Personal training -palvelut

Personal training -ohjaus on yksilöllistä ohjausta, ja paketit räätälöidään sinun toiveita kunnioittaen. Valittavana on eri mittaisia ja eri sisältöisiä kokonaisuuksia, ja voimme yhdessä miettiä sinun tavoitteitasi tukevan kokonaisuuden.

On tärkeää, että yhdessä löydämme sellaisen lajin ja harjoitusmenetelmät, joista itse nautit. Hyvä olo koostuu monista tekijöistä, joten henkistä hyvinvointia ei voida sivuuttaa kokonaisvaltaista hyvinvointia tavoiteltaessa. Lähtötilanteesi kartoittaminen on täten erittäin tärkeää, varsinkin jos taustalla on stressiä, sairastelua tai muuta väsymystä aiheuttavaa.

Ohjattuja harjoituksia voidaan tehdä useita kertoja viikossa, tai esimerkiksi kerran kuukaudessa. Tehtäväni on kannustaa ja motivoida sinua asetettuun tavoitteeseen pääsyssä sekä tukea matkalla kohti päämäärää rinta rinnan.

Harjoitukset voidaan suorittaa kuntosalilla, ulkona tehtävinä kuntopiireinä tai kotiharjoitteluna, uimahallissa tai vaikkapa laskettelurinteessä. Monipuolinen osaamiseni mahdollistaa monipuolisen harjoittelun, ja jos osaamiseni ei jossain lajissa riitä, ohjaan sinut kyseisen lajin taitajalle.

Harjoitusohjelma voidaan rakentaa erilaisista vaihtoehdoista ja siihen voidaan sisällyttää muun muassa kuntosaliharjoittelua, toiminnallista- ja kahvakuulaharjoittelua, kehonhuoltoa, sauvakävelyä, rullaluistelua, uintia, hiihtoa tai kotiharjoittelua. Myös vaativammat kehonpainoharjoitteet ja liikeprogressiot ovat mahdollisia sisällyttää harjoitteluun.

Harjoitusohjelman tueksi voin suunnitella sinulle yksilöllisen ruokavalion, joka tukee harjoittelua.


Pyydä tarjous!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti