa-hetkiä muidenkin aiheiden kohdalla. Sain todella paljon arvokasta tietoa hyvinvoinnin lisäämiseen. Kiitos vielä, voin sanoa että tämä oli käännekohta elämässäni, kuin uusi alku! 🙂 :)”

LIFEFIT – PYSYVÄÄ HYVINVOINTIA

VALMENNUKSESSA SAAT:

1VINKIT RUOKAVALIOON ilman kalorien laskentaa tai ruokien punnitsemista
2170 RESEPTIÄ e-reseptikirjana
3OHJEET RUOKA-ANNOKSEN KOOSTAMISEEN, niin että hyvä olo näkyy ja tuntuu
4OPIT KEHONKOOSTUMUKSEN MUOKKAAMISEEN JA RASVANPOLTTOON
5RAVINTOLUENTOJA, joiden avulla opit ymmärtämään kehosi toimintaa ja miten aineenvaihduntamme toimii
6OHJELMAT SALITREENIIN JA KOTITREENEIHIN, omat ohjelmat aloittelevalle ja edistyneemmälle
7SALITREENIOHJELMAT, joissa kaikki liikkeet videoitu ja tekniikat selitetty huolellisesti ja ammattitaidolla
8KOTITREENIT, joissa treenaan täyspitkillä videoilla mukana alusta loppuun
9OHJATUN KEHONHUOLTOVIDEON (laadukkaat liikevideot ja kokopitkät venyttelyharjoitukset)
10OHJEET MITEN PALAUTUA PAREMMIN KIIREISESSÄ ARJESSA
11OHJEET MITEN HALLITA STRESSIKUORMAA
12OPIT MITEN OPTIMOIDA KEHON TOIMINTA niin että saat kaivattuja tuloksia
13VINKIT ARMOLLISUUDEN OPPIMISEEN ja itsesi hyväksymiseen
14TYÖKALUT EHDOTTOMUUDESTA EROON PÄÄSEMISEEN
15KAIKKI MATERIAALIT KÄYTTÖÖSI 30.5.2021 ASTI

LIIKUNTAEDULLA MAKSAMINEN & SOPIMUSEHDOT

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasetelit & -saldo sekä ePassi, Eazybreak, Tyky online, Edenred virikesetelit ja mobiilimaksu. Sähköisellä liikuntasetelillä voit suorittaa maksun kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi yrityksen NanaFit Oy (valitse OY päätteinen!), suorittamalla kurssimaksun ja kertomalla viitteessä/kommenttikentässä valmennuksen nimen ja lähettämällä kuitin maksusta tai  maksukoodin osoitteeseen info(at)nanafit.fi

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, lähetä sähköpostia info(at)nanafit.fi niin saat osoitetiedon jonne setelit tulee lähettää.  Lähetä setelien yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä myös valmennuksen nimi, johon haluat osallistua.

Laskutusyritys NanaFit Oy, y-tunnus 2925378-1

maksutavat

Tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

LIFEFIT VALMENNUS
69 €
129 €

Upean Mian muutostarina

Kaikki lähti LIFEFIT valmennuksesta

Upean muutostarinan takana on 47-vuotias Mia, joka vajaa 3 vuotta sitten kyllästyi omaan huonoon oloonsa, sekä myös 1-tyypin diabeetikkona pelkäsi lääkeuhkaa kolesteroli- ja veranpainelääkityksistä.

Nyt Mia on tehnyt ällistyttävän muutoksen niin fyysisesti kuin henkisesti, ja kertookin, että nykyään hän on onnellisempi, hyvinvoivempi, energisempi ja hän on löytänyt itseluottamuksensa. Kyse ei ole siis vain pintapuolisista muutoksista, vaan oikeasti sisäistetyistä asioista, itsensä oppimisesta ja mikä tärkeintä, itsensä hyväksymisestä.

Tällaista kokonaisvaltaista muutostarinaa on ollut upeaa päästä seuraamaan ja toki myös vaikuttamaan siihen, ja tällaisia tarinoita on myös mieletöntä päästä jakamaan muille motivaation lähteeksi.

TYYTYVÄISTEN ASIAKKAIDEN PALAUTTEITA

Miksi valmennettavat ovat olleet äärimmäisen tyytyväisiä tähän kokonaisuuteen?

Tykkäsin todella paljon valmennuksesta ja opin todella paljon uutta asiaa ruokavaliosta, treenaamisesta ja omasta hyvinvoinnista. Valmennuksen aikana tuli kysyttyä itseltä kysymyksiä jotka pakottivat pohtimaan itselle tärkeitä asioita. Armollisuus omaa kroppaansa kohtaan oli parasta mitä tämän valmennuksen myötä opin. Mielettömän hyvät resepti kirjat ja ihanasti erilaisia ruokia. Ihanaa että materiaaalit saa itelle myös talteen! Nana olet ihmisenä ihanan pirteä, aurinkoinen ja empaattinen, sovit hyvin tähän työhön mitä teet. Susta huokuu aitous :) Kiitos paljon valmennuksesta. Tämä tuli juuri oikeaan aikaan minun elämään. Tämä verkkoympäristö oli selkeä ja yksinkertainen ja oli mukavaa että vastasit aina nopeasti kysymyksiin. Parhaita on tämänkaltaiset valmennukset, joissa painotetaan loppuelämän muutoksia, ei mitään pikakuureja.
"Kiitos tuhannesti! Tämä valmennus oli täydellinen ja avasi minun silmäni. Painoa tippui 4 kg vaikka urheilin vähemmän, mutta fiksummin kun ennen ja söin terveellistä ruokaa kaloreita kyttäämättä. Olen siis normaalipainoinen mutta nyt oikeasti alan tykätä itsestäni ja miltä näytän. Olen käynyt valehtelematta lähes 10 eri valmennuskonseptia läpi ja tällä sain toivottua tulosta ja tämä muutti ajatuksia, että mitä se hyvinvointi on. Ei kalorien laskentaa, ei kymmeniä treenejä viikossa ei luopumista hyvästä ruoasta ja ravintolaruoista. Olen niin kiitollinen Nanalle, että halaisin jos voisin!♡"
Ruusuja ehdottomasti Nanan ajatusmaailmasta, pidin paljon järkevistä ja realistisista ohjeistuksista, joiden pääpaino oli laihduttamisen sijaan aidosti hyvinvoinnissa. Itselläni ei ollutkaan tarkoituksena pudottaa painoa, vaan askeltaa pikkuhiljaa kohti parempaa oloa. Erikoismaininnan haluan antaa siitä, että valmennuksessa pureudutaan hyvinvointiin niin monipuolisesti eri osa-alueilla. Tein useita oivalluksia siitä, kuinka eri asiat vaikuttavat hyvinvointiini sekä terveyteeni, ja kuinka niitä muuttamalla voin parantaa oloani. Näin perusliikkujana huomasin, että kun liikuntaa ja treenimuotoja vähän järkevöitti (käyttämättä siihen kuitenkaan juurikaan enempää aikaa kuin ennen), kroppani vahvistui ja kykenee sellaiseenkin, mihin en ollut edes kuvitellut sen pystyvän. Energiataso nousi huomattavasti ja jaksaminen parantui, kun keho alkoi saada tarpeeksi ravintoa, oikeanlaista sellaista. Kiitos valmennuksesta, olen levittänytkin jo sanaa ystävilleni siitä, että olen löytänyt sellaisen valmentajan, joka kykenee valmentamaan monentasoisia nimenomaan monipuolisesti, kannustavasti ja tsempaten, luomatta paineita onnistumisesta. Mielessäni nyt päällimmäisenä seuraavia ajatuksia: rakasta kehoasi ja itseäsi, etene omalla tasollasi, pienikin teko hyvinvoinnin parantamiseksi on parempi kuin ei mitään... Kiitos!
Suuri kiitos Nana sinulle! Ilman sinua en olisi koskaan ymmärtänyt että pienillä askelilla on suuri muutos elämänlaatuun. Ilon kautta voi saavuttaa paljon. Ilman stressiä ja vaakaa niin henkilö kuin ruoka, voi voida hyvin ja kehossa tapahtua muitakin muutoksia kuin vain painonpudotusta. En olisi ikinä uskonut että innostun liikunnasta kotona tai kehonhuollosta. Valmennuksesi ansiosta voin hyvin, nukun paremmin ja täten olen onnellisempi kun jaksan enemmän. Olet nainen täyttä kultaa! Tämä oli elämää mullistava ja ajatukset räjäyttävä kokemus. Teet arvokasta työtä. Kiitos siitä! Halauksia!
Kurssi oli kaikkea mitä toivoin ja vielä paljon enemmän! Ihan uskomaton tietopaketti ja mieletön tsemppaus. Se että itse vastasit meidän kaikkien kysymyksiin oli aivan korvaamatonta. Ihanaa on ollut huomata oma kehitys, niin se fyysinen mutta myös psyykkinen. Olen saanut paljon rentoja tapoja hyvään elämänhallintaan, ei mitään tiukkaa ruoskimista, kuureja tai rajoittamista. Vaikutukset näkyvät ihan kaikilla elämän osa-alueilla, esim. töissä jaksamisessa ja parisuhteessa.
Olen erittäin tyytyväinen kurssiin! Kurssi piti lähtökohtaisesti sisällään paljon minulle jo tuttua tietoa ravinnosta ja liikunnasta, myös paljon uusia oivalluksia. Mutta kurssin myötä olen saanut asiat pääkopasta käytäntöön! Mahtavaa kun tässä hommassa ei anneta mitään valmista "syö tämänverran viikossa" juttua vaan oikeasti itse saa rakentaa oman tiensä omaan terveyteen. Ja luojan kiitos ei mittään maitorahkaa missään!!! :D Painoa on lähtenyt -6kg ja lihaskunto parantunut huomattavasti. Tästä on hyvä alkaa! Rakastan Nanan tyyliä toimia terveyden edistäjänä! Kun ihan kotonakin saa aikaan jo niin paljon. Ei enää mitään tekosyitä. Kiitos!
Paljon hyvää asiaa, joista omaksuttu nyt niitä itselle tärkeimpiä. Pikkuhiljaa myös muita asioita opitaan. Yllättävän nopeasti tämä 8 vk meni. Mutta itselle tärkeimmät asiat on sieltä poimittu. Vyötärö -10 cm ja paino noin -4 kg, tästä on hyvä jatkaa. KIITOS!
"Kerrankin kurssi, joka vastaa lupauksiaan. Nanalla on mieletön fiilis, joka tarttuu. Ja samalla kaikki materiaali on saanut paljon ajatuksia, jotka kannattelevat kyllä pitkään. Täyden kympin 8 viikkoa !!! Kati, 39"
Viimeinkin toimivia työkaluja, joiden avulla sain uuden otteen elintavoistani. Kiitos Nana!
"Todella positiivinen olo tästä valmennuksesta. Valmennuksen avulla olen saanut todella hyvät työkalut millä hoidan itseäni ja hyvinvointiani loppu elämän. Kiitos Nana <3"
"Täytyy kyllä sanoa, että tää on eka kerta, jolloin en tunne olevani millään dieetillä tai laihiksella. Reseptit on hyviä, ruokaa saa syödä eikä ole mitään rahkaa/raejuustoa kolmesti päivässä. Liikunnan ilonkin olen taas löytänyt ja lihaskuntoa on mukava tehdä. Tästä on hyvä jatkaa taas uuteen viikkoon"
Viimeinkin toimivia työkaluja, joiden avulla sain uuden otteen elintavoistani. Kiitos Nana!
"Nana vastaa nopeasti ja kattavasti kurssin aikana esiin tulleisiin kysymyksiin. Paljon tuli opittua syvemmälti sellaista, mistä oli "jotain hajua" tai "pintaraapaisu" tiedossa. Ohjeet ruokailuun oli todella järkeviä, ei tarvitse kulkea vaaka kainalossa loppuelämää sapuskoita punniten! :D Suosittelen!"
Ihana kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus ❤ Yllätys oli se, että sain henkilökohtaisia vastauksia pohdintoihini, ja se kuinka paljon informaatiota oli tarjolla. Kiitos Nana ❤ - Teikku
Parasta tässä valmennuksessa on ehdottomasti se että jokainen pohtii rauhassa omia voimavaroja ja tekee kaiken omalla tahdilla. Jos joinain viikkoina ei ole pystynyt, ei se ole kaatanut mitään. Itse kun oon aloittanut kaiken urheilun jälleen nollasta tän valmennuksen kautta niin en todellakaan ole päässyt vielä mihinkään viikkojen 1-4 tms vauhtiin. Mistään ei ole syyllistetty ja valmentaja kannustaa eikä aiheuta stressiä.
Aivan mahtava kurssi: tervehenkinen opastus terveempään elämään ja todella konkreettisia neuvoja moneen osa-alueeseen. Nana vastasi myös henkilökohtaisiin kysymyksiin valmennuksen aikana. Tästä on hyvä jatkaa omin päin. -Tanja 40v.
Aivan loistava kurssi ja sinä Nana olet huippu valmentaja! Sain kurssilta mielettömästi uutta tietoa ja paketti oli todella kattava. Kurssin myötä sain uutta kauan kadoksissa ollutta motivaatiota salitreeniin ja innostuin tekemään jopa jokusen kotitreenin, joita en ennen ole pahemmin harrastanut. Aloin myös ensimmäistä kertaa panostaa kunnolla kehonhuoltoon ja on ollut todella hienoa huomata miten suuri muutos kehon liikkuvuudessa ja toimimisessa on tämän jälkeen ollut. Iso kiitos Nana kurssista, näillä opeille on hyvä jatkaa! <3
"Fiilis on hyvä, ruoka on todella hyvää, karkkia ei oikeastaan edes tee mieli eikä muitakaan mielitekoja. Liikkuminen on tullut vielä enemmän osaksi arkea, uni maittaa öisin ja jaksaminenkin parantunut. Kaiken kaikkiaan hyvä fiilis!"
"Tämän setin tärkeimpänä oppimisena koen, että olen sisäistänyt palaset oman hyvinvoinnin merkitykseen ja sen vaikutuksista elämään. Niin paljon tietoa, taitoa ja uuden oppimista, että aina oikein odotti milloin sitä tulee lisää. Sydämelliset kiitokset tästä mahtavasta 'elämänpaketista' Nana, olet aivan pro:) Suosittelen kaikille, jotka kokevat että mielessä, kropassa tai ylipäätään hyvinvoinnissa on jotain pielessä:) Itse sairastan 1-tyypin diabetesta ja en ole koskaan voinut näin hyvin. Näillä eväillä on todellakin jatkossa helpompi ylläpitää hyvä oloa ja laatia uusia pieniäkin tavoitteita."
"Täytyy kyllä antaa palautetta tästä valmennuksesta: en voi olla muuta kuin t_y_y_t_y_v_ä_i_n_e_n!!!!
"Olen saanut valmennuksesta todella, todella paljon uutta itselleni. Olen aina kokeillut vain pikadieettejä, mutta tämän valmennuksen avulla on viimeinkin fiilis, että ei tarvitse olla millään dieetillä. Saa ja pitää syödä ja liikuntaohjeita on kaiken tasoisille. Ehdottomana plussana ihanat kannustukset ja vinkit, vaikka yksilövalmennuksesta ei ollutkaan kyse. Valmennus on kaikenkattava ja on ollut huikeaa, että monissa teksteissä on ollut tukena myös video, jolloin asia todella konkretisoituu. Kiitos mahtavasta valmennuksesta Nana!"
"Kiitos aivan mahtavasta paketista! 5kg lähti kuten tavoite oli. Missään vaiheessa ei ole tarvinnut nähdä nälkää. Syöminen on pysynyt reilassa, herkkujakaan unohtamatta. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Kiitos Nana!!!"
"Ihan näin ensimmäiseksi kiitos mahtavasta ja ihanan erilaisesta, aidosti hyvinvointia korostavasta kurssista! Lähdin kurssista hakemaan innostusta lihaskunnon harjoitteluun, koska se on ollut retuperällä, sekä lisäksi apua kummallisiin vatsavaivoihin ja väsymykseen, joihin ei ole löytynyt sen kummempaa syytä, kuin apuakaan. Kurssi täytti kaikki tavoitteeni! Olen rakastunut kehonpainoharjoitteluun, ja vatsvavaivat ovat kadonneet täysin. Lisäksi kun loppu kurssista uskalsin alkaa syödä kunnolla hiilareita tuntuu, että myös väsymys on alkanut kadota. Erityisen hyvää kurssissa minusta on se, että kurssilla tietoa tulee tipoittain, eli kaikkea ei ole julkaistu kerralla. Tällöin mielenkiinto pysyy yllä ja minusta se korostaa sitä, että kyseessä ei ole mikään kuuri, koska ei ole mitään tarkkaa ruokavaliota ja kiveen hakattua treeniohjelmaa, jota tulee noudattaa, eikä kaikkea tietoa anneta heti. En oikein keksi mitään, mitä kurssissa voisi kehittää, minulle tämä oli todella hyvä paketti ja minusta kurssi oli joka sentin arvoinen!”