FIT WITH NANA ILMAISET KOTITREENIT & RAVINTO

Ovatko kotitreenit sellainen treenimuoto, jota haluaisit kokeilla?

HALUATKO TREENATA TEHOKKAASTI KOTONA, OMALLA KEHONPAINOLLASI, ILMAN KUNTOSALIJÄSENYYKSIÄ TAI -VÄLINEITÄ?

SAATATKO LUOVUTTAA KESKEN TREENIN, JOS HARJOITTELET YKSIN KOTONA, JA KAIPAISIT VALMENTAJAA JOKA KANNUSTAISI VETÄMÄÄN TREENIT LOPPUUN?

Saatat olla kiireinen koti- tai uranainen, jolla ei ole tuntikaupalla aikaa treenaamiseen, ja kaipaat tehokkaita ja nopeita treenejä, jotka voi tehdä oman kodin rauhassa?

FIT with Nana valmennuskokonaisuus on vastaus ongelmiisi! Näillä treeneillä muokkaat kehoasi, vahvistat lihaksiasi, parannat liikkuvuuttasi ja poltat tehokkaasti rasvaa. Treenit ovat nopeita tehdä, ja ne eivät vie kuin 15-30 minuuttia kerrallaan!

Treenejä on 3 viikossa + kehoa huoltava aktiivisen lepopäivän treeni. Saat kattavat ohjeet niin treeneihin, alkulämmittelyyn, kuin myös kehonhuoltoon, ja vieläpä ilmaiseksi. Tällä valmennuspaketilla pääset kokeilemaan viikon ajan, miltä tuntuu treenata kanssani vaikka omassa olohuoneessasi.

NANAN RESEPTIKIRJA

Treenien lisäksi saat myös maistiaisen kattavasta, yli 170 reseptin reseptikirjastani. Tästä maistiaisesta löydät useamman reseptin niin aamupalalle, lounaalle, välipalalle, päivälliselle kuin iltapalallekin, ja pisteenä iin päälle saat vielä terveellisiä herkkureseptejä, nam!

Jätä nimesi ja sähköpostiosoitteesi oheiseen lomakkeeseen, jonka jälkeen saat linkin viikon ilmaiseen treenikokonaisuuteen. Muistathan tarkistaa, ettei paluupostissa tuleva sähköposti linkkeineen mene vahingossa roskapostiin ja vahvista myös tilaus sähköpostiisi tulleesta linkistä.

Sähköpostiosoitteesi tulee ainoastaan Nanafitin uutiskirjelistoille, mutta pääset koska tahansa poistamaan itsesi listalta. Mitään tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille.

Nähdään treeneissä!

HUOM! Lähetettyäsi liittymislomakkeen, käythän tarkistamassa ettei vahvistussähköpostit ja infot ole menneet roskapostiin. Sähköpostiin tulee erillinen vahvistuspyyntö valmennukseen liittymisestä, käythän ystävällisesti vahvistamassa sen. Vahvistettuasi tilauksen voit palata verkkosivulle, ja pääset liittymään ilmaiseen viikon valmennukseen.

  • Lunasta ilmainen valmennus

    Täytä sähköpostiosoitteesi

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä info@nanafit.fi