FIT WITH NANA KOTITREENIT

ONKO TOIVEENASI VAHVEMPI, KIINTEÄMPI JA KETTERÄMPI KROPPA?

HALUAISITKO TREENATA KOTONA TEHOKKAASTI, OHJATUSTI JA AIKAA SÄÄSTÄEN?

KIINNOSTAAKO SINUA RUOKAOPAS, JONKA AVULLA OPIT KOOSTAMAAN PÄIVÄN ATERIAT TERVEELLISESTI, MUTTA ILMAN KALOREIDEN LASKEMISTA TAI RUOKIEN PUNNITSEMISTA?

Tällä treenikonseptilla saat tuloksia tehokkaasti aikaa säästäen. Kaikilla ei ole aikaa 60-120 minuuttia salitreenaamiseen 4-5 kertaa viikossa. Mutta onneksi ei tarvitsekaan, sillä nämä treenit ovat ratkaisu kiireiseen arkeen.

Minimissään tarvitset 30 minuuttia 3 kertaa viikossa näihin treeneihin, ja kuntosi nousee varmasti! Saat myös ohjeet lisäharjoitteluun, jos haluat lisätä viikkoosi mäkispurtteja ja muuta harjoittelua. Jottei treenit jää kesken, treenaan kanssasi alusta loppuun ja kannustan sinua ylittämään itsesi jokaisella treenikerralla!

Valmennuksessa saat myös helposti arjessa toteutettavat ruokaohjeet, jotka tekevät terveellisestä ruokailusta huoletonta, helppoa sekä hyvinvointiasi ja painonhallintaasi tukevaa.

“FIT with nana 1:n ansiosta -10kg ja lantioltakin senttejä lähti 10. Ruokavaliokin järkevöityi. Pysyvästi.”

“Viiden viikon setti alkaa lähestymään loppuaan. Mutta täytyypi kyllä sanoa, että jos silloin olisi sanottu millaisiin tuloksiin pääsen niin olisin varmaan nauranut. Nyt kolme kiloa kevyempänä on helppo hymyillä :)! Lantiolta lähti 4 cm ja vatsan seutu on selkeästi kiinteämpi ja lihakset erottuu. Peilistä katsoo energisempi ja iloisempi mimmi. Unihäiriöt on samalla vähentyneet. Iso kiitos! 🙂 Tästä on hyvä jatkaa omin avuin.”

“Enpä tiedä miten kiittäisin. Annoksen rakentelu ihan käsittämättömän helppoa. Ihanaa, kun ei tarvitse punnita. Perheelle on niin helppo kokkailla, ei tarvi erikseen tehdä jokaiselle jotain :)”

FIT with Nana

 

 

Fit with nana

MIKSI NÄMÄ TOIMIVAT?

FIT with Nana kotitreenit ovat yhdistelmä kehonpainolla tehtävää lihaskuntoharjoittelua, HIIT treeniä, räjähtävyyttä ja toiminnallisuutta, unohtamatta liikkuvuutta. Näiden yhdistelmä on takuuvarma tapa buustata aineenvaihduntaa, parantaa liikkuvuutta, muokata kehoa, saada lisäenergiaa arkeen sekä kiinteyttää kehoa ja tiristellä ylimääräistä rasvaa (jos sellaista on).

MITEN?

Treenit kuormittavat isoja lihasryhmiä, jolloin harjoituksen kokonaiskuormitus kasvaa erittäin suureksi ja mahtavia treenituloksia saadaan jo lyhyessä ajassa! Treenit kestävät vain 15-30 minuuttia, joten tämä treenikokonaisuus on vastaus myös kiireisen ihmisen arkeen.

Olen itse kehonpainoharjoitteluun erikoistunut personal trainer ja hyvinvointivalmentaja, jolla ideoita ja uusia haasteliikkeitä riittää. Treenit ovat hauskoja, tehokkaita ja monipuolisia, ja kannustava valmennustapani puskee varmasti juuri sinut ylittämään itsesi!

5 viikon aikana treenataan sekä lihaskuntoa että korkean intensiteetin treenejä, joiden avulla rasvanpoltto laitetaan aivan uudelle tasolle! Et tarvitse kuntosalijäsenyyttä, vaan treenit voit tehdä ihan missä tahansa. Olen kanssasi puskemassa ja tsemppaamassa sinua jokaisessa 12 treenissä, jotka valmennuksessa saat.

Saat kaupan päälle 3 extra viikkoa verkkoympäristössä, eli pääset treenaamaan jopa 8 viikon ajaksi näiden tehokkaiden treenien parissa. Lisäaikaa on mahdollista ostaa alennettuun hintaan.

Et osta vain paperilappua jossa kerrotaan mitä tehdä, vaan tämän lisäksi näytän sinulle liike liikkeeltä miten liikkeet tehdään oikein ja turvallisesti, sekä kannustan sinua treenin loppuun asti!

MITÄ TARVITSET VALMENNUKSESSA?

