Referenssit

”Nana on osaava ja energinen personal trainer, joka todella välittää asiakkaan toiveista ja tavoitteista. Hän on aina löytänyt tarpeitani vastaavan ratkaisun ja on iloisesti motivoinut eteenpäin. Hänen avullaan olen saavuttanut tavoitteeni ja kunto on parempi!” – Nainen, 31 v.

”Muutaman PT:n kanssa treenanneena suosittelen lämpimästi kokeilemaan Nanan PT-palveluja. Hän osaa mukautua asiakkaan tarpeisiin, on kannustava ja monipuolinen. Nana myös kehittää osaamistaan jatkuvasti.” – Nainen, 46 v.

”Monipuolinen ohjaaja, joka kouluttaa ja kehittää itseään jatkuvasti, ja jokaisella treenikerralla yllättää uusilla liikkeillä. Treenit ovat aina tehokkaita ja kokonaisvaltaisia. Ihana ilopilleri.” – Nainen, 42 v.

”Nana on aivan huikea tyyppi kaikin puolin! Iloinen, positiivinen ja ennenkaikkea ammattitaitoinen personal trainer takaa hauskat treenit. Nanan elämänasenne on innostava ja hyvin motivoiva. Aivan loistava idoli nuorelle naiselle.” – Nainen, 21 v.


”Halusin syödä laadukkaammin ja voida paremmin. Lisäksi halusin ottaa suunnitelmallisen ruokavalion osaksi arkea sekä tukemaan treenaamista. Treenaamisen tavoitteena minulla on pienentää kehon rasvaprosenttia ja kasvattaa lihasmassaa. Halusin tietää mitä minä voin ja mitä minun kannattaa syödä, millaisia määriä ja kuinka usein.

Nana arvioi kokonaisuuden hienosti ja laati minulle monipuolisen ohjeen, jota on helppo noudattaa.

Kävimme läpi tavoitteet, motivaatiot, arjen realiteetit ja mahdolliset ruokarajoitteet. Sain Nanalta valmiiksi mietittyjä ateriakokonaisuuksia sekä ruoka-aine- ja lisäravinnesuosituksia, jossa oli otettu huomioon kaikki ruokailut ja ravintosisällöt joka tilanteeseen: mm. kiireiset aamut pienten lasten kanssa, kiire työssä lounasaikaan, vatsavaivat, treenipäivät, viikonlopun rentoutuminen jne…

Jo ensimmäisen viikon jälkeen vointi oli jo merkittävästi parempi. Ruokavalio tuntuu oikealta ja olen siitä innostunut. Pirteys ja aktiivisuus on lisääntynyt. Sain myös lisävauhtia treenaamiseen ja samalla rasvat karisee vauhdilla vatsan seudulta, lihakset kasvaa, joten en voi olla muuta kuin tyytyväinen.” – Mies, 34 v.

“Nana valmentajana merkitsee minulle enemmän kuin 46 miljoonan Euro Jackpot -voitto” – Nainen, 47 v.

“I have been trained by Nana 5 months now. She is a great match for me as a coach. She has helped me to find my specific outline goals and guided me forward them without pushing too hard. She is very professional, down to earth, and very respectful, she is always listening to you and taking care. I find myself motivated and always willing to attend next training because I have fun doing the exercises with her, she knows very well which are my limits and possibilities. After 5 months I have noticed a huge change in how I feel about myself! – Mies, 40 v.

 

Kiinnostuitko?

Katsotaan, kuinka voin auttaa Sinun projektissasi!

Ota yhteyttä!

Projektit

Kauneus ja Terveys leuanvetohaaste

Toteutimme Kauneus & Terveys -lehden lukijoille elokuussa leuanvetohaasteen, ja lehdessä 11/14 opastin kohta kohdalta kuinka leuanvetoa kannattaa harjoitella. Lue lisää täältä.

Teimme lisäksi lokakuussa leuanvetoharjoittelusta myös opetusvideon, joka on  julkaistu Kauneus & Terveys -lehden sivuilla. Tämän lisäksi tammikuussa 2015 katsoimme haasteen lopputuleman, katso videot alta.

Endorfiinikylässä: Street workout

Elina kävi elokuussa 2015 testaamassa Street workout treenini, joissa haastettiin Elinan keho uusiin ulottuvuuksiin

Omat treenivideot