HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA

Hyvinvointi – ja treeniloma Portugalissa 14.-17.9.2018

Tule viettämään unohtumaton pidennetty viikonloppu hyvinvoinnin parissa Portugalin helmessä, Cascais:ssa. Luvassa on monipuolisia treenejä upeissa maisemissa Lissabonin läheisyydessä, viiden tähden spa-hotellissa. Tämä rannalla sijaitseva upea hotelli tarjoaa mielettömät treenipuitteet niin rannalla vedettäville bootcamp-treeneille, kuin aamuauringossa herättäville lempeille kehonhuoltohetkille.

Tämä hyvinvointiloma sopii hieman kuntoilua harrastaneelle sekä myös kovempaa treenanneelle. Treenit sisältävät monipuolisia oman kehon painolla tehtäviä harjoituksia, rantatreenejä sekä käytämme hyödyksi myös maaston tarjoamia treenivälineitä – portaita, mäkiä, kiviä ja penkkejä.

Treenaamaan pystyt juuri sinun omalla tasollasi: välillä voit ottaa kevyemmin ja toisissa treeneissä pääset vastapainoksi haastamaan itsesi toden teolla – omilla ehdoillasi.

Treenien lomassa pääset viettämään omaa aikaa esimerkiksi spa-osastolla itseäsi hemmotellen, tai vaikkapa puolikkaalla golf-kierroksella tai kaupunkia kiertäen. Viikonloppuun sisältyy myös luentoja hyvinvoinnista, ravinnosta ja liikunnasta. Tämä viikonloppu on parasta mitä voit hyvinvointisi eteen tehdä!

Yhdessä huippuporukassa vietetty viikonloppu tulee antamaan energiaa ja uutta motivaatiota syksyn pimeneviin iltoihin. Hyvinvointilomalta saat myös eväitä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja uusia ideoita ja innostusta treenaamiseen.

MATKAN SISÄLTÖ

Tämän hyvinvointi- ja treeniloman tarkoitus on antaa uutta energiaa sekä virkistää alkavan syksyn tullen. Saat eväitä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja uusia ideoita ja innostusta treenaamiseen. Luennoilla käsittelemme koko hyvinvointiamme käsitteleviä teemoja kuten ravintoa, liikuntaa, unta ja stressinhallintaa. Luennot pidetään vuorovaikutteisina ja rentoina tilaisuuksina keskustella mieltä askarruttavista asioista hyvinvointiin liittyen.

Treenejä pidetään 2-3 kertaa päivässä, joissa vähintään toisessa pääset haastamaan ja ylittämään itsesi ja  ja ainakin toinen treenihetki keskittyy kehonhuoltoon sekä palautumiseen.

Tarkoituksena on nauttia myös Portugalin kauniista ympäristöstä, sekä mukavasta yhdessäolosta ryhmän kesken. Illallinen nautitaan yhdessä hotellin lähiravintoloissa, ja muuten ilta-aikaa pääsee nauttimaan vapaasti.

Tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan lähempänä leiriä.

MATKAN HINTAAN SISÄLTYY:

1Meno-paluu lennot Helsingistä Lissaboniin (pe 6.45-9.40, paluu ma 23.25-06.00+1 HUOM! Yölento, saapuminen Helsinkiin 18.9.2018 klo 06.00)
21 ruumaan menevä matkalaukku sekä lämmin ateria lennolla
3Lentokenttäkuljetukset
4Yöpyminen kahden hengen huoneessa viiden tähden hotellissa
57 treeniä
62 luentoa
73 x Aamupala & lounas hotellin ravintolassa
8Yllätystuotepaketti
9Vastuskuminauhapaketti

LISÄMAKSULLISET PALVELUT:

  • Yhden hengen huone + 433 €
  • Oma matkavakuutus
  • Vapaavalintainen puolen päivän patikointiretki +25€
Hyvinvointiloma

MATKAN HINTA & MAKSUTIEDOT

Matkan kokonaishinta on 1149 €, joka pitää sisällään meno-paluu lennot Helsingistä Lissaboniin, käsimatkatavaran, yhden ruumaan menevän matkalaukun, yhden lämpimän aterian lennolla, lentokenttäkuljetukset, majoituksen kahden hengen huoneissa viiden tähden Estoril Palacio-hotellissa, puolihoidon, Spa-allasosaston käytön, treenit, luennot sekä yllätystuotepaketin.

Varausmaksu 400 € tulee maksettavaksi 2-3 päivän kuluttua varauksen teosta ja loppulaskun eräpäivä on 45 päivää ennen matkan alkua.

VARAA MATKA TÄÄLTÄ

MATKANJÄRJESTÄJÄ

Matkanjärjestäjänä toimii Golfresepti, joka noudattaa yleisiä valmismatkaehtoja ja omia lisäerityisehtoja. Näihin pääset tutustumaan golfresepti.fi/valmismatkaehdot ja golfresepti.fi/golfreseptin-erityisehdot