  • tason (tuoli, penkki, sohva, kivi)
  • kahdessa treenissä vastuskuminauhan (voi tehdä ilman)
  • nettiyhteyden
  • oman kehosi painon
  • tietokoneen, iPadin tai kännykän, jolla voit ladata itsellesi pdf-tiedostot

VOIT HYPÄTÄ MUKAAN KOSKA TAHANSA JA TREENATA OSTOPÄIVÄSTÄ ETEENPÄIN 8 VIIKKOA VALMENNUKSEN PARISSA!

FIT WITH NANA KOTITREENIT

VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

112 KOKO TREENIN MITTAISTA TREENIVIDEOTA
2SINULLE JÄÄVÄN TREENIVIHKON, JOSTA LÖYDÄT JOKAISEN TREENIN KIRJALLISENA
3VIIKKO-OHJEISTUKSET TREENAAMISEEN TASO 1 (kevyempi) JA TASO 2 (haastavampi)
4LIIKEVAIHTOEHDOT ERI TASOILLE USEIMMISSA LIIKKEISSÄ
5OHJEET ALKULÄMMITTELYYN
6OHJEET LOPPUVERRYTTELYYN
7VENYTTELYVIDEON
8KANNUSTAVAN JA MOTIVOIVAN VALMENTAJAN
9KYSYMYKSIIN VASTAAMISEN
10RUOKAVALIO-OHJEISTUKSET ILMAN KALOREIDEN LASKEMISTA
1160 RUOAN E-RESEPTIKIRJAN
12ANNOSKOKO-OHJEISTUKSET ILMAN PUNNITSEMISTA
13SULJETUN FACEBOOK RYHMÄN

Saat jokaisesta treenistä kirjalliset ohjeet, jotka jäävät sinulle käyttöön valmennuksen loputtua ja verkkoympäristöä pääset käyttämään vielä 3 viikkoa ilmaiseksi valmennuksen päättymisen jälkeen. Saat siis 8:ksi viikoksi ohjatut treenit, venyttely-, alkulämmittely- ja loppuverryttelyohjeet, ruokavalio-ohjeistukset ja sähköisen reseptikirjan.

Videot sijaitsevat suljetussa verkkoympäristössä, jonne sinä saat pääsyn kahdeksan viikon ajaksi. Treenivihko jää sinulle kirjalliseksi ohjeeksi verkkoympäristön sulkeuduttua näiden 8 viikon jälkeen. Jatkoaikaa on mahdollista ostaa edullisemmin 8 viikon jaksoissa.

Reseptikirja sekä ravinto-ohjeistus ovat itsellesi ladattavia pdf-tiedostoja, joten nämä jäävät käyttöösi lopun elämäksesi ja ovat käytettävissä niin tietokoneella kuin mobiilisti.

 

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasetelit & -saldo sekä ePassi, Eazybreak, Tyky online, Edenred virikesetelit ja mobiilimaksu. Sähköisellä liikuntasetelillä voit suorittaa maksun kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi yrityksen NanaFit Oy (valitse OY päätteinen!), ja lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen info(at)nanafit.fi

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, voit lähettää setelit osoitteeseen:
NanaFit Oy
Lämmittäjänkatu 6, 00880 Helsinki
Lähetä setelien yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä myös valmennuksen nimi, johon haluat osallistua. Laskutusyritys NanaFit Oy, y-tunnus 2925378-1

Tilaus- ja palautusehdot löydät täältä.

FIT with Nana
ASIAKKAIDEN PALAUTE ARVOSANA 4,7/5

Mitä muut valmennettavat ovat kurssista sanoneet?

Viiden viikon setti alkaa lähestymään loppuaan. Mutta täytyypi kyllä sanoa, että jos silloin olisi sanottu millaisiin tuloksiin pääsen niin olisin varmaan nauranu. Nyt kolme kiloa kevyempänä on helppo hymyillä :)! Lantiolta lähti 4 cm ja vatsan seutu on selkeästi kiinteämpi ja lihakset erottuu. Peilistä katsoo energisempi ja iloisempi mimmi. Unihäiriöt on samalla vähentyneet. Iso kiitos! :)Tästä on hyvä jatkaa omin avuin.
Enpä tiedä miten kiittäisin. Annoksen rakentelu ihan käsittämättömän helppoa. Ihanaa, kun ei tarvitse punnita. Perheelle on niin helppo kokkailla, ei tarvi erikseen tehdä jokaiselle jotain :)
Aivan mahtava valmennus! Vaikka aina olenkin liikkunut, valmennuksen myötä löysin itselleni treenimuodon, jota on oikeasti kiva lähteä tekemään oli tilanne mikä tahansa. Nopeiden ja kivojen treenien ja ruokavalion puhdistamisen myötä valmennus toi paljon lisäenergiaa arkeen. Kaikenlisäksi vyötäröltäkin jäi jumppamatolle reilut 5cm! Kiitos ihanasta valmennuksesta, jonka opeilla pääsee pitkälle eteenpäin! :)
Ihan alkuun iso KIITOS <3 Oon löytänyt oman tavan treenata, mikä oli hukassa, ja rennomman asenteen ruokaan. Uskomatonta miten tällainen nettivalmennus/kurssi saa aikaan tällaista! Nana olet huippu!
On melko vaikeaa yrittää pukea sanoiksi kaikkea, mitä haluaisi sanoa. Ensimmäistä kertaa tunsin löytäneeni valmennuksen, joka on tehty ajatellen rehellisesti juuri sitä ihmisen hyvinvointia. Ei mitään kaupallista, lisäravinteita, oheistuotteita tai tiukkaa ruokavalion noudattamista. Nanan kannustus treenivideoilla, kehonhuollon ja venyttelyn merkityksen korostaminen auttoivat tekemään treenit paremmin. Treenit olivat lyhyitä, monipuolisia ja kuormittavia, mutta verrattuna aiempaan treenin jälkeiseen olotilaan, jäi jaksamista loppuilloista muuhunkin. Motivaatio ja kunto kasvoi viikko viikolta, ja saa jatkamaan treeniä myös tulevaisuudessa. Tarvitsin jonkun vain muistuttamaan, että välillä niissä "yksinkertaisuuksissa" pysyminen on parasta. Iso kiitos! <3
Ihania treenejä. Näin pienen lapsen äitinä arvostan sitä miten alle puolessa tunnissa saa tosi tehokkaasti itsestään kaikki irti kun treenaa sun tahtiin. :) Reseptikirjakin oli ihan loistava. Kiiitos Nana. <3
Reenit oli nopeita ja tehokkaita. Ei ollu tekosyitä jättää väliin :) Ihania ja kauheita uusia liikkeitä tulevaisuuteen reeneihin. Ja mikä parasta, peilistä näkyy aika timmi nainen! Iha itekki ihastu <3 Kiitos sulle <3
Huikeita treenejä, joiden kautta sain lisämotivaatiota salillekin! Tykkäsin myös todella paljon koko treenin kestävistä videoista ja treenit olivat sopivan pituisia. Sai muistuteltua taas itselle, että liikkuakseen ei aina tarvitse mennä tunniksi salille hikoilemaan, vaan treenin saa tehtyä tehokkaasti lyhyemmässäkin ajassa :) Kiitos paljon Nana! Seuraavaa osaa odotellessa ;)
Musta on tosi mukava huomata, kuinka monipuolisesti tässä valmennuksessa voi ja saakaan syödä! =) Olen kerran aikaisemmin käynyt läpi yhden nettivalmennuksen, reilut 1,5 vuotta sitten, ja siinä oli tosi tarkka ruokavalio, ihan grammamäärineen. No enhän mä tietenkään täysin sen mukaan syönyt, vaan sovelsin, koska en jaksanut sellasta "nipotusta". Kyllä painokin silloin putosi, mutta tullut tietysti ne muutamat kilot jo takaisin. :D Haluankin, Nana, sanoa, että ihan huippua, kun reseptikirjasi ovat niin monipuoliset ja täynnä herkullisen kuuloisia reseptejä! <3 Ihanaa kun saan itse päättää mitä syön - toki tiettyjen raamien sisällä - etkä anna mitään tiettyä ruokavaliota. Paljon helpompi noudattaa omanlaistaan ruokavaliota, jonka muodostan kymmenien reseptiesi joukosta ja vähän soveltaen. :)
Nana, iso kiitos huipusta valmennuksesta!! :) Paino tippui ja pääsin hyvin pitkälti sokerihimostani eroon, joita vastaan olen taistellut jo pidemmän aikaan mutta avullasi ne onnistui! Näillä opeilla on hyvä jatkaa matkaa omillaan!
Vaikka oon urheillut säännöllisesti niin nää treenit kyllä tuntuu! Ja mikä parasta, että tuntuu kun joku oikeesti treenaa sun kanssa, kun Nana teet mukana etkä vaan näytä liikkeitä! Tsemppaa enemmän tekemään :) Ja paljon uusia kivoja liikkeitä :) Tää valmennus oli iha huippu osto! Vitsit mä oon niin fiiliksissä tästä :)
Aivan ihana kurssi. Sait minut taas innostumaan liikunnasta raskauden jälkeen. Ison opin sain treenaamisesta kotona ja kehonpainotreeni on ihanaa. Kiitos tuhannesti Nana!
Nanan ohjeita ja videoita katsomalla osaa tehdä oikein ja kiinnittää huomiota oikeisiin kohtiin. Ja jos joku liike tuntui pahalta, Nanalta sai nopeasti avun joko korvaavaan liikkeeseen tai vinkin missä mättää. Tuntuu niin mahtavalta, kun voi treenata kunnolla. Ihan vaan sillä että olen sisäistänyt Nanan avulla kehonhuollon, venyttelyn, alku-/loppuverkan merkitykset. Kiitos, voin sanoa suoraan sydämestä että Nana on oikeesti SUPER-PRO :) Minun kokonaisvaltainen hyvinvointi on ainakin tehnyt täyskäännöksen näiden oppien myötä.
Oi vitsit, toimii!! :) Nää on kyllä ihan mahtavia nää sun treenit ja huippua vetää kun tuntuu että on treenikaveri tsemppaamassa :) Ja oot kyllä niin energinen, positiivinen ja tsemppaava, että luovuttaminen ei kyllä käy mielessäkään!